Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul lunii Iunie 2020

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 mai 2020 | 08:29


Horoscop Urania luna Iunie 2020

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Iunie 2020


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii au parte de o lună iunie plină de surprize la serviciu. Interesul de care au dat dovadă în ultima perioadă, le va aduce multe beneficii în iunie. Trebuie să vă așteptați la o mărire de salariu sau chiar o promovare.

În cursul sau în preajma zilei de 2, nu crede tot ceea ce auzi sau se vorbește în jurul tău. Fă cercetări pe cont propriu și abia apoi emite judecăți de valoare. În cursul sau în jurul datei de 3, ar putea apărea oportunități de a lega noi relații ori de a le consolida pe cele deja existente. În orice caz, cert este că dispui de abilitățile de comunicare necesare să te descurci în orice situație.

În cursul sau în preajma datei de 6, se recomandă din nou să stai departe de intrigi și să nu te bazezi pe informații neverificate. În cursul sau în jurul zilei de 11, unele informații ascunse ar putea ieși la iveală. Dă dovadă de sinceritate și nu te lăsa influențat(ă) de veștile și informațiile care se vehiculează în jurul tău. În cursul sau în preajma lui 13, ceva din trecut revine în peisaj.

Din 18 încolo, s-ar putea să întâmpini dificultăți în a comunica cu unele rude. Începând cu data de 25, abilitățile tale de comunicare se potențează și corectezi unele faux pas-uri din săptămânile trecute. După data de 28, ești mai energic(ă) decât de obicei. În cursul sau jurul datei de 30, se schimbă ceva important în carieră și îți este atrasă atenția în planul familiei și al casei.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna viitoare este una plină de suprize pentru tauri. Cei care nu sunt într-o relație, în iunie norocul le va bate la ușă și vor întâlni persoana potrivită. Cei care au deja o relație, partenerul se gândește serios să facă pasul cel mare.

În cursul sau în preajma zilei de 2, nu da curs investițiilor și ai mare grijă dacă decizi să oferi ori să ceri un împrumut. În cursul sau în jurul zilei de 3, s-ar putea să apară oportunități de rotunjire a veniturilor și/ sau de valorificare a economiilor. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, ar putea apărea pagube dacă ai făcut vreo investiție. Încearcă să eviți cumva acest scenariu.

În cursul sau în preajma zilei de 13, viața ta socială se derulează într-un ritm mai alert. După data de 18, s-ar putea să te descurci mai puțin bine în anumite contexte sociale. Gândește-te de două ori înainte să spui ceva. Începând cu data de 25, se aranjează altfel lucrurile și apar mai multe șanse de câștig. Cântărește bine înainte pentru a vedea care sunt cele care merită cu adevărat.

Din 28 iunie începând, s-ar putea ca unele lucruri din trecut să revină în prezent cu o forță mai mare decât te așteptai. Nu te speria, ci încearcă să le înfrunți direct pentru a nu se mai întoarce în alte momente. În cursul sau în preajma zilei de 30, au loc importante reglaje în sistemul tău de valori, principii și credințe. Pe de altă parte, ai parte de mici victorii în negocieri și în plan social.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni s-au confruntat cu probleme până acum, însă în luna iunie se anunță plină de noi provocări. Un nou loc de muncă, mult mai bun, poate apărea în luna lui cireșar. În plus, familia și prietenii sunt aproape de gemeni în această perioadă și îi susțin în tot ceea ce își propun.

În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să apară unele discuții în contradictoriu cu șefii ori se întâmplă să faci o greșeală pe care ajunge să o vadă toată lumea la serviciu sau în societate. În cursul sau în jurul datei de 3, ești comunicativ(ă) și sociabil(ă) și aceasta te ajută mult în plan social. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, ești din nou pasibil(ă) de faux pas-uri la muncă sau de imagine.

În cursul sau în jurul datei de 13, se dinamizează sectorul profesional și dai dovadă de o atitudine proactivă pe acest plan. Din 18 încolo, apar mai multe informații și vești despre cum ți-ai putea suplimenta resursele și/sau valorifica economiile. După data de 25, șarmul și carisma ta revin la cotele obișnuite. Ai mai multă încredere în tine și în performanțele tale în interacțiunea cu ceilalți.

Din 28 iunie încolo, ești activ(ă) pe plan social, îți faci noi relații de prietenie și le consolidezi pe cele deja existente. În cursul sau în preajma zilei de 30, au loc schimbări importante în ceea ce privește finanțele sau bunurile pe care le deții și/sau le-ai câștigat cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții ori colaboratorii. Tot atunci apar unele oportunități financiare importante.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

O sumă de bani provenită dintr-o investiție făcută mai demult vă ajută în luna iunie. Ați avut o perioadă complicată din punct de vedere financiar, iar de luna viitoare lucrurile vor intra pe făgașul normal. Alte investiții vor apărea în calea dumneavoastră. Ar trebui să profitați de ele.

În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să nu fii într-o formă prea bună. În cursul sau în jurul datei de 3, te duce gândul la relații sentimentale mai vechi sau la greșeli comise în trecut în cuplul pe care îl formezi cu partenerul de acum. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, te ia din nou starea de pesimism. Fă în așa fel încât să te folosești în avantajul tău de introspecție.

În cursul sau în jurul datei de 13, gândește-te bine înainte să dai curs unei plecări în străinătate. Se anunță, de asemenea, emoții cu privire la un examen important pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn. Din 18 încolo, devii mai comunicativ(ă) și ai mai multă încredere în felul în care te exprimi. După data de 25, s-ar putea să-ți dorești să reconsideri unele decizii din trecut din planul sentimental.

Din 28 iunie încolo, dai dovadă de multă asertivitate în plan profesional, semn că îți dorești să te afirmi la locul de muncă. În cursul sau în preajma zilei de 30, ar putea apărea tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. Nu sunt la adăpost nici relațiile cu colaboratorii și clienții. În plus, te bucuri de încredere în propria persoană și acest lucru este vizibil pentru toată lumea.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Leii se vor concentra pe carierea în luna iunie. Cunosc persoane noi, își fac noi relații și reușesc să facă investiții importante. Norocul este de partea lor în această lună în tot ceea ce fac. Persoanele pe care le vor cunoaște vor fi parteneri de afaceri în viitor.

În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să te îngrijorezi cu privire la viitorul unor relații ori proiecte. În cursul sau în jurul datei de 3, ești activ(ă) pe plan social și strălucești în orice context te-ai afla. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, s-ar putea să revină în peisaj acea stare de îngrijorare de la începutul lunii. Vezi dacă poți face ceva pentru a obține unele certitudini.

În cursul sau în jurul zilei de 13, ar putea să se nască unele neînțelegeri între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri, clienți sau colaboratori. Din 18 încolo, comunici mai ușor cu unii prieteni și anumite persoane cu care derulezi proiecte. După data de 25, te înțelegi mai bine cu superiorii, iar părerile tale au mai multă greutate în ochii lor. Cât de curând apar și beneficiile pe acest plan.

Începând cu data de 28 iunie, pot apărea neînțelegi cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și colaboratorii din cauza unor chestiuni de natură financiară. În cursul sau în preajma zilei de 30, este important să fii atent(ă) cu sănătatea. Tot la final de lună, te lezezi mai ușor, semn că trebuie să eviți mediile în care ți-ar putea fi rănite sentimentele. Sau încearcă să nu mai pui la suflet.







Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele au o stare foarte bună în luna iunie. Vor avea timp să lucreze lucra la visul lor și vor petrece timp de calitate alături de partener. În plus, vor fi mai motivați ca niciodată și vor pune în aplicare planul pe care îl au în cap.

În cursul sau în preajma zilei de 2, ar putea apărea unele neînțelegeri între tine și superiori ori cu partenerul pe seama carierei. În cursul sau în jurul datei de 3, te înțelegi mai bine cu superiorii, iar aceasta se vede în felul în care sunt receptate ideile tale. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, se întrevăd iar disensiuni cu șefii sau cu partenerul pe teama unor chestiuni profesionale.

În cursul sau în jurul datei de 13, ești mai asertiv(ă) în plan profesional, dar fii cu ochii în patru pentru că pot apărea deziluzii. Din 18 iunie încolo, viața ta socială reintră pe făgașul normal și te reconectezi cu unii prieteni de care poate te-ai distanțat. După data de 25, te înțelegi mai bine cu superiorii, iar acest lucru are un efect bun asupra popularității tale pe plan profesional.

După data de 28, ar putea apărea tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau afaceri, clienți și colaboratori pe teme financiare de interes comun pentru toți dintre voi. În cursul sau în preajma zilei de 30, ar putea apărea unele probleme de sănătate, iar la locul de muncă, volumul de muncă se mărește și el. În cursul sau în jurul aceleiași date, s-ar putea să fii mai implicat(ă) în comunitate.


Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele termină niște proiecte la care au muncit mult timp. Beneficile financiare vor fi pe măsură, astfel încât luna iunie se anunță una bogată. În plus, relația cu partenerul intră pe făgașul dorit de nativii din această zodie.

În cursul sau în preajma zilei de 2, te-ai putea confrunta cu provocări la locul de muncă sau pe planul sănătății. În cursul sau în jurul datei de 3, se duc discuții între tine și partenerul de viață și/sau afaceri cu privire la investiții sau economii făcute din resursele comune. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, ai putea avea parte din nou de neplăceri la serviciu și în sănătate.

În cursul sau în jurul datei de 13, ai mai multă grijă de sănătatea ta. La locul de muncă, atmosfera poate fi haotică. Din 18 încolo, ți-ai putea reajusta principii și valori destul de importante. După data de 25, te înțelegi mai bine cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și colaboratorii cu privire la chestiunile financiare. Dacă ați avut conflicte pe această temă, reveniți la liman.

Din data de 28 încolo, îngrijește-te mai bine pentru a evita problemele de sănătate. La serviciu, devine și mai dinamică atmosfera, iar presiunea crește direct proporțional. În cursul sau în jurul zilei de 30, ar putea interveni tensiune în planul familial, iar la locul de muncă, lucrurile par să intre pe un făgaș normal, în sensul că te înțelegi mai bine cu superiorii și alți factori de decizie.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii vor avea ceva probleme la locul de muncă, fapt care îi va face să se gândească la o schimbare majoră în viața lor. Schimbările vor trebui să înceapă de la persoana lor. Nu ar strica să ascultați sfaturile persoanelor apropiate pentru a vedea pe drum s-o apucați.

În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea ca atmosfera dintre tine și partenerul de viață și/sau copii să se tensioneze. În cursul sau în jurul datei de 3, discutați mai mult pe seama chestiunilor financiare care vă privesc pe toți cei din casă. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, reapar probleme de comunicare între tine și persoana iubită/copii. Discutați mai bine decât să vă certați.

În cursul sau în preajma zilei de 13, te bucuri însă de un climat armonios acasă, semn că lucrurile revin treptat la normal. Din 18 iunie încolo, trebuie să te ocupi mai mult de planul carierei, unde poți face progrese destul de mari. După data de 25, asigurați-vă că sunteți, tu și partenerul de viață și/sau de afaceri, clienții ori colaboratorii, pe aceeași lungime de undă cu resursele comune.

Din 28 iunie încolo, ar trebui să ai mai multă grijă pe partea de sănătate și să te controlezi mai atent când dai de situații stresante la serviciu. În cursul sau în preajma zilei de 30, felul în care comunici dă greutate cuvintelor tale și creează în interlocutori un sentiment de încredere în opiniile tale. Tot atunci, s-ar putea să ai parte de cea mai bună perioadă din lună pentru tine.


Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Familșia îți este aproape în această perioadă dificilă din viața ta. Certurile destul de dese cu partenerul au dus la despărțire. Urmează o lună iunie destul de complicată. Ar fi bine să accepți situația și să mergi mai departe. Viața ta nu se oprește aici.

În cursul sau în preajma zilei de 2, ar putea apărea unele tensiuni în plan familial. În cursul sau în jurul datei de 3, comunici destul de bine cu partenerul de viață și/sau afaceri, colaboratorii și clienții. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, se întrevede la orizont o atmosferă dinamică acasă, dar pe fondul ei se pot crea tensiuni. În cursul sau în jurul datei de 13, s-ar putea deschide cutia pandorei pe acel plan.

Din 18 iunie încolo, discută cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și colaboratorii înainte să iei decizii financiare care au un impact și asupra lor. După data de 25, se îmbunătățește felul în care te înțelegi cu aceste persoane, semn că îți va fi mai ușor să aduci în discuție subiecte sensibile, dar și să desfășori negocieri sau tratative pentru relații profesionale noi, de exemplu.

După data de 28 iunie, se dinamizează atmosfera pe plan relațional și în raport cu copiii, ceea ce poate conduce mai ușor la eventuale conflicte. În cursul sau în preajma zilei de 30, se anunță mari schimbări în plan financiar, motiv numai bun să te organizezi mai bine pe partea de finanțe. În cursul sau în jurul aceleiași date, trebuie să intervii și asupra resurselor comune cu alte persoane.






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Norocul este de partea capricornilor în luna iunie. Primi aprobarea unui credit și veți putea să vă cumpărați casa mult visată. Tot în iunie veți cunoaște o persoană cu care vei întemeia o familie. Lucrurile vor evolua rapid, astfel că nu vă rămâne să vă bucurați de viața frumoasă care se anunță.

În cursul sau în preajma zilei de 2, felul în care comunici la serviciu își pune amprenta asupra calității muncii tale. De asemenea, ai grijă cu aparatura și tensiunile utilizate pentru că s-ar putea să îți joace feste. În cursul sau în jurul datei de 3, se mai îmbunătățește felul în care comunici cu colegii de muncă. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, revin în peisaj însă provocările la serviciu.

În cursul sau în preajma datei de 13, felul în care comunici este unul asertiv, dar fără să transmită celorlalți faptul că vrei să te impui cu orice preț. Din 18 încolo, te înțelegi mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri, clienții și colaboratorii și descurați unele situații până acum destul de confuze. Din 25 încolo, ești într-o formă mai bună și se vede din productivitatea de la serviciu.

După data de 28, se dinamizează atmosfera acasă, ceea ce înseamnă că ieșiți din monotonie, dar în același timp se iscă și mai ușor conflicte. În cursul sau în jurul zilei de 30, comanzi respect în orice context te-ai afla, iar prezența ta nu este una care se uită prea ușor. Iar în interacțiunea cu ceilalți, dai dovadă de empatie și ascultare activă, ceea ce te va ajuta extrem de mult.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Urmează o lună destul de stresantă pentru nativii din vărsător. Vor avea foarte multe lucruri de rezolvat la serviciu și vor avea nevoie de un concediu după ce toate se vor fi rezolvat. Numai așa veți reuși să vă relaxați și să vă încărcați bateriile.

În cursul sau în preajma zilei de 2, se recomandă să nu cumperi decât lucruri de care ai cu adevărat nevoie. În cursul sau în jurul datei de 3, se întrevede un timp bun de petrecut cu cel drag și copiii. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, se dorește să fii din nou mai atent(ă) cu banii pe care îi cheltuiești și destinația lor. Poate ar fi mai bine să minimizezi lista de cumpărături.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se întrevăd unele cheltuieli pe care îți este destul de greu să le eviți. Din 18 iunie încolo, s-ar putea ca sistemul tău imunitar să fie destul de slăbit. Mai mult, atmosfera ta de lucru îți influențează mai mult ca de obicei rezultatul muncii. Începând cu data de 25, te înțelegi mai bine cu apropiații, dar mai ales cu partenerul de viață și/sau copiii.

Din data de 28 iunie încolo, felul în care comunici poate părea incisiv în anumite momente. Ține cont că este o diferență între asertivitate și agresivitate. În cursul sau în preajma zilei de 30, se prea poate ca, la nivel subconștient, să te frământe tot felul de lucruri, din trecut sau din prezent. În cursul sau în jurul aceleiași date, s-ar putea să fii totuși și ușor mai obosit(ă) decât de obicei.





Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Veți avea nevoi de ajutor financiar luna viitoare. Astfel, o rudă apropiată vî va sări în ajutor. Această rudă ți-a urmărit îndeaproape evoluția și va fi bucuroasă să te sprijine. Urmează o lună iunie cu mai multă muncă, foarte stresantă, dar numai așa vei reuși să acoperi datoriile.

În cursul sau în preajma zilei de 2, ar putea apărea neînțelegeri între tine și unii membri ai familiei. În cursul sau în jurul datei de 3, se anunță însă o atmosferă liniștită în plan domestic. În cursul sau în preajma zilelor de 6 și 11, s-ar putea ca apele să se tulbure iar la acest nivel. În cursul sau în preajma zilei de 13, dai dovadă de încredere de sine și te impui ușor în plan social.

Din 18 iunie încolo, s-ar putea să comunici mai greoi cu unii membri ai familiei, dar mai ales cu partenerul de viață și copiii. După data de 25, s-ar putea ca, în raport cu alte rude, să se rezolve unele probleme de comunicare întâmpinate în ultimele săptămâni. Trebuie să realizezi că se adoptă o strategie diferită pentru fiecare interlocutor în parte. Urmărește-i cum reacționează mai atent.

Din data de 28 iunie începând, s-ar putea să cheltuiești ceva mai mult decât de obicei, dar apar și mai multe oportunități de ordin financiar. În cursul sau în jurul datei de 30, au loc schimbări destul de mari în privința proiectelor tale de viitor și a planurilor avute cu alte persoane, fie ei colaboratori sau prieteni. Pe de altă parte, în plan sentimental și în relația cu copiii, lucrurile merg bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții