Horoscop Urania Fecioara Anul 2017 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019
Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2020

Horoscop Urania Facebook

Horoscop Urania Fecioara Anul 2017


Află ce-ți rezervă astrele Horoscop Urania Fecioara Anul 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Fecioara ( 23 August – 22 Septembrie)
Anul 2017 este pentru cei nascuti in zodia Fecioara un an in care lucrurile par sa mearga un pic mai greu. Insa asta nu inseamna ca nu avanseaza, dimpotriva, trendul este incet si sigur.
Fecioarelor li se recomanda sa acorde o mare atentie relatiilor cu cei din jur, in special relatiile cu superiorii lor, prietenii si partenerii. Nu va ignorati raporturile sociale pentru ca acest networking este cel care va va ajuta sa va duceti planurile la buna indeplinire. Nu lasati stresul sa puna stapanire pe voi si concentrati-va pe hobby-uri si pe activitatile care va fac placere.
Cei nascuti in zodia fecioara sunt atentionati ca in anul 2017 s-ar putea sa nu fie foarte inspirati in a-si alege prietenii, insa ei vor fi niste persoane model fata de cei din jurul lor. Fecioarele sunt persoane foarte muncitoare si se poate intampla sa refuze destul de des invitatii la petreceri sau alt fel de distractii. Spiritul lor etic si profesional este ireprosabil.Previziuni pentru anul 2017: Anul 2017 se anunta a fi unul plin, nu veti avea timp mort, dar nu este un lucru de care sa va temeti, din contra. Energia de care veti da dovada va va purta catre situatii interesante, oameni placuti si proiecte din care veti avea ce invata.

Horoscop Lunar 2017 pe scurt
Ianuarie 2017 este o luna excelenta pentru a va canaliza energia catre orele de sport pe care vi le doreati.
Februarie 2017 este o luna excelenta atat pentru finante cat si pentru viata amoroasa, dar, mai ales, sexuala.
Martie 2017, o luna in care doriti sa stiti cat mai multe despre spiritualitate, despre viata si moarte.
Aprilie 2017 este luna in care trebuie sa scapati de orice amintire neplacuta si bagaj emotional nedorit.
Mai 2017 este o luna buna in care sa va imbunatatiti abilitatile carieristice.
Iunie 2017 va cere sa fiti prudenti si sa nu va aventurati in cine stie ce situatii riscante.
Iulie 2017 este o luna cu multe provocari carora le veti face fata cu brio si, drept urmare, veti avea foarte multe de castigat pe plan profesional.
August 2017 , luna in care trebuie sa va tineti departe de orice inseamna potential viciu (alcool, droguri, dulciuri etc.)
Septembrie 2017 este dedicata investitiilor. Ingenuozitatea de care veti da dovada in aceasta luna va va aduce foarte multe beneficii.
Octombrie 2017 este luna in care decideti sa va satisfaceti orice dorinta, sa va cumparati orice va place. Nu veti spune nu nici relatiilor de o noapte.
Noiembrie 2017 este luna in care veti fi implicati in foarte multe activitati sociale si campanii.
Decembrie 2017 este oportunitatilor financiare. Nici ca va doreati sa incheiati mai bine anul!
Anul 2017 se intrevede a fi un an al echilibrului intre distractie si munca si asta, doar datorita integritatii si echilibrului de care dau dovada fecioarele in tot ceea ce fac.Dragoste Horoscop 2017: In dragoste, cei mai multi dintre voi vor simti nevoia unui sentiment nou, al unei relatii noi, al unei persoane noi. Nu stiti exact de unde va vine aceasta nevoie, insa este intocmai ceeea ce simtiti si va doriti. Si va va fi foarte usor intrucat farmecul care va va caracteriza in 2017 va fermeca pe oricine.
Pentru nativi din zodia fecioara care sunt deja intr-o relatie, aceasta nevoie de ceva nou se poate traduce prin nevoia de a impinge relatia catre un nivel superior. Fie o logodna, fie o casatorie sau…dorinta de a deveni parinti. „Noul” va veni dintr-un angajament si mai mare.
Aceasta dorinta de a simti ceva nou se va manifesta diferit de la o fecioara la alta, insa toti isi vor dori o schimbare si anul 2017 este, cu siguranta, un an al schimbarilor. Depinde de voi daca aceste schimbari vor fi in bine sau in rau.

Cariera Horoscop 2017: Fecioarele sunt recunoscute pentru seriozitate, responsabilitate, implicare si o capacitate uluitoare de lucru. Nici anul 2017 nu va face o nota discordanta in aceasta privinta. La inceputul anului poate va veti simti putin aglomerati, insa lucrurile tind sa se potoleasca catre a doua jumatate a anului.

Finante Horoscop 2017: In anul 2017 fecioarele trebuie sa munceasca din greu ca sa-si poata face toate poftele si asigura nevoile. Nu stau prost la capitolul finante, insa trebuie sa munceasca din greu pentru acesti bani. In cazul celor care sunt inca la facultate, ar fi indicat sa se gandeasca la un job part-time.

Sanatate Horoscop 2017: Fecioarele trebuie sa fie pregatite pentru anul ce urmeaza pentru ca poate fi unul destul de stresant. Cei nascuti in zodia fecioara au parte de energie din plin si, in general, nu se plang prea tare, dar vor avea momente cand le va fi extrem de greu sa se imparta intre serviciu si familie.

3 comentarii:

Ruxandra Tudor spunea...

foarte buna siteul iti ofera informati foarte bune,multumim.

Aurora Cozma spunea...

Felicitări pentru activitatea cu care ne bucurați !

Alexandra Lupu spunea...

Multumesc de avertisment.

Trimiteți un comentariu

Statistici T5