Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei săptămâna 6 – 12 martie 2021 în funcție de zodie.

Written By NIKE B. on vineri, 5 martie 2021 | 09:13


Horoscop pentru femei săptămâna 6 – 12 martie 2021.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 6 – 12 martie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile.
Întreaga săptămână se află sub o influență intensă a planetei Neptun, ceea ce înseamnă că, pe de-o parte, putem fi mai visători, mai romantici și mai sensibili la emoțiile și sentimentele noastre. Pe de altă parte, Neptun poate aduce confuzie, dubii, teamă și neclaritate. Pentru a rămâne conectați la realitate e bine să ne bazăm pe fapte și să ne ascultăm intuiția.În weekend, conjuncția dintre Neptun și Venus ne ghidează spre un progres în planul sentimental, iar Luna Nouă în Pești ne deschide calea unor noi oportunități în diverse arii ale vieții.



Horoscop săptămânal Berbec 2021

Draga Berbec, aceasta saptamana iti va intari profilul de persoana sociabila si vei fi in stare sa socializezi cu oameni ce iti vor fi de mare folos in activitatile si planurile tale viitoare. Oameni noi vor intra in viata ta fie pentru a-ti da ajutor fie pentru a-ti da informatii si cunoastere. Viata de zi cu zi va fi mai lina iar unele aspecte financiare rezolvate. Orice implicare intr-un grup de oameni, fie la modul personal sau legat de munca te va duce spre o stare de pace a mintii pana spre luna iunie. Vei gasi moduri de a scapa de ceva ce a pus presiune prea mare asupra ta pentru ca ai incercat sa gestionezi prea multe lucruri deodata in ultimul timp. Acest nou echilibru dobandit iti va fi de mare claritate si ajutor.

Horoscop săptămânal Taur 2021

Horoscop Urania Taur

Draga Taur, in aceasta saptamana vei tinti sus si vei dori sa atingi aparent imposibilul. Cu dinamismul specific tie, chiar vei reusi sa realizezi multe. O conditie importanta si de baza este sa iti setezi programul corect si sa planifici pasii de urmat intr-o maniera metodica si practica. Vei reusi gradual sa iti atingi tinta dorita. Totusi, tine minte ca nu vei putea sa implinesti absolut toate planurile vietii tale zi de zi. Asadar, prioritizeaza si focuseaza-te pe lucrurile specifice. Te preocupa acele aspecte care sa iti asigure siguranta si pacea mintii. Vei gasi timp sa contempli aceste nevoi si cum sa le obtii.





Horoscop săptămânal Gemeni 2021

Horoscop Urania Gemeni

Draga Gemeni, ai tinut unele activitati in stare de asteptare sau le-ai ponderat ritmul insa acum a sosit timpul sa accelerezi. Recentele tale incercari au reusit si acum avansezi in linie dreapta sa iti implinesti unul sau mai multe vise. Nu face miscari pripite. Pasi inceti dar foarte siguri iti vor aduce cele mai bune rezultate. Nu lasa saptamana sa treaca ca o risipa de timp, chiar daca asta inseamna sa depui mai mult efort. Nevoile altor oameni par a-ti capta atentia, mai ales daca acestia au parte de dificultati in viata lor. Unele lucruri nu pot fi evitate, mai ales daca ai relatii cu ei si vrei sa le fii aproape. Mentine echilibrul intre interesele tale si prezenta ta sustinatoare alaturi de ei.

Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Draga Rac, paradoxul acestei saptamani pentru tine este ca poti simti nesiguranta si anxietate in ciuda faptului ca lucrurile cunosc o dezvoltare pozitiva in viata ta. Experienta te-a invatat ca se pot intampla multe neprevazute si iti vine greu sa accepti cand totul iti merge asa de bine. Este de inteles dar nici nu poti merge prin viata cu astfel de gandire, pentru ca aceasta atitudine iti cauzeaza probleme. Pune-ti fricile deoparte si mergi mai departe intr-o maniera dinamica si pasionata. Sansele sunt de partea ta si vei putea sa faci pasi consistenti spre ce iti propui. Daca reusesti sa te opresti din a face prea multe lucruri, vei reusi sa fii in situatia de a gestiona totul mult mai pe indelete si in ordine. In relatii, au fost persoane care au fost sursa de distragere de atentie. Pot continua sa fie la fel si sa iti para un mister cum gandesc acesti oameni, deci cel mai bine e sa renunti sa pierzi timpul incercand sa intelegi lumea ci sa iti vezi de progresul tau.







Horoscop săptămânal Leu 2021

Horoscop Urania Leu

Draga Leu, saptamana nu ar trebui sa fie nici in mod deosebit de dificila dar nici de un urias ajutor. Va fi insa cu o energie buna daca doresti sa te ocupi de unele treburi curente si sa lansezi altele care sa te ajute sa iti duci planurile spre implinire. Totusi, unele obstacole sau intarzieri pot aparea din pricina altor oameni implicati in planurile tale. Imaginea ta sociala poate fi provocata de unii oameni pe care i-ai enervat tu in trecut. Poate ca cel mai bun mod de a raspunde este prin propriile tale actiuni sau chiar mai bine cu indiferenta ta. Nu te lasa implicat in competitie sau in intrigi indiferent de motiv. Ideile vor curge usor intre tine si altii in special in domeniile in care aveai unele dubii sau ai dus lipsa de raspunsuri in ultima luna. Iti va fi acum mult mai usor sa iti faci planuri pana in iulie. Fa cate un pas mic pe rand si astfel vei realiza ca totul e mult mai usor decat iti parea pana acum.






Horoscop săptămânal Fecioară 2021

Horoscop Urania Fecioara

Draga Fecioara, aceasta este o saptamana foarte importanta pentru toate relatiile tale. Lucrurile vor avea tendinta sa devina mai mari si ample iar asta va insemna decizii importante pentru tine. Daca ai deja unele probleme cu unii oameni, acestea vor deveni mai mari si aspre si trebuie gestionate imediat. Daca par insurmontabile, nu ezita sa faci orice necesar pentru a-ti redobandi stabilitatea emotionala. Daca esti intr-o relatie armonioasa, satisfactia iti va da motivatia sa mergeti mai departe. Fii atent la ce promiti in relatii pentru viitor, risti sa te incarci de mai multe obligatii decat te-ai asteptat. Nu este dificil pentru tine sa asezi totul asa cum impune echilibrul dar trebuie sa fii constient de asta.

Horoscop săptămânal Balanță 2021

Horoscop Urania Balanta

Draga Balanta, dupa responsabilitatile pe care le-ai avut de gestionat incepand cu aprilie devreme, acum vei avea mai mare claritate despre domeniile in care ai incercat sa faci prea multe sau la ce trebuie sa dai drumul. Esti intr-o buna pozitie sau iti reasezi prioritatile pana devreme in iulie. Nu ignora ce dorinte puternice vei avea in aceasta saptamana care te incurajeaza sa te bucuri de viata mai mult. Unde te afli cu scopurile si planificarea ta ? Ce altceva iti doresti cu adevarat sa obtii pentru viata ta si cum ai de gand sa faci asta ? Ar trebui sa fii brutal de sincer cu tine si sa iti faci noile planuri bazandu-te pe fapte realiste. Daca e ceva ce iti face bine sa elimini din viata ta pentru ca iti face rau daca mai sta, nu ezita sa faci asta. Totusi, asigura-te ca gestionezi totul bland ca sa nu strici armonia din tine. Oamenii care te iubesc iti sunt alaturi in toate aceste situatii de tranzitie spre mai bine.






Horoscop săptămânal Scorpion 2021

Horoscop Urania Scorpion

Draga Scorpion, saptamana poate marca unele schimbari in viata ta dar ele nu vor avea loc fara efort din partea ta. Asta inseamna ca ti se va da oportunitatea sa o inchei cu trecutul si sa pui bazele pentru noi activitati, noi relatii si noi conditii de viata in general. De aceea ai nevoie de o foarte buna planificare si o minte clara. Nu te lasa dus de nerabdarea ta sau increderea exagerata si nerealista. Daca ai aspecte in derulare ce tin de taxe sau imobiliare, sa stii ca vor fi in fata prioritatilor si le vei putea rezolva. Nu le neglija. Asigura-te ca te odihnesti zilnic cat mai bine pentru ca nivelul de energie nu va fi foarte ridicat si ai nevoie sa iti dai tot ajutorul pe care il poti avea. Focuseaza-te mai mult pe angajamente si mai putin pe placeri. Daca ai atentia pe detaliile de rezolvat sa stii ca vei reusi sa realizezi multe si mult mai usor decat anticipezi.

Horoscop săptămânal Săgetător 2021

Horoscop Urania Săgetător

Draga Sagetator, Marte planeta energiei si motivatiei se muta in aceasta saptamana in Gemeni. Asta iti va creste energia precum si increderea de sine. Te va impinge si coordona sa te duci spre aspecte la care te-ai gandit pentru viata ta. Sunt multe oportunitati disponibile si trebuie sa ii faci pe ceilalti sa iti inteleaga si accepte noile prioritati. Din acest motiv pot aparea unele confuzii in aceasta saptamana pe tema imaginii tale in general sau a comunicarii cu altii. Asigura-te ca esti practic si foarte clar si vei putea sa stai departe de multe obstacole. In acelasi timp, un aspect de dominare si control intr-una din zonele supervizate de tine este pe cale sa explodeze. Daca te simti pregatit sa delegi raspunderi, nu ezita sa o faci. Poate ca asta te ajuta sa te relaxezi si sa gasesti echilibrul interior necesar.




Horoscop săptămânal Capricorn 2021

Horoscop Urania Capricorn

Draga Capricorn, se inteteste o perioada foarte activa pentru tine care a inceput din aprilie devreme. Unele aspecte au stat pe loc insa acum sunt in miscare. De aceea, agenda saptamanii iti va fi plina. Ai de-a face cu aspecte legate de pozitia ta sociala, de misiunea pe care vrei sa o realizezi ca pesoana dar si cu ambitiile tle. Vei avea succes in domeniul tau ? Aceste ganduri apar urmare a ultimelor dezvoltari sociale sau profesionale care te plaseaza pe o noua orbita. Asigura-te ca mentii controlul asupra ta si a subiectelor ce au legatura directa cu tine. Nu te lua dupa agitatia sau conflictele din relatiile tale interpersonale cauzate de alinierile planetare ale saptamanii. Fii atent la dorintele celorlalti ca sa previi surprize ce te pot dezamagi.

Horoscop săptămânal Vărsător 2021

Horoscop Urania Vărsător

Draga Varsator, Venus te face sa te simti mai asezat desi pot aparea unele surprize. Viziunea ta despre ce este important sa ai drept tinta pentru succesul viitorului tau va capata multe elemente practice. In aceasta saptamana, vei fi si foarte interesat de prietenii si cercul tau social. Noi responsabilitati iti vor fi asignate sau vor rezulta din situatiile in derulare. Influentele planetare pot activa gelozii sau invidii, in special printre femei. In general, ai grija sa mentii in echilibru tot felul de relatii care se pot bate cap in cap in lumea ta. Neintelegeri pot aparea cu usurinta daca apar conditii noi la orizont.




Horoscop săptămânal Pești 2021

Horoscop Urania Pești

Draga Pesti, acum poti constientiza ca ai petrecut destul timp focusat doar pe viziunile tale si e timpul sa devii mai practic. Simtul practic este o necesitate pana devreme in iunie desi poate sa nu iti placa foarte mult. Trebuie sa domolesti planurile mari pe care le ai pentru viitor ca sa te ocupi de detalii pentru ca ai oportunitatea sa realizezi lucruri sensibile. Asculta-ti intuitia si mergi dupa ghidarea interna chiar daca multe din actiunile facute par a trece neobservate de ceilalti. Ai tendinta sa derulezi in secret multe lucruri ce tin de tine si viata ta. Poate nu primesti toata recunoasterea dorita de tine dar nu fii dezamagit. O noua ordine a lucrurilor se creeaza incet incet si tu joci un rol decisiv in acest sens.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții