Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul copilului Taur

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 16:04


Copilu nascut in zodia Taur


In primul si in primul rand, un copil Taur face numai ce vrea si nu vei obtine niciun rezultat daca il obligi sa realizeze ceva impotriva vointei lui. De fiecare data cand vei incerca sa faci asta, va adopta aceeasi atitudine ca a unui taur care nu vrea sa se miste. Forteaza-l putin si vei auzi imediat acel mormait care ii arata nemultumirea. Pe langa atitudinea lui de incapatanare, personalitatea copilului Taur este foarte placuta. El va fi intotdeauna bucalat si foarte adorabil si va avea nevoie de multa afectiune. Cu cat il imbratisezi mai mult, cu atat va fi mai fericit.







Drept raspuns, si el iti va da o multime de imbratisari si de saruturi, pentru ca este foarte afectuos si isi arata dragostea fata de oamenii in care are incredere. Un baiat Taur va fi intotdeauna favoritul mamei, in timp ce o fata Taur va fi adorata de tata. Baiatul va avea o personalitate masculina foarte puternica, iar fata va fi foarte feminina. Unele fete Taur insa se vor dovedi mai baietoase, dar vor avea, totusi, toate farmecele oricarei femei pe care si le pot pune in evidenta oricand doresc. Copilul Taura se va dovedi mai capabil si mai priceput decat alti copii.

In plus, este mai stabil emotional decat altii si nu arata nici cea mai mica urma de impulsivitate. Poate deveni putin ezitant sau negativist uneori, dar nu va avea toanele obisnuite in perioada de maturizare a adolescentilor. Copilul Taur este destul de calm, voios si se va mentine asa pana cand isi va iesi din fire impotriva vointei sale. Totul in purtarea sa este previzibil. De fapt, este mult mai matur decat majoritatea copiilor. Ii place sa aiba companie, dar nu se va simti bine daca va fi in centrul atentiei.







Copilul Taur nu este obraznic, dar nu il forta cu nimic. Nu-i place sa fie fortat sa faca ceva, iar daca ridici tonul sau tipi la el nu vei obtine nimic. Arata-i dragoste si afectiune si va face foarte usor ceea ce refuza cu ceva minute in urma. Copiii Taur raspund la bun simt si logica si vor sa le spui adevarul direct si exact. Numai explicatiile practice si rezonabile ii pot face sa-si schimbe parerea.

Daca ai un copil nascut in mai, accepta faptul ca nu ii poti impune nimic. Cel mai bine este sa ii castigi inima prin dragoste. Daca il vei forta, atunci se va incapatana si mai tare si nu vei ajunge nicaieri. Atat baietii, cat si fetele Taur sunt foarte devotati persoanelor iubite si vor face orice pentru a-i ajuta. Tot ce le trebuie este o casa confortabila, in care sa fie inconjurati cu dragoste si grija. Ai grija ca in jurul lor sa fie persoane pozitive si un mediu placut, pentru ca, la randul lor, te vor ajuta sa fii multumit si linistit intr-o zi.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții