Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de dragoste 28 februarie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 28 februarie 2021 | 07:57

Horoscopul zilei de dragoste 28 februarie 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilni.
Luna în Pești își exercită ultimele clipe de influență, urmând ca mai apoi să intre în acțiune Luna în Berbec. Acest tranzit determină revelații. Facem legăturile aspectelor pe care le-am aprofundat în ultima perioadă și ajungem la o imagine cât se poate de clară asupra vieții noastre sentimentale și față de noi înșine.Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!



Horoscop dragoste 28 februarie 2021. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:








Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este evident si clar ca ingerii iubirii te sustin acum pentru ca insusi arhanghelul Chamuel, arhanghelul dragostei, este prezent pentru tine, indicand succes si implinire in iubire. Acesta iti deschide inima ca sa accepti energia aceasta neconditionata a lui care iti va umple toata inima. Asta aduce o perioada pozitiva in viata ta romantica ce se pregateste sa inmugureasca. Toate problemele si dificultatile se vor estompa incet incet si vei descoperi bucuria si implinirea unei relatii de succes, indiferent daca acum esti singur sau nu.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ingerii flacarii albe divine te ajuta acum sa vezi frumusetea din relatia ta curenta cu un partener. Ei te deschid si spre experiente complet noi ce iti vor aduce incantare si fericire. Daca esti singur, ingerii flacarii albe iti dau incurajare si sustinere, eliberandu-te de ganduri negative in timp ce te ajuta sa te deschizi spre a intalni partenerul perfect. Ei iti reamintesc ca nu vei putea face pasi importanti inainte daca nu te debarasezi de ganduri negative.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este clar ca ingerii te sustin in iubire acum intrucat arhanghelul Chamuel este prezent si indica succes si implinire in dragoste. Acest arhanghel iti deschide inima pentru a accepta aceasta energie neconditionata care iti va umple intreaga fiinta. Asta inseamna ca urmeaza sa inceapa o perioada pozitiva in viata ta romantica. Problemele si dificultatile vor incepe incet incet sa dispara si vei descoperi bucuria si implinirea aduse de o relatie de succes.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Se pare ca in viata ta exista prea multa anxietate si frica ce te impiedica sa te deschizi total spre iubirea adevarata. Ingerii te atentioneaza ca te gandesti prea mult la munca si prea putin la dragoste. Cei singuri trebuie sa va depasiti slabiciunile interioare daca vreti sa gasiti iubirea. Mai ai nevoie de determinare si incredere de sine si le vei avea, sustinut de ingeri, pentru a gasi persoana cautata. Cei deja intr-o relatie sa fie atenti mai mult la felul in care se comporta fata de partenerul lor.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Prezenta ingerilor de flacara violet acum pentru zodia ta poate ajuta pe cei in relatie sa gaseasca ceva care sa imbunatateasca calitatea relatiei lor. Prezenta lor indica si ca e un bun moment sa va ganditi daca partenerul implineste asteptarile voastre. Cei singuri trebuie sa devina mai increzatori in viata lor de zi cu zi. Nu va faceti griji ca sunteti singuri pentru ca veti gasi un mod inedit de a va intalni cu un viitor partener.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Un inger al iubirii iti transmite un sentiment frumos de dragoste ce pluteste deasupra ta. Acesta este un semn foarte bun mai ales pentru cei singuri ce cauta un partener – daca iti deschizi inima sa primesti iubirea si nu subestimezi semnele care sunt in jurul tau, vei intalni curand persoana pe care o cauti.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ingerii puterii sunt acum in preajma ta si asta inseamna ca ei te sustin daca exista o dificultate in relatia ta. Ei transmit sa nu cedezi, sa crezi in tine si in partenerul tau si veti putea construi o relatie fericita. Prezenta acestor ingeri este si un bun semnal pentru cei singuri – in prezent duceti lipsa de curaj, indrazneala si incredere de sine pentru a gasi partenerul ideal. Acesti ingeri va dau incurajare si va reamintesc de puterea voastra interioara, ajutandu-va sa va deschideti spre o viata sociala si emotionala mai buna.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

In viata ta amoroasa, posibil ca s-au intamplat unele evenimente in trecut care cauzeaza ca acum sa fii inchis in fata unui nou inceput. Ingerii incearca acum sa iti reaminteasca faptul ca nu poti trai acum cu teama din cauza a ce a fost. Daca vrei sa incepi o relatie noua si fericita, trebuie sa fii dispus sa accepti schimbarea si sa uiti despre durerea sau dezamagirea pe care le-ai trait din pricina altor persoane. Realizeaza ca acum chiar este un bun moment sa cunosti o noua iubire in viata ta.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Acest mesaj este un semnal de la ingeri indeosebi pentru cei singuri de a se deschide ca sa cunoasca mai multi oameni prin socializare. Daca te inchizi si retragi in tine, iti reduci sansele de a gasi partenerul potrivit. In viata ta, pot aparea oricand si subit noi cunostinte care sa te aduca mai aproape de implinirea dorintei inimii. Oamenii deja intr-o relatie au de muncit mai mult sa isi consolideze relatia ca sa fiti mai apropiati decat sunteti.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ingerii pazitori ai iubirii anunta ca ii sustin pe cei aflati intr-o relatie si care au acum o perioada dificila. Prezenta lor va ajuta sa mentineti stabilitatea si sa cresteti starea de siguranta cu partenerul. Cei singuri au sansa de a-si depasi lipsa de putere si sa se elibereze de teama si jena pentru ca acesti ingeri va dau sustinere si incurajare ca sa puteti actiona.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru cei aflati deja intr-o relatie, prezenta ingerilor luminii inseamna ca exista o nevoie de a va apropia mai mult in cuplu. Este nevoie sa va mai rupeti de treburile zilnice si sa petreceti mai mult timp impreuna. Ingerii luminii va ajuta sa gasiti din nou clipele acelea de fericire in iubire. Prezenta lor este un semn bun si pentru cei singuri intrucat ei va ajuta sa uitati de vechi esecuri in dragoste si sa incepeti o noua viata !

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Daca esti singur, da-ti seama ca timpul ti-a permis sa aducni experienta valoroasa care sa te ajute sa intri intr-o relatie de succes si plina de satisfactie in viitor. Ingerii dezvoltarii spirituale iti transmit sa iti privesti dificultatile si esecurile ca fiind lectii valoroase din care ai invatat foarte multe si ai devenit o alta persoana. Pentru cei aflati intr-o relatie, prezenta acestor ingeri speciali inseamna ca va asteapta decizii importante in cuplu ce trebuie luate si care vor duce la dezvoltarea voastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții