Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul zilei de 17 februarie 2022

Written By NIKE B. on miercuri, 16 februarie 2022 | 09:21







Horoscop Special zilei de 17 februarie 2022

Horoscop Urania 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscopul zilei de 17 februarie 2022:

Horoscopul zilei de 17 februarie 2022. Berbecii privesc cu nostalgie spre trecut. Gemenii relaționează foarte bine cu membrii familiei, iar Scorpionii fac activități care le sunt pe plac, potrivit horoscop 17 Februarie 2022. Cel mai bine ar fi să vă focalizați pe ceea ce se întâmplă acum, în prezent, pe relația pe care o aveți și pe oamenii care fac acum parte din viața dumneavoastră. Bucurați-vă de ce aveți, fără a vrea să vă întoarceți acolo de unde ați plecat! Nu mai e locul dumneavoastră acolo, priviți numai în față și veți avea doar de câștigat! Iată ce spun astrele despre fiecare zodie în parte!






Horoscopul de Mâine 16 februarie 2022

Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!



Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai o zi în care o să te simți ceva mai bine din punct de vedere sentimental. O să fii mai relaxat, ceea ce te va ajută și mai mult în săptămâna în care ne aflăm.Astăzi banii ar putea cădea din cer pentru Berbeci. Sunteți foarte creativi şi aveţi multe idei excelente, însă, dacă nu apelaţi la o strategie bună, vor fi în zadar.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te deranjează ceva în legătură cu relația de cuplu, însă consideri că nu este momentul să te pronunți. Nu este decizia cea mai bună, deoarece partenerul de viață nu îți poate “citi gândurile” și se va comportă la fel în continuare, ceea ce îți va crea și mai multă frustrare.Taurii sunt foarte bine aspectaţi la capitolul în iubire. Mai ales cei care încă nu şi-au găsit-o. Aşa că fiţi atenţi mai ales la persoanele pe care le-aţi cunoscut de curând.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativii zodiei Gemeni trebuie să poate o discuție serioasă în familie sau la locul de munca. Horoscopul zilnic de joi, 17.02.2022, recomandă nativilor Gemeni, să rezolve problemele pe care le au și așteaptă soluționări. Spre seara, o vizita la prieteni va poate readuce armonia in cuplu si buna dispozitie. Aveti grija sa nu dati ocazia unor scene de gelozie! Gemenii sunt foarte intuitivi şi simt că părerea lor îi poate influenţa pe ceilalţi. Încercaţi să nu abuzaţi de acest lucru pentru că bumerangul se va întoarce mai rapid decât credeţi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

O zi în care pur și simplu ar trebui să mai stai și pe acasă alături de cineva drag. Dacă ai la dispoziție puțin timp liber realizează niște întâlniri cu prietenii.S-ar putea sa fiti putin confuz, din cauza problemelor sentimentale.Nu va incapatanati sa va rezolvati singur toate problemele! Va sfatuiesc sa acceptati ajutorul celor apropiati. Sfaturile unei rude va ajuta sa evitati o cearta in familie.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Sarcinile la ordinea zilei sunt cumpărăturile, întâlnirile cu prietenii sau curățenie in casa. Daca le vei duce pe toate la indeplinire în această zi, seara o să fii epuizat. Puteti avea succes la studii, in colaborari si in tranzactii financiare. Toate acestea va pot aduce castiguri importante. Dupa-amiaza sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie. Sa nu va mirati daca aveti parte de o scena de gelozie! Nu luati nici o decizie in graba.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Dimineata nervozitatea va poate pune intr-o situatie neplacuta. Riscati sa declansati o cearta cu partenerul de viata sau cu o persoana mai in varsta din familie. Chiar dacă este abia mijlocul saptamanii simți nevoia de o evadare în natură. Cel mai probabil îți îndrepți atenția către o mică plimbare la munte. Va recomand sa va pastrati calmul si sa va concentrati asupra problemelor urgente. Odihniti-va mai mult!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In prima parte a zilei, aveti de alergat in stanga si in dreapta. Se anunță un drum lung în această zi de miercuri, pentru că trebuie să mergi în vizită la rude, fie pleci în interes de serviciu. În orice caz, trebuie să fii pregătit să nu ajungi la destinație la timp. Sunteti indispus si sa aveti tendinta de a exagera. Nu fiti incapatanat, daca vreti sa nu va certati cu persoana iubita! Astrologi va sfatuieste sa evitati activitatile stresante si sa va relaxati.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Incepeti ziua plin de energie si entuziasm. Oricât ai încerca să te gândești la altceva, nu o să reușești pentru că mereu găsești ceva ce te ține în trecut. Fii mai deschis către socializare și încearcă să nu te mai ancorezi în trecut. Aveti grija sa nu depasiti anumite limite si sa nu provocati discutii in contradictoriu cu colegii! Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o problema sentimentala neasteptata. Va recomand sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ești foarte emoționat din cauza unui eveniment ce urmează să aibă loc, iar familia sau partenerul de viață în loc să te calmeze îți alimentează aceste sentimente. Aveti ocazia sa obtineti cu usurinta castiguri marunte, dar Astrologul va sfatuieste sa fiti prudent si sa evitati speculatiile. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o disputa cu partenerul de viata, daca refuzati sa mergeti in vizita la o ruda. Nu va neglijati prietenii si rudele apropiate!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Din punct de financiar îți poți satisface un moft pe care ți-l doreai de mult timp. Sunt destule șanse să fie vorba despre cumpărarea unui nou obiect în casă mai costisitor. Capricornii sunt sfătuiţi de astre să îi asculte cu atenţie pe cei din jur, chiar dacă asta înseamnă că nu vor fi în centrul atenţiei. Aveti sanse sa redresati bugetul familiei. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa nu refuzati. Astrologi va recomanda sa va consultati si cu partenerul de viata.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aveti multe de rezolvat, asa ca astrologul va sfatuieste sa va stabiliti clar prioritatile. Dimineata sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, dar necesare. S-ar putea sa va ocupati de o problema urgenta a unei persoane dragi din familie. Persoanele căsătorite sau aflate într-o relație trebuie să fie ceva mai deschiși către propunerile soților sau ale partenerilor. Nu ar trebui să îi mire micile certuri apărute din cauza lipsei de comunicare.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o zi buna pentru a va pune in practica planurile de afaceri. Puteti sa progresati considerabil pe plan financiar. Relatiile cu colegii si cu prietenii sunt bune. Din dorinta de a fi mai independent, s-ar putea sa provocati discutii aprinse in familie. De obicei, nu ai probleme în privința persoanelor rău intenționate din viața ta. Deschide bine ochii la toți cei care par mult prea drăguți în a te ajuta mereu. Astrologul va recomanda sa fiti mai diplomat si sa nu refuzati dialogul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții