Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul copilului Leu

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 15:58


Copilu nascut in zodia Leu



Copilului Leu ii place sa conduca oriunde s-ar afla: in casa, pe terenul de joaca sau in clasa. El trebuie sa fie lider in toate jocurile de copii pentru ca altfel se va imbufna. Totul trebuie sa se desfasoare asa cum vrea el si atata timp cat se va intampla acest lucru, el va ramane senin, bucuros, strengar si fericit. In momentul in care este fortat sa faca altfel, fie se va lupta ca un leu furios, fie se va retrage descurajat ca un leu ranit. Este intotdeauna plin de entuziasm si de idei stralucite si este mai bine sa il sustii in activitatea lui.



Desi multe dintre ideile lui il vor preocupa doar pe el, nu il descuraja, pentru ca, altfel, ar putea fi afectat pentru restul vietii. Va incerca sa faca pe seful fata de alti copii, dar asta este una dintre caracteristicile de baza ale personalitatii lui. Incearca sa il stapanesti cu blandete, dar nu il mustra niciodata de fata cu alte persoane. Un copil Leu este foarte mandru, asa ca ai grija sa nu il ranesti niciodata. Ar trebui sa-l incurajezi in activitatile lui de lider, dar si sa-l inveti sa accepte sa fie condus de altii.

Ii place sa isi dea aere, asa ca asigura-te ca nu va deveni prea laudaros. Un copil Leu va face orice pentru a-si pastra demnitatea, chiar daca acest lucru inseamna sa nu planga dupa ce cade de pe bicicleta a treia oara. Ii place sa i se dea atentie si, intr-un fel sau altul, reuseste sa o obtina. Va fi destul de neatent, indraznet si energic. Brusc, poate intra intr-o faza de letargie si nu se va misca cu niciun pret. Atunci va fi momentul sa il faci sa inteleaga ca trebuie sa isi indeplineasca sarcinile pentru ca nimeni nu are timp sa ii preia si responsabilitatile sale.

Va trebui sa il inveti, ca parinte, sa respecte drepturile celorlalti. Tine minte ca cea mai buna cale de a imblanzi un leu este aceea de a-i oferi multa dragoste, dar si o mica bataie cand este cazul. Daca vei intalni un copil Leu foarte timid, linistit si interiorizat, atunci sa stii ca acest lucru s-a intamplat pentru ca a fost ranit extrem de mult in orgoliu. Pentru a face un leu sa iasa din vizuina lui, trebuie doar sa il apreciezi, sa ii acorzi atentia cuvenita si sa ii ascuti trasaturile. Daca nu vei face aceste lucruri cat mai rapid, frustrarea lui poate lua o intorsatura periculoasa.



Baietii Leu sunt foarte masculinizati, iar fetele, foarte feminine. Inca din copilarie, copilului Leu nu-i vor placea micile sarcini si se va opune indeplinirii lor. Da-i ceva de lucru care sa presupuna unele responsabilitati si un statut autoritar din partea lui si atunci nu va fi nevoie sa-i spui de doua ori. Este destul de istet si prinde foarte repede lucrurile noi, dar numai daca vrea. S-ar putea sa fie lenes in privinta studiilor si va trebui sa fii foarte rabdator daca vrei sa il faci sa munceasca mai mult. Il poti ambitiona spunandu-i ca invatand poate ajunge in top si asa va fi superior celorlalti copii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții