Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 7 Iulie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 7 iulie 2018 | 10:39


Horoscop pentru femei de azi Sambata 7 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Stabilitatea emotionala si judecata corecta pot deschide multe usi in aceasta perioada. Cauta sa faci schimbari pozitive in viata ta acum, in toate planurile. Contactele sociale pot aduce rezultate benefice.






Horoscop pentru femeia din Taur

Entuziasmul si accelerarea energiei pot determina comportamente impulsive. Gandeste-te la consecinte inainte de a demara actiuni pripite! Controleaza-ti emotiile si sentimentele, daca nu vrei sa provoci conflicte cu cei din jur!






Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca esti intr-o relatie stabila, viata ta amoroasa va semana cu o telenovela astazi. Nu lasa scenariul numai pe mana regizorului. Cei mai buni actori sunt cei care stiu cand trebuie sa improvizeaza. Asa ca vaneaza momentul potrivit si impune-ti propria viziune!










Horoscop pentru femeia din Rac

O relatie poate inflori astazi, dar numai daca tu ii permiti. Visezi de ceva vreme la o oportunitate in acest sens dar, acum ca a venit, te impiedici de temeri destul de stupide. Nu iti fie frica sa pasesti inainte!






Horoscop pentru femeia din Leu

Tine-ti antenele ridicate si nu iti fie frica sa reactionezi, ori de cate ori prinzi un semnal. Va trebui sa iti masori pasii si sa ii faci in mod hotarat.












Horoscop pentru femeia din Fecioară

Trage linia intre ceea ce simti ca trebuie sa faci si ceea ce simti nevoia sa faci. Analizeaza cele doua aspecte si vezi care dintre ele iti aduce cele mai multe satisfactii. Asa vei sti incotro sa o apuci, acum ca ai ajuns la o rascruce in viata ta.











Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi va veti simti depasit de excesul de indatoriri pe care le aveti la locul de munca. Plictiseala isi face loc in viata dumneavoastra, de aceea ar fi bine sa cautati sa va extindeti orizonturile.











Horoscop pentru femeia din Scorpion

Probabil ca simti nevoia sa faci o alegere in ce priveste locuinta ta, dar nici ideea de schimbare nici cea de a ramane unde esti nu te incanta. Nu trebuie sa te complaci intr-un mediu care nu iti e favorabil. Confortul poate sa influenteze derularea tuturor activitatilor tale.







Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi e mai bine sa va aratati aprecierea in mod tacit, decat sa recurgeti la actiuni indraznete. Metodele clasice, precum florile si bomboanele sunt mai recomandate decat ceva iesit din comun. Iubirea alimentata de prietenie e mai valoroasa decat pasiunea atatata de conflict.








Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se prevad schimbari bruste si opozitii subite. Daca adopti un comportament impulsiv, poate ca scapi de tensiune, dar iti creezi un cadru nu prea prietenos.









Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va fi o zi in care romantismul se va accentua, pentru a-ti aduce trairi intense si pasionale, alaturi de cineva drag. Atentia iti este centrata pe relatii, fie ele de prietenie sau amoroase. Vei fi nevoit sa coopeerezi cu cei din jur pentru a stabili armonia universului tau.












Horoscop pentru femeia din Pești

Incerci prea mult sa schimbi parerile cuiva. Din pacate, motivele tale nu sunt dintre cele mai altruiste. In loc sa o faci pentru binele lui, o faci dintr-un orgoliu stupid, care iti va aduce antipatia celuilalt.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții