Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 11 Iulie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 11 iulie 2018 | 05:56


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 11 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Vei fi salvata in ultimul moment de o persoana la care nu te asteptai sa iti fie alaturi. Uneori, gasim sprijin in cei pe care nu ii consideram neaparat prieteni, dar care sunt acolo cand ne este mai greu. Poate ca ignori o persoana care ar putea fi un prieten cum nu ai mai avut pana acum!



Horoscop pentru femeia din Taur

Un prieten isi face aparitia mai repede decat te asteptai si iti da planurile peste cap. Va interpreta confuzia ta ca pe o nemultumire,asa ca straduieste-te sa iti ascunzi dilema!



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti plictisita de anturajul tau, asa ca esti neobisnuit de comunicativa cu vecinii sau chiar cu strainii care iti trec prin cale. Manifesti un interes mare fata de felul in care functioneaza mintea umana, asa ca ai chef sa faci tot soiul de experimente sociale pe cei din jur.







Horoscop pentru femeia din Rac

Atunci cand pari mai presata, norocul iti surade. Aceasta punte de salvare se concretizeaza probabil intr-un cec, care te va scoate din impas. Astrele sunt de partea ta!



Horoscop pentru femeia din Leu

Ai nevoie de un scop, altfel, toata energia pe care o ai se va irosi, pur si simplu. Nu ai nici rabdarea de a sta locului si de a face lucruri banale, dar nici dispozitia necesara pentru a alege ceva interesant, care sa te anime. Astepti sa iti pice totul din cer, dar lucrurile nu merg niciodata asa...









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca ai copii, ar fi cazul sa incepi sa pui ceva bani deoparte. Mai ales ca ar trebui sa investesti mai mult in educatia lor. Daca ei sunt in siguranta si tu vei putea dormi mai linistit!








Horoscop pentru femeia din Balanță

Munca e ultimul lucru din mintea ta astazi. Incepi sa te preocupi "serios" de hobby-urile tale. Nu e un lucru rau, avand in vedere ca vrei sa stabilesti un echilibru intre munca si distractie. Si il vei gasi!









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Munca e ultimul lucru din mintea ta astazi. Incepi sa te preocupi "serios" de hobby-urile tale. Nu e un lucru rau, avand in vedere ca vrei sa stabilesti un echilibru intre munca si distractie. Si il vei gasi!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Te simti obligata sa ajuti pe cineva care iti cere ajutorul, dar nu iti dai seama ca, de fapt, acel cineva profita de bunavointa ta. Daca nu o faci din suflet, mai bine renunta! Nu vei reusi sa iti ascunzi neplacerea.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vitalitatea ta e mai mare decat de obicei si te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit scopul suprem al zilei: acela de a-ti prezenta ideile cu mult entuziasm si chiar cu o oarecare autoritate. Competenta e una, impunerea fortata e alta. Ai grija sa nu treci granita dintre ele!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai chef de distractie si nimeni si nimic nu te va opri din aceasta tendinta. Intri intr-un soi de triunghi amoros, care, pentru moment, pare foarte palpitant, dar care iti va da multe batai de cap pe viitor.







Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada buna pentru a intra in contact cu oameni care iti pot furniza informatii. Asa, poti sa obtii multe idei bune, prin care sa iti imbunatatesti conduita. E accentuata posibilitatea de a-ti face sentimentele auzite si intelese.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții