Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop zilnic azi 5 Februarie 2011

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 februarie 2011 | 08:48



Horoscop azi Berbec.


Pozitia corpurilor ceresti de azi face ca simple cuvinte si fraze, cum ar fi, "Te iubesc", sa aiba semnificatii majore. De fapt, orice declaratie pe care faci dulcelui tau iubit ar putea evolua intr-o conversatie cu privire la sensul si directia in care merge relatia dintre voi. O discutie daca sa mergeti la film sau sa luati masa afara poate atinge proportii mitice, dar oricum va incanta dramatismul.





Horoscop azi Taur .


E posibil ca astazi sa simtiti nevoia de a face ceva nou si antrenant. In ceea ce priveste dragostea, e posibil sa nu resimtiti pasiunea la cotele obisnuite. Cu toate acestea, veti dori insa sa va lansati in activitati noi noi impreuna cu alte persoane care impartasesc spiritul dvs de aventura si care doresc, ca si dvs, sa faca ceva nou si diferit. Ziua de azi nu implica atat dragostea, cat posibilitatea de a descoperi o relatie noua si stimulanta.

Horoscop azi Gemeni .


Configuratia astrala de azi arata ca ai ocazia sa-ti aprofundezi relatia cu partenerul tau. Dar asta s-ar putea sa nu fie atit de usor pe cit pare, caci va trebui sa depui ceva efort in incercarea ta de a-l/o ajuta sa vada ca asta e un lucru bun. Nu este vorba ca nu vrea sa plece la drum cu tine ci doar ca nu vrea sa se simta legat/a.

Horoscop azi Rac .


Desi in general preferi sa ai armonie in loc de discordie, actuala configurare astrala va incurajeaza mai degraba sa va impuneti punctul de vedere decat sa va lasati invinsi. Iubitul poate insista sa procedezi intr-un anumit fel, nu pentru ca asta e ce iti doresti ci pentru ca asta e ce-si doreste sa faci. E natural ca in acest context sa te simti un pic ofensata. Tot ce trebuie e sa-i spui cum te simti de fapt.

Horoscop azi Leu .


Aliniamentul planetar de astazi inseamna ca te simti mai putin entuziasta decat de obicei sa mergi la o intalnire cu dragul inimii tale. Este posibil sa nu fi capabila, sa pui degetul pe motiv, dar acum esti mai inclinata ,sa stai acasa si sa-ti speli parul sau doar sa lenevesti. Poate ca acest lucru chiar ti-ar face bine. Tu vei simti mult mai dispusa spre socializare cu alta ocazie.

Horoscop azi Fecioara .


Este posibil ca actuala dvs relatie sa necesite o mica "resuscitare" si un plus de culoare! Este foarte posibil ca ziua de azi sa le aduca pe amandoua. Viata dvs sentimentala ar avea doar de castigat daca va decideti sa puneti in practica unele fantezii mai vechi pe care nu ati avut ocazia sa le materializati inca. Vorbiti cu partenerul dvs de viata, impartasiti-va unul altuia cele mai salbatice fantezii si cele mai profunde dorinte si poate impreuna veti reusi sa duceti la indeplinire macar o parte din ele!

Horoscop azi Balanta .


Miscarea planetelor pe cer astazi aduce in centrul atentiei tale o anumita problema. Daca ati lasat deoparte ziua rezervata pentru lamurirea ei acum aceasta a venit. Totusi nu trebuie sa fie evenimentul teribil de care ti-e frica. Este doar o problema descurajatoare in momentul de fata pentru ca intri in zone necunoscute. Ignora temerile si fa doar primul pas.

Horoscop azi Scorpion .


Sunteti ingrijorat ca aceasta zi ce pare linistita va fi stricata de un eveniment neasteptat. Din fericire, pozitia de astazi a planetelor va incurajeaza sa priviti partea pozitiva a lucrurilor ce se vor intampla, mai degraba decat sa va ganditi la posibilitatea aparitiei unu dezastru. Cea mai buna idee pentru dvs. si persoana iubita este sa va spuneti in interiorul dvs. ca totul va fi bine pana la urma. Trebuie doar sa incercati.

Horoscop azi Sagetator .


Astazi e posibil ca pozitia planetelor sa va creeze o oarecare stare de confuzie, in asa fel incat sa nu va fie foarte clar ce simtiti. Pe de o parte, e posibil sa fiti tentat sa duceti lucrurile prea departe, sa interpretati atitudinea persoanei iubite ca fiind un adevarat angajament sau pur si simplu riscati "sa va ia valul". Pe de alta parte, e posibil sa interpretati gresit semnalele primite. Daca dvs considerati ca vreuna din aceste posibilitati v-ar putea crea probleme, cel mai indicat ar fi sa asteptati putin pana vi se limpezesc sentimentele.

Horoscop azi Capricorn .


Alinierea astrelor de astazi ar putea incetini procesul de a face cunostinta cu cineva special. Pentru anumite motive sentimentele tale mai degraba sunt schimbatoare decat sa aiba aceiasi directie. Poate ca este un lucru bun, deoarece va ofera o sansa de a va consolida relatia de pana acum. Ati putea avea tendinta de a va lua foarte in serios, dar ar fi mai intelept sa nu o faceti. Incearca ceva usor mai bine.

Horoscop azi Varsator .

Planetele s-au aliniat favorabil astazi. Astfel, nu este recomandabil sa incercati sa mentineti atitudinea misterioasa din ultima vreme. In schimb, va sfatuim sa adoptati o atitudine deschisa si cinstita. O persoana apropiata are vesti minunate pe care va dori sa vi le impartaseasca. Acordati acestei marturisiri intreaga dumneavoastra atentie, intrucat este posibil sa reprezinte o sansa extraordinara in ceea ce va priveste de a extrage anumite beneficii! Raspanditi si celor din jurul dumneavoastra entuziasmul pe care il simtiti si renuntati la a mai simula cinismul (pe care, de altfel, in adancul dumneavoastra il resimtiti ca fiind doar o masca)!

Horoscop azi Pesti .


Pozitia planetelor va face astazi sa aveti o umbra de indoiala in legatura cu relatia dvs.. Nu este nimic anume in neregula cu ea, dar simtiti nevoia sa reflectati asupra motivatiei, asupra aspectelor si provocarilor care apar, sa va convingeti ca totul merge bine. Datorita examinarilor atente de astazi, in curand va veti simti cum se clarifica totul.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții