Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscopul lunii martie 2021

Written By NIKE B. on duminică, 28 februarie 2021 | 10:57


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.

Citește Horoscopul lunii martie 2021


Taurii își vor găsi marea dragoste. Descoperă ce îți rezervă astrele. Horoscopul lunii Martie 2021 aduce vești bune pentu fiecare zodie în parte. Luna aceasta e momentul potrivit să scapi de toate lucrurile care nu îți fac bine și să privești cu optimism spre viitor. Martie e luna în care îți poți atinge toate obiectivele și poți privi cu încredere spre viitor. Horoscopul lunii martie 2021 promite o perioadă cu multe progrese și realizări. De asemenea trebuie să ai grijă și de distracție în această perioadă pentru a avea parte de rezultatele pe care ți le-ai propus.



Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Veți avea oportunități de a începe lucruri noi şi de a porni într-o nouă etapă a vieţii, mai ales din punct de vedere profesional. Poate fi un start-up foarte bun pentru cei care nu activează încă într-o industrie şi îşi caută un loc de muncă, ori pentru cei care caută să îşi schimbe serviciul actual. O energie pozitivă se îndreaptă spre voi care are potenţialul de a aduce veşti bune atât în viaţa personală, cât şi profesională. Fiţi însă activi, interesaţi, depuneţi efort şi nu renunţaţi la jumătatea drumului.

Horoscop bani martie 2021 Berbec

Luna aceasta noi oportunităţi vă vor ieşi în cale, fie o mărire de salariu, o avansare pe scara profesională sau o schimbare a locului de muncă. Saturn vă va ghida în tot acest proces oferindu-vă putere, stabilitate şi curaj pentru a păşi spre succes. Aveţi îcnredere în forţele şi abilităţile voastre, iar surprizele în plan material vor apărea mai devreme decât v-aţi închipui.În acelaşi timp, nativii acestui semn zodiacal care aşteaptă cu nerăbdare să îşi schimbe jobul trebuie să acţioneze în prima jumătate a lunii, deoarece Mercur, aflat în casa a zecea în acest timp, vă vs oferi rezultate favorabile. Veţi face cunoştinţă cu persoane noi, posibil chiar colegi de muncă şi veţi fi ghidaţi pentru a vă adapta unui nou stil de viaţă.Cei care au o afacere proprie vor trece printr-o perioadă benefică în care lucrurile vor avansa extrem de mult. Puteţi dezvolta proiecte pe baza unor tehnici şi idei noi, inovatoare. Din punct de vedere economic, viaţa Berbecilor va fi destul de echilibrată în această perioadă. Aveţi şanse mari să obţineţi sume generoase de bani şi să creşteţi în plan profesional. Aveţi încredere în forţele voastre, în abilităţile pe care le-aţi dezvoltat de-a lungul timpului şi aveţi curajul de a încerca lucruri şi activităţi noi. Mercur va fi în casa câştigurilor voastre în luna Martie, investițiile în terenuri agricole vor fi, de asemenea, fructuoase. Veți avea abundență financiară în această lună, iar cheltuielile de zi cu zi nu vor prezenta fluctuaţii, motiv pentru care nu trebuie să vă aşteptaţi la surprize neplăcute. Asiguraţi-vă însă că vă plătiţi datoriile, dacă aveţi, la timp.

Horoscop dragoste martie 2021 Berbec

La capitolul dragoste, luna Martie nu este întocmai favorabilă pentru cei aflaţi sub semnul Berbecului. Chiar dacă vă doriţi să petreceţi mult timp împreună, să vizitaţi locuri, să vă distraţi şi să creaţi noi amintiri de cuplu, partenerul/partenera voastră ar putea trece printr-o perioadă mai dificilă, motiv pentru care nivelul de afecţiune pe care l-aţi putea primi va fi drastic diminuat. Nu trebuie să vă simţiţi însă restricţionaţi, dacă vreţi să vorbiţi despre lucrurile care vă apasă ori pur şi simplu să dezbateţi anumite subiecte, fiţi sinceri şi porniţi o discuţie liberă, lipsită de tensiune.

Horoscop sănătate martie 2021 Berbec

Nativii Berbec vor avea o stare de sănătate bună în luna Martie, fără preocupări majore. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vreo răceală sezonieră, dar astrologii vă recomandă să fiţi totuşi precauţi. Aveţi însă grijă în privinţa alergiilor cutanate sau alimentare, evitaţi produsele care vă pot face rău, chiar dacă vi se face poftă. În caz contrar s-ar putea să regretaţi. Relaxaţi-vă mintea şi dormiţi bine, în luna Martie s-ar putea să vă confruntaţi cu câteva insomnii, iar cei care ţin în prezent tratamente sunt sfătuiţi să meargă la controale regulate şi să se protejeze de temperaturile reci. Vremea s-ar putea să vă păcălească, îmbrăcaţi-vă bine şi beţi multe lichide. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.


Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Primăvara aduce veşti bune pentru nativii Taur, începând chiar din prima zi a lunii, dar va aduce şi schimbări şi provocări importante.În această perioadă vă veţi simţi poate îngrijoraţi şi neliniştiţi din cauza unor aspecte ce ţin de partea financiară, având senzaţia că anumite lucruri nu funcţionează în favoarea voastră. S-ar putea să daţi dovadă de insecuritate în ceea ce priveşte serviciul, afacerea personală, dar aveţi curajul de a persevera pentru că veţi avea parte la un momentdat de multe oportunităţi. Dacă vă pierdeţi slujba, nu fiţi supăraţi, martie vine cu veşti bune, iar o altă uşă vi se va deschide cu scopul de a vă spori veniturile. S-ar putea să obţineţi o ofertă considerabil mai bună de lucru, cineva vă va oferi un post mult mai bine plătit. Dacă doriţi să vă schimbaţi serviciul, în această perioadă aveţi toate şansele de a vă îndeplini visul. Norocul este de partea voastră.

Horoscop bani martie 2021 Taur

Taurii se pot bucura de un progres din punct de vedere financiar în această lună. Astrologii au veşti foarte bune. Veţi fi creativi şi veţi veni cu idei inedite pentru proiecte importante în cadrul companiei, spre marea mulţumire a superiorilor care vor lua în considerare devotamentul şi interesul de care daţi dovadă. Venus se află în casa a zecea a profesiei, alături de Soare, ceea ce înseamnă că oricine are o afacere de familie se poate bucura de creşteri substanţiale. Aveţi încredere în forţele voastre şi nu renunţaţi în niciun moment. Dacă planificați extinderea afacerii trebuie să ştiţi că rezultatul poate fi încurajator. Cei care îşi doresc alt loc de muncă, ei bine, în primele 2 săptămâni din martie ar trebui să faceţi paşi în acest sens, pentru că veţi avea parte de oferte foarte bune, iar şansa de a vă angaja într-un loc la care aţi tot visat este foarte mare. Şi nativii care așteaptă cu nerăbdare să candideze pentru locuri de muncă în sectorul guvernamental ar trebui să-și încerce norocul în această lună, deoarece există posibilități nenumărate de a-şi găsi un loc de muncă în domeniul mult dorit. Până în a treia săptămână veți observa fluiditatea fluxului de bani. Soarele și Venus vor fi poziționați în casa a unsprezecea, casa veniturilor, ceea ce va aduce veşti bune pentru nativii care şi-au dezvoltat o mică afacere (sau au în plan acest lucru) pornită dintr-o pasiune mai veche sau un hobby recent. Veţi avea parte de succes şi de rezultate bune şi de lungă durată.

Horoscop sănătate martie 2021 Taur

Cei aflaţi sub semnul Taurului nu trebuie să îşi facă prea multe griji în privinţa problemelor de sănătate în această lună; veţi fi feriţi de răceli sau alte boli atât timp cât vă protejaţi şi respectaţi regulile de distanţare impuse de pandemie. Beţi foarte mutle lichide, îmbrăcaţi-vă adecvat temperaturilor de afară, faceţi sport, mişcare şi evitaţi zonele aglomerate. Cei care sunt diabetici trebuie să fie precauți și să urmeze o dietă strictă pentru a evita orice fel de complicații. Spuneți nu zaharurilor, fructelor și legumelor dulci și celor mai importante băuturilor carbogazoase. Dacă aveţi o sensibilitate ridicată, evitaţi lumina puternică a soarelui în timpul zilei, deoarece poate provoca erupții cutanate și alergii la ochi. Cei care au avut în trecut probleme în ceea ce priveşte diagnosticarea unor probleme de sănătate, pot răsufla uşuraţi, căci în martie vor primi în sfârşit tratamentul de care au nevoie, iar şansele de recuperare sunt îmbucurătoare. Urmaţi un stil de viaţă sănătos, staţi departe de vicii şi gândiţi pozitiv. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Veţi fi mai curioşi şi veţi continua să cercetaţi orice domeniu care vă interesează pentru a dobândi tot mai multe cunoştinţe în această perioadă. Veţi găsi răspunsuri şi noi semnificaţii pentru probleme din trecut care vă măcinau. Cei singuri vor avea norocul să interacţioneze cu oameni noi şi chiar să îşi găsească sufletul pereche. Veţi purta discuţii interesante, veţi socializa mai mult, vă veţi face prieteni noi şi relaţii de lungă durată care vă vor ajuta inclusiv din punct de vedere profesional, mai ales că cei din jur vor fi amabili şi receptivi faţă de voi. Veţi primi propuneri pentru noi colaborări şi oferte de muncă bine plătite. Depinde de voi ce alegeri vreţi să faceţi în viitorul apropiat.

Horoscop bani martie 2021 Gemeni

Gemenii vor avea succes în viața lor profesională în luna martie. Marte se va afla în casa a 12-a cu Rahu. Acest lucru vă va oferi dinamism și putere pentru a lucra din greu în demersurile voastre, ceea ce vă va oferi rezultate benefice. Veţi avea curaj, ceea ce vă va determina să aveţi perfomante remarcabile din punct de vedere profesional. Cei care lucrează în companii şi poate colaborează cu persoane din alte ţări vor avea rezultate favorabile şi vor fi lipsiţi de tensiune sau conflicte la serviciu, în martie. Munca vă va fi recunoscută şi apreciată de superiori, motiv pentru care vă puteţi aştepta la bonusuri şi măriri salariale. Jupiter se află în casa a opta împreună cu Saturn, o combinație care poate aduce unele schimbări la locul de muncă. Prin urmare, timpul este bun pentru nativii interesați să-și schimbe domeniul de activitate. Cei care îşi caută un loc de muncă în ţări străine pot profita de această perioadă pentru a aplica la diferite posturi, deoarece pot avea parte de oportunităţi nebănuite.

Horoscop dragoste martie 2021 Gemeni

Din punct de vedere emoţional, lucrurile sunt destul de bune pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor. Venus se va afla în casa a noua la începutul lui martie, ceea ce va face ca relaţia voastră de dragoste să fie una profundă şi intimă. Veţi petrece majoritatea timpului împreună şi vă veţi simţi pierduţi unul fără celălalt. Poate fi momentul potrivit pentru a vă introduce partenerul/partenera, dacă aveţi o relaţie stabilă, familiei pentru a vă cunoaşte mai bine şi pentru a seta gradul de seriozitate şi de dorinţă de continuitate a iubirii pe care o purtaţi unul faţă de celălalt. Cei care nu au pe cineva alături s-ar putea să se îndrăgostească iremediabil. Veți încerca să vă ascundeți emoțiile și să așteptați răspunsul unei alte persoane, însă astrologii vă recomandă să fiţi sinceri şi să recunoaşteţi să sunteţi îndrăgostiţi. Cuplurile căsătorite vor experimenta o oarecare răceală în căsnicie. S-ar putea să simți că soțul sau soţia vă ascunde lucruri, ceea ce vă va face nefericiţi. Nu trebuie însă să vă împovăraţi, ci să discutaţi deschis despre orice vă deranjează. Reţineţi: comunicarea este extrem de importantă.

Horoscop sănătate martie 2021 Gemeni

Luna martie nu se anunţă prea bună pentru sănătatea Gemenilor. Aţi putea avea parte de mult stres, anxietate, depresie. S-ar putea să suferiţi şi de unele alergii sau erupţii cutanate. Somnul v-ar putea fi deranjat tocmai din cauza analizării neîncetate a diferitelor lucruri şi aspecte ale vieţii, însă analiza aceasta exagerată vă va aduce doar insomnii. Ar trebui să dormiți bine și să vă odihniți, deoarece este singura modalitate de a vă relaxa mintea. Puteţi apela la câteva şedinţe de meditaţie, vă va oferi pacea, liniştea, calmitatea de care aveţi nevoie pentru a vă relaxa trupul şi mintea şi veți obține puterea de a face față situațiilor problematice. Ar trebui să faceți niște exerciții fizice sau poate yoga pentru a vă menține în formă; evitaţi mâncarea procesată și încercaţi să gătiţi mai des. Ieşiţi mai des şi în natură, plimbaţi-vă, fie singuri, fie în compania celor apropiaţi, poate fi o perioadă algomerată care necesită mai multă libertate pentru minte. Închideţi telefonul seara şi respiraţi adânc. Uitaţi-vă la un film sau citiţi o carte pentru a vă destresa.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Pe raci îi caracterizează mentalitatea învingătorului, iar asta îi ajută să rămână fidel unui stil de viață autentic, să fie un spirit liber și să trăiască fericiți în lumea pe care și-o creionează. Cu toate acestea, martie 2021 nu este lipsită de provocări, mai ales pe plan sentimental. Vei obține oportunități de călătorie pentru munca ta, ceea ce te va ține extrem de ocupat și îți va aduce succes pe termen lung. Însă toate reușitele de natură profesională se vor resimți în viața personală, care va cădea pe locul doi. Legătura cu cei dragi se va îmbunătăți în a doua jumătate a lunii martie. Cu toate acestea, cuplurile se pot confrunta cu unele conflicte, dar vor putea rezolva toate problemele dacă înțeleg nevoia unor compromisuri.

Horoscop bani martie 2021 Rac

Luna martie 2021 aduce oportunități de schimbare a locului de muncă sau de călătorii frecvente. Ascendentul în Casa a patra, la începutul lunii, te va face posesiv cu privire la munca ta. Lucrurile se îmbunătățesc treptat în următoarele săptămâni când, odată cu trecerea Lunii la diferite case, te vei deplasa mai mult pentru muncă și micile plăceri. Vei avea un program agitat și vei fi prea ocupat în demersurile tale. Dacă te-ai gândit să începi propria afacere, acum ar trebui să faci ceva în sensul asta, deoarece vei beneficia de rezultate favorabile. Vei primi ajutor și sprijin din partea familiei tale, în special din partea fraților tăi, în viața ta profesională. Venus în Casa a zecea este un semn materialist care va aduce rezultatul pozitiv al eforturilor voastre. Cei care conduc firme de parteneriat vor avea unele suișuri și coborâșuri în afacerea lor, cu toate acestea, dacă munca ta este bazată pe cercetare, atunci vei avea o lună înfloritoare. Aspectele financiare ale cancerului arată favorabil în această lună. Toate eforturile depuse în extinderea afacerii tale, ori munca asiduă depusă la serviciu îți vor aduce câștiguri însemnate și te vei bucura de banii câștigați pe drept. Unii dintre raci iau decizia să își convertească hobby-urile și pasiunile în profesie în această fază și vor câștiga bani frumoși din asta. Mare atenție, ar putea exista unele cheltuieli nedorite din cauza unor situații de urgență, în următoare. Te sfătuim să nu te lași tentat de câștigurile ce pot fi obținute din speculații sau afaceri ilegale. Soarele, care este cel de-al doilea semn al tău, va trece prin Casa a noua în cursul lunii următoare, ceea ce va aduce abundență în finanțe.

Horoscop sănătate martie 2021 Rac

Sănătatea nativilor din Rac va fi slabă în luna martie. Vei fi predispus la alergii sezoniere, febră și icter. Luna Martie va fi una stresantă și ai putea să ai o stare de slăbiciune. Te vei simți împovărat și vei avea tendințe depresive, motiv pentru care ți se recomandă să-ți păstrezi calmul și să îți relaxezi mintea. Nu ar fi rău să faci mai multă mișcare în perioada asta. Poți începe cu o plimbare prin parc, în fiecare dimineață. Așa îți vei păstra atât condiția fizică, cât și cea mentală, căci plimbarea în aer liber îți va relaxa mintea. Mercur în Casa a șaptea poate însemna că te vei confrunta cu alergii, erupții cutanate și senzație de furnicături în picioare. Cei care sunt diabetici ar trebui să nu rateze niciun control la medic și să respecte cu sfințenie regimul. Luna martie nu este favorabilă sănătății racilor, dar dacă vă gestionați stilul de viață prin introducerea regulată a exercițiilor fizice și a consumului de alimente sănătoase, vă veți putea menține sănătos și veți putea face față bolilor și preocupărilor minore.

Horoscop dragoste martie 2021 Rac

Viața amoroasă a Racilor se va confrunta cu unele provocări în această lună, în special din cauza pierderii interesului față de anumite persoane. Te vei simți pierdut și nu vei putea oferi confortul și atenția necesare partenerului tău. În ciuda tuturor problemelor, știi că nu este cazul să iei decizii definitive în această privință. Prin urmare, nu te vei îndepărta de partener și nici nu ești dispus să renunți la relație. Cuplurile căsătorite vor avea parte de căldură și respect reciproc în această perioadă. Nu e exclus să apară mici discuții și neînțelegeri cu soțul/soția, însă ele se vor stinge rapid, căci amândoi sunteți dispuși să ajungeți la un punct comun și să vă respectați reciproc alegerile făcute. Începutul lunii Martie vine cu o perioadă destul de grea pentru cupluri. Mercur în Casa căsătoriei tale la începutul lunii, poate aduce câteva zile de separare, după ce unul dintre parteneri va fi nevoit să călătorească în alt loc pentru muncă, ori angajamente personale. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Ești dispus să mergi până la capăt ca să-ți atingi obiectivele. Forța ta de muncă impresionantă îți va aduce câștiguri financiare importante în martie. Te bucuri de un statut financiar puternic și vei obține ceea ce îți dorești de la afacerea sau de locul de muncă. Viața ta personală nu stă la fel de bine ca cea profesională, de aceea vei fi nevoit să lupți pentru a-i păstra pe cei dragi lângă tine. Veți avea de purtat unele lupte în menținerea intereselor și așteptărilor familiei tale. Atmosfera de acasă poate fi tensionată și s-ar putea să să îți dorești să călătorești mai mult la serviciu, astfel încât să petreci mai puțin timp acasă. Viața ta amoroasă are de suferit și riști să te confrunți cu unele dezacorduri cu iubitul tău/iubita ta.

Horoscop bani martie 2021 Leu

Luna martie îți va fi de bun augur în carieră. Vei fi activ și dedicat profesiei tale în tot acest timp. Slujba sau afacerea pe care o deții te va preocupa pe tot parcursul lunii martie și veți munci care o dezvolți, ori ca să câștigi respectul colegilor de la locul de muncă. Crezi sincer că acțiunea vorbește mai tare decât cuvintele, prin urmare, capacitatea ta de muncă îți va aduce rezultate fructuoase. Cei care desfășoară activități legate de călătorii, transporturi și vehicule vor avea mari câștiguri, de asemenea cei care lucrează într-o societate mixtă sau firmele de parteneriat vor fi martori la zile înfloritoare. Angajații din sectorul guvernamental se pot aștepta la unele transferuri și promovări luna aceasta. Nativii care fac afaceri, în general, vor fi într-o permanentă mișcare, ceea ce poate deveni obositor, dar va fi productiv pentru avansarea companiei. Cei care sunt angajați în domeniul imobiliarelor, serviciilor civile și serviciilor juridice vor avea clienți buni, iar relațiile lor le vor obține favoruri de calitate cu câștiguri frumoase. Ești pe creștere financiară în luna martie. Așa că acum e timpul potrivit să te achiți de acele datorii și împrumuturi mai vechi, dacă ele există. Fluxul de venituri va fi excelent în luna martie și vei obține câștiguri din investițiile făcute în trecut. Luna aceasta va aduce abundență financiară leilor.

Horoscop sănătate martie 2021 Leu

Problemele de sănătate vă pot deranja în această lună. Începutul lunii poate aduce un anumit stres și dezechilibru emoțional din cauza tulburărilor din viața personală, cu toate acestea, veți putea să vă ocupați eficient de ele. Soarele în Casa a opta indică posibile afecțiuni de care veți suferi în luna martie. Este posibil să suferiți de accidente vasculare cerebrale, probleme de stomac, probleme oculare și vedere slabă. Este posibil să aveți și unele probleme hormonale în acest timp. Ai face bine să nu consumi alimente prea calde și picante, ca măsură de precauție, și să te hidratezi cât mai mult posibil. Cei care au probleme cu tensiuneași cu inima ar trebui să fie extrem de precauți și să se controleze periodic. Este posibil ca începutul lunii să nu aducă probleme majore, dar trebuie să fii proactiv și să ai grijă de tine în a doua jumătate a lunii.

Horoscop dragoste martie 2021 Leu

Viața amoroasă a leilor nu este niciodată ușoară, sunt pasionați, dinamici, cu așteptări ridicate. Nu se îndrăgostesc cu ușurință, dar dacă o fac, vor ca partenerul lor să fie Regina / Regele lor. Jupiter în Casa a șasea indică faptul că vei avea confruntări cu cei dragi, care ar putea evolua până în punctul în care vei dori să te îndepărtezi. Mai bine nu lua decizii majore în această perioadă în ceea ce privește viața amoroasă. Vei primi ajutorul familiei și al prietenilor apropiaţi care sunt în măsură să vă dea sfaturi bune. Leii singuratici au mari şanse ca în luna martie să-și întâlnească marea iubire. În ciuda disensiunilor cu jumătatea voastră, reușiți să ajungeți la un acord și, în timp, veți reuși să să vă îmbrățișați și să dați uitării toate problemele apărute până acum.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

S-ar putea să te confrunți cu o senzație de stagnare pe plan amoros, însă este doar un semn că totul decurge așa cum trebuie și că nu sunt necesare eforturi considerabile pentru a face relația să meargă. Fii recunoscător pentru asta! Te preocupă părerea celorlalți despre tine și despre ceea ce faci, însă vei avea surpriza să descoperi că oamenii nu sunt mai exigenți decât așteptările pe care le ai tu însuți de la tine.Norocul e de partea Fecioarelor în luna martie. Vor avea parte de oportunităţi în carieră, iar din punct de vedere amoros toate lucurile vor fi pozitive. Cei care intenţionează să îşi schimbe locul de muncă pot face paşi în acest sen în această perioadă, şansele de a obţine un post bine plătit într-un domeniu mult visat sunt foarte mari.Este posibil ca viața să nu fie foarte lină pe plan financiar pentru fecioare, dar din moment ce vă pricepeți la organizare, vă veți duce la bun sfârșit ideile pentru a vă satisface toate șansele. Problemele de sănătate pot fi deranjante în luna martie și vă pot face fragil.

Horoscop bani martie 2021 Fecioară

Fecioarele vor obține rezultate considerabile în cariera lor în luna martie. Norocul și imaginația sunt de partea ta și vei introduce noi abilități și tehnici în afacerea ta. Poți, de asemenea, să îți transformi hobby-ul în profesie în această perioadă. Stai foarte bine la capitolul legat de creativitate și poți obține bani frumoși dacă îți folosești timpul liber făcând ceea ce îți place. Profesioniștii din domeniul afacerilor care au legătură cu tururile și călătoriile, comerțul și industria comerțului vor obține rezultate favorabile. Cei care și-au finalizat studiile și sunt dispuși să-și intensifice cunoștințele la nivelul următor și să înceapă o aventură ar trebui să-și încerce norocul în această perioadă, deoarece vor primi feedback încurajator. Dacă intenționezi să-ți schimbi locul de muncă, acum ar trebui să faci acest lucru. De asemenea, dacă ești acum în căutarea unui loc de muncă, să te aștepți să primești propunerile dorite. Începutul lunii te va pune sub presiunea de a-ți plăti datoriile și împrumuturile. Va trebui să intri în fondul de economii pentru acest lucru, pentru că nu stai așa bine cu banii în această lună.Mai exact, venitul tău va fi destul de incert în luna martie, motiv pentru care ai face bine să te orientezi spre o mică afacere bază pe hobby-urile și interesele tale. Luna martie nu va aduce o poziție foarte stabilă pe plan economic.

Horoscop sănătate martie 2021 Fecioară

Sănătatea Fecioarelor va fi pe o constituție mai slabă în cursul lunii martie, în special în a doua jumătate a lunii. Ascendentul în Casa a cincea de la începutul lunii indică unele probleme legate de probleme ale stomacului și ale sistemului nervos. Ar trebui să eviți consumul de alcool sau băuturi spirtoase în această lună, deoarece vă va instiga boala. Este posibil să te confrunți cu dureri de cap frecvente și insomnie. De asemenea, ești predispus la alergii cutanate în acest timp. Încearcă să faci mai multă mișcare și exerciții de respirație pentru a-ți îmbunătăți fluxul sanguin și a-ți relaxa mintea. Te stresezi mai puțin și te odihnești mai bine.

Horoscop dragoste martie 2021 Fecioară

Viața amoroasă a fecioarelor pare să fie intensă, vei fi prea devotat și mult prea implicat în tot ceea ce ține de partenerul tău. Este posibil să faceți un pas înainte în relația voastră și nu e exclus un mare angajament. În această luna ai putea să îți prezinți persoana iubită familiei, dacă nu ai făcut-o deja. Cei care încă se gândesc la acest pas formal ar trebui să preia inițiativa în această lună, deoarece vor avea succes și nu va trebui să depună eforturi pentru a convinge niciuna dintre părți. Cei singuri au mari șanse de a găsi persoana viselor lor și de a se îndrăgosti la prima vedere. Ar putea apărea discuții aprinse și conflicte între membrii familiei. De data asta, rolul pe care îl ai se transformă încet încet în cel de mediator pentru că tot ce îți dorești este ca toți să fie fericiți și să se simtă confortabil. De asemenea, s-ar putea să cheltui mult pentru a-i menține pe cei dragi veseli. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop Balanta (23 octombrie - 21 noiembrie)

A treia lună a anului aduce incertitudine şi multe întrebări pentru cei aflaţi sub semnul Balanţei. Vor exista evenimente care vă vor destabiliza ori vă vor face să vă gândiţi mai mult la partea goală a paharului, uitând de realizările care v-au adus acolo unde sunteţi astăzi. Trebuie să aveţi mai multă încredere în propriile forţe şi să riscaţi poate mai mult.Balanța, semnul echilibrului, este guvernată în această lună de planeta plăcerii și a frumuseții, Venus. Nativii din zodia Balanță vor încerca să atingă armonia în fiecare sferă a vieții lor, într-un dans la limită între normalitate și dorințele ce le-au măcinat sufletul. Nu sunt excluse gesturi destinate a impresiona, sau plăceri exagerate pentru aranjamente, artă, discuții frumoase sau chiar situații cu tentă de flirt. Limitele relațiilor sunt însă bine cunoscute pentru cei din zodia Balanță, iar atenția oamenilor dragi, din imediata apropiere, este esențială pentru binele mental. Ar putea veni idei în sfera banilor, dar toate vor fi sub aspectul colegialității.

Horoscop bani martie 2021 Balanță

Luna martie va fi plină de incertitudine în ceea ce privește cariera. S-ar putea ca succese ce par enorme să fie eclipsate de pași înapoi și de dezamăgire - situația va varia de la o clipă la alta. Când vei avea impresia că totul merge înainte, noi eventimente ar putea arunca o cu totul altă lumină asupra modului în care percepi tu situația. Trebuie să fii practic, să spui clar ceea ce îți dorești și în fond să dai mare atenție persoanelor cu care ai impresia că colaborezi.Unii vor profita imediat de dorința ta de armonie, de aparentele tale slăbiciuni, dar asta nu ar trebui să te îndepărteze de scop. Una este să știi ce ai de făcut, iar alta e să te lași dus de vânt. Cei care vor dori să lucreze de acasă ar trebui să fie mai agresivi în ceea ce privește cariera. Sunt nenumărate posibilități ce stau ascunse, iar un simplu gest ar putea schimba complet peisajul. Nici măcar nu contează unde anume îți desfășori activitatea, sunt ocazii la tot pasul și va trebui să fii foarte atent pentru a le observa. Mai mult, un plan bine pus la punct te-ar putea ajuta în toate dilemele pe care le-ai putea întâmpina. Ceea ce ar putea părea ca o bună afacere pe termen scurt s-ar putea dovedi a fi o pierdere de timp și energie, așa că instinctul îți va fi cel mai bun prieten. Reacționează la cald doar când ești pus la zid. Dacă ai posibilitatea de a analiza pe îndelete situația, nu ezita nicio clipă. E mai bine să ai răbdare și să faci ceea ce este corect.

Horoscop sănătate martie 2021 Balanță

Nativii din zodia Balanță nu au chiar cele mai bune indicii privind starea de sănătate, în special în a doua parte a lunii. Ceva nu pare a fi bine, iar simptome precum febra, deshidratarea, problemele cu ochii sau dereglări hormonale ar putea răpi din bucuria unei perioade în care oportunitățile pare a veni cu o viteză amețitoare. Însă sănătatea trebuie să fie pe primul loc, indiferent de scopuri. Ai mare grijă la deficiențele tale, ascultă-ți cu atenție corpul, ii atent la problemele pe care le-ai dat sub preș până acum - în principal cele care nu ți-au dat impresia că ar fi grave. O simplă afecțiune ți-ar putea cauza mari dificultăți, așa că încearcă să intervii înainte de a fi pus în fața faptului împlinit. Risc de diabet, probleme cu rinichii, diferite dezechilibre, toate ar putea fi parte din problema ta. Spre finalul lunii atenția ar trebui mutată către regimul alimentar - care poate fi problema sau soluția la o posibilă afecțiune. Pe cât posibil, renunță la zahăr, alimente prăjite sau condimente ce nu îți fac bine. Toate acestea le știi, iar moderația este cheia. Încearcă să te aliniezi cu ceea ce îți este bine. Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop dragoste martie 2021 Balanță

Vești bune, Balanțele, așa echilibrate cum sunt, vor avea parte de ceva fluturi în stomac. Planeta Venus va avea grijă că cei singuri să ajungă la momente profunde cu persoana aleasă, iar nu puțini vor întemeia familii. Cumva, atmosfera pare a duce către apropiere spirituală, un soi de moment împărtășit împreună ce duce la un destin comun. Micile certuri dintr-un cuplu vor alterna cu clipe de conexiune emoțională, dar și căderi ce par a fi lipsite de sens. Dar tocmai acesta este explicația unei relații de termen lung, încrederea că orice ce va întâmpla totul va fi bine în final. Ca un element bizar, apropierea fizică va fi mult mai importantă ca cea spirituală, iar îndoilelile nu vor amâna să apară. Spune totul sincer, chiar dacă pare că arunci relația în aer. E cea mai bună soluție și singura pe termen lung. Da, poate ai lucruri care ar putea arunca, pentru scurt timp, o brumă de minciună și disimulare asupra ta. Asumă-ți, e singura cale de a merge înainte. Și nu uita de gesturile mici, fac cât o mie de cuvinte.






Horoscop Scorpion(22 septembrie - 22 octombrie)

Cei aflaţi sub semnul Scorpionului au parte de veşti bune, chiar promiţătoare din punct de vede profesional. Nativii care îndrăznesc să își schimbe serviciul ar putea avea parte de momente de neuitat, în care să își pună visele în aplicare. Deosebit de dotați din punct de vedere emoțional, nativii din zodia Scorpion sunt afectați în această lună de mișcarea planetei Marte. Ce înseamnă asta: vor aștepta ca mingea să vină în curtea lor, înainte de a ataca cu toată forța. Au scopuri clare și știu să bată fierul cât timp e cald, dar cu răbdare, deseori obținând un avantaj irecuperabil pentru ceilalți implicați în problemă.Există un element de magie, ceva enigmatic ce le ghidează acțiunile, și nu puțini Scorpioni vor păstra următorul pas cu un secret de nepătruns, ceea ce le va da ambiție și enegie, spre deosebire de confuzia din tabăra adversă. Această energie s-ar putea resfrânge și asupra partenerului de viață, care se va confrunta cu o Balanță extrem de ambițioasă și pusă pe fapte mari, ceea ce ar putea duce la ideea ce control și subordonare. O idee pe care nativii din Balanță nu o vor, dar ar putea-o imprima prin simple gesturi.

Horoscop bani martie 2021 Scorpion

Se întâmplă lucruri interesante și pe plan profesional, acolo unde nativii din zodia Balanță vor avea parte de oportunități ce la prima vedere par a fi inocente. Însă secretul stă în detalii. Cei care îndrăznesc să își schimbe serviciul ar putea avea parte de momente de neuitat, în care să își pună visele în aplicare. Pare simplu, dar e nevoie de răbdare, un simț al situației și un scop clar. Unde vrei să ajungi, cum, când și, mai ales, de ce? Dacă vei răspunde la aceste întrebări vei avea o claritate în acțiuni care îți va da aripi. Dacă ai un partener de afaceri, aceste întrebări sunt la fel de eficiente. S-ar putea ca, punând punctul pe "i" la momentul potrivit, să eviți conflicte inutile. Dacă ești părtaș la un proiect, cu o persoană apropiată, ai mare grijă. Cineva ar putea profita de tine, încearcă să fii calculat, dar fără a aduna frustrări.

Horoscop sănătate martie 2021 Scorpion

Sănătatea Scorpionilor pare mult mai bună față de perioadele precedente, pline de tot felul de probleme minore. Ceva pare a merge ok, iar asta va da naștere la un soi de dinamism, dar și la un curaj ce ar putea duce la decizii nu tocmai bune. Ar trebui să ai grijă la sănătatea psihică, totuși, acolo este cam singura problemă dar și soluția. Fii bine, simte-te bine în pielea ta, iar abia apoi atacă adevăratele provocări. Nu sunt excluse dureri de cap, episoade de alimentație rea sau chiar deshidratare. Înțelege-le, nu le trece cu vederea. Soluția este simplă: experimentează și află ce îți face bine și ce nu, încearcă să îți simți corpul și să răspunzi adecvat poftelor. Cu cât vei reacționa mai puțin la impulsuri de moment și vei înțelege ce e chiar important pentru tine vei obține un sentiment de calm, incomparabil cu orice plăcere de câteva secunde. E totul despre semnificație, nu despre senzație.

Horoscop dragoste martie 2021 Scorpion

Nu este o perioadă ușoară din punct de vedere sentimental pentru nativii din zodia Scorpion. Sunt foarte posibile episoade în care lipsa de comunicare să ducă la conflicte, mici războaie reci sau chiar distanțări de scurtă durată de persoana iubită.Cum ar trebui să faci este o întrebare grea, dar cert este că sinceritatea este cea mai bună armă, care te va readuce aproape de persoana iubită. Este greu să spui ceea ce crezi, ceea ce ai făcut de fapt, dar conexiunea adusă de un moment de adevăr este unică. O clipă de sinceritate ar putea schimba complet situația și nu este exclus ca persoana de lângă tine să renunțe la toate liniile de atac, doar de dragul relației, de dragul adevărului. Iar asta ți-ar putea da, și ție, aripi. Inclusiv în ceea ce privește relația ta cu părinții, rudele, persoane care te-au dezamăgit. Este un fel de început din care vei putea scoate, în cel mai rău caz, liniștea ta personală.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii sunt guvernați de planeta Jupiter, asa că dorința de a afla mai multe, de a fi primii și de a urmări un scop cu precizie matematică le stă în sânge. Abundența, partea frumoasă a vieții și onestitatea îi fac populari printre prieteni și nu este de mirare. Nativii din zodia Săgetător sunt genul de oameni care aprind o încăpere rapid, spontan, care atrag interesul tuturor asupra lor, cei ce aprind focul cu propriul spirit și transformă momentul simplu în magie. Săgetătorii cred în viața trăită lejer, cu cei dragi alături, în ceea ce consideră a fi bun simț. Și nu e de mirare că vor intra în conflict cu cei mai arțăgoși, pentru care noțiuni precum prietenie sau amiciție nu înseamnă prea mult. Nu intra într-o luptă cu un Săgetător pentru familie, prieteni, colegi, vei pierde.

Horoscop bani martie 2021 Săgetător

Sunt șanse mari ca nativii din zodia Săgetător să obțină un avantaj pe plan profesional - de la un om ce promite multe, la o simplă modificare de structură cu colegii de la muncă. Încearcă să calculezi totul, pentru că ocaziile se vor perinda cu o viteză amețitoare. Ce vrei de fapt? Răspunde-ți la această întrebare, iar toate celelalte vor deveni doar o formalitate. Adevărul este că doar tu stai în fața succesului tău, tu ești omul care nu crede de prea multe în propriile puteri. Ar fi bine cu tine însuți este unicul răspuns la problemele ce te macină, iar la asta va trebui să lucrezi. Lucrurile nu vor veni din senin. Pentru Săgetătorii ce vor bani, soluția este simplă: sacrificiu, organizare, trezit la ore considerate aproape imposibile. Pasionați din fire, unii nativi din această zodie ar face orice în locul unui program structurat, însă aici stă secretul. Banii vor fi strict legați de sacrificiul pe care ești dispus să îl faci. Nu este exclus să afli că alte lucruri sunt în lista ta de priorități, iar dorințele pe care crezi că le ai - un castel de nisip.

Horoscop sănătate martie 2021 Săgetător

Sănătatea nu este chiar punctul forte pentru Săgetători, în luna martie. Nu sunt excluse probleme cu sistemul imunitar, accidente casnice sau chiar probleme aparent cronice ce au scăpat de radarul tău, cel al propriei situații privind sănătatea. Cum le rezolvi? Important este să fii foarte atent la semnalele corpului și să afli unde anume este problema. E mult mai bine să fii eficient în propria diagnosticare cu doctorul în față, în loc de a te stresa inutil. Internetul este o sursă de informații, dar nu când vine vorba de tine, de cum te simți. Dacă ceva scapă de sub control, dacă ai o durere anume și nu știi de la ce provine, mergi la un medic. Uneori, simpla constatare a unui specialist echivalează cu un adevărat tratament, așa că nu îți pierde timpul cu telefoane către cei dragi, mai mult i-ai stresa. Pe cât posibil, evită comportamentele care te-au adus aici, dacă le poți identifica.

Horoscop dragoste martie 2021 Săgetător

Viața amoroasă a nativilor din Săgetător nu va fi tocmai ușoară, în luna martie. Nu sunt excluse discuții în contradictoriu, diferențe de opinie ce pot duce la rupturi de încredere, simple discuții ce lasă un gust amar. Se recomandă atenție în relațiile personale, pentru că orgoliul mare al Săgetătorilor ar putea face mai mult rău decât bine. În fond, ce îți dorești, să ai dreptate sau să ai familie / prieteni / colegi? Înțelege clar diferențele de gândire și cântărește ce poți câștiga și ce poți pierde. Diferențele sunt inevitabile, atitudinea ta în ceea ce le privește nu. Ascultă cu cea mai mare atenție ce ți se spune, pentru că spiritul tău ar putea replica tăios atunci când nu e cazul. Dacă ți se spune ceva ce te tulbură, poate că există un motiv, o explicație. Ceva, undeva, nu merge. Nu recurge la acel sentiment de a acționa rapid, la impuls. Uneori trebuie să faci ceea ce este corect, nu ceea ce ți-ai dori.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii se pot aştepta la o perioadă plină de provocări atât în dragoste cât şi în viaţa profesională. Martie este luna perfectă pentru a economisi şi nu este întocmai potrivită pentru a face investiţii, şanse mari sunt să ieşiţi pe minus dacă riscaţi în acest sens.Pentru nativii zodiei se anunţă o lună plină de provocări pe toate planurile. Financiar, luna martie va sta sub însemnul tranzacţiilor monetare, iar în ceea ce priveşte starea de sănătate trebuie să fiţi precauţi, în special în prima parte a lunii. Nici schimbările pe plan amoros nu vă ocolesc, mai ales pentru cei care formează un cuplu de mai multă vreme.În luna martie, vă veți descurca mai bine în legătura cu slujba sau cu afacerea personală. Colegii vă apreciază pentru tot efortul pe care îl depuneţi, dar şi pentru faptul că sunteţi mereu vesel şi că încercaţi să animaţi colectivul atunci când are cea mai mare nevoie. În ceea ce priveşte situaţia elevilor sau a studenţilor, aceştia se vor confrunta cu unele îndoieli, confuzii și complicații în procesul de învățare, dar munca lor grea va da rezultatele mult aşteptate. Viața personală nu va fi la fel de bună ca viața profesională în această lună. Vei avea mai multe conflicte cu membrii familiei tale, lucru care va tulbura ambianța casei. Cel mai bine ar fi să vorbeşti deschis despre lucrurile care te deranjează. O atitudine morocănoasă nu va salva situaţia, ci din contră, va crea şi mai multă tensiune în jur. În luna martie, vă veți descurca mai bine în legătura cu slujba sau cu afacerea personală. Colegii vă apreciază pentru tot efortul pe care îl depuneţi, dar şi pentru faptul că sunteţi mereu vesel şi că încercaţi să animaţi colectivul atunci când are cea mai mare nevoie. În ceea ce priveşte situaţia elevilor sau a studenţilor, aceştia se vor confrunta cu unele îndoieli, confuzii și complicații în procesul de învățare, dar munca lor grea va da rezultatele mult aşteptate. Viața personală nu va fi la fel de bună ca viața profesională în această lună. Vei avea mai multe conflicte cu membrii familiei tale, lucru care va tulbura ambianța casei. Cel mai bine ar fi să vorbeşti deschis despre lucrurile care te deranjează. O atitudine morocănoasă nu va salva situaţia, ci din contră, va crea şi mai multă tensiune în jur.

Horoscop bani martie 2021 Capricorn

Nativii din Capricorn se pot confrunta cu unele probleme de sănătate în primele zile ale acestei luni, dar în cele din urmă veți putea reveni la starea de bine și vă veți putea menține în formă. Pentru unii dintre voi poate fi vorba chiar despre o serie de alergii sezoniere. Însă, pentru alţii pot apărea unele probleme legate de sistemul nervos sau de insomnie.Ar trebui să vă mențineți mintea relaxată și să faceți yoga sau meditație. Acest lucru vă va ajuta să depășiți stresul, iar în acest fel puteţi elimina tensiunea corporală. Poate încercaţi să faceți o plimbare rapidă dimineața devreme, pentru a vă încărca cu energia din natură. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți mai ales respirația. În a doua jumătate a lunii martie o să vă bucuraţi că scăpaţi de disconfortul provocat odată cu sosirea primăverii. Aveţi un tonus mult mai bun, iar energia începe să fie pe o pantă ascendentă. Pentru că vă simţiţi mai bine, aveţi de gând să vă planificaţi şi mai multe activităţi faţă de prima parte a acestei luni.

Horoscop dragoste 2021 Capricorn

Viața amoroasă va fi într-o fază de testare pentru Capricorni, în condiţiile în care vor apărea unele îndoieli. Încrederea în partenerul de viaţă s-ar putea transforma într-un adevărat răboi al posesivităţii dacă nu aveţi suficienţă încredere sau dacă felul în care puneţi problema ar putea fi considerat mai repede un atac direct. Încercaţi să vă temperaţi pornirile. Cei care sunt singuri ar trebui să evite să se implice în ceva serios în această lună, deoarece puteți ajunge fără voia voastră într-o legătură secretă și poate chiar nesănătoasă. Luna martie nu pare să fie prielnică pentru noi începuturi pe plan sentimental. Cuplurile căsătorite vor avea parte de o oarecare liniște în jurul lor. Se prea poate să fiţi ocupați cu afacerile familiale, din cauza cărora nu puteţi petrece neapărat un timp de calitate împreună, mai ales dacă anumite aspecte mai vechi ajung să vă dea bătăi de cap. Jumătatea mai puternică a relaţiei va face tot posibilul pentru a găsi răspunsurile potrivite la circumstanţele date. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viața profesională va înflori în cursul lunii martie pentru acești nativi. Veţi evolua vizibil în carieră, mai ales dacă veţi activa într-un domeniu care vă pasionează de multă vreme pentru că veţi da randament şi veţi depune efortul necesar pentru a rezolva poriectele importante la timp şi cu mult succes.Viața profesională va înflori în cursul lunii martie pentru acești nativi. Veți avea un timp foarte bun pentru dezvoltarea carierei, deoarece veți fi destul de pasionat să aduceți inovații nu doar în viața personală, cât și la locul de muncă. De asemenea, veți putea găsi bunăvoință din partea superiorilor. Mai mult, aceştia chiar vor avea încredere să vă dea câteva sarcini poate uşor mai dificile. Nu trebuie să vă speriaţi. Elevii sau studenţii se pot confrunta cu unele complicații în ceea ce priveşte procesul învățării și pot fi întâlnite pe parcurs diverse sentimente de anxietate. Unii chiar vor resimţi destul de acut o presiune pentru a obţine rezultate foarte bune. Îngrijorarea o să dispară în momentul în care vor realiza că pot face faţă cu brio.La început de primăvară, este posibil ca viața ta de familie să nu fie foarte fericită, dar poți totuşi să-ți faci planuri de călătorie cu cei dragi pe termen lung. Chiar dacă o atmosferă tensionată îşi va face simţită prezenţa acasă, care vă va tulbura pacea, o să încercaţi să depăşiţi momentul dificil. Cei care formează un cuplu vor avea parte de momente romantice. Pentru unii nativi poate fi vorba chiar de ducerea relaţiei la un nivel superior. Cuplurile vor avea parte de căldură și dragoste și se vor înțelege bine, astfel încât acest martie este bogat pentru viața ta amoroasă. Sănătatea ar putea avea nevoie de puţină atenţie la începutul lunii, lucru care vă va face să scoateţi bani din buzunar.

Horoscop bani martie 2021 Vărsător

Este posibil ca nativii Vărsător să nu aibă o viață economică înfloritoare în luna martie. Cheltuielile tale vor fi şi ele destul de mari. Nu este o perioadă în care să vă gândiţi că merită să faceţi investiţii, aşa că răbdarea va trebui să îşi spună cuvântul. Pentru unii dintre voi, puteți câștiga de pe urma unei proprietăţi sau puteţi cumpăra ceva care să vă aducă adăugiri majore atunci când vine vorba despre încasările lunare. Părerea unui apropiat vă va ajuta să luaţi decizia cea mai bună. Câștigurile pe care le așteptați vor apărea, dar abia după un timp, deci va trebui să așteptați pentru a obține rezultate fructuoase bazate pe munca voastră grea. Profesioniștii care activează în afaceri care au de-a face cu clienți din străinătate vor avea o lună excelentă. Cei care au o firmă ce funcţionează pe baza unui parteneriat vor avea o lună favorabilă, deoarece veți obține clienți noi și, în cele din urmă, afacerile solide vor merge mai departe, în ciuda contextului actual. În cele din urmă, o să înţelegeţi că luna aceasta va fi nu doar plină de investiții, ci și de cheltuieli pe măsură.

Horoscop sănătate 2021 Vărsător

Vărsătorii vor simţi că au o dispoziție mai proastă în această lună a primăverii, în special la începutul lui martie. Pentru unii reprezentanţi poate fi vorba chiar despre unele posibile boli legate de sistemul nervos. Există şansa să vă simțiți fără puteri și să aveți dureri frecvente de corp, în special în zona picioarelor. Pentru alţii dintre voi, este posibil să aveți și unele probleme cu stomacul, poate chiar o indigestie. Atenţie la alimentele pe care le consumaţi şi la diversele abuzuri. Afecţiunea dumneavoastră va necesita o atenție specială și un tratament profesionist. Ar trebui să încercați să stați cât mai mult în natură pentru a vă menține relaxat. De asemenea, încercaţi să urmați o rutină de exerciții fizice pentru a vă înviora. Cea de-a doua jumătate a lunii va fi mai bună și starea dumneavoastră fizică şi psihică se va îmbunătăți. O dietă mai strictă pe tot parcursul lunii nu ar fi un lucru tocmai rău.

Horoscop dragoste 2021 Vărsător

Viața amoroasă va fi moderată, iar acest lucru poate chiar însemna că s-ar putea să faci o separare temporară de partenerul tău, măcar pentru un timp. Poate fi din cauza planurile tale care nu coincid de fiecare dată cu cele ale persoanei iubite. Ai nevoie de puţin timp de gândire, de puţin timp pentru tine. Poate o călătorie o să îţi mai limpezească mintea. În a doua jumătate a lunii, o să ai parte de fericire cât cuprinde, iar cei care se confruntau cu complicații în cuplu vor avea o perioadă mult mai benefică. Înțelegerea cu partenerul se va îmbunătăți și iubirea în relația ta va fi reînviată. Personale singure vor avea un timp favorabil pentru a-și găsi pe cineva special. Cei care au o relație mai veche o vor duce la nivelul următor. Mai mult, cuplurile căsătorite vor avea o lună norocoasă, mai ales că puteți pleca într-o călătorie cu omul iubit. Veți avea o grămadă de momente frumoase de petrecut împreună și vă veți face noi amintiri plăcute.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Cei aflaţi sub semnul Peştilor nu au prea multe lucruri pentru care să îşi facă griji în martie 2021, astrologii anunţă o lună excelentă din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce priveşte sfera afacerilor. La serviciu s-ar putea să fiţi răsplătiţi pentru roadele muncii depuse în trecut şi propuşi pentru proiecte foarte importante de viitor. Nativii zodiei vor avea o lună excelentă, în special cei care sunt implicaţi în afaceri, cu precădere cele de familie. Când vine vorba despre sănătate, nu aveţi vreun motiv de îngrijorare, însă trebuie să luaţi în calcul să scăpaţi de ideea de sedentarism. Cuplurile pot întâmpina o serie de obstacole, dar situaţiile trebuie tratate cu mult calm. Luna martie va aduce rezultate versatile în diferite sfere ale vieții tale. Aveți posibilități clare de schimbare a felului de a fi sau chiar a locului de muncă în această lună. Pentru cei care sunt mulţumiţi de actualul serviciu, se vor bucura în sfârşit de roadele muncii depuse în trecut. Toate proiectele la care ai lucrat din greu îţi vor aduce o serie de laude. Este normal să te simţi mai mult ca excelent atunci când eşti apreciat pentru efortul depus. Elevii şi studenţii vor avea o lună favorabilă și vor da dovadă de dinamism. Sunt mult mai interesaţi de educația lor şi mai ales de ce pare să le rezerve viitorul. Unii dintre ei chiar îşi vor găsi pasiuni noi, în sfere de interes ce poate nu li se păreau tocmai interesante până acum.S-ar putea să fiți descurajați în viața personală din cauza conflictelor cu cei dragi. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu anumite deficiențe de comunicare cu membrii familiei voastre, ceea ce vă va deranja. Viața ta amoroasă poate să nu fie prea lină în această perioadă și s-ar putea să te confrunţi pe diverse subiecte cu partenerul tău. Legăturile vor fi îmbunătățite odată cu trecerea timpului, mai ales că nu este vorba despre ceva extrem de serios. Pe plan material, veți avea parte de abundență financiară şi vă concentraţi să eliminaţi unele cheltuieli neproductive în această lună. Veți fi ferit de boală, prin urmare veți fi binecuvântați cu darul unei stări de bine nu doar fizice, ci şi psihice.

Horoscop bani martie 2021 Peşti

Viața economică se poate confrunta cu unele suișuri și coborâșuri, ceea ce înseamnă că trebuie să aveţi mai multă grijă cu privire la lucrurile pe care ajungeţi să daţi banii. Martie promite venituri foarte bune pentru cei care au afacerea lor sau pentru cei care trebuie să interacţioneze cu clienţi din afara ţării. Câștigurile din investițiile voastre anterioare vor înflori. Nativii care conduc afacerea familiei vor avea o lună fructuoasă mai ales odată cu începutul primăverii. Însă, în acelaşi timp martie aduce şi cheltuieli neprevăzute. Poate fi vorba despre nişte costuri suplimentare pe care le aveţi de făcut pentru întreţinerea locuinţei. Sfatul este să nu efectuați investiții pe termen lung în această lună. Mai bine mai aşteptaţi o vreme, mai ales dacă este vorba despre o decizie pe care tot o amânaţi de ceva timp. Acesta nu este momentul prielnic pentru a lua o decizie categorică finală. Mai bine discutaţi cu cineva apropiat despre acest aspect.

Horoscop sănătate martie 2021 Peşti

Sănătatea Peștilor nu va fi un motiv de îngrijorare în această lună. Nu veți suferi de probleme majore, însă tonusul nu este la fel de bun ca cel din luna februarie. Se prea poate ca în unele momente să vă simțiți consumat sau cu energia scăzută. Pentru nativii care nu practică deja un sport, poate ar fi bine să luaţi în calcul măcar ideea de a merge la sală, pentru a face puţină mişcare. Pentru alţii dintre voi, este posibil să vă confruntați cu unele indigestii sau alte probleme gastrice, dar care vor fi rapid rezolvate prin intermediul unei alimentaţii corecte şi care cel mai probabil nu vor necesita un consult de specialitate. Martie este o lună în care nu trebuie să faceţi excese de niciun fel şi chiar ar fi bine să încercaţi eliminarea alimentelor care conţin prea mult zahăr. Puteţi cere sfatul unui nutriţionist dacă nu ştiţi cum să vă echilibraţi alimentaţia într-un mod cât mai corect pentru dumneavoastră. O schemă individuală axată pe nevoile specifice ar putea roade cu adevărat.

Horoscop dragoste martie 2021 Peşti

Peștii se vor confrunta cu o oarecare stagnare în ceea ce priveşte viața lor amoroasă. Legătura voastră are mari şanse să răzbească, să meargă fără probleme mai departe, dacă reuşiţi să ţineţi în frâu anumite amintiri din trecut. Pentru unii nativi, este posibil să pierdeți farmecul și forța conexiunii, dacă o să vă induceţi o stare de melancolie şi nostalgie. Sfatul este să nu luați nicio decizie extremă referitoare la relația voastră și să încercați să gestionați lucrurile cu calm. Cuplurile căsătorite se vor bucura de armonia relației lor, iar dragostea lor este pe o pantă ascendentă la începutul lui martie. Fluturaşii din stomac ar putea dispărea pe la jumătatea lunii dacă nu vă puneţi de acord, dacă există o lipsă de înţelegere între voi şi persoana iubită. Comunicarea este soluţia optimă. Totuşi, cuplurile necăsătorite ar putea trece printr-o fază temporară de separare sau ar putea întâmpina evenimente sau situaţii incerte care vor provoca un decalaj între dumneavoastră şi partener. Veți încerca să rezolvați lucrurile cu cel drag și veți avea succes până la sfârșitul acestei luni. Legătura o să devină mai puternică și este posibil să planifici o călătorie cu jumătatea ta în acest timp. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții