Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Urmează săptămâna schimbărilor majore

Written By NIKE B. on vineri, 10 iunie 2022 | 09:49





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Următoarea săptămână vine cu mari schimbări pentru zodii. Aceste schimbări se pot reflecta în viața de cuplu, dar și pe planul profesional. Nativii din zodiac trebuie să fie pregătiți atât pentru ce e mai rău, cât și pentru surprize, totul depinde de cum privesc ei schimbările ce vor apărea.Previziuni pentru perioada 13-19 iunie 2022.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Această săptămână va fi una extrem de încărcată pentru voi, deoarece nu doar că veți primi multe lucruri de făcut la muncă, ci veți avea de rezolvat și unele probleme mai vechi din plan personal pe care le-ați tot amânat. S-ar putea ca pe la jumătatea săptămânii să vă simțiți epuizați și să aveți impresia că nu aveți cum să terminați tot ce trebuie făcut, însă cu o bună organizare totul poate fi dus la bun sfârșit.Cel mai probabil pentru a satisface cerința sau dorința unui colaborator sau partener va trebui să experimentați ceva nou, altfel înțelegerea verbala sau inițială e-n pericol posibil să pice. Probabil că ideea, varianta sau posibilitatea asta v-a mai trecut prin cap și mai demult, dar nu ați pus-o în practica sau nu ați aplicat-o pentru că nu a părut neapărat necesar până acum.Multă forfotă în zona profesională! Pe lângă sarcinile curente pe care le ai de îndeplinit la serviciu, vor interveni și altele urgente, propuse de către șefi. Ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să-ți dozezi eforturile. Ești susținut și apreciat bine de către toată lumea, dar sănătatea este vulnerabilă și îți poate crea niscai neplăceri. Este posibil să intre în discuție și un plan de consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Partenerul de viață te provoacă la discuții aprinse pe teme comune. Acordă-i atenție și timp! Colaborările profesionale în care ești implicat se pot modifica, dar ai încredere că este în beneficiul tău. În plan financiar se rezolvă anumite datorii, vin câștiguri suplimentare dintr-o colaborare. E bine să analizați daca pentru voi constituie o cheltuiala în plus, un efort suplimentar, cât de mari sunt acestea și eventual discutați/renegociați ca să nu ieșiți în pierdere. Posibile urgențe administrativ/financiare, ale voastre sau ale soțului/soției.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Aveți o săptămână plină, însă se va găsi timp pentru orice activitate pe care vă doriți să o faceți. La muncă totul va merge bine, posibil să existe câteva întârzieri cu un proiect, însă totul se va rezolva până la data limită. În plan familial totul este perfect, aveți timp suficient pe care să-l dedicați persoanelor dragi.Ca să rezolvați niste probleme de serviciu, să satisfaceți solicitările unui sef, coleg, se pare că va trebui să acceptați ceva nou: sarcini/obligații în plus, reașezare a condițiilor financiare sau poate o atitudine/poziție diferita fața de colectivul de munca.Săptămâna debutează cu aspecte sentimentale. Persoana iubită și copiii au nevoie de prezența și eforturile tale, bine fiind să le oferi din plin. Cu toate că sunt posibile controverse, discuții aprinse, una dorești tu, alte doresc ei – există șanse mari de a ajunge la un numitor comun. De asemenea, la serviciu ai multe și mărunte de făcut, iar sprijinul colegilor lasă de dorit. Concentează-te serios pe sarcinile tale și evită implicarea în discuții aprinse sau în treburile altora! Sănătatea este foarte vulnerabilă, astfel că ar fi nevoie de îngrijiri de specialitate. Relațiile parteneriale au nevoie de revigorări din toate punctele de vedere. Se prefigurează un final, atât într-o relație matrimonială, cât și într-o relație de colaborare profesională. Pentru alții s-ar putea că noutatea să fie legata de condiția fizica, de starea de bine/sănătate, pentru că daca nu toate sunt așa cum ar trebui este cazul să accepte ce au amânat odinioară: un tratament, un regim, masuri de siguranță că să-i mențină buni de treaba. Posibile situații urgente de rezolvat într-o relație de parteneriat sau colaborare.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Va trebui să treceți peste câteva obstacole în această săptămână, în special în plan profesional. Un coleg mai tupeist s-ar putea să culeagă laurii și pentru munca voastră sau să fie promovat. Vă simțiți nedreptățiți și din acest motiv ați putea neglija puțin treburile de la serviciu. Cel mai bine ar fi să vă liniștiți și să vă dați interesul, la fel ca până acum.Luna noua este pe harta voastră generala în zona dragostei și distracției, copiilor și activităților de timp liber. Probabil că o anumită conjunctura vă face să reveniți la un mod de a vă petrece timpul liber, sau de a avea grija de educația copiilor, nu neapărat plăcut dar de acceptat, pentru că altfel vă atrageți singuri probleme. Este nevoie să te ocupi de casă și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse datorită neamurilor, pe seama moștenirilor, partajelor sau investițiilor patrimoniale. Se recomandă prudență și răbdare, pentru că unii îți pot înțelege greșit intențiile. Pe de altă parte, te poți ocupa cu succes de un hobby sau te poți întâlni cu prietenii la o șuetă. Sunt momente bune pentru amuzament și pentru schimb de informații prețioase. Totuși, relațiile sentimentele sunt umbrite și chiar pot ieși la iveală adevăruri dureroase. A doua parte a săptămânii îți aduce multă muncă la serviciu, discuții colegiale, fiind posibile schimbarea condițiilor de muncă și a legislației aferente. În cazul celor care tocmai ce începuseră o relație de dragoste pe modul rapid este posibil să simtă nevoia să schimbe ritmul după niste ultime întâmplări/noutăți care le schimba perspectiva. Posibile urgențe de serviciu sau de sănătate pe care nu e bine să le neglijați.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Săptămâna aceasta o veți dedica în mare parte sănătății. Vă veți duce și vă veți face un control de rutină sau veți face un consult referitor la o problemă care vă supără de foarte multă vreme. Ar fi indicat chiar să încercați să fiți puțin mai activi, să faceți niște exerciții acasă, puțin jogging sau un abonament la sală pentru cei cu mai mult timp liber, deoarece aceste activități sunt binevenite.Zona casei și familiei se bucura de Luna noua, așa că nu strica să vă reorganizați căminul, să mutați ceva mobila (poate), să curățați și amenajați spațiul după principiile “feng shui” sau după bunul vostru simț și pricepere, indiferent că lucrați sau nu de acasă. De asemenea să faceți pace cu trecutul, cu cei cu care ați avut neînțelegeri – rude sau nu – pentru că astfel aduceți pace în suflet, în voi înșivă.Racii sunt foarte inspirați în această perioadă și reușesc să uimească pe cei din jur. De asemenea, aveți toate șansele să obțineți ce vă doriți doar cu puțin efort. Poziția planetelor arată că aveți noroc la bani, pentru că știți să vorbiți și să spuneți cuvintele potrivite la timpul potrivit. La capitolul dragoste se pot schimba unele lucruri, care de la început nu o să vă placă, dar peste câteva zile o să vă dați seama că totuși așa e mai bine. O săptămână în care socializarea este activitatea de bază. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, chiar și planuri de studii sau de perfecționare necesare în domeniul profesional în care activezi. Pe de altă parte, și acasă în plan personal ai multe de făcut, iar membrii familiei au nevoie de sprijinul tău. Amintiri din copilărie, reuniuni cu persoanele dragi din trecut, vizite în locurile natale. Ar fi bine să te lași purtat de imaginație și să visezi cu ochii deschiși la tot ce ți-ai dorit vreodată. Final de etapă sentimentală. Ies la iveală amănunte despre persoanele dragi, amănunte pe care vei fi nevoit să le iei în seamă și să acționezi în consecință. N-ar fi indicat să vă precipitați să luați decizii riscante în dragoste, sau la distracții, si nu riscurilor financiare. Greșelile vă pot costa mult mai mult decât calculați sau credeți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Leii vor trece prin schimbări în plan profesional și în cel sentimental. Este foarte important să le acorde atenție, pentru a nu regreta în viitor. Astrologii vă recomandă ca prima schimbare să fie tratată cu minte, iar a doua tratată cu calm și mai mult cu inima. La capitolul sănătate vă puteți confrunta cu niște dureri de cap de dinți sau de spate. Poate chiar veți avea nevoie de un medic.Veți experimenta tot felul de emoții în aceste șapte zile. De la tristețe până la invidie sau de la fericire până la gelozie, veți trece prin toate emoțiile posibile. Schimbările de la o stare la alta nu-i înnebunesc doar pe cei din jur, ci și pe voi. Nu înțelegeți ce se întâmplă cu voi. Nu vă speriați, este o pasă de moment, totul va reveni la normal până la finalul săptămânii!Relațiile cu apropiații, fie ei rude, prieteni buni, colegi, vecini se pot bucura de îmbunătățiri daca au existat tensiuni, sau vă pot cere mai multa implicare într-un mod oarecum nou daca aceștia vă cer ajutorul.Ești preocupat de aspectele materiale ale vieții cotidiene în aceste zile. Primirea salariului, dezbateri pe acest subiect, aflarea unor informații privitoare la schimbarea condițiilor de muncă – toate acestea te vor pune serios pe gânduri. Este nevoie să-ți remodelezi mentalitatea vizavi de raportul muncă – plată aferentă, pentru că este o mare diferență între așteptările tale și ceea ce îți oferă lumea înconjurătoare. Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult, provocându-te totodată la discuții personale destul de răscolitoare. Ferește-te de a povesti despre vulnerabilitățile tale sau despre planurile de viitor. Ocupa-te și de relațiile cu membrii familiei. Se conturează un final de etapă familială și domestică. Pe de alta parte este posibil să fie nevoie să vă programați niste curse prin oraș să rezolvați probleme pe care le-ați cam amânat: acte, achiziții sau prospectarea pietii în vederea uneia, vizite necesare, sau să încercați să luați niste decizii pentru viitor care nu vi s-au părut încă stringente până acum. Posibile urgențe familiale, de serviciu sau de sănătate. Aveți grija!




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Vor fi situații în această săptămână care vă va face să vă pierdeți echilibrul. Există unii oamenii din viața voastră pe care îi iubiți foarte mult, dar sunt câteva acțiuni care vă scot din minți. Astrologii vă recomandă să nu mai tăceți și să spuneți așa cum este în realitate. Doar așa puteți trece peste asta. V-ați organizat atât de bine această săptămână, încât ați reușit să vă faceți câte puțin timp pentru oricare activitate la care doriți să luați parte pe parcursul acestor zile. Chiar dacă aptitudinile voastre de organizatori sunt extraordinare, câteva invitații de ultim moment sau chiar o călătorie de serviciu urgentă s-ar putea să vă dea peste cap tot programul. La capitolul bani lucrurile se pot schimba radical la final de săptămână, când veți primi o propunere care o să vă ajute să schimbați situația financiară.O eventuala problema de sănătate nu trebuie trecuta cu vederea în perioada asta și oricât v-ar stresa, daca nu sunt semne pozitive n-ar trebui tocmai acum să întârziați să luați niste masuri. Chiar și sănătoși fiind e posibil să nu vă prea simțiți “pe val” pentru că unele speranțe sau vise se cam diluează, simțiți că parcursul vostru suferă un recul, un mers înapoi. Ești în formă de-a lungul acestei săptămâni, astfel că îți poți trasa drumuri mărețe, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Ești susținut de către persoana iubită și de către copii, ceea ce este mare lucru. Bine ar fi să urmezi sfaturile primite și chiar să acționezi la unison cu persoanele dragi. Se conturează noutăți financiare, putând fi vorba despre primirea drepturilor salariale, despre un favor ce îți este oferit de către colegii de muncă sau se îmbunătățesc condițiile de muncă destul de mult. Însă, deocamdată ferește-te de a te hazarda în investiții materiale sau a te lăsa dus de valul unor informații și gesturi, aparent, binevoitoare. La nivelul relațiilor cu anturajul apropiat se încheie un capitol. Cu Luna noua în zodia alăturată ar fi bine să faceți un inventar al resurselor și să începeți să exploatați și pe cele nefolosite încă: din cele materiale dar și însușiri, talent creativ, oameni care v-au fost tot timpul alaturi și nu v-au lasat la greu. Nu vă încredeți în știri neverificate.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Zodia Balanță va pune în practică noi idei, care le va aduce mai mulți bani la final de săptămână. Au nevoie de mai multă încredere în forțele proprii pentru depăși unele situații neplăcute la locul de muncă. De asemenea, vor face unele acțiuni care nu vor fi pe plan celor din jur, dar trebuie să își urmeze propriile visuri.În prima parte a săptămânii ești retras și dornic de a sta mai mult tu cu tine, în locurile dragi sufletului tău. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu oameni de încredere și rezolvarea unor chestiuni personale pe care trebuie să le știi doar tu și cei foarte apropiați. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Revelațiile din această săptămână sunt de mare anvergură și ar trebui notate într-un jurnal personal. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos. Vei reveni în prim-planul vieții cotidiene cu forțe proaspete și cu planuri noi. Evită să povestești amănunte despre tine și intențiile tale.Câteva proiecte atât profesionale, cât și personale, începute de ceva vreme, își vor găsi finalitatea în această săptămână. Veți fi foarte mândri de ce ați reușit să realizați, lucru care este cât se poate de normal. Încercați totuși să vă păstrați și o oarecare notă de modestie, deoarece altfel s-ar putea să-i supărați pe oamenii care v-au ajutat la finalizarea acestora. La capitolul sănătate nu vor exista probleme, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerați cu mâncarea nesănătoasă.Indiferent de condițiile reale din viața voastră de acum ar trebui să primiti Luna asta noua cu brațele deschise, mai ales daca sunteți născuți în jurul zilei de 6, și cu energie ca să faceți din ceva ce considerați rău o cale de a merge înainte cu încredere. Singuri sau împreună cu cei aleși pe sprânceană puteți face lucruri bune daca lasați în urma dușmăniile, trecutul, sau reveniți asupra lui doar daca e ceva de reparat, daca vă redefiniți filozofia de viață sau încercați să reluați studiile sau domeniile de interes abandonate. Încercați să nu cheltuiți sub impuls sume importante pentru voi.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Este o săptămână foarte productivă, întrucât Scorpionii muncesc din greu. În plus, vor apărea primele roade în urma unui proiect complicat, în care ați depus mult efort. De asemenea, veți primi pentru prima dată laude din partea unor oamenii care foarte rar fac acest lucru. Poziția planetelor mai arată că aveți de câștigat foarte mulți bani, în special la sfârșit de săptămână.Veți fi excesiv de sensibili mai ales în prima jumătate a acestei săptămâni. Vă va supăra și cel mai neînsemnat incident. Cei dragi vă vor fi alături și vă vor înțelege această pasă, însă ar trebui să încercați să vă reprimați puțin această sensibilitate la locul de muncă, pentru că altfel s-ar putea să vă treziți în mijlocul unui conflict iscat de voi fără vreun motiv întemeiat.Luna noua aduce lumină într-o zona întunecată de pe harta voastră generala, iar daca ies la lumina niste secrete vedeți ce faceți cu ele, dar mai bine folosiți-o ca să deveniți conștienți unde ați greșit în urma, că nimeni nu e perfect. Ea poate crea efecte și-n domeniul profesional, în care probabil sunt destule lucruri neclare, care vă solicita energia, vă consuma nervi și vă agita. Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt foarte importante în această săptămână, de aceea fii prudent și implicat serios în aceste relații. Cu toate că sunt posibile controverse și diferențe majore între vorbe și fapte, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Pe de altă parte, ai nevoie de momente de odihnă și detașare de cotidian. Se pot accentua unele probleme de sănătate, privitoare la sistemul digestiv și la extremitățile picioarelor. Îngrijește-te corespunzător, dozează-ți eforturile și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, revenind strălucitor și puternic în mijlocul celorlalți. Se deschide o nouă etapă de viață. Ceva nou în zona asta e neapărat necesar, fie că voi îl generați, și-atunci e OK, fie că vine din afara, și-atunci trebuie acceptat și însușit că atare. Aveți grija în ce mod vă manifestați sentimentele.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Este o săptămână importantă pentru zodia Săgetător, întrucât se implică în niște proiecte, care în viitor vor juca un rol important în viața lor. Potrivit astrologilor roadele proiectului vor apărea chiar de la început de săptămână. De asemenea, aceștia reușesc să-și impună opiniile în fața apropiaților și acest lucru îi va ajuta să depășească mai ușor unele obstacole.Sunteți persoane extrem de determinate, iar în această săptămână această determinare va ajunge la cele mai înalte cote. Tot ce v-ați propus sau vă veți propune în decursul zilelor veți duce la capăt cu lejeritate. O săptămână solicitantă în plan profesional! Reuniuni oficiale cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dezbateri pe teme socio-profesionale, un carusel de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de înțeles și gestionat pe alocuri. Totuși, selectează-ți prioritățile și nu lua de bun chiar tot ce se petrece în preajma ta. Cumva este vorba despre o furtună într-un pahar cu apă. Prietenii îți sunt alături și te poți bizui serios pe sfaturile și acțiunile lor. Onorează orice invitație de a ieși în lume și de a te distra. Ai nevoie de relaxare, de odihnă și de mult contact cu natura. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii, deci îngrijește-te corespunzător. Sunt posibile afecțiuni ale capului și sistemului renal.Nu există lucru sau persoană care să vă poată sta în cale, pentru că determinarea e atât de mare încât veți găsi soluții pentru orice obstacol. La capitolul sănătate pot apărea unele probleme legate de oase sau de vedere. S-ar putea să aveți nevoie să vă consultați cu un medic.Nu sunt excluse noi planuri sau noi perspective fie în privința relațiilor, fie a statutului social și carierei daca exista toate indiciile că ceva trebuie redefinit, reașezat pe structuri mai solide și clare. Chiar daca nu păreți încântați, pentru voi (conform harții generale) poate constitui o oportunitate să mai faceți macar un pas înainte. Sau poate-n grupul de prieteni și cunoștinte exista unii cu care trebuie lămurit ceva mai îndeaproape, ori vă implicați mai mult într-un proiect colectiv cu care ați mai avut poate ceva contacte. Nu vă grăbiți să puneți etichete pe unii oameni la prima vedere.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Acest nativ va lupta cu problemele care vin încă din trecut. S-ar putea să fie legat de sănătate sau de un om care nu vă dă pace. De asemenea, problemele de acasă vă creează probleme și la locul de muncă. Nu reușiți să vă concentrați la maxim. Din fericire, săptămână se încheie mai bine decât a început și puteți primi o invitație frumoasă.Demersurile intelectuale și relațiile cu străinătatea predomină în aceste zile. Este posibil să călătorești, să te implici în diverse studii sau să relaționezi cu persoanele aflate departe de granițele țării. Ai spor și succes în comunicare și în tot ce ține de realizarea documentelor, actelor personale și profesionale. La serviciu ești solicitat de către șefi și autorități în general. Se conturează discuții importante, sarcini de lucru noi și chiar o funcție de conducere. Fii prudent și evaluează-ți bine posibilitățile de a rezolva corect și la timp sarcinile care îți revin. Prietenii te sprijină mult și bine, așa încât ascultă-le sfaturile și fi-le alături. Se încheie un capitol vizavi de prieteni. Această săptămână se va învârti în jurul cuvântului spontaneitate. Tot ce veți face va fi rezultatul unei decizii luate pe moment, bazate pe instinct, fără să fi analizat înainte situația. Deși în majoritatea cazurilor instinctul vă va fi de ajutor, aveți totuși grijă, unele decizii ar trebui gândite și analizate în profunzime, deoarece pot avea consecințe pe o perioadă extrem de îndelungată. La capitolul financiar lucrurile merg mai bine, pentru că aveți unele oportunități care vă pot oferi și niște venituri suplimentare.Cu Luna noua în cel mai înalt loc al cerului (pe harta generala) este o ocazie să aduceți ceva nou carierei, statutului social, imaginii publice. Poate nu va fi ceva nou-nouț, ci o idee cu care ați mai cochetat, un contact la distanta pe care l-ați mai avut, o activitate care nu vă e străină. Poate părea provocator, solicitant, dar gândiți-vă bine ce vă doriți cu adevărat, ce ați visat, care vă sunt ambițiile și cu ce preț vreți să vi le satisfaceți. Precipitarea nu-i buna, analizați cu atenție efectele asupra voastră, a familiei, a căminului, a copiilor (daca aveți).

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. În prima parte a săptămânii, beneficiați de exces de energie creativă. Cei care le ascultă le consideră nemaipomenite. Pot apărea niște neînțelegeri cu partenerul de viață sau cu rudele legate de casă sau de bani. Din fericire la locul de muncă sunteți foarte creativi și reușiți să rezolvați o mulțime de probleme, din acest motiv șefii au nevoie de voi.Niște probleme pe care ați tot încercat să le rezolvați, însă nu ați reușit să le dați de cap, își vor găsi rezolvarea în această săptămână. Odată cu scăparea de acestea veți avea puțin timp pentru voi și persoana iubită, nu ezitați să vă dedicați niște timp vouă sau chiar să cheltuiți câțiva bani pentru plăcerile voastre, sumele cheltuite să fie totuși moderate…Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la bani și bunuri materiale. Este nevoie să achiți facturi, taxe restante sau să relaționezi cu instituții financiare. Se recomandă prudență, deoarece în umbră există detalii financiare ascunse. Ar fi bine să rezervi momente liniștite și să analizezi pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat. Astfel vei obține informații prețioase și soluții viabile pentru toate. Relațiile cu străinătatea se evidențiează mult, fie prin discuții cu persoanele plecate, fie prin realizarea unei călătorii sau planuri în acest sens. La serviciu ești solicitat de către șefi pentru dezbateri profesionale importante. În plan profesional se pregătește un nou capitol mult mai interesant. La capitolul financiar nu apar probleme majore, întrucât în această perioadă apar mai multe venituri suplimentare.Poate fi timpul potrivit pentru ceva nou care să însemne un plus în evoluția voastră: niste studii noi, activități de comunicare la distanta sau de legătură cu străinătatea, cu călătoriile lungi, sau să începeți să explorați niste filozofii de viață care să vă ajute să faceți schimbarea profunda dorita, ori să vă puteți bucura de libertatea la care aspirați. Asta daca sunteți conștienți și de efortul necesar, că altfel nu se face nimic. Pentru unii noutăți legate de apropiații unui partener, colaborator, soț/sotie, despre nepoți sau rude prin alianță. O relaționare armonioasa la serviciu vă fereste de probleme.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Astrologii menționează că acești nativi vor avea o săptămână complicată, dar din fericire există niște oamenii în viața voastră care nu doar vă ajută cu sfaturi, dar și cu acțiuni concrete. La final de săptămână pot interveni niște situații la locul de muncă care o să vă facă să vreți să vă schimbați job-ul.Această săptămână va fi una extrem de liniștită, fără incidente sau întâmplări prea importante. Acest lucru vă oferă ocazia de a vă mai acorda niște timp vouă înșivă. Nu ar fi rău să citiți o carte, să ieșiți la un film bun sau să luați persoana iubită și să acordați puțin timp activităților fizice care să pună sângele în mișcare. Din fericire la capitolul sănătate lucrurile merg mai bine și începeți să scăpați de anxietate și dureri de cap.Partenerul de viață și colaboratorii te solicită din plin. Discuții importante pe teme socio-profesionale, dar și desfășurarea unor activități comune. Datorită unor situații profesionale, relațiile parteneriale au de suferit. Posibil să primești oferte de colaborare de la și prin prieteni. Acceptă-le cu drag! Vor interveni și cheltuieli comune cu alții, de tipul facturi, taxe, impozite sau dezbateri pe seama unor investiții. Fii prudent, deoarece veniturile tale sunt instabile. Se conturează la orizont călătorii îndepărtate, relații cu străinătatea, dar și implicare în diverse forme de instruire. Se finalizează ceva legat de străinătate sau de studii. De asemenea, poate intra în discuție și rezolvarea demersurilor pentru o călătorie sau pentru a te înscrie la o formă de școlarizare.Unele dintre noutățile posibile după Luna noua nu sunt sub controlul vostru, pot veni din afara. Sunt anumite momente în viață când trebuie acceptata schimbarea pentru că asta-i mersul, iar pentru unii dintre voi – în funcție de ce se petrece în viața lor – a fi deschiși la asta ajuta la tonusul psihic. În alta ordine de idei relația cu băncile poate însemna noi începuturi, dar nu stiu cât de promițătoare, pentru că are importantă istoricul, trecutul. De asemenea noutăți privind venitul partenerului sau legăturile cu niste fonduri administrate în comun, moșteniri, daune, recompense. Nu vă precipitați să vă faceți relații la distanta cu oricine.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

1 comments:

Anonim spunea...

Interesant și atractiv descrierea zodiilor pe înțelesul tuturor,,Felicitări!

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții