Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Previziuni astrologice 2022

Written By NIKE B. on vineri, 29 octombrie 2021 | 09:22



Horoscop Previziuni astrologice 2022.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2021.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscopul anului 2022 pentru fiecare semn zodiacal – Este acea perioadă a anului și, în afară de ziua noastră de naștere, în această perioadă a anului, fiecare individ se întreabă ce soartă și destin îi așteaptă în anul următor. În timp ce conștiința cerească și forțele cosmice sunt în continuă mișcare, uneori simțim că suntem la mila lor. Anul 2022 promite să fie un an de schimbare pentru toată lumea! Anul acesta va exista energie ambițioasă, dar fundamentată. Energia Pământului este senzuală, cu toate simțurile implicate în fiecare experiență. Vom vedea fapte mari de energie artistică, atât imaginative, cât și organizate. Călătoriile lungi, educația, locurile îndepărtate, spiritualitatea, ipocrizia, religia, visele și dezvoltarea superioară către conștiința superioară, iubirea, sunt accentuate în anul 2022. Ne putem aștepta să apară idei noi și să se dezvolte noi căi spirituale în viețile noastre. Este timpul să ne dezvoltăm interesele în viața noastră spirituală. Ar putea deveni mai ușor să călătorim pe distanțe lungi și mai ieftin. Pe fiecare din noi ne așteaptă un an unic, care nu se va mai întoarce înapoi. Să ne bucurăm așadar de tot ceea ce ne așteaptă!








Zodia Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă relațiile cu partenerul tău au fost puțin tensionate, lucrurile trebuie puse la punct din timp. Nu este altceva decât o perioadă, care va trece. În anul 2022, ar trebui să te concentrezi asupra transformării relații romantice, atât de necesare în viața ta. Pe de altă parte, folosește un pic de discernământ și răbdare și ai putea intra într-o uniune care te va impresiona. Viața este un act de echilibrare și nu trebuie să neglijezi alte domenii ale vieții tale, pentru ca relația ta să înflorească. Cu alte cuvinte, amintește-ți și de familie și de prietenii. MUNCĂ – Să treci peste limite vine ca o mănușă pentru tine. Anul trecut, chiar și după standardele tale de pedepsire, ai reușit din răsputeri să te ridici și să fii considerat la locul de muncă. Cu toate acestea, vei pune la îndoială câteva situații de la muncă, lăsându-te să te întrebi dacă merită. Răspunsul este da, iar adevărata valoare a ceea ce ai realizat se va concretiza în anul 2022. Orice criză de încredere va fi eliminată, lăsându-te să lupți în formă și mai conștient ca oricând de adevărata ta valoare. Află că lucrul colectiv poate însemna și succesul individual și că schimbul de idei și ascultarea colegilor pot aduce adesea mai multe roade. BANI – Te simți vinovat de stocarea extraselor bancare nedeschise? Gândul de a-ți vedea extravaganțele în alb și negru îți aduce stres și neliniște? Oricât de neînfricat ai fi, nu ești imun la amânarea lucrurilor când vine vorba de cheltuieli. Vestea bună este că anul 2022 va fi anul afacerilor pentru tine din punct de vedere financiar. Va fi un an de ambiție febrilă, în care atingi notele înalte la locul de muncă, iar acest lucru va vedea în buzunarul tău. Soarta poate avea, de asemenea, o mână bună în recoltarea unor „fructe” financiare serioase în acest an.

Zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

DRAGOSTE – Începutul anului poate însemna o perioadă de criză în viața ta amoroasă, dar pregătește-te și pentru momentele strălucitoare și intense în viitor. Ai putea fi foarte bine chemat să iei câteva decizii monumentale, al căror rezultat va avea un efect profund asupra modului în care acționezi când vine vorba d eiubire. Nu vei mai fi pregătit să accepți lucrurile la valoarea nominală pe măsură ce începi să puii la îndoială motivele celorlalți și ce anume vă face pe toți cu adevărat fericiți. În anul 2022, Jupiter te încurajează să te concentrezi asupra a ceea ce te stimulează mental. Toată această căutare sufletească are potențialul de a-l face pe partenerul tău să se simtă puțin nesigur, așa că ia-ți timp pentru a-l face să simtă că nu va fi neapărat o victimă a acestor noi procese de gândire. MUNCĂ – Niciodată să nu te ferești să-ți murdărești puțin mâinile, te bucuri de viață și ai puțin timp pentru cei care nu au. Anul acesta, însă, vei găsi că atenția ta se schimbă de la fizic la mental. Te-ai gândit vreodată să înveți noi abilități pentru o schimbare în carieră? Dacă a existat vreodată un timp pentru a-ți demonstra că nu este niciodată prea târziu, acesta este acum. BANI – Jupiter aduce noroc, recompense și oportunități în masă. Anul 2022 va fi un an în care tărâmurile posibilităților sunt nelimitate. Adică, finanțele tale ar putea primi un impuls legat de călătoriile pe distanțe lungi și de învățarea despre oameni și culturi noi. De fapt, acesta este un an excelent pentru comunicare și pentru a-ți face auzită vocea într-un sens mai larg. Membrii familiei pot exercita o influență mai mare asupra ta în acest an. Ar fi cel mai bine să asculți, mai ales dacă au avantaj și vorbesc din experiență. Nu te încăpățâna dacă simți că nu ai răndare să primești sfaturi.




Zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

DRAGOSTE – Este posibil să te simți ușor fără direcție în prima jumătate a anului și foarte mult în voia altora. Dacă crezi că o relație și-a urmat cursul și doar te agăți, atunci nu poți fugi de inevitabil pentru totdeauna. Pe de altă parte, dacă simți că nu ai dat totul, relația ar putea fi regenerată anul acesta, până la punctul în care totul se simte din nou proaspăt. O întâlnire strânsă pentru cei singuri dintre voi, oricât de scurtă, ar putea stârni pasiunea și te poate încuraja să te arunci în noi profunzimi emoționale. Deschide-te și bucură-te de intensitate. E timpul să trăiești viața și să experimentezi iubirea cu adevărat schimbătoare de viață, într-un an de deschidere a ochilor. MUNCĂ – Dacă slujba ta a devenit banală și lipsită de viață, este momentul potrivit să faci ceva în acest sens. Gemenii sunt prin natura sa un semn neliniștit și ai nevoie de aer proaspăt în toate domeniile vieții tale. În momentul în care începi să te simți copleșit sau restricționat, te oprești automat. Jupiter se luptă cu ce nu e benefic pentru tine anul acesta, așa că este momentul să faci unele schimbări de amploare la locul de muncă și în viața ta în general. De la promovare la o situație complet nouă, acesta este anul în care schimbarea radicală ar putea fi cea mai bună și îți poate face viața mult mai bogată. BANI – Ești abil să îți menții finanțele și nu este neobișnuit să ai puțin pus deoparte pentru o zi ploioasă. Și nu ar trebui să te abați de la acest mod de gândire anul acesta. Păstrează un ochi deosebit de atent asupra oricăror finanțe, împrumuturi și economii deținute împreună cu soții etc. Asigură-te că faci un efort concertat pentru a discuta orice cheltuială și orice altceva. Împrumuturile și avansurile nu sunt o idee bună în anul 2022.

Zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

DRAGOSTE – O lună romantică în martie anunță noi începuturi în dragoste și, ca planeta taconducătoare, strălucește cel mai mult asupra ta și a relațiilor talede dragoste. Vei fi pur și simplu irezistibil. Singura notă de precauție este să eviți să fii obsesiv față de noua iubire. În loc să te îngrijorezi și să îți faci griji cu privire la fiecare mișcare pe care o faci, încearcă să te relaxezi și să savurezi momentul. De asemenea, poți să fii prins în capcana martirului și în dragoste, punându-i pe ceilalți înaintea ta. Sfatul aici este pur și simplu să nu faci asta, deoarece nu este nimic mai rău decât să vezi un Rac suspendat, să se ofilească. MUNCĂ – Racul nu este adesea asociat cu afaceri și muncă, deoarece eștii etichetat ca o pasăre de acasă. Știi la fel de bine ca oricine că nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr, deoarece siguranța pe care o poftești acasă necesită succes la locul de muncă. Și, mai mult, un mediu armonios și fericit. În anul 2022, s-ar putea să existe schimbări bruște la locul de muncă sau să decizi să te deplasezi către culmi noi. Vor exista lupte de putere cu colegii tăi, dar nu uita că sunt o risipă de energie. Universul are pești mai mari pe care să îi prinzi. Ești unul dintre cele mai intuitive semne, deci dacă o schimbare de direcție se simte corectă, cel mai probabil este bine pentru tine. BANI – Una dintre cele mai adânci temeri ale tale este că securitatea ta este amenințată, dar întotdeauna întâlnești chiar și cea mai brutală dintre furtuni, așa că nu te neliniști atât de mult. Anul acesta este despre schimbări și transformări bruște pentru toate semnele. În anul 2022, punctele mai fine ale acordurilor și contractelor ar putea fi foarte bine trecute cu vederea, iar acest lucru te poate lăsa descoperit. Fii vigilent și verifică de două ori înainte de a te angaja în semnătură. Orice lucru din domeniul legal ar trebui să funcționeze favorabil pentru tine în acest moment, dar, din nou, fii avertizat că viața te poate surprinde destul de neașteptat în acest an.

Zodia Leu (23 iulie - 22 august)

DRAGOSTE – Urmează să zgudui lumea cuiva anul acesta, asta dacă nu o faci deja, desigur. După ce ai supraviețuit tuturor rigorilor din ultimii ani, inima ta de leu a rămas intactă, mai puternică și ai trecut prin multe. Iubirea existentă poate arde mai puternic ca niciodată anul acesta, dar așteaptă-te la niște urcușuri, coborâșuri și schimbări din senin. Și dacă relația supraviețuiește după ceea ce îi aduce Pluto, este aproape sigur că va dura toată viața. MUNCĂ – Anul 2022 promite să fie un an în care îți găsești nișa în lumea muncii și vei avea un noroc profesionist. Creativitatea ta te va conduce mai departe către un loc în care îți poți exprima cu adevărat talentele. Totul este acolo de luat. Acum depinde de tine să apuci inelul de alamă și să fii apreciat pentru ceea ce aduci la masă. O schimbare în carieră ar putea fi o modalitate de a realiza acest lucru și o slujbă care implică construirea a ceva de la zero, cum ar fi conducerea unei noi echipe sau a unui proiect, te pot aștepta. BANI – Veți ieși din epuizare anul acesta și îți vei recâștiga încrederea și puterea de a câștiga. Este posibil să te fi simțit restricționat în ultimii ani și mai puțin dornic să îți asumi câteva riscuri financiare considerate aici și acolo. Dacă te simți bine, întreaga ta atitudine va străluci, oferindu-ți o pauză de la orice griji legate de bani care te afectează. Dacă mergi după acea promoție sau un loc de muncă complet nou, atunci probabilitatea este că soldul tău bancar va crește. Adesea generozitatea ta nu cunoaște limite. Anul acesta s-ar putea să dorești să păstrezi câteva economii pentru ziua o zi ploioasă. Ești bun la menținerea în ordine a finanțelor altora, dar este o poveste diferită când vine vorba de a ta.




Zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

DRAGOSTE – Poate fi totul sau nimic pentru tine în ceea ce privește treburile inimii în anul 2022. În limitele unei relații, vei ști exact ce vrei, ca un ghețar care trece printr-un munte. Ce ți-au pregătit astrele te ajută pentru a-ți remodela peisajul iubirii și a pune un nou început complet diferit asupra lucrurilor. Problemele de control și lupta ocazională pentru putere s-ar putea strecura în relație. Încearcă diplomația în primă instanță pentru a difuza problemele. În rest, distrați-vă împreună anul acesta. MUNCĂ – Nu vei mai fi dispus să ocolești problemele sau să fii călcat în picioare de colegi. Anul 2022 te va energiza la locul de muncă, așa cum nu ai crezut vreodată. Relațiile tale cu colegii de muncă vor fi esențiale în anul 2022. Ai o capacitate organizațională fantastică, dar trebuie să te împotrivești încercării de a-i submina pe alții în modurile tale de gândire. Aplicarea oricărui tip de presiune inutilă poate duce la lupte majore de putere. Abordează situațiile dificile cu ușurință și calm și vei câștiga o mulțime de favoruri. BANI – Tot ce ține de gestionarea finanțelor este un concept greu de înțeles, mai ales pentru cineva ca tine, dar acesta va fi un semn distinctiv al acestui an. Îți vei păstra capul, în timp ce în jurul tău oamenii îl pierd pe al lor. Ideea este că nu vei fi prăpădit sau înșelat de negustorii de pericole și acesta ar putea fi grația ta salvatoare într-un an de flux financiar.

Zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

DRAGOSTE – Fiind semnul iubirii, al căsătoriei și al parteneriatelor, romantismul nu este niciodată departe de gândurile tale. Horoscopul anului 2021 va avea un efect marcat asupra ta. Asigurarea și păstrarea statusului tău va fi obiectivul tău principal în relațiile existente, în timp ce, dacă ești singur, vei fi atras de tipuri de persoane solide și de încredere, care se bazează pe mai multe niveluri de comunicare și cunoaștere. Principiile tale călăuzitoare sunt pacea interioară, securitatea și calmul. Te vei trezi făcând un efort concertat pentru a cunoaște cu adevărat oamenii. Există o incubare romantică fără speranță în tine și își va face simțită prezența în acest an, indiferent de starea relației tale. MUNCĂ – Anul 2022 se va dovedi memorabil în mai multe moduri, întrucât îmbrățișează schimbările și nostalgia dintr-o dată. În fiecare domeniu al existenței tale, mai ales în serviciu, vei fi confruntat cu răsturnările și alegerile necesare. Eventualele neconcordanțe de anul trecut vor fi eliminate și vei finaliza planurile anul acesta. Poți fi, de asemenea, depășit de un puternic sentiment nostalgic al deja vu-ului, pe măsură ce ești inundat de amintiri din copilărie. Acest lucru ar trebui să îți sporească încrederea fără sfârșit și să te încarce cu un sentiment de calm interior și să te împingă chiar în prim-planul mediului tău de lucru și să îți ofere un pic de avantaj dacă se materializează situații neplăcute cu colegii, superiorii sau inferiorii. BANI – Te-ai gândit să te miști diferit? Proprietăți imobiliare, îmbunătățiri de locuințe, credite ipotecare, acestea sunt cuvintele cheie ale tale pentru anul 2022. Sectorul tău de bani este viu atunci când vine vorba de luarea unor decizii financiare solide în ceea ce privește orice legătură cu casa ta. S-ar putea să te fi jucat cu ideea de a urca sau de a ajunge pe scara proprietății sau chiar a cumpăra o a doua proprietate. S-ar putea să trebuiască, de asemenea, să faci foarte puțin anul acesta pentru a-ți schimba veniturile. Lucrurile se pot schimba și este posibil să găsești că moștenești bani sau proprietăți. Te vei gândi la termen lung în orice investiții pe care le faci.

Zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

DRAGOSTE – Dacă ești singur, astrele îți garantează că vei fi prezentat viitorului tău partener prin intermediul unui prieten sau membru al familiei. Este posibil să fi făcut deja cunoștință. Sortarea călătoriilor nu prea departe de casa ta este, de asemenea, esențială pentru înfloririle romantice și încercări diverse. Deschide-ți inima și bucură-te, deoarece partea pasiunii ecuației va rămâne așa indiferent de circumstanțe, dacă ești fidel semnului tău. Această relație ar putea începe cu un scâncet, adică fără vioare sau ochi care se întâlnesc într-o cameră aglomerată sau se perindă împotriva unui străin atrăgător într-un spațiu strâns. MUNCĂ – Dacă te gândești la ceea ce ai realizat, este într-adevăr destul de uluitor și ai ajuns acum într-un loc la un milion de mile distanță de unde a început călătoria ta. Iar simțul tău și al realizărilor tale este doar un gust a ceea ce va urma. În ceea ce privește ziua de zi cu zi a vieții la locul de muncă, toate formele de comunicare vor deveni mai grele. Imaginația ta va fi aprinsă pe toți cilindrii, atât de mult încât vei uimi și șoca, dar nu te teme. BANI – Dacă vreodată un semn ar putea atinge plumbul și să-l transforme în aur, tu ești acela. Pur și simplu, imperativ pentru tine în anul 2022 este să îți prezinți ideile pentru a testa reacțiile prietenilor apropiați și ai familiei. Ascultă bine feedback-ul lor și nu lua în considerare criticile atât de mult. De multe ori te învârți în cerc când ești rănit și, în timp ce oamenii din jurul tău se obișnuiesc cu asta, devine puțin plictisitor și îi distrage pe toți de la sarcina fiecăruia, așa că acționează diferit. Acesta este un an în care familia ta ar putea fi cu adevărat averea ta, așa că fă o fereastră în programul tău aglomerat pentru ei.

Zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

DRAGOSTE – În anul 2022, valoarea ta de sine va fi admirabil de mare. Acest lucru este atractiv pentru ceilalți, ceea ce este important pentru tine, întrucât în mod ideal dragostea este legată de conexiunile mentale și spirituale, precum și emoționale și fizice. Anul acesta, s-ar putea să pui la îndoială esența acestui lucru și modul în care abordezi intimitatea. Iubirea poate fi în continuare o aventură cu angajament. Acesta nu trebuie să fie cuvântul nepotrivit pe care ți-l imaginezi și poți să te bucuri totuși de o relație cu cineva nou dacă ești singur, fără să te simți neapărat cuprins și sufocat. Adesea, acest lucru este al tău și evită lucrurile care încep să devină umede sau să stagneze. De ce să nu încerci să rămâi și să vezi cât de satisfăcător este cu adevărat să investești în altcineva. Același lucru se aplică și celor dintr-o relație. MUNCĂ – Individualitatea ta va veni cu adevărat în prim plan în ceea ce va fi un an minunat. S-ar putea să fii semnul călătoriei pe distanțe lungi, iar libertatea ar putea fi doar prima ta dragoste, dar ai totuși nevoie de undeva unde să suni acasă și trebuie să vezi roadele muncii tale ca și noi ceilalți. Îți place sau nu, apreciezi confortul tău material la fel de mult ca și ceilalți. Problema este că urăști rutina și arunci prosopul la locul de muncă înainte de a lua în considerare consecințele de prea multe ori. BANI – Horoscopul tău pentru anul 2022 trimite undele de șoc prin partea din graficul tău referitor la comerț, finanțe și bunuri materiale. Adică, vei fi la bordul unui „roller coaster” financiar în anul 2022. Dar Jupiter va presăra și o doză liberală de noroc peste aceste situații, deci nu este totul fatal. Acestea fiind spuse, trebuie să ai grijă dacă îți dorești să eviți o situație financiară neplăcută. Nu exagera și nu obține o opinie umflată despre abilitățile tale și învață să rămâi concentrat și să rezolvi orice problemă, mai degrabă decât să apeși butonul de panică.





Zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

DRAGOSTE – Fie că ești într-o relație sau căutați dragoste, în anul 2022, acum sau niciodată se nasc scenarii cu care te vei confrunta. Spune partenerului tău cât de mult înseamnă pentru tine sau fă o mișcare asupra persoanei pe care ai admirat-o de departe. Nu vei ajunge nicăieri fiind timid sau crezând că ceva pică din cer. Fie că pătrunzi în cele mai întunecate părți ale sufletului sau cauți un fel de conexiune spirituală, acesta este anul în care dorești ceva mai mult pentru banii tăi și exact asta vei obține. Treci prin aceste restricții și nu te mai reține. MUNCĂ – Dacă ai crezut că cariera ta a însemnat mult pentru tine în trecut, încă nu ai văzut nimic. Vei fi mai puțin înclinat spre tipul clandestin sub acoperire la locul de muncă, preferând să fii în față, datorită influenței lui Jupiter. Este posibil să avei puține opțiuni în acest sens, deoarece influența horoscopului 2022 va fi să te arunci în fața primelor impulsuri subconștiente și să le dezvălui atât tie cât și colectivului. Adevăratul Capricorn va ieși în lumina reflectoarelor și, în loc să te simți inconfortabil și expus, ți-ar putea plăcea foarte mult sentimentul. Va exista o parte echitabilă a evenimentelor neașteptate, dar nimic pe care nu îl poți gestiona cu aplombul tău obișnuit. BANI – Jupiter este o planetă norocoasă, iar unele dintre norocurile sale ar putea foarte bine să se desprindă de tine în anul 2022. Persoanele cu resurse și idei vor fi atrase de tine pentru ajutor în realizarea planurilor lor și transformarea lor în realitate. Ești condus de Saturn, planeta structurii și, ca atare, ai abilitatea de a transforma visele într-o realitate solidă. Dacă te-ai gândit să investești bani sau să câștigi un pic de bani în plus, dar ai abandonat să urmărești acest drum, pentru că ai fost tulburat de confuzie și îndoială, vei trece peste aceste situații anul acesta. Pur și simplu nu exagera, la lucrurile pe rând și gestionează-ți îndeaproape așteptările.

Zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

DRAGOSTE – În viața noastră căutăm acea uniune specială și semnificativă cu altă persoană. Când ne conectăm cu adevărat cu cineva, numim de obicei acea persoană sufletul nostru pereche. Dar oamenii se uită atât de des în locul greșit. Chiar și căutarea în sine poate ține la distanță această persoană specială. Dar, anul acesta Jupiter luminează partea din diagrama ta legată de iubire. Aceasta aduce prietenie, care, la rândul său, aduce dragoste în viața ta. Dragostea adevărată apare acum în calea ta, nu o refuza din teamă sau frică. MUNCĂ – Anul acesta ambiția ta înfloritoare va izbucni cu o forță vulcanică. Dacă ai fi o cutie de viteze, ai fi neutru, dar asta nu te-ar duce nicăieri la locul de muncă. Trebuie să mergi pe drumul cel bun, iar astrele îți indică drumul tot anul acesta pentru tine. Neutralitatea și imparțialitatea ta sunt singurele tale arme și că ești mișcat de o mulțime de lucruri, în special de nedreptate, nu este nimic în neregulă în a-ți pune „cruciadele” în așteptare și a te gândi unde te aflai la locul de muncă. Fă ceva pentru tine pentru o schimbare. Nu ești indispensabil. Munca nu este casa ta care se va prăbuși dacă pleci, pentru a te îmbunătăți. BANI – Cu toții avem o latură mai puțin dezirabilă, care tânjește lucrurile din viață pentru care nu suntem cu adevărat destinați. Banii nu sunt tot ceea ce ni se spune, dar cu siguranță ajută. Anul acesta cererile ego-ului tău vor fi diminuate de planetele care se reunesc în casa ta a psihicului. Aceasta este o stare de lucruri interesantă atunci când este combinată cu compasiunea ta naturală față de cei neajutorați și nefericiți. Ai putea fi tentat să oferi mai mult din ce câștigi altora și acest lucru ar putea fi greșit, dar este extrem de admirabil și o lecție pentru noi toți.

Zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

DRAGOSTE – Simți că prioritățile tale s-au schimbat recent? Astrologia din anul 2022 aduce accentul pe importanța prieteniei. Asta nu înseamnă că ar trebui să-ți neglijezi relațiile. Dintre toate semnele, îți place dragostea amețitoare și să fii primul lucru în gândurile cuiva dimineața și ultimul lucru la care se gândește noaptea. Nimic din toate acestea nu trebuie compromis, dar s-ar putea să te trezești acceptând mai multe invitații de la prieteni sau alăturându-te grupurilor, ceea ce va însemna inevitabil mai puțin timp pentru acea persoană specială. Dacă ești singur, pregătește-te să descoperi o relație nouă, pentru că vei radia o scânteie interioară și încredere care îi vor atrage pe admiratori mai mult ca niciodată. MUNCĂ – Orice lucru care implică participarea grupului te va intriga în acest an. A fi un jucător de echipă va aduce tot ce este mai bun atât în tine, cât și în cei cu care lucrezi. Dacă ai o slujbă în care lucrezi singur, s-ar putea să te simți dornic să te integrezi zilnic social cu oamenii. Este cu siguranță un an în care vei afla multe despre tine. Colectivul și uniunea vor fi foarte relevante pentru tine și acest lucru ar putea fi o ieșire în promovarea drepturilor altora. Poate că vei fi atras de munca sindicală sau chiar de un loc de muncă care implică domeniul resurselor umane și atâta timp cât te recompensează într-un fel, vei fi fericit. BANI – Tranzacțiile cu grupurile vor însemna noroc pentru tine în anul 2022. Speranțele și dorințele tale vor fi stârnite intens, dar pericolul inerent aici este că ești condus pe drumul spre fantezie, peste finanțe. Ești visătorul zodiacului și asta îți oferă o creativitate imensă izvorâtă din imaginația ta fertilă. Totuși, schemele de îmbogățire rapidă rareori generează dividende și îți poți lua rămas bun de la orice cheltuială. Cu alte cuvinte, încearcă să separi ceea ce îți dorești pentru viața ta, astfel încât să fii acolo unde îți dorești din punct de vedere financiar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții