Horoscopul zilei de 23 mai 2024

Horoscop Special zilei de 23 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Written By NIKE B. on miercuri, 1 mai 2024 | 11:46




Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Luna MAI aduce răsturnări de situație în dragoste și relații pentru 4 Zodii – Odată ce ce suntem gata să renunțăm , viața noastră amoroasă se va schimba cu siguranță în bine. Horoscopul iubirii din mai 2024 este destul de intens pentru toate semnele zodiacale, în special in legatură cu foștii parteneri care reapar, ceea ce poate duce la o lipsă de claritate cu privire la direcția în care se îndreaptă viața noastră amoroasă. Deși luna mai are un început turbulent, tranzitele inițiale ar putea oferi o claritate incredibilă care ne poate ajuta să ne stabilizam viața amoroasă și sexuală pe parcursul lunii. Începând cu 1 mai, va fi timpul să luăm o pauză de la dorințele și eforturile romantice intense când Pluto retrogradează în Vărsător. Pluto retrograd este un moment grozav pentru o introspecție profundă, așa că este un timp pentru a aborda orice a fost ascuns într-o situație romantică. Cineva își poate arăta în sfârșit adevăratele intenții sau adevăratul caracter, deoarece Pluto retrograd ar putea sublinia munca personală pentru a avea o viață amoroasă mai sănătoasă.



După intrarea lui Jupiter, luna nouă în Taur va începe un nou ciclu de șase luni de dragoste și stabilitate incepand cu data 19 mai. Deoarece aceasta este prima lună nouă din Taur care nu s-a dublat în eclipsă în ultimul an, este un moment grozav pentru a planta semințe pentru ca dragostea să înflorească.Așa că indiferent dacă suntem singuri sau într-o relație, putem onora luna nouă creând un panou de viziune pentru tipul de angajament romantic pe care am putea dori să-l obținem. O zi mai târziu, Marte își va părăsi în sfârșit starea de slăbiciune când planeta războiului va părăsi Racul pentru Leu. Schimbarea cosmică va fi evidentă, deoarece s-ar putea să ne simțim mai încrezători în a ne afirma, în urmărirea oportunităților romantice și în a ne simți mai încrezători în dormitor. Marte în Leu va fi schimbarea de ritm de care avem nevoie toți pentru a ne simți mai optimiști în ceea ce privește dragostea și plăcerea senzuală! În cele din urmă, un nou sezon zodiacal va începe când soarele va intra în Gemeni pe 21 mai. Sezonul Gemeni va inspira flexibilitate, așa că s-ar putea să nu existe atât de multă presiune pentru a merge la întâlniri sau pentru a ne angaja într-o nouă relație.

Cu toate acestea, această schimbare poate fi enervantă dacă suntem siguri de sentimentele noastre pentru cineva special. Din fericire, sezonul Gemeni este comunicativ, așa că s-ar putea să găsim totuși o modalitate inteligentă de a discuta despre ceea ce cautăm în dragoste sau o ieșire plină de spirit dintr-o situație romantică. Dar pe măsură ce vom traversa luna mai, unii dintre noi vom simți să influențele astrale ne duc pe marginea unei prăpăstii din punct de vedere sentimental, iar nativii si ascedentii celor 4 zodii despre care vom discuta mai jos sunt expuși riscului ca relațiile lor să treacă printr-o perioadă de umbră și nesiguranță.

Taur

S-ar putea să te simți în afara elementului tău la începutul lunii mai, Taur. De obicei, îți place să fii în control pentru a anticipa tot ce se va întâmpla în viața ta amoroasă. Vei încerca cât de bine poți să te descurci cu ceea ce se întâmplă, dar va trebui să te lupți cu sentimentul de a pierde controlul în dragoste în timpul eclipsei de lună a lunii pline din Scorpion, pe 5 mai. Energia va veni fără să întrebe, așa că poți considera această eclipsă un eveniment semnificativ în viața și relația ta amoroasă. Din fericire, poți redeschide conversația despre limitele tale și așteptările tale pentru o relație atunci când Venus intră în Rac câteva zile mai târziu. Pe măsură ce Mercur se îndreaptă spre zodia ta pe 14 mai, s-ar putea să te simți mult mai realist și în control cu tine, ceea ce te-ar putea ajuta să te simți mai încrezător în viața ta amoroasă. Va fi mult mai ușor îți transpui punctul de vedere când Mercur este direct, așa că păstrează orice conversație importantă pentru după 14 mai. Dar nu fi surprins dacă începi un nou ciclu egocentric între luna nouă exaltată a zodiei tale și Jupiterul balansoarul zodiei tale. Vorbește despre cum vrei să te trateze iubitul tău în timpul acestui nou ciclu!





Rac

Ia o pauză, dragă Rac. Viața ta amoroasă va deveni incredibil de intensă, așa că poate fi timpul să faci un pas înapoi când Pluto retrogradează în Vărsător la începutul lunii mai. În loc să te scufunzi într-un comportament obsesiv dus la limită, fă un pas înapoi pentru a lucra la viața ta amoroasă și pentru a te concentra pe intimitate. O parte din aceasta ar putea fi prin introspecție, deoarece este posibil să ai anumite obiceiuri la care trebuie să lucrezi. Momentul pentru a renunța la toate inhibițiile ar fi în timpul eclipsei de lună a lunii pline din Scorpion, în jurul datei de 5 mai. După eclipsă, așteaptă-te să te simți mai încrezător în privința aspectului tău pe măsură ce Venus intră în semnul tău. Încorporarea acestei energii venusiene te va ajuta să te simți mai frumoasă/frumoasă și magnetică, ceea ce te va ajuta să te simți mai încrezător în situații romantice. Ar putea fi chiar timpul să încerci o nouă conexiune dacă ești gata să faci un salt de credință după ce Mercur se îndreaptă în Taur. Indiferent de starea relației tale, prietenia va conta odată ce Jupiter va intra în Taur pe 16 mai. Stabilește-ți intenția de a avea o bază puternică de prietenie în viața ta amoroasă, deoarece acest lucru îți poate adânci intimitatea în timpul Lunii Noi în Taur.






Balanță

De ce ai nevoie în dormitor, Balanță? Dorințele tale ar putea deveni copleșitoare pe măsură ce Pluto retrogradează în Vărsător la începutul lunii mai. Gândește-te la ce s-a întâmplat în și din dormitor de la sfârșitul lunii martie până acum. Cu toate acestea, dacă nevoile tale sunt îndeplinite sau nu, va fi un punct de introspecție intensă în timpul retrogradului Pluto. În timp ce acest downgrade poate fi dificil, poate fi timpul să îți onorezi înclinațiile, nevoile și libidoul unic. Discuțiile despre problemele și așteptările tale de intimitate ar putea fi mai ușor de abordat odată ce Mercur se mută direct în Taur pe 14 mai. Odată ajuns direct, folosește puterile de comunicare ale lui Mercur pentru a-ți deschide partenerul sau pe tine însuți spre relația pe care o aveți. Deoarece Mercur în Taur este puțin mai tangibil, s-ar putea chiar să-i arăți partenerului tău ceea ce vrei să se întâmple în dormitor. Pe măsură ce Jupiter intră în Taur, urmat de luna nouă în Taur, acesta ar putea deveni un ciclu mai senzual pentru tine. Cu toate acestea, poate fi necesar să menții limite și așteptări puternice pentru a evita tensiunea romantică. O parte din asta ar putea implica menținerea separată a iubirii și a banilor în viața ta amoroasă.












Pești

Ceva despre intimitatea ta se va încheia pe neașteptate la începutul lunii mai, dragă Pești. Când eclipsa de lună plină din Scorpion se ridică, va marca un sfârșit fatal, dar neașteptat, al călătoriei tale de dragoste spirituală. Reflectează la ceea ce ați învățat despre ta, , care îți poate îmbunătăți călătoria pe măsură ce progresezi prin acest no capitol. Curând după aceea, s-ar putea să te simți mai optimist cu privire la viața ta amoroasă când Venus intră în Rac. Deși această energie venusiană este dulce, ar putea complica dorințele dacă devii prea dominat de emoțional. Din fericire, ar putea fi mult mai ușor să discutăm despre limitele și așteptările tale odată ce Mercur isi va relua tranzitul direct în Taur pe 14 mai. Odată directe, conversațiile tale vor fi mult mai fluide. În plus, s-ar putea chiar să fii gata să discuți ce următori pași ai dori să faci în relație odată ce Jupiter intră în Taur și ești asigurat că acesta va fi un moment bun pentru tine. Stabilește-ți intenția de a-ți îndeplini dorințele pentru o viață amoroasă mai sănătoasă în următoarele șase luni după luna nouă în Taur pe 19 mai. S-ar putea chiar să primești semne clare din univers despre când este un moment bun pentru a avea acea conversație cu partenerul tău.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții