Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul copilului Rac

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 15:59


Copilu nascut in zodia Rac



Esti mandru de copilul tau Rac? Daca da, atunci este bine sa te obisnuiesti cu faptul ca trece de la o stare extrema la alta foarte usor, uneori in cateva ore. Copilul nascut in aceasta zodie are un spirit de observatie foarte dezvoltat si tot ce vede i se va intipari in minte pentru totdeauna. Este foarte emotiv si traieste intr-o lume a lui, ceea ce il poate face uneori sa fie singur. Fata lui va reflecta mereu emotii nenumarate, pe care, uneori, nu le poti intelege. Mediul de acasa poate afecta foarte tare un copil Rac.




El cere din partea familiei foarte multa dragoste. De fapt, personalitatea lui va fi foarte mult influentata de reactiile membrilor familiei la trasaturile sale. El este foarte timid si de aceea nu iti va cere sa ii acorzi atentie si sa-l iubesti, asa ca fii sigur ca ii dai toata dragostea de care are nevoie fara sa ti-o ceara el. Orice dezaprobare il va rani profund. In primii ani de viata, copiii Rac sunt cuminti si ascultatori, dar in adolescenta pot deveni rebeli.

Ei au o imaginatie bogata si isi pot ocupa timpul cu oameni si cu lucruri imaginare. Nu-l impiedica sa isi dezvolte imaginatia, pentru ca in acest fel poate trece peste ranile provocate de cei din jur. Copilul Rac este foarte emotiv, dar este si foarte independent si nu poate fi supus asa de usor. Daca il ignori mai mult timp sau daca ii spui cuvinte grele, ar putea deveni melancolic si mohorat. De aceea, va incepe sa planga, se va inchide in el si nu isi va putea face prieteni cu usurinta.




Nu face greseala sa ignori sensibilitatea unui copil Rac, pentru ca ii poti impiedica dezvoltarea emotionala. Este mai bine sa il ajuti sa isi depaseasca numeroasele sale temeri, cu dragoste si grija. Altfel, s-ar putea transforma intr-un copil certaret, rau si ganditor. Daca ii acorzi atentie, atunci va ajunge un adult tolerant, bun, care are incredere in el. Ploaia il va face pe copilul Rac nostalgic si poate deveni dintr-odata poet. El este foarte creativ si va avea nevoie de aprecierea ta pentru a-si dezvolta potentialul in acest domeniu. Oricum, se va teme de tunete.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții