Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscopul copilului Pesti

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 14:59



 Copilu nascut in zodia Pesti



Traieste intr-o lume a viselor unde sunt elfi, zane si copaci magici. Este putin diferit de alti copii, nu tipa niciodata, nu striga sau nu se supara pentru ca sa obtina ceva. El are o alta tactica ascunsa: te va fermeca astfel incat sa fii de acord cu ceea ce vrea. Chiar si cand va creste, aspectul copilaros, visator al personalitatii sale nu va disparea. Lumea plasmuirilor il va atrage intotdeauna. Ori de cate ori faci ceva important, creeaza-i o atmosfera miraculoasa in jurul lui. Foloseste jucarii moi, papusi, baloane si daca faci asta nu vei auzi niciun sunet din partea lui.



Un copil Pesti are un ascutit al saselea simt si intuitie. Aceasta trasatura particulara a personalitatii lui te va echilibra de nenumarate ori si pe tine. Te vei confrunta cu o mare dificultate sa il determini sa accepte un program si rutina. Nu va manca pentru ca e ora mesei sau nu se va culca pentru ca e ora 9 seara. Vrea sa manance cand ii este foame, sa doarma cand este obosit si sa se joace cand ceva ii atrage atentia.

Ar fi mai bine daca te-ai adapta programului lui. De fapt, copilul in zodia Pesti te va invata pe tine ca sa nu fii sclavul ceasului. Pentru el este doar o masinarie care nu-ti va dicta cum sa iti traiesti viata. Nu este prea increzator in abilitatile lui si va trebui mereu sa se asigure in privinta timpului. Nu uita sa ii dai atentia cuvenita si sa il admiri mereu. Apoi, acum, ca si mai tarziu, el va dori sa fie lasat singur. Este mai bine sa il lasi singur in liniste si se va intoarce imediat la tine, desi s-ar putea sa fie timpul pentru cina, nu pentru pranz.






Conventiile si modelele nu se potrivesc pentru profilul copiilor din zodia Pesti si lor le este greu sa le respecte. Asa ca profesorilor s-ar putea sa le vina greu sa se apropie de ei intr-un mod particular. Ei vor avea un interes in variate forme de arta, muzica, dans si orice este creativ. Un copil in zodia Pesti este un bun vorbitor si s-ar putea implica in poezie sau in a spune povesti. Responsabilitatile sale pentru indemanare practica se vor reduce la a tine ceasca de ceai in mana si tu trebuie sa il inveti cum. Copiii din zodia Pesti sunt foarte sensibili si adesea cuvintele tale prea aspre duc la aparitia lacrimilor in ochii lor.

El va avea o intelepciune profunda si va prefera sa-si petreaca timpul cu adultii mai degraba decat cu copiii. Adesea, oamenii ii acuza pe copiii nascuti in luna martie ca mint, dar nu e cazul. Nu are niciun fel de rautate, este doar felul sau de a privi lumea si realitatea uneori prea dura pentru a putea fi suportata. El are nevoie de simpatia ta sau va cadea intr-o depresie adanca, de nedescris. Ce vede sau aude un copil Pesti nicio alta persoana din lume nu-si poate imagina !


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții