Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop zilnic azi 6 Februarie 2011

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 07:49



Horoscop azi Berbec.


Configuratia astrala releva faptul ca lucrurile nu merg tocmai cum va doriti in viata de cuplu. Desi v-ati facut planuri si ati stabilit date pentru ele, nu vor iesi asa cum ati dorit. Veti avea parte de intamplari neasteptate, care vor conduce la o imbunatatire a relatiei, prin aspectul lor pozitiv si emotionant. Fiti pregatit/a sa va lasati purtat/a de val.






Horoscop azi Taur .


Configuratia astrala va incurajeaza sa actionati radical, pentru ca un anumit vis sa vi se implineasca. Desi sunteti o persoana deschisa, si deloc subtila, este necesara o schimbare de comportament. Pentru intalnirea din aceasta seara este recomandat sa fiti misterios/oasa, deoarece va veti intelege de minune cu partenerul/a, si veti dori sa va vedeti si alta data.

Horoscop azi Gemeni .


Configuratia astrala indica faptul ca va veti bucura de sentimentul placut al iubirii toata ziua. Veti putea sa va deschideti in fata acestuia si sa ii spuneti ceea ce simtiti cu adevarat, fara ascunzisuri si fara complexe. Astazi s-ar putea sa faceti un mare pas inainte in relatia dvs..

Horoscop azi Rac .


Sunteti tentat sa abordati relatia actuala intr-o maniera expansiva, insa va temeti de consecinte. Configuratia astrala de astazi va impiedica sa luati o decizie, iar orice incercare de a imbunatati relatia va avea un efect profund asupra acesteia. Faceti pasi marunti daca incercati sa creati o revolutie in acest sens.

Horoscop azi Leu .


Nu permite zilei sa treaca ,fara a-ti da o intalnire cu dulcea ta iubire, asta iti va permite sa discutati despre oricate subiecte doresti. Azi e prezenta o configuratie a planetelor care te incurajeaza sa faci planuri ,sa mergeti in oras ca sa luati masa sau sa faceti impreuna o baie fierbinte la lumina lumanarilor. Lasa-ti cuvintele sa invaluie inimile voastre creand un flux de intimitate si caldura.

Horoscop azi Fecioara .


Este posibil ca actualul context planetar sa va dea peste cap echilibrul interior si armonia cu care sunteti atat de obisnuit. Aceasta experienta nu se va dovedi a fi neaparat neplacuta - decat daca intentionati dvs sa o percepeti ca atare. E posibil ca rutina instalata in viata dvs sentimentala sa fie oarecum data peste cap. Insa acest lucru s-ar putea dovedi a avea efecte benefice in relatia dintre dvs si persoana iubita.

Horoscop azi Balanta .


Cateodata partenerul dvs intampina dificultati in incercarea de a va mai domoli, intrucat de cele mai multe ori incercati sa fiti in mai multe locuri in acelasi timp si sa faceti mai multe lucruri deodata. Astazi alinierea planetelor va ajuta sa realizati ca asta este o buna ocazie pentru a petrece ceva timp cu persoana iubita, pentru a face lucruri placute impreuna si pentru a va impartasii unul altuia sentimentele! Acest lucru ii va intari increderea partenerului dvs in relatia ce va leaga!

Horoscop azi Scorpion .


Actuala configuratie astrologica poate parea, initial, sa ascunda anumite probleme intre tine si iubitul tau. Daca poti, sa lasi lucrurile asa inca o perioada si sa nu incerci sa diseci relatia pentru a vedea unde exista problemele, vei vedea ca acesta nu numai ca se va rezolva de la sine dar va exista o evolutie spre o mai stransa si mai adanca legatura intre voi doi.

Horoscop azi Sagetator .


Configuratia astrelor de azi poate insemna ca o anumita inalnire azi, nu numai ca te va lua prin surprindere, dar va avea un efect profund revolutionar asupra gindirii si perspectivelor tale. Chiar cind ai crezut ca ti-ai gasit un mod pasnic de viata, iti dai seama ca te-ai complacut in aceasta situatie. O persoana iti poate deveni iubit/a sau foarte bun prieten, dar prezenta ei te va marca pentru totdeauna.

Horoscop azi Capricorn .


Impresiile capata forma si creaza situatii dinamice interesante ca urmare a alinieri de azi a planetelor. Este posibil, sa crezi ca-ti cunosti persoana iubita dar vei fi surprinsa sa vezi o noua fateta aparand precum luna de dupa un nor. Acest lucru il vei gasi absolut fascinant; nu l-ai vazut inca niciodata atat de tandru, dulce si romantic; intr-un cuvant irezistibil.

Horoscop azi Varsator .

Aspectul curent iti ofera capacitatea de a rade cand altcandva ai fi vrut sa plangi. Oricare ar fi situatia care te-a chinuit, o vei putea vedea intr-o lumina nou dupa ziua de astazi. Dar totusi se poate sa primesti ajutor de la o persoana pe care o cunosti bine, dar la care nu te-ai gandit intr-un fel romantic. Acea persoana te va ajuta sa vezi lumina.

Horoscop azi Pesti .


Stiti ca este loc pentru mai bine in ceea ce priveste relatiile dvs. personale, si ceva va atrage catre o relatie mai veche si familiara, care insa nu va satisface in totalitate. Configuratia astrala de astazi va incurajeaza sa va ganditi bine la alegerile pe care ati putea sa le faceti, si la repetarea unor decizii mai vechi. Actionati in aceasta privinta acum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții