Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul tarot luna martie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 28 februarie 2021 | 08:28

Horoscopul tarot luna martie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  
Horoscop tarot lunar. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii. Luna martie 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.




Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic,lunar care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Regele de pentagrame, Imparatul, Lumea Luna aceasta ar trebui sa-ti faci ordine in prioritati. Care sunt visurile tale cele mai importante? Cand vei raspunde la aceasta intrebare cu toata sinceritatea si vei depune toate eforturile, toata energia si ambitia ta, vei avea si realitatea pe care ti-o doresti. Esti si suficient de visator pentru a-ti face planuri mari, dar si suficient de ambitios si practic ca sa le transformi in realitate. Succes!

Horoscopul tarot Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarod TAUR 9 de bate, 4 de bate, Valetul de pentagrame Toate eforturile depuse pana acum isi vor primi, unul cate unul, recompense. Nu renunta tocmai acum la visurile tale. Indiferent ca ai obstacole in cale, afla ca nu e nici pe jumatate asa de rau cum crezi tu! Vei vedea la final, cum fiecare situatie a meritat fiecare picatura de sudoare.




Horoscopul tarot Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Moartea, Spanzuratul, Regele de bate O situatie care te tinea pe loc este pe cale sa se deblocheze. Profita de orice moment pentru a pune lucrurile la punct. Dar nu te stresa prea tare. Nu totul depinde de tine. Fii pozitiv si mergi inainte. Pana la final, luna februarie se va dovedi de bun augur.

Horoscopul tarot Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Valetul de Cupe, Regina de cupe, Turnul Cineva apropiat tie are nevoie de umarul tau pentru a plange. Nu te sfii sa fii acolo pentru el. Dragostea si felul tau de a fi aduc zambetul pe fata oamenilor. Atentie, nu trebuie sa exagerezi si sa faci pe clovnul! Ci doar sa asculti si sa-i incurajezi sa-si spuna tot pasul pentru a se elibera. Esti o persoana buna, increzatoare, inteligenta si inteleapta. Ii poti ajuta pe ceilalti sa vada o alta perspectiva, un alt context. Presara putina speranta in viata oamenilor din jurul tau. Apoi invita-i la o petrecere! Nu strica nimanui!

Horoscopul tarot Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU 10 de bate, 2 de bate, Asul de Spade Ti-ai asumat prea multa responsabilitate si chiar te-ai invinovatit pentru ceva ce nu este 100% problema ta. A venit momentul sa si spui asta coautorului situatiei in care te afli. Nu are sens sa mai ascunzi sub pres ceea ce simti pentru ca, la un moment dat, totul va sari in aer, iar pagubele pot fi mult mai mari. Un dialog onest si direct te poate scoate din incurcatura. Sau macar va mai detensiona situatia, pana cand si cealalta parte va intelege ca are o parte din responsabilitate, ca si tine.




Horoscopul tarot Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Regina de bate, 3 de cupe, Steaua Aceasta luna va fi una a frumusetii, placerilor si rasfatului. Viseaza frumos si canalizeaza-ti energia in transformarea viselor in realitate. Cartile iti spun ca totul este posibil. Cum ar arata situatia ideala pentru tine? Ce ai vrea sa devina real in viata ta? Actioneaza conform raspunsurilor pe care ti le vei da singur. Totul depinde de tine

Horoscopul tarot Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA 3 de spade, 8 de cupe, Puterea Este prima luna a primaverii, iar relatia ta amoroasa este pe cale sa infloreasca. Daca esti singur, vezi daca nu cumva cineva din cercul tau de prieteni, nu vrea mai mult decat o simpla amicitie. Poate iesi ceva frumos de aici. Daca ai trait pana acum cu sentimentul ca nu meriti ceva, gata, ajunge! Meriti mai mult si vei primi mai mult, in momentul in care renunti la energia paguboasa care te tine pe loc.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de pentagrame, 10 de bate, Nebunul Mai putin inseamna mai mult in aceasta lume. Nu te da peste cap in proiecte profesionale. Nu te inhama la ce nu poti trage. Da-ti voie sa te mai ocupi si de viata personala. Un nou inceput se arata in viata ta amoroasa. Succes!

Horoscopul tarot Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Justitia, Regina de bate, Cavalerul de cupe O veche rana iese la lumina si iti aminteste ca a venit vremea sa iti primesti rasplata pentru niste cuvinte pe care cineva ti le-a spus candva. Te simti razbunat si impacat cumva cu ideea ca de-acum ai tot drumul inainte. Atentie, incearca sa nu rasucesti cutitul in rana celuilalt! Inchide subiectul pentru totdeauna si mergi fara sa te mai uiti inapoi.






Horoscopul tarot Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Soarele, 3 de pentagrame, 10 de cupe Cineva are un admirator secret… Aceasta persoana roieste in jurul tau de ceva vreme si parca n-ai avea ochi sa o vezi. Esti chiar atat de concentrat cu munca incat nu mai vezi nimic in jur. Da-ti voie sa iubesti. Daca esti implicat deja intr-o relatie, nu-ti neglija partenerul! E luna iubirii, totusi!

Horoscopul tarot Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR 7 de pentagrame, 9 de pentagrame, 3 de cupe Cateodata esti atat de serios incat pierzi toata bucuria vietii. Fericirea se construieste din lucruri marunte pe care le poti pierde din vedere atunci cand incerci sa atingi obiective uriase. Organizeaza-ti programul, imparte totul in tinte mici si bucura-te de atingerea lor. In amor trebuie sa procedezi la fel. Un zambet, un flirt, o imbratisare duc la formarea si cimentarea unei relatii.

Horoscopul tarot Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Magicianul, 7 de bate, 6 de bate Poti avea o luan magica. Alege-ti un proiect, ambitioneaza-te, concentreaza-te pe el si actioneaza. Orice este posibil daca depui toate eforturile. In dragoste, asigura-te ca esti pe drumul pe care ti-l doresti cu adevarat. Nu irosi energia in alte scopuri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții