Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul copilului Balanta

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 15:56

Copilu nascut in zodia Balanta



De obicei, primul comentariu pe care il fac oamenii la vederea unui copil Balanta este “Ce copil dragut!” Privirea lui dulce, obrajii bucalati si zambetul lui dragut vor castiga, cu siguranta, inimile celor din jurul lui. Este, de asemenea, un copil calm si linistit si nu il vei gasi niciodata tipand fara motiv. Dar are si parti mai dificile: nu il pune sa faca o alegere pentru ca nu o poate lua atat de usor. In plus, daca il fortezi sa se grabeasca in luarea unei hotarari, nu va ajunge niciodata la o concluzie.

De vreme ce nu se poate hotari asa usor, poate parea incapatanat. Dar nu este asa. Se gandeste ce sa faca mai intai. Daca tipi la el nu vei fi de niciun ajutor. Ba chiar ii vei strica echilibrul si va deveni mai confuz ca niciodata. Da-i unui copil Balanta de lucru, dar nu mai multe sarcini odata, si va face treaba intr-un minut, daca nu are de facut nicio alegere. In plus, trebuie sa te asiguri ca nu ii ceri sa faca ceva pe un ton prea aspru. Va reactiona cel mai bine daca ii vorbesti cu blandete. Invata-l cum sa ia decizii, intr-un mod placut.



Poti face asta sugerandu-i tot timpul o solutie. Arata-i cum sa ajunga, treptat, la o concluzie pentru ca asa va trece peste indecizia lui. Un copil Balanta iubeste armonia si nu-i place sa schimbe aceasta stare. Are nevoie de pace si liniste mai mult decat alti copii. Nu ii plac lucruri ca vocea ridicata si culorile tari, asa ca ori de cate ori incepi sa devii frustrata de indecizia lui, adu-ti aminte ca aceasta trasatura este specifica zodiei sale si ca nu poti face nimic in privinta asta.

Unul dintre motivele oscilarilor copilului Balanta este dorinta lui de a fi cinstit si echilibrat. Nu vrea sa judece gresit o situatie sau o persoana si tinde sa cantareasca prea mult ambele fetele ale unei probleme. Unul dintre punctele slabe ale personalitatii unui copil Balanta este lenea. Nu va face nimic ore intregi, dar trebuie sa tii minte ca nu este puturos in sensul literal al cuvantului. De fapt, in cea mai mare parte a timpului este hiperactiv. Are nevoie de aceste pauze pentru a-si recapata puterea. Curand dupa aceea va fi acelasi copil energic ca si pana atunci. Nu-l certa pentru inactivitatea sa, pentru ca altfel va deveni lenes pentru a se autoapara.





Copiii Balanta sunt chiar politicosi, draguti, atenti si au personalitate placuta. Ei au abilitatea de a imblanzi chiar si cele mai impietrite inimi cu zambetul lor. Sunt foarte inteligenti si au capacitatea de a implica ambele parti in dezbatere si, apoi, sa le castige simpatia amandurora. Un copil Balanta se cearta adesea, pentru ca nu poate tolera observatiile facute in treacat despre orice. Dupa parerea sa, trebuie sa te uiti la ambele fete ale mondei si abia apoi sa faci comentarii despre o situatie sau o persoana.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții