Horoscop Urania Previziuni astrale pentru saptamana 13 – 19 August 2016 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 15-21 Iunie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop Urania Previziuni astrale pentru saptamana 13 – 19 August 2016Horoscop Urania săptămâna 13 – 19 August 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 13 – 19 August 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), se poate contura o perioadă zbuciumată legată de muncă, activitate profesională desfășurată în mod public sau în legătură cu străinii, străinătatea, instituțiile din țară și străinătate. Unora, o serie de inițiative le vor fi respinse sau contestate. Între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), va fi nevoie de efort pentru a depăși o etapă de stres. Este nevoie de răbdare, de stăpânire de sine, de autocontrol.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), preocupări legate de câștiguri în varii condiții permise sau justificate prin vârstă, statut social și material. Tentația de a face niște speculații de pe urma cărora se așteaptă un câștig material va fi destul de mare dar, totodată și destul de greu de dus la bun sfârșit.

Citeste horoscopul...
Horoscop Gemeni pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), se va contura un puternic impact afectiv al evenimentelor, în majoritate dizarmonice, conflictuale, asupra nativilor. Unii ar putea fi obligați să accepte renegocierea unor contracte, pe fond, sau doar a unor clauze.

Citeste horoscopul...

Horoscop Rac pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), controverse și situații care provoacă iritare la locul de muncă. Discuții intense dar fără rezultat cu privire la stilul de muncă, la eficientă, de prevederile unii regulament. În această perioadă, ca de altfel în întreaga săptămână, nu sunt indicate eforturile musculare, exercițiile sportive epuizate sau munca fizică axată pe cărat, ridicat, mutat greutăți. Pot fi afectate țesuturile musculare, tendoanele, oasele sau poate fi perturbată circulația arterială.


Citeste horoscopul...

Horoscop Leu pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), continuă să se manifeste cu putere chemarea verii, a vacanțelor, a plăcerilor solare, a distracțiilor care le permit nativilor să trăiască din plin viața. Ca și săptămâna trecută, sportul, întrecerile, provocările sunt acum „onorate” de către Lei cu toată puterea ființei lor.


Citeste horoscopul...Horoscop Fecioară pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), nativii vor dori să dea stabilitate unei relații afective sau vor dori să se lămurească cu privire la natura unei relații sentimentale. Vor face un efort de luciditate și nu vor precupeți nici un efort pentru a afla detalii despre persoana care le e dragă sau care îi interesează la modul cel mai serios. De aceea, vor adopta un stil de a se purta rezervat și prudent (fără efuziuni) și destul de discret (fără mărturisiri și promisiuni).

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), toate schimburile de idei, opinii, informații este complicat atât în plan personal, nativii având un fel abrupt de exprimare care, unora, nu le va fi pe plac, alteori, din varii motive (organice, psihice, emoționale) ei nu se vor simți în stare să-și stăpânească nervii având ieșiri intempestive.

Citeste horoscopul...Horoscop Scorpion pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), nativii se vor dedica studierii și rezolvării, pe cale legală, a unor blocaje financiare. Ar putea apela la prieteni și cunoscuți dar șansele de a găsi un sprijin real la aceștia sunt slabe sau nesemnificative.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), Săgetătorii se vor bucura în continuare de efectele pozitive ale tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal. Drept pentru care vor fi în formă bună fizică și psihică, vor fi încărcați cu energie pozitivă, vor avea chef de viață și multă determinare interioară care le va permite să se mobilizeze repede pentru a rezolva datorii mai vechi față de ei înșiși, față de familie, de colegi, de parteneri.

Citeste horoscopul...
Horoscop Capricorn pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), Mize și premize personale care privesc rezolvări pe cale legală sau prin intermediul unor acte oficiale un interes ținut secret sau nerostite către nativi, până acum. Preocupările lor se îndreaptă spre felul în care trebuie să abordeze acea chestiune, cum să o prezinte și ce formă concretă (juridică, administrativă, economică etc.) să-i dea.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), dorința de a nu fi singuri, de a trăi în mijlocul prietenilor, de a se bucura de viață, de a petrece sau de a desfășura o serie de activități (cele mai multe cu scop nobil, nelucrativ) va fi un factor hotărâtor pentru Vărsători de a accepta tot felul de invitații la acțiuni și evenimente publice, de a se implica în inițiative comune.

În acest context, ei pot întâlni persoane importante, cu rang, cu funcție care se bucură de încredere și autoritate publică și care îi pot ajuta, îi pot lua sub aripa lor ocrotitoare (dacă sunt tineri) sau pot interveni în chip onest și eficient în beneficiul nativilor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 13 – 19 August 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Perioada analizată de noi începe în forță pentru Pești care, între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), vor fi chemați la fapte mari în direcția meseriei sau funcției pe care o exercită. Este vorba de multă ambiție, de determinare și de o uimitoare (pentru Pești) capacitate de a lupta desfășurând strategii exemplare.

Prin natura zodiei lor, aceste strategii vor avea aerul unei inspirații de moment sau a vocației de a fi eficient fără a face mult zgomot. Situația va fi însă una complicată prin intervențiile, inoportune ale unui partener de viață, ale unui partener de afaceri sau prin crearea unei conjuncturi care riscă să strice o colaborare sau amenință un contract.

Citeste horoscopul...Horoscop Urania saptamana 13 – 19 August 2016

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5