Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscopul copilului Fecioara

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 15:57


Copilu nascut in zodia Fecioara


Un copil nascut in aceasta perioada este, de obicei, mai tacut si mai linistit decat ceilalti. In acelasi timp, este foarte atent, rapid si prompt. Un copil Fecioara va fi foarte pretentios la mancare si ar fi bine sa nu incerci sa il hranesti cu ceva ce nu ii place. Altfel, mancarea va ajunge pe podea, pe masa sau va ramane in farfurie, dar nu va ajunge niciodata in stomacul lui. Cu exceptia acestui lucru, el va fi un copil foarte incantator, fara prea multe toane. Principalele trasaturi de personalitate ale unui copil nascut in aceasta zodie sunt curatenia si indemanarea, asa ca nu va trebui sa alergi dupa el sa isi faca curat in camera.







Copilul Fecioara nu se va simti in largul sau in fata strainilor sau in multimi mari de oameni, ci in jurul prietenilor si al familiei. Va fi usor sa il faci sa te asculte si este genul de copil care isi va face intotdeauna temele la timp. Cel mai bine ar fi sa ii vorbesti frumos, pentru ca daca il critici, nu vei obtine nimic. In astfel de cazuri, ei se vor gandi prea mult la greselile lor si s-ar putea chiar imbolnavi.

Ii poti da fara probleme sarcini mici, iar el le va duce la indeplinire perfect. Un copil Fecioara este demn de incredere, sincer, adaptabil, responsabil si prietenos. In general, are un temperament placut, daca nu este cicalit sau criticat prea mult. Atunci ar putea deveni prea capricios pentru binele sau. Alte trasaturi de personalitate ale unui copil Fecioara sunt cinstea si vigilenta. Va trebui sa il inveti, ca parinte, cum sa se abtina in cazul in care profesorul face o afirmatie gresita. Fecioarelor li se va parea extrem de dificil sa accepte orice fapt a carui validitate nu poate fi demonstrata.



Copilul nascut in aceasta zodie se va indoi de cele scrise in carti si va cere tot timpul explicatii. Va simti mereu nevoia sa invete mai mult, pentru ca nu-i place sa aiba mai putine cunostinte decat ceilalti. Nu-i va fi usor sa accepte o prietenie apropiata, iar daca va fi cicalit pe aceasta tema, va deveni, probabil, prea constiincios sa mearga mai departe cu acea relatie. Este mai bine sa nu il bati la cap, chiar daca stii ca are un/o prietena. Pe langa dragostea emotionala, el are nevoie si de confort psihic.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții