Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscopul copilului Scorpion

Written By NIKE B. on duminică, 6 februarie 2011 | 15:55

 


Copilu nascut in zodia Scorpion


Copilul Scorpion va avea un trup mai rezistent decat ceilalti copii, iar acest lucru il va ajuta sa isi sustina vointa lui puternica. El nu se va juca sau nu va lua niciodata parte la o competitie doar de dragul de a participa, ci cu scopul de a castiga si nu va face niciun fel de compromisuri in acest sens. Ar putea accepta sa piarda la un moment dat, dar doar pentru a gasi alte modalitati prin care sa isi asugure victoria. Copilul Scorpion are o privire hipnotica, de care foarte multe persoane se simt incomodate. Asa ca este mai bine sa te pregatesti sa il descumpanesti de fiecare data.


Trebuie sa il faci sa inteleaga ca tu esti stapanul casei si ca trebuie sa accepte regulile pe care le-ai creat. Spune-i acest lucru cu blandete, dar ferm, pentru ca are nevoie sa fie disciplinat in mod constant. Va trebui sa il inveti sa ii respecte pe cei slabi, sa ii induci un comportament demn de un sportiv, sa respecte autoritatea si sa-i ierte pe cei care l-au ranit. In privinta profilului caracteristic copilului Scorpionr, el este destept, curajos, cinstit si are tendinta de a atrage oamenii prin personalitatea sa puternica. In orice caz, trebuie sa il inveti ce este smerenia inainte sa fie prea tarziu.

Daca face ceva rau, nu ridica tonul al el. Invata sa-i spui “Nu” intr-un mod civilizat, fara sa tipi. Arata-i ca esti mai puternic decat el si abia atunci va invata de la tine. Nu uita insa sa-i oferi dragoste si afectiune in timp ce incerci sa il disciplinezi. Are nevoie, la fel ca ceilalti copii sa fie alintat constant. Daca nu vei face asta, poate deveni prea nervos, temator si framantat, trasaturi care nu-i stau in fire. Onestitatea lui il poate face prea sincer si direct si va trebui sa il inveti sa iti tina in frau limba lui ascutita.

Copilul Scorpion are secretele lui si nu ii place sa-ti bagi nasul in treburile sale. Nu iti va spune ce simte decat rareori, dar tie iti va fi aproape imposibil sa faci la fel. Are capacitatea de a-si da seama cand ceva nu merge bine. Asa ca vei avea parte de imbratisari cand ceva te supara, desi nu i-ai spus si lui ce te framanta. Copilul simte ca ai probleme si te va ajuta. Una dintre trasaturile de baza ale personalitatii copilului Scorpion este loialitatea si dedicarea catre familie si prietenii apropiati.





Are insa si o parte agresiva, iar cine il calca pe coada, va tine minte sa nu mai faca asta niciodata in viata lui. Va trebui sa-l inveti ca razbunarea si ura nu sunt bune. Copilul Scorpion va fi intotdeauna primul, indiferent de domeniu (academic, sportiv, activitati extracurriculare etc.). Va fi mereu plin de energie si va trebui sa ii pui tot timpul mintea la contributie si sa il faci sa fie activ fizic. Are tendinta de a avea visuri neobisnuite, dar este mai bine sa il incurajezi sa le duca la indeplinire. S-ar putea sa devina urmatorul presedinte. Nu se stie niciodata!

Copilul Scorpion stie cine este si ce vrea si este mai bine sa nu-i impui ce sa faca. Desi pare destul de placid la prima vedere, de fapt este plin de pasiuni si de emotii. De aceea, are nevoie de o atmosfera puternic familiala acasa pentru ca altfel si-ar putea pierde stapanirea de sine si linistea. Nu-l certa fara motiv si nu-l opri sa faca ceva fara a-i da o explicatie logica. Este atras de lucruri periculoase ca foc, droguri, etc., asa ca ar fi mai bine sa nu le lasi la indemana lui.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții