Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Mesajul zilei de 11 mai 2021

Written By NIKE B. on marți, 11 mai 2021 | 08:57

Mesajul zilei de 11 mai 2021

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 11 mai 2021:Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 9 mai 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 11 mai 2021

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

IERTARE

“Afara cu vechiul si bun venit noului” este mesajul primit aici. Daca te simti ca si cum esti prins captiv intr-un vis urat recurent, cauza consta de cele mai multe ori in neiertare. De-a lungul vietii, toata lumea a trait experiente dureroase. Nu esti singurul. Totusi, tu ai alegerea de a continua sa suferi de efectele acestor foste experiente sau nu. Iertarea este agentul de purificare si detoxifiere care sa ti permita sa mergi inainte intr-un nou mod. Iertarea nu inseamna ca esti de acord cu un comportament negativ. Inseamna pur si simplu ca nu mai esti dispus sa stochezi in tine povara toxica a furiei. Si foarte bine pentru tine daca faci aceasta schimbare masiva de viata. Pana la urma, furia, supararea, judecata ta te afecteaza DOAR PE TINE, nu si pe persoana care a gresit. Asadar, cheama pe Fecioara Maria pentru ajutor in a elibera poveri vechi emotionale asa : “Fecioara Maria, iti multumesc ca pu mainile tale vindecatoare pe inima si capul meu, ca ma scoti din intunericul judecatilor, a vinei, acuel sau furiei despre altii. Te rog sa ma ajuti sa ma vad pe mine si pe toti ceilalti oameni asa cum ne vezi tu si sa fiu purificat de aceasta noua perceptie.”

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

DESCHIDE-TI INIMA

“Imi permit sa simt toata paleta de emotii, in special toate formele de iubire.” Acesta este un mesaj foarte important pentru oricine il primeste : petrece mai putin timp gandind si analizand si mai mult timp simtind si experimentand. Fecioara Maria iti cere sa iti deschizi mai mult inima. Ea realizeaza ca poti avea unele frici sa nu fii ranit emotional si iti ofera sustinere si confort, suport si ghidare. Din toate componentele caii tale spirituale, a te deschide mai mult pentru a experimenta iubirea este cea mai esentiala. Fa o alegere constienta sa risti sa fii ranit si da drumul zidurilor de aparare emotionala pe care ti le-ai facut. Fii vulnerabil si real si permite altora sa te cunoasca pe tine in varianta ta autentica. Fecioara Maria si Arhanghelul Mihail actioneaza ca un scut protector ca sa fii si deschis dar si protejat in acelasi timp.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

LINISTE

“Intru in tacere pasnica si ascult.” Raspunsurile pe care le cauti pot fi auzite doar in tacere. Acest mesaj te sfatuieste sa iti creezi timp in solitudine si liniste ca sa poti auzi adevarul. Il vei recunoaste pentru ca trupul tau va rezona cu el. Poti sa ai si o reactie de piele de gaina sau sa simti ca totul se aseaza la locul sau. Stai in tacere cu ochii inchisi si respira adanc. Pune-ti intregul focus pe sunetele batailor inimii si a respiratiei si observa-le cum se incetinesc daca sunt agitate. Apoi pune intrebari si asculta raspunsurile care vin ca ganduri, sentimente si viziuni. Cere ca divinitatea sa iti trimita semne ca sa iti valideze ca ai auzit corect aceste mesaje de deasupra. Urmeaza actiuni acolo unde esti ghidat sa o faci.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

COPILUL TAU INTERIOR

“Am grija de copilul din mine prin spirit jucaus si ingrijire de sine.” Fecioara Maria vegheaza toti copiii, inclusiv copilul care se afla in interiorul fiecarui adult. Acest mesaj vine la tine ca o reamintire sa ai grija si tu mai mare de copilul tau interior care plange dupa atentie si iubire. Daca doar muncesti si nu te relaxezi sau distrezi, aceasta parte din tine incepe sa se simta neglijata si trista. Acesta este un mesaj sa iti faci timp pentru joaca si amuzament, oricum ti-ar arata viata acum. Copilul tau interior tanjeste si dupa atentie. Daca ai fost prea critic cu tine in ultimul timp, el sau ea pot simti rusine sau depresie. Iarta-ta asa cum Fecioara Maria te iarta pentru orice crezi ca ai facut sau nu ai facut. Invata din orice greseli in loc sa tii de o vinovatie autodistructiva. Chiar in acest moment, esti rugat sa iti reasiguri copilul interior ca il/o iubesti foarte mult.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

GRATIE

“Sunt un om plin cu aceeasi frumusete si perfectiune divina ca toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu.” Ai primit acest mesaj pentru ca Fecioara Maria iti vede frumusetea gratioasa si ea vrea sa te ajute sa o vezi si tu in tine deasemenea. Este un mesaj pentru cresterea increderii de sine si sentimentului de valoare de sine. Pe masura ce te vei simti mai bine despre tine, actiunile tale se vor schimba in directii pozitive care vor crea un climat mai sanatos pentru tine si cei dragi. Astazi imagineaza-ti cum ar gestiona Fecioara Maria fiecare situatie cu care tu te confrunti. Imbiba-te in esenta ei pe masura ce imbratisezi cu gratie tot ce vine spre tine. Gratia ta va genera in mod natural un magnetism care atrage spre tine oameni si experiente minunate.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

COPII

“Inima mea este plina cu iubire pentru copii, iar aceasta iubire creeaza miracole si schimbari pozitive pentru ei si pentru mine.” Miracolele apar atunci cand iubirea vindecatoare a lui Dumnezeu curge printr-o inima deschisa de om. Tu esti un canal pentru miracole ce implica copiii. Acest mesaj vine la tine pentru ca raspunsul la o intrebare a ta are legatura cu oamenii tineri, cu copiii. Fecioara Maria vegheaza pe toti cei care au drept misiune de viata copiii pentru ca ea tine foarte mult la bunastarea lor. Lucreaza in cooperare cu ea ca sa aduci si mai multi in viata ta si sa ii ajuti pe cei tineri aflati in nevoie.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

RESPECT DE SINE

“Ma onorez si ma iubesc prin actiuni sanatoase.” Fecioara Maria tine profund la tine, la bunastarea ta si la fericirea ta. Ea iti cere sa te respecti suficient de mult incat sa ai grija mare de tine. Tine minte ca esti copilul si creatia lui Dumnezeu. Respectandu-te, tu il onorezi pe Dumnezeu. Raspunsul la o intrebare din prezent consta intr-o alta intrebare : Care cale se simte cu mai mult respect pentru mine si ma face sa ma simt cel mai bine despre mine? Respectul de sine creste cand actiunile iti sunt aliniate cu credintele tale adevarate. Acest mesaj iti cere sa te opresti din a face orice din care sa simti rusine sau vina si sa iti focusezi atentia pe ce te face sa fii mandru ca esti tu.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

DEVOTAMENT

“Pe masura ce ma comit total valorilor mele, relatiilor si lui Dumnezeu, am claritate cu privire la ce am de facut in continuare.” Acest mesaj iti reaminteste sa tii de ceea ce crezi tu si sa nu te indepartezi de la valorile tale. Daca cineva sau ceva te tenteaza sa te abati de la valorile tale de baza, indiferent cine ar fi sau cat iti este de draga persoana, roaga-te sa ai puterea de a spune nu. Nu te duce sa alergi dupa iluzia mai multor bani sau iubire cand tot ce ai nevoie si iti doresti ai deja daca doar te recomiti pentru ce e corect pentru tine. Ce este important pentru tine? Acesta este raspunsul pe care il cauti. Petrece timp in comuniune de rugaciune cu Dumnezeu si da-i Lui orice frica, indoiala sau sentimente negative. Dumnezeu si Fecioara Maria te iubesc neconditionat si sunt aici acum pentru tine. Roaga-te pentru claritate despre care iti sunt adevaratele tale prioritati, valori si credinte si apoi bazeaza-ti deciziile pe aceasta fundatie solida. Comite-te pentru credintele tale si dedica-te lui Dumnezeu si tot restul se va aseza bine de la sine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

MIRACOL

“Am incredere in Dumnezeu ca sa stiu solutia perfecta pentru aceasta situatie.” Ai cerut miracole si ele iti sunt oferite. Chiar daca tu nu iti poti imagina cum se poate rezolva o situatie din prezentul tau, intelepciunea infinita a lui Dumnezeu contine solutia. Acest mesaj ofera reasigurare ca un miracol se va manifesta pentru tine si cei dragi. El va aparea intr-un mod total neasteptat. Fecioara Maria iti da putere si sustinere in acest timp. Ea este o sursa de mare confort emotional si vindecare pe toate planurile. Sprijina-te pe ea, bazeaza-te pe ea, in special daca simti ca ti se clatina credinta. Tine minte ca Dumnezeu lucreaza in timpul perfect divin si iti poate da ghidare cu privire la pasii necesari pe care tu sa ii urmezi ca sa iti aduci miracolul aproape.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

RABDARE

“Eu am incredere in timpul divin.” Timpul lui Dumnezeu este perfect, asta iti reaminteste acest mesaj. Cand te rogi pentru ajutor, aceasta cerinta este mereu auzita si i se aloca raspuns de catre divinitate. Daca rugaciunea ta implica alti oameni, liberul lor arbitru si propriile lor decizii influenteaza timpul in care se intampla rezultatul. Divinitatea stie acest lucru si orchestreaza solutii ingenioase care sosesc la exact momentul potrivit. Ai primit acest mesaj ca o reamintire sa ai rabdare cu planurile lui Dumnezeu si solutiile lui pentru tine. Daca incerci sa controlezi, fortezi sau impingi propria ta vointa si ambitie, poti rata alternative infinit mai bune. Cere Fecioarei Maria sa te ajute sa iti demonstreze rabdarea ei infinita si ai incredere in timpul divin.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

LIMITE

“Eu sunt clar si sincer cu altii despre asteptarile mele.” Intrucat Dumnezeu nu face victime, acest mesaj iti cere sa nu te porti ca o victima sub nicio forma. Acesta este un mesaj de auto imputernicire. In loc sa dai vina pe altii in mod pasiv, transforma-ti asteptarile si schimba-ti adevaratele sentimente fata de ei. Stai drepti pentru tine insuti, chiar daca risti un conflict sau o confruntare. Poti sa ceri lui Dumnezeu, lui Iisus, Fecioarei Maria sa iti ghideze cuvintele ca sa mentii granite ferme si sanatoase dintr-o pozitie de iubire in loc de frica. Altii te vor respecta pentru ca esti asa de asumat si tu te vei respecta pe tine si mai mult pentru ca te tratezi cu iubire.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

ONESTITATE

“Sunt in contact cu sentimentele mele reale in legatura cu aceasta situatie.” Ai primit acest mesaj ca raspuns la intrebarile sufletului tau pentru ca Fecioara Maria vede o nevoie pentru o sinceritate de sine. Ce trebuie sa admiti in fata ta pentru o situatie curenta ce te preocupa? Cand te gandesti la ea, ce sentimente apar la suprafata? De ce? Este important sa iti inventariezi emotiile si gandurile despre orice te confuzeaza, irita sau infricoseaza. Altfel reactionezi in loc sa preiei tu controlul. Desi egoul este inspaimantat sa priveasca mai adanc, este o componenta esentiala de a vindeca aceasta situatie. Acest mesaj te ghideaza sa iti iei timp sa iti evaluezi si intelegi sentimentele. Tine minte : esti indreptatit la ele si ele nu sunt nici rele nici bune. Deseori, sentimentele sunt voci ale ingerilor ce trimit mesaje de la Dumnezeu spre tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții