Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 6 Iulie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 6 iulie 2018 | 07:10


Horoscop pentru femei de azi Vineri 6 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Felul in care iti exprimi emotiile va starni confuzia celor din jur. Vei fi tratat cu invidie de cei din jur, care iti percep gresit bucuriile. Deceptia e inevitabila, dar nu te poate ucide!




Horoscop pentru femeia din Taur

Un anumit tratament pe care il urmezi te face mai sensibil si mai irascibil decat de obicei. Planetele iti scot in cale noi oportunitati, pe care ai tendinta sa le refuzi din prima, doar din cauza acestei banale slabiciuni, care va trece.





Horoscop pentru femeia din Gemeni

Riscul unor sfarsituri abrupte nu ar trebui perceput ca o amenintare de catre tine. Poate ca e mai bine ca anumite lucruri sa fie incheiate, inainte de a deveni prea profunde. Mai bine ai imbratisa ideea schimbarii si ai accepta faptul ca nu totul poate fi programat.









Horoscop pentru femeia din Rac

Intelectul tau e stimulat si functioneaza la cote maxime. E un moment bun pentru a asimila noi cunostinte si pentru a sustine teste pe care pana acum le-ai amanat.





Horoscop pentru femeia din Leu

Daca ai ceva de demonstrat, nu mai cauta sa te bazezi pe experienta anterioara, ca argument suprem. Prezentul e acum si nu e la fel ca trecutul, asa ca foloseste-te de ceea ce e acum pe masa, pentru a-ti sustine parerile. Ce a fost, ramane in urma si nu mai e palpabil!











Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sanatatea iti joaca feste in aceasta perioada. Nu neglija niciun simptom, chiar daca e vorba doar de o ameteala usoara. S-ar putea sa descoperi lucruri mai grave, care au nevoie de itnerventii rapide.










Horoscop pentru femeia din Balanță

Primesti sprijin de unde te astepti mai putin. Prima tendinta este sa ceri ajutorul celor apropiati, dar il gasesti intr-un strain. Recunostinta poate fi piciorul de start al unei relatii armonioase.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Responsabilitatea este cuvantul zilei de astazi. Vei avea de dus la bun sfarsit anumite atributii, care cer dedicarea ta exclusiva. Nu ai timp de altceva, insa rezultatul final va fi pe masura asteptarilor.






Horoscop pentru femeia din Săgetător

Schimbari recente neasteptate fac loc unei atitudini mai stabile si mai centrate. Cariera ta intra pe un fagas mai calm. Ai tendinta sa te relaxezi, dar inca nu e totusi cazul sa te culci pe o ureche. Fii mereu in garda!







Horoscop pentru femeia din Capricorn

Mijloacele de comunicare moderne te vor ajuta sa reduci la 0 distanta dintre tine si o persoana draga, a carei prezenta e astazi primordiala pentru tine. Simti nevoia sa iei legatura cu cineva aflat peste mari si tari si iti dai seama cat de mult conteaza tehnologia in viata ta.








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti presata din diverse unghiuri si iti dai seama ca trebuie sa faci o clasificare a prioritatilor, dar iti este greu. Un pic de concentrare, o mana de ajutor si, de ce nu, o cafea, te pot scoate la liman.











Horoscop pentru femeia din Pești

Daca te porti ca si cum totul merge dupa bunul plac, chiar asa se va si intampla. Astazi, totul tine de tine si de atitudinea pe care alegi sa o adopti in fata evenimentelor. Comporta-te ca si cum totul e sub control si poti sa fii sigura ca asa va fi!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții