Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul copilului Gemeni

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 16:00


Copilu nascut in zodia Gemeni


A avea un copil nascut in zodia Gemeni este ca si cand ai fi in priza tot timpul. Vei fi intotdeauna in picioare, incercand sa tii pasul cu el. In momentul in care va incepe sa mearga, ar fi bine sa iti pui pantofii de jogging. Nu il obliga sa stea intr-un singur loc ca intr-un tarc, pentru ca il vei face foarte nefericit. Copilului Gemeni este un explorator si un cautator, iar daca ii vei impune prea multe restrictii, acest lucru i-ar putea impiedica dezvoltarea emotionala. Copilul Gemeni este o zodie de aer si ca toate zodiile de aer are nevoie sa fie tot timpul in miscare.


Rabdarea nu este una dintre trasaturile de personalitate a copilului Gemeni, asa ca este foarte greu pentru el sa stea cuminte o perioada mai mare de timp. De aceea, are obiceiul de a face mai multe lucruri deodata. Cu timpul, se va potoli, dar se va framanta, totusi, destul de mult. Copilul Gemeni este foarte prietenos, este activ, curajos si inteligent; se joaca foarte usor cu vorbele si cu literele, ii place sa converseze cu ceilalti si sa-si imparta cunostintele cu ei. El are o personalitate duala si este mai bine sa accepti asta. O astfel de personalitate vor avea si copiii Gemeni foarte talentati.



Un copil Gemeni are simtul umorului si este foarte spiritual. Pentru el, fantezia si realitatea se amesteca si de aceea traieste in ambele lumi. Este posibil sa mai exagereze putin adevarul, dar va spune doar niste minciuni nevinovate doar pentru a prezenta situatia intr-o maniera mai colorata. Nu il pedepsiti pentru asta, ci, mai degraba, cereti-i sa isi mai tempereze imaginatia si sa spuna intotdeauna adevarul. Nu incerca niciodata sa-l opresti sa se exprime sau sa comunice cu ceilalti. Daca vei face asta, s-ar putea retrage intr-o lume imaginara pentru a se apara.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții