Horoscop Urania Capricorn Anul 2017 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019
Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2020

Horoscop Urania Facebook

Horoscop Urania Capricorn Anul 2017


Horoscop Urania Capricorn pentru anul 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Capricorn ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie)
Anul 2017 este, pentru cei nascuti in zodia Capricorn, un an in care vor avea timpul si energia necesara pentru a face tot ceea ce si-au propus. Starea celor in zodia capricornului este una de liniste si vor lua fiecare zi asa cum vine, bucurandu-se de fiecare moment in parte.
Horoscopul anului 2017 ii sfatuieste pe capricorni sa isi faca timp si pentru familie si prieteni chiar daca sunt extrem de dedicati muncii si cariereri lor. Este bine sa invatati sa va si relaxati, sa nu va ignorati hobby-urile sau orice alta activitate care va place placere, caci numai asa va puteti incarca de energie si voie buna.
Capricornii sunt persoane foarte practice care accepta lucrurile asa cum sunt si cauta sa identifice in orice situatie mai dificila solutia. Sunt foarte inteligenti, preocupati de intelectul lor si se fac intotdeauna remarcati intr-un grup de oameni.Previziuni pentru anul 2017: Capricornii sunt persoane foarte ambitioase, determinate si organizate, planificandu-si in amanunt tot ceea fac. Uneori devin extrem de incapatanati, fara motiv. Este bine sa gaseasa un echilibru si sa fie flexibili.

Horoscop Lunar 2017 pe scurt
Ianuarie 2017 va fi o luna in care va veti creste foarte mult veniturile si veti avansa in cariera.
Februarie 2017 este o luna pe care veti alege sa o petreceti linistiti in sanul familiei. Veti incerca si o dieta de detoxifiere.
Martie 2017 este luna favorabila cautarii de noi job-uri.
Aprilie 2017, cu mercur in retrograd, poate aducte mici probleme in viata sentimentala.
Mai 2017 poate aduce cateva probleme de sanatate usoare. Va veti vindeca rapid prin metode naturiste.
Iunie 2017 este o luna excelenta pentru viata sentimentala.
Iulie 2017 este o luna in care veti fi foarte preocupati de tot ceea ce inseamna spiritualitate.
August 2017 , trebuie sa incercati sa gasiti o balanta intre locul de munca si viata personala.
Septembrie 2017, este o perioada perfecta pentru relaxare si pentru cateva cheltuieli nenecesare, dar care va vor face placere.
Octombrie 2017, o luna excelenta pentru oportunitatile carieristice. Aveti grija de ficatul si rinichii dumneavoastra.
Noiembrie 2017, este cazul sa aratati putina initiativa si sa puneti piciorul in prag.
Decembrie 2017 este luna in care toate visele si dorintele devin realitate.
Anul 2017 este un an plin de lucruri frumoase si de reusite.


Dragoste Horoscop 2017: Pentru capricornii care sunt deja intr-o relatie, anul 2017 nu va face decat sa intareasca si mai mult aceasta relatie. Capricornii vor invata sa-si accepte greselile si vina atunci cand este cazul, vor invata sa lase de la ei, vor stii cand sa faca un compromis. Atata timp cat relatia lor va beneficia de pe urma atitudinii lor, vor face tot ceea ce le va sta in putinta pentru ca lucrurile sa functioneze. Viata sexuala nu este o prioritate in anul 2017.
Capricornii care nu se afla intr-o relatie vor avea mari sanse sa intalneasca o persoana speciala.
Si in acest caz, insa, capricornii vor trebui sa faca un efort si sa se cunoasca mai bine pe sine, sa fie sinceri cu ei insisi, sa-si inteleaga si sa-si exprime sentimentele si sa se deschida in fata partenerului.

Cariera Horoscop 2017: Capricornii sunt, in anul 2017, intr-o forma de zile mari. Muncesc din greu, sunt foarte implicati in activitatile lor, sunt foarte creativi si reusesc sa suprinda atat pe cei din jur cat si pe sine. Trebuie sa aiba grija sa se si relaxeze caci, din cauza lucrului in exces, uneori pot deveni irascibili si nervosi.

Finante Horoscop 2017: Capricornii vor fi mai preocupati de capitolul finante decat in mod normal. Lucrul acesta nu se intampla pentru ca au mai putini bani, ci pur si simplu pentru ca decid sa-si schimbe mentalitatea fata de bani, vor sa fie mai cumpatati, sa nu cumpere decat daca este cazul si sa investeasca inteligent.

Sanatate Horoscop 2017: La capitolul sanatate, capricornii vor avea avea parte de suisuri si coborasuri. Problemele nu sunt neaparat notabile, insa nivelul energiei lor este fluctuant si asta din cauza faptului ca trag prea mult de ei pana cand se extenueaza complet si apoi, evident, au nevoie de cateva zile sa-si revina.
Ca sa poata tine pasul cu modul de lucru pe care si l-au propus pentru anul 2017, capricornilor li se recomanda sa faca sport si miscare in aer liber, sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa se odihneasca suficient.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5