Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Urania săptămâna 1– 7 august 2020 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 1 august 2020 | 08:15



Horoscop Urania săptămâna 1– 7 august 2020 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 1– 7 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Berbec

Între 1 și 2 august seara, concentrare pe problemele profesionale și pe activitatea publică, de interes social, politic sau de reprezentare; sentiment al datoriei resimțit acut și, uneori, copleșitor. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, întâlniri sau evenimente care pot să iasă din tiparul obișnuit al relațiilor cu prietenii. În după-amiaza zilei de 3 august, Luna Plină în Vărsător le poate aduce Berbecilor surprize de la prieteni sau ipoteza unor situații imprevizibile în planul relațiilor cu persoanele apropiate lor care îi vor obliga să (re)evalueze valoarea și importanța unei prietenii, dar și nevoia de a se proteja pe sine în fața unor secvențe de viață vulnerabile. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, impact al tranzitelor momentului asupra psihicului; va fi vorba de un răstimp mai calm, mai blând pentru trup și suflet care le va permite să se reechilibreze interior. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului, “încălzind”, până pe 20 august a.c., sectorul relațiilor bazate pe emoții și sentimente. Comunicarea va juca, în aceste cincisprezece zile, un rol important, creând o disponibilitate specială în privința felului de a vedea și a înțelege relațiile afective și preocupările artistice. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va insufla energie interioară, mobilizare, capacitate de regrupare a forțelor fizice, mentale sau intelectuale în jurul unui proiect de viață ca și cum nativii s-ar lua la întrecere cu sine. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului, plasându-se, până pe 6 septembrie a.c., în sectorul casei, al relațiilor cu membrii de familie, cu “rădăcinile”, introducând nevoia de a se raporta le reperele culturale, de limbă și neam, de educație și tradiție.


Horoscop Taur pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Taur

Între 1 și 2 august seara, reluarea unor teme mai vechi care introduc factori de stres interior și de blocare pe un proiect sau pe o idee căreia nu-i pot da de cap pentru că părerile, convingerile și aspirațiile lor nu se potrivesc cu curentul general de opinie. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, situații care nu evoluează conform planului sau așteptărilor pentru că se va întâmpla mereu câte ceva, în spațiul public sau instituțional, care va schimba datele problemei, mai ales dacă au o funcție. În după-amiaza zilei de 3 august, Luna Plină în Vărsător va accentua șansa de manifestare a unor ipostaze cu impact asupra vieții profesionale și a relațiilor oficiale sau a imaginii lor publice. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, bună înțelegere cu prietenii, sentimente de comuniune, de solidaritate. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului, introducând, până pe 20 august a.c., o notă de inflexibilitate motivată de orgoliu, de mândrie, de conștiință a valorii și/sau a importanței unei chestiuni patrimoniale sau familiale. Dialoguri cu rudele apropiate, de pe poziții autoritare, mai mult sau mai puțin justificate. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va pune un accent pe sectorul aspectelor de viață mai puțin limpezi lor până acum, care au darul să-i enerveze sau să-i destabilizeze ori de câte ori le vor evoca sau rațiunea se va îndrepta spre ele, în încercarea de a le descifra. Stare organică proastă, mai ales la nivelul funcțiilor cerebrale. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului, plasându-se în sectorul comunicării. Până pe 6 septembrie a.c., Micul Benefic va patrona comunicarea și învățarea, acumularea de date, informațiile, cunoștințele și deprinderile practice necesare oricărui nativ în plan personal sau profesional.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Gemeni

Între 1 și 2 august seara, concentrare pe o mai veche chestiune bănească, materială, patrimonială. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, univers de idei și confruntări de opinii personale cu mersul lucrurilor în plan public, oficial sau instituțional. Raportarea nativilor la premisele momentului este stingheritoare; aceștia se vor simți constrânși, încorsetați sau limitați în felul lor de a gândi, decide și acționa. În după-amiaza zilei de 3 august, când va avea loc Luna Plină în Vărsător, un moment special, provocator le poate deschide Gemenilor calea spre soluții ingenioase și proiecte îndrăznețe. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, posibilitatea de a avea o prestație publică, în spațiul exercitării profesiei sau a funcției care să fie bine primită sau care poate să le atragă simpatia și prețuirea mediului în care se exprimă. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și va exercita, până pe 20 august a.c., o influență autoritară ori de câte ori nativii vor avea forța mentală să susțină dialoguri dificile (controverse, dispute, dezbateri), să susțină un examen (test, verificare, audiție, preselecție). Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va influența relațiile de prietenie, cărora le va insufla o dinamică specială (dificultăți în a se pune de acord cu celălalt, de a accepta ca asupra lui să se exercite insistențe, presiuni sau de a fi pus în situații-limită cu scopul de a ceda într-un plan cu care el nu este de acord). În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului, în sectorul banilor câștigați din muncă proprie. În felul acesta, până pe 6 septembrie a.c., Micul Benefic va fi favorabil câștigurilor modeste, dar constante sau ipostazelor avantajoase care trebuie fructificate, chiar dacă nu este vorba de sume mari de bani.

Horoscop Rac pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Rac

Între 1 și 2 august seara, reeditarea unor situații prin care au mai trecut. Doar că, spre deosebire de toamna/ iarna 2019/2020, acum s-au acumulat factori de stres astral pe sectorul casei a X-a, care complică sau intensifică aceste dizarmonii, conflicte și ostilități. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, întâlniri, dialoguri, mesaje, propuneri venite pe diferite căi de comunicare ce abordează, dintr-o altă perspectivă, o temă de interes financiar sau material/patrimonial. Posibile soluții ingenioase, născute din provocarea Lunii Pline în Vărsător din după-amiaza zilei de 3 august, care pot debloca o situație (dosar, negociere, aprobare) care le-ar permite să obțină, acum sau mai târziu, un beneficiu personal. Atenție la riscurile pentru corpul fizic ce decurg din mânuirea incorectă a unor mașini și aparate sau a unor instalații defecte (accidente rutiere, accidente casnice, de muncă sau generate de practicarea unor „distracții” periculoase). Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, perioadă dedicată evadărilor spirituale; dorință de cultivare, de îmbogățire sufletească, de izolare de activitățile terre-à-terre. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului, ce controlează casa a II-a a banilor și le va da nativilor, până pe 20 august a.c., puterea de a se lupta pentru un interes sau un principiu profesional, salarial, financiar. Din 7 august, după ora 16:05, etapă importantă pentru rolul și locul nativilor în societate, dar și acutizarea unor animozități, contestări, critici sau dificultăți puse de apropiați (colegi, colaboratori) sau de străini (rivali, dușmani, competitori) în calea Racului. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului și se va plasa în sectorul casei I al acestor nativi, exercitându-și, până pe 6 septembrie a.c., funcția de Mic Benefic și protector.







Horoscop Leu pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Leu

Între 1 și 2 august seara, stare organică anevoioasă: Leii nu vor avea chef de muncă, dar nici de activitățile relaxante sau de compensare, simțind nevoia să se izoleze de oameni, de forfota cotidiană pentru a-și recupera forțele pierdute. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, situații ciudate, împrejurări de-a dreptul neverosimile, în care nativul va fi antrenat de un partener de viață, de afaceri, de contract sau de un rival ori de un dușman. În după-amiaza zilei de 3 august, Luna Plină în Vărsător ar putea fi responsabilă de dialogurile ciudate sau de informațiile care îi pot aduce pe nativi în situația de a reacționa vehement sau disproporționat. Leii nu trebuie să se lase duși de valul impresiilor puternice pe care le vor resimți, să ia decizii la mânie (mai ales dacă este vorba de un contract) și să dea dovadă de temperanță în cadrul întrevederilor oficiale menite să ancheteze sau să lămurească un aspect litigios. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, aspect astral puțin semnificativ. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 20 august a.c., va contribui la vigoarea și calitatea gândurilor, ale deciziilor și ale capacității de exprimare a nativilor. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va instaura un răstimp de 2-3 zile în care nativii vor fi hipersensibili, hiperreactivi și veșnic nemulțumiți. Cel mai mult și mai intens îi vor pune la încercare situațiile cu iz oficial, la care nu aderă și pe care le vor respinge sau contesta vehement. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 6 septembrie a.c., se va plasa în sectorul lucrurilor tăinuite, de unde și șansa de a intra în posesia unei informații, a unui document sau a unei explicații utile într-un segment de viață și activitate.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Fecioara

Între 1 și 2 august seara, perioadă obișnuită ca stare de spirit, ca formă de manifestare a dorințelor sau a sentimentelor. Bună capacitate de a-și controla emoțiile și de a nu intra în panică. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, solicitare a celor două case ale sănătății unde, în după-amiaza zilei de 3 august, se va produce Luna Plină în Vărsător, care va solicita inima, sistemul vascular, sistemul venos, sistemul nervos central și periferic. Cei sensibili sau cu afecțiuni în aceste sectoare anatomo-fiziologice s-ar putea simți obosiți, nervoși ori s-ar putea confrunta cu pusee de hipertensiune și/sau tulburări ale circulației periferice. Posibile situații speciale la locul de muncă ori în relațiile nativului cu factorii de decizie din instituția unde își desfășoară activitatea. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, perioadă bună pentru dialogurile cu partenerii de orice fel, pentru temperarea spiritelor încinse, pentru revenirea la sentimente mai bune, pentru o abordare înțeleaptă a unui conflict sau un neajuns care lezează ambele părți. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 20 august a.c., va introduce o interogație interioară necesară în vederea lămuririi unei chestiuni ce nu s-a lăsat până acum descifrată. De aceea, nu ar strica dacă Fecioarele ar analiza cu obiectivitate cât e vina lor și cât aparține ea unei conjuncturi generale (sociale, economice, profesionale) care a impus condiții sau a blocat un proiect. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va readuce în prim-planul atenției nativilor chestiunile financiare sau patrimoniale care fac obiectul unui dosar, al unei dispute sau al unui conflict. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 6 septembrie a.c., se va plasa în casa a XII-a a relațiilor de prietenie, cărora le va intensifica vocația afectivă.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Balanta

Între 1 și 2 august seara, oboseli domestice și plictiseli casnice; nimic nou. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, disponibilitate spre distracție, evadare din peisajul cotidian, dorință de provocare, de nou, accentuată de Luna Plină în Vărsător, din după-amiaza zilei de 3 august. Cei tineri nu vor refuza nici o ipostază care le-ar permite să “trăiască din plin” o zi, o seară, o noapte. Chiar dacă unii nu se vor manifesta zgomotos, în sufletul lor, trăirile vor fi intense. Posibilitatea de a începe o relație afectivă sub semnul unei aventuri “ca-n filme”. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, stare bună fizică și psihică, uneori chiar mulțumire sufletească. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și le va permite Balanțelor ca, până pe 20 august a.c., să aibă întâlniri și dialoguri necesare cu persoane importante care le pot da o mână de ajutor sau îi pot susține; întâlniri speciale, esențiale. Atunci când va fi cazul, câte o Balanță va deveni fermă, autoritară și principială, neacceptând compromisurile sau incertitudinile. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va introduce note speciale, de ostilitate și de chef de revanșă ori de nesupunere față de condițiile unui parteneriat, ale unui contract sau ale unei înțelegeri chiar dacă nativii vor fi “îmbiați” cu vreun avantaj. Iritare și enervare greu de controlat, ceea ce, în cazul întâlnirilor, negocierilor sau audierilor, cu sau în prezența unor persoane oficiale, nu va fi deloc indicat. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului și va tranzita casa puterii, a autorității și a imaginii, fiindu-le, până pe 6 septembrie a.c., un adevărat protector și deschizător de drumuri în ceea ce privește valorificarea superioară a meseriei și a succesului.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Scorpion

Între 1 și 2 august seara, dispoziție limitată pentru dialoguri, explicații și abordări publice ale unor chestiuni personale, oficiale sau de serviciu din cauza reticenței față de impactul afirmațiilor făcute de ei sau față de poziția care, dacă ar adopta-o, le-ar da prilejul unor persoane mai puțin binevoitoare să formuleze critici și observații incomode. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, evenimente care privesc casa, locuința, averea, relațiile de familie; unele pot fi reflexul situațiilor speciale prin care nativii vor trece în plan public, dacă au funcții, rang, autoritate și răspundere instituțională, pe fondul impactului major pe care îl va avea asupra lor Luna Plină în Vărsător, din după-amiaza zilei de 3 august. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, nevoia de tandrețe, de intimitate, de emoții împărtășite, de cufundare în sentimente bune, blânde și calde ca un balsam sufletesc și spiritual. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului, și, până pe 20 august a.c., va tranzita sectorul puterii, al imaginii publice, al succesului profesional și va provoca situații pe care nativul e bine să le valorifice cât mai inteligent, pentru că unele ipostaze (întâlnirea cu cineva, prezența sa într-un anume loc, la un anume eveniment) pot constitui oportunitatea de a se afirma și de a se face cunoscut la adevărata sa valoare. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va patrona riscul animozităților sau al discuțiilor în contradictoriu la locul de muncă și care le pot altera buna-dispoziție prin enervare, insomnie, migrene, tulburări de văz, de auz, de logică și gândire. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 6 septembrie a.c., va tranzita universul gândurilor superioare și al conștiinței.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Săgetător

Între 1 și 2 august seara, nevoia de a se supune unor exigențe fiscale, bancare, financiare cu destulă dificultate, din motive salariale și nu numai. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, perioadă specială în planul comunicării, al primirii și transmiterii de știri și informații. Nota generală va fi de surpriză, de context neașteptat, în care vor apărea unele noutăți, lămuriri sau descoperiri, grație efectului produs de Luna Plină în Vărsător, din după-amiaza zilei de 3 august. Dintr-o altă perspectivă, e nevoie de prudență în excursii și călătorii în cadrul cărora plăcerile extreme, traseele periculoase, situațiile palpitante trebuie să fie abordate cu responsabilitate pentru a evita accidentele. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, nevoia de a sta acasă, de a se izola în tihna căminului, de a se odihni sau recupera. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și va exercita, până pe 20 august a.c., o influență pozitivă, deloc ștearsă: el le va da Săgetătorilor forță în afirmarea ideilor, convingerilor și aspirațiilor, permițându-le să se facă auziți și remarcați în plan public, social și profesional. Perioadă a consolidării unor convingeri și atașamente față de oameni, idei și proiecte de anvergură. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va dinamiza sectorul sentimentelor și al plăcerilor vieții de fiecare zi. Săgetătorii vor fi dornici de acțiune, vor avea tot felul de inițiative și, în general, nu vor dori să scape nici un prilej de a se distra, de a face sport. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului, semn pe care îl va străbate până pe 6 septembrie a.c., plasându-se, în tot acest răstimp, în sectorul banilor și bunurilor pe care le-ar putea primi ca ajutor, ca un drept cuvenit sau ca o susținere din partea unor oameni sau instituții.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Capricorn

Între 1 și 2 august seara, conglomerat de influențe astrale, generat de cele patru posturi care vor tranzita semnul zodiacal al Capricornului. Singurul beneficiu: tăria nervoasă și rezistența la stres și la efort fizic sau mental (intelectual) pe fondul atribuțiilor de serviciu. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, posibile schimbări în plan financiar (acceptări sau renunțări la niște oferte care îi vor pune serios pe gânduri), asta și pe fondul influenței Lunii Pline din după-amiaza zilei de 3 august. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, informații care liniștesc, dialoguri care fac plăcere, scurte deplasări de divertisment, revederi cu persoanele dragi. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și va tranzita, până pe 20 august a.c., casa banilor și bunurilor obținuți cu ajutorul sau prin intermediul altora, insuflându-le o vigoare mentală mare și rezistență nervoasă care le va permite să abordeze pieptiș și vehement orice situație materială/financiară de mai mare sau mai mică valoare sau risc. Atitudinea lor va avea darul să convingă sau, de la caz la caz, chiar să-i intimideze pe unii, firește dacă vor acționa corect și premisele lor nu vor fi abuzive. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va răscoli relațiile cu părinții sau îi va alarma, și pe unii, și pe alții, pe o temă privitoare la un bun locativ, patrimonial, care trebuie administrat într-un anume fel.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Vărsător

Între 1 și 2 august seara, solicitări organice pe anumite zone din organism care pentru unii au devenit o obișnuită. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, Luna va străbate sectorul casei I a cerului lor de naștere și le va da dorința de a acționa și de a avea inițiativă. În după-amiaza zilei de 3 august, va avea loc Luna Plină în Vărsător, care va reprezenta un eveniment astral important pentru cei născuți în acest semn prin forța cu care se vor putea apropia de o împlinire, un succes, o realizare sau o schimbare în viața personală și partenerială. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, speranțe cu privire la un “mai bine” financiar, iar acest lucru va fi posibil chiar din 7 august, când planeta Venus va intra în zodia Racului, plasându-se, până pe 6 septembrie a.c., în sectorul câștigurilor obținute prin muncă și efort personal. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și le va da nativilor o disponibilitate aparte în a purta dialoguri de pe poziții autoritare, a nu se lăsa intimidați, păcăliți sau exploatați prin oferte extravagante și neverosimile. Vărsătorii vor da dovadă de multă maturitate, de logică, ba chiar și de combativitate, arătându-se neobosiți în demersurile lor de a-și impune un proiect ori de a apăra o cauză. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va dinamiza sectorul comunicării verbale, al schimburilor de idei și informații, al susținerii unor examene și verificări ale cunoștințelor. Pe fond, Vărsătorii vor avea curaj, energie și destul de multă încredere în forțele proprii. Mai riscante se arată a fi deplasările de scurtă durată sau pe distanțe mici, în timpul cărora se pot produce incidente personale, mai ales cu reprezentanții unor instituții sau avarii ale mijlocului de transport cu care vor face deplasarea.





Horoscop Pești pentru săptămâna 1– 7 august 2020

Horoscop Urania Pești

Între 1 și 2 august seara, relațiile cu prietenii nu vor fi nici mai bune, nici mai rele decât până acum. Poate o veste sau o informație legată de un apropiat să-i întristeze sau să-i pună pe gânduri. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, momente solicitante pentru cele două case ale sănătății, pe axa cardiovasculară, cu implicarea sistemului nervos, a circulației periferice și a sistemului vascular; în acest context, Luna Plină în Vărsător, din după-amiaza zilei de 3 august, va pune la încercare organismul nativilor de toate vârstele, indiferent de tabloul clinic general. Posibile comentarii favorabile, generate de un succes personal sau profesional. Multă energie și “ambalare” în inițiativele și proiectele profesionale care să le permită să-și etaleze cunoștințele, vocația, experiența și maturitatea. Între 5 august, după ora 5:28, și după-amiaza zilei de 7 august, Luna va traversa zodia Peștilor și le va fi de un real folos celor care s-au născut în acest semn zodiacal, pentru că le va spori farmecul, le va îmbunătăți înfățișarea și le va tempera comportamentul, aceștia arătând celor din jur o natură plăcută, senină, politicoasă și altruistă. În dimineața zilei de 5 august, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 20 august a.c., se va dovedi un factor astral util și important în toate demersurile nativilor privitoare la munca și activitatea lor profesională: cereri, observații, audiențe, revendicări speciale. Din 7 august, după ora 16:05, Luna va străbate zodia Berbecului și va crea clipe de enervare sau de îngrijorare generate de o chestiune financiară. În după-amiaza zilei de 7 august, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 6 septembrie a.c., se va plasa în sectorul relațiilor afective și al creativității, oferindu-le Peștilor un climat numai bun pentru a se afirma într-un domeniu unde este nevoie de talent, sensibilitate și inspirație.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții