Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopul Lunii Martie General 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 16 februarie 2022 | 09:21







Horoscop Urania Martie 2022 pentru toate zodiile!

Horoscop Urania 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Horoscopul lunii martie 2022 spune că astrele vor fi de partea noastră ajutâandu-ne să ne schimbăm perspectiva chiar daca suntem in momente mai grele. Martie va fi o luna cu multe confrutări și provocari menite să ne aducă în stadiul de a lua decizii importante pentru viitorul nostru. Va depinde in egala masura si de noi, de inspiratia noastra si de atentia pe care o vom acorda atat sfaturilor astrologilor cat si semnelor pe care le primim si intuitiei noastre. Un lucru este cert, cei ce vor fi cu adevărat hotarati vor reusi sa gaseasca puterea de a merge mai departe.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Martie, primăvara se întoarce și toată vitalitatea ta odată cu ea. Este momentul perfect pentru a da o resetare destinului tău. Beneficiile planetelor aflate în Vărsător se reflectă asupra situației tale și pe partea profesională, rețeaua prinde viață pentru a te ghida și a-ți stimula cariera. Te așteaptă lucruri bune, interesele tale vor crește, iar propunerile de afaceri se revarsă asupra ta. În dragoste, schimbarea se face acum printr-un nou proiect sau o mutare. Între 7 și 18 martie, fuziunea Venus-Marte unește forțele, sentimentele și acțiunile se combină minunat pentru a-ți atinge scopul. În data de 21, Soarele îți aduce un val de energie și simți că renaști.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. În martie, vei avea tendința să te cerți despre fleacuri care pot destabiliza legăturile în relații, dacă nu devii mai docil și toate aceste neînțelegeri și promisiuni încălcate, sunt cauzate de intrarea lui Venus în semnul Vărsător în data de 7 martie, ceea ce încurcă relațiile. Pe partea profesională, dezacordurile te obligă să faci un pas în spate. Da, eficiența ta dă greutate argumentelor tale și reușești să obții satisfacție. În dragoste sau în familie, influența exercitată asupra celor dragi te nemulțumește, dar intervii pentru a-i proteja. Întotdeauna puternică, perechea Jupiter-Uranus îți oferă un avans pentru a inova în muncă și pentru a te reinventa la nivel personal.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Concentrează-te pe proiecte începute dar neterminate și ambițioase, chiar dacă au fost lăsate în stare latentă și du-le acum la îndeplinire. În data de 7 martie, Venus și Marte se stabilesc în Vărsător în același timp. Primești o energie bună, care poate să fie punctul de plecare pentru o serie de activități noi. Fuziunea acestor două planete te îndeamnă să acționezi în direcția dorințelor tale. Activează-ți rețeaua și conexiunile, te pot ajuta să deschizi niște uși importante. Cu o încrederea întărită, vei face cu ușurință contacte noi. Se va naște o prietenie frumoasă, începutul unei povești de dragoste. Din punct de vedere al formei fizice, nu ai putea cere un moment mai bun pentru reîncărcarea bateriilor.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Martie este o lună grozavă pentru a stimula afacerile de familie. Împreună, adunați idei constructive, înainte de a le aplica cu succes într-un domeniu. Aflată în semnul Pești, Mercur te asociază cu proiectul unei persoane dragi, sfaturile și acțiunile tale accelerează realizarea acestuia. Din data de 17 martie, Mercur și Jupiter dau greutate argumentelor tale, câștigi cu ușurință stima și încrederea în tine. Alianțele sunt pecetluite, prieteniile se formează, ambele de lungă durată. În ceea ce privește angajamentul pe care îl iei în dragoste, acesta îl liniștește pe partenerul tău și îi întărește atașamentul față de tine. Prognoza bună se aplică și în cealaltă direcție, așa că nu ai de ce să îți faci griji.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. În martie, discuțiile profesionale merg bine, ai parte de multă creativitate pentru a dezvolta noi proiecte. Schimbările sunt constructive și ideile tale pot fi puse în practică rapid, fără asalturile lui Venus și Marte în Vărsător. Cu toate acestea, egourile și rivalitățile întârzie lansarea activităților, așa că fă un pas înapoi, în timp ce situația se limpezește de la sine. Intrarea Soarelui în Berbec în data de 21 martie aduce o gură revigorantă de aer proaspăt moralului tău. Ești încrezător în șansele tale de succes, așa cum crezi și în dragoste. Celibatar sau într-o relație, inițiativele tale de primavară îți deschide perspective fericite și promițătoare.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. În luna martie, poți avea parte de unele supărări, iar trio-ul Soare-Mercur-Jupiter, distorsionează realitatea. Eșecurile te obligă să-ți revizuiești planurile, în timp ce, pe plan social, lipsa recunoașterii te descurajează și speranțele îți sunt năruite. Aceste circumstanțe neplăcute dezvăluie cât de mult este în interesul tău să te relaxezi. Depui prea multe eforturi și faci prea multe, pentru puțină recunoștință în final. Fă o schimbare, ajustează lucrurile din mers, fără a uita să îți oferi mici recreeri ocazionale. Reține că Luna plină din 18 martie îți va trezi unele emoții puternice, printr-un eveniment emoționant.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. În această lună, situația se inversează, dar favorabil. Profiți de oportunitățile oferite de influența planetelor în semnul Vărsător. Zilnic, asta se traduce printr-un job care devine disponibil in favoarea ta, printr-o înțelegere neașteptată sau încheiată într-o clipă. Asociată cu creativitatea, o relație bună deschide posibilitățile de aderare la proiecte inovatoare din diferite sectoare, ceea ce îți îmbunătățește situația financiară. Din 7 martie, Venus creează evenimente frumoase în viața ta emoțională. Dacă nu ai pe cineva, sfidezi convențiile tradiționale cu o alegere de dragoste surprinzătoare, iar în cuplu, inițiativele tale originale revitalizează relația și o duce la alt nivel.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Atmosfera generală în această lună este tensionată, pentru că sosirea simultană a lui Venus și Marte în semnul Vărsător pe data de 7 martie tulbură atât relațiile, cât și oportunitățile, iar pe plan social, apare o încetinire în realizarea proiectelor. Urăști compromisul, dar numai arbitrajul va rezolva orice situație neplăcută. Pe partea inimii, influențele exterioare te enervează și îi pui la punct pe cei care te enervează, indiferent cât de apropiați sunt de tine sau partenerul tău. Finanțele merg bine, ceea ce este o adevărată ușurare, iar Mercur și Jupiter în Pești îți stimulează intuiția pentru a găsi oferte bune profesionale.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Marte îți arată arta de a te afirma, fără a-i umbri pe cei din jur. Perechea Venus-Marte îți pune în valoare imaginea, profilul tău atrage atât de mult, încât corespunde unui proiect inovator pe care cei din jur ți-l încredințează. Din 21 martie, Soarele în Berbec te încurajează să iei inițiative îndrăznețe în favoarea relației tale. Ai încredere în tine, ai un mare atuu pentru a-ți convinge partenerul să-ți calce pe urme. Dacă nu ai o relație, întoarcerea primăverii te invită să iubești, să-ți deschizi ochii, brațele și inima către o poveste nouă și frumoasă, care promite să fie pe cât de serioasă, pe atât de fericită.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Pregătirile sunt organizate și sosirea primăverii coincide cu o nouă provocare. Sub influența perechii Mercur/Jupiter, se prezintă o oportunitate care îți poate satisface așteptările. O dorință este pe cale să se împlinească, dar se concretizează printr-o schimbare de situație, activitate sau mediu, așa că trebuie să știi la ce să te aștepți. În ciuda entuziasmului, ruperea de obiceiurile tale nu este o sarcină ușoară, cei din jurul tău preiau cu bucurie controlul pentru a te ajuta să faci pasul corect. Oricare ar fi abordarea, pregătește apărarea din toate părțile pentru a anticipa șocurile cauzate de Jupiter la mijlocul lunii mai.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Două planete s-au angajat în această lună să-ți transforme destinul. Din 7 martie, perechea Venus-Marte te va ghida într-o altă direcție, ceea ce înseamnă fie că te muți din punct de vedere geografic, lucrezi într-un mediu nou, sau îți lansezi propria activitate. Decorul și fețele se schimbă, dar, din fericire simțul tău de adaptare îți permite să-ți găsești cu ușurință locul. Marte se bazează pe acțiune, iar Venus pe relații, totul pentru a-ți consolida poziția. Acasă, de exemplu, sprijinul celor dragi îți dă curajul să mergi înainte, orice ar fi. Forțele sunt unite și toate eforturile sunt îndreptate către tine pentru a te ajuta să triumfezi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Avansezi, simțindu-te super social, ceea ce poate fi riscant în dragoste. Din 11 martie, Mercur îți oferă oportunități și facilități, de care profiți apărând la momentul potrivit, la locul potrivit. Ai încredere în intuiția ta pentru a găsi calea corectă și pentru a stabili contacte valoroase. Pe partea inimii, al șaselea simț creează, din păcate, un decalaj între viziunea ta asupra relației și realitate, iar confuzia și dezamăgirea pot urma exaltației. Însă, frumoasa alianță Jupiter-Uranus te încurajeaz să îți transformi destinul, prin initiațive originale în legatură cu dorințele tale cele mai profunde.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții