Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop General OCTOMBRIE 2022

Written By NIKE B. on marți, 4 octombrie 2022 | 07:56





Horoscopul special pentru luna octombrie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Horoscopul lunii octombrie 2022 anunta o luna de exceptie, cu transformari luminate si vindecari sufletesti. Cel mai important lucru din punct de vedere energetic va fi iesirea de sub cele cinci retrograde prezente pana acum. Cu totii asteptam evenimente insufletite de divinitate, de spiritualitate, de miracol, asa ca putem deja sa ne pregatim de sarbatoare. Jupiter revine direct in semnul Pesti aducand intensitate in vietile noastre, Mercur isi incheie si el retrogradul si revine viguros in semnul sau preferat, FECIOARA, dand unda verde proiectelor noastre, Pluto intra direct in Capricorn iar Saturn isi reia miscarea directa in Varsator. Asadar, din luna octombrie, lectiile si moralele prin care am trecut in ultima perioada vor incepe sa ne fie de folos si sa ne restructuram vietile in cel mai buns i mai frumos mod posibil. Nici Juno nu mai vrea retrograd, pe 23 octombrie intrând direct în Pești și conducând parteneriatele noastre la un nivel mai profund și mai spiritual. Pe 30 octombrie, Marte intră însă retrograd în Gemeni, aducând întârzieri și lentoare în toate sectoarele vieții, dar în special în comunicare. Alte evenimente notabile ale lunii sunt reprezentate de Luna Plină în Vărsător, care ne crește dorința de independență și ne stimulează să avem experiențe noi. Pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion, determinându-ne să dăm curs unui proces profund, intim și intens de vindecare interioară, iar Venus i se alătură în aceeași zi, transformând momentul într-unul ideal pentru relațiile romantice. Luna Nouă și Eclipsa Solară în Scorpion, de pe 25 octombrie, ne învață că trebuie să punem capăt ranchiunei și conflictelor cu cei apropiați. Pe 27 octombrie, Jupiter reintră în Pești, ceea ce mai alină din frustrarea cauzată de retrogradul lui Marte. Iata mai departe detaliile astrologilor pentru fiecare zodie in parte:

Horoscopul lunar al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 1 – 31 octombrie 2022 – Horoscopul lunar al fiecărei zodii este aici pentru 1 – 31 octombrie 2022, cu o prognoză astrologică pentru anotimpul Balanței, Mercur în Balanță și primul sfert de Lună în Scorpion. Vom trece in revista câteva momente importante pentru fiecare semn al zodiacului, și vom aduce o oarecare atenție asupra tranzitelor care ne vor influența și ne vor afecta pe parcursul lunii. Se pare că toți avem sentimente legate de relații sau regrete. Octombrie aceasta nu este diferită în măsura în care suntem entuziasmați de rezultate.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În octombrie, problemele financiare cu care te-ai confruntat de-a lungul anului, vor lua sfârşit. Vei avea bani mai mulți în momentele critice și va fi o lună mult mai bună din punct de vedere financiar și material pentru zodia ta. Spre sfârşitul lunii octombrie te vei bucura de câteva zile libere sau de ocazia de a scăpa de nişte obligaţii mari la serviciu. Planul amorului se cam incinge in aceasta luna si se prea poate ca partenerul sa vrea mai mult de la tine. Poate este vorba de un angajament mai profund, de o despartire, de o noua canapea, de o vacanta sau de noi aventuri in dormitor, se poate orice. Incearca doar sa fii plin de compasiune fata de tine, de persoana iubita, de relatia voastra si de orice are aceasta persoana de spus in legatura cu ce simte. Si tine cont de un sfat : daca vrei sa fii auzit, asigura-te ca si tu la randul tau asculti si auzi persoana din fata ta. In prima parte a lunii nu te lasa iritat de lipsa de comunicare cu oamenii din preajma ta care nu te pot intelege suficient. In a doua parte a lunii, daca petreci mai mult timp cu cei dragi in caldura si pacea caminului va avea un efect terapeutic asupra ta. In zona carierei, continua sa faci ceea ce faci pentru ca functioneaza pentru tine. Nu vă temeţi să vă arătaţi părțile vulnerabile. În luna octombrie, lumina magică a Universului vă însoțește la fiecare pas. Pe plan sentimental, contextul astral vă sprijină să renunţaţi la măști și să îi arătaţi partenerului de viaţă cine sunteţi cu adevărat şi care sunt adevăratele voastre sentimente. Îndrăzniţi să vorbiţi deschis despre emoțiile pe care le expermientaţi pentru că astfel de conversații vă vor apropia foarte mult și vă vor ajuta să treceți la următoarea etapă a relației voastre. Cu siguranță îți vei îndeplini nevoia de a fi independent. Conversațiile, dezbaterile și găsirea unui mentor participă la aceasta și „scena de lucru” va fi plăcută. Urmărește tendința de a consuma excesiv alimente și băuturi. La sfârșitul lunii, ai putea găsi o relație frumoasă de parteneriat sau o relație romantică. După data de 15 octombrie, mintea ta va dori să cerceteze anumite subiecte intens și să pătrundă în adevăruri spirituale profunde. După data de 22 octombrie, s-ar putea să experimentezi „moartea” și apoi renașterea, cu privire la un aspect personal. După data de 24 octombrie, asigură-te că grupurile și prietenii cu care ești implicat, merită timpul și efortul tău și asigură-te că te asociezi cu alții cu aceeași idee! După data de 27 octombrie, primești conștientizare pentru a te ocupa de finanțe.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Fii atent cu banii in aceasta luna pentru ca se anunta cheltuieli mari si importante. Provoaca-te sa cheltui mai putin decat ai facut-o luna trecuta si sa economisesti cat de bine poti. Nu este despre a spune NU lucrurilor care iti dau fericire si pot fi obtinute cu bani, cat despre a intelege ca o gratificatie intarziata venita din a avea siguranta financiara aduce mai multa implinire decat sa cumperi ceva ce poate fi un capriciu de moment. Pana spre mijlocul lunii, incearca sa nu faci fixatie pe acele aspecte de viata care nu se deruleaza cum ai dori tu pentru ca pierzi timp si energie. Dupa mijlocul lunii, vei avea energie si determinare pentru a construi noi inceputuri, cu baterii incarcate si cu o idee foarte clara incotro doresti sa mergi. Finele lunii te gasesc mai organizat cu finantele, semn ca ai pus la punct un plan intelept din care sa iesi pe plus cu banii.Trebuie să te ocupi de o serie de treburi lăsate neterminate în luna septembrie. Restanţele îţi vor răpi timpul liber, dar vei avea satisfacția de a realiza lucruri dificile și importante pentru viitorul tău. Din punct de vedere financiar va fi o perioadă foarte bună și vei avea bani pentru tot ceea ce dorești să realizezi. Luna octombrie este o lună foarte bună pentru zodia ta și vei avea numai de câștigat! Abilitatea ta de a fi ingenios și productiv este testată pe planul muncii. Sarcina ta de muncă s-a dublat probabil, dar continuă să fii atent la oportunități sporite de avansare până la sfârșitul lunii. Sănătatea ar trebui să fie excelentă în această perioadă. Activitățile romantice și creative obțin un impuls iubitor, dar la sfârșitul lunii, accentul se mută pe o cooperare sporită din partea colegilor de muncă și a superiorilor. După data de 13 ar fi un moment bun pentru a începe noi proiecte care fie îți vor îmbunătăți mediul de lucru, fie îți vor îmbunătăți sănătatea. Data de 15 octombrie aduce începutul comunicărilor intense și de sondare în parteneriat și relații. După data de 24, s-ar putea să te implici în chestiuni spirituale sau oculte în cadrul carierei tale sau poți decide că chemarea ta actuală nu este adecvată. Data de 27 octombrie aduce lumină unor probleme personale. În aceasta luna, taurii vor avea din nou aceeasi energie excentrică. Astfel, influența lui Venus în Balanță va conferi în special femeilor un farmec magic care va uimi atât vechii prieteni, cât și noile cunoștințe. Și, desigur, vă veți bucura de această abundență de frumusețe în mod corespunzător. Prin urmare, nu ar trebui să ezitați să purtați haine mai colorate sau să vă evidențiați formele. Cu toate acestea, frumusețea poate aduce și negativitate sub formă de invidie și gelozie. Dacă intuiția vă avertizează cu privire la orice pericol, urmați acest instinct și descoperiți aceste situații.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O luna plina de provocari si creativitate pentru gemeni. Le puteți folosi pentru a îndeplini planuri pe care le aveți în cap de mult timp, dar nu a fost niciodată momentul potrivit pentru a le pune în aplicare. În plus, este un moment bun să ne grăbim să reparăm casa, de exemplu. Este posibil ca influențele negative ale lui Uranus să ajungă și la dvs. și să acționați prea impulsiv și încăpățânat. S-ar putea să nu vă placă cartierul dvs.. Chiar dacă aveți ideile bine gândite, este întotdeauna o idee bună să primiți sfaturi de la cineva, conform horoscopului pentru octombrie 2022. Octombrie începe cu tot felul de cheltuieli necesare, dar destul de costisitoare. Este posibil să ai de plătit şi anumite taxe în plus sau o amendă. Întâlnirile cu persoana iubită vor fi mai rare decât ți-ai dori, dar vei avea mai mult timp pentru tine. Ar fi bine să te ocupi de micile tale proiecte personale și să faci sport sau dansuri pentru a te menține în formă. In acest octombrie, cauta ghidare de la prietenii de incredere si de la mentori in legatura cu munca ta si cu viata ta personala. Uneori, o perspectiva diferita si detasata de la cineva care te iubeste si te apreciaza poate sa iti schimbe viata total. Dar mereu exista si un pas doi cand cauti calauzire : o primesti dar dupa aceea ai de facut propriile tale alegeri. Nu esti obligat sa si urmezi un sfat. Si daca o faci dar nu simti ca e adevarul tau, poti trai nefericit. Asadar, capata informatia de care ai nevoie si apoi urmeaza-ti propriile instincte. Aceasta luna iti creste oricum sociabilitatea deci vei fi in contact cu persoane interesante si cu oameni puternici. Fa-ti relatii cu ei pentru ca poti vindeca unele traume din trecut si construi ceva bun pentru viitor. Dupa mijlocul lunii exista o revigorare pe plan financiar, fapt ce iti aduce o stare de usurinta. Focuseaza-te si pe tot ce iti aduce stare de bine ca sa fii in echilibru cu tine si abia apoi cu restul lumii.Luna aceasta te vei simți în voie de a te juca. Sinele tău interior lucrează ore suplimentare pentru a alege între romantism, creativitate sau activități plăcute. Vei fi ocupat să îmbunătățești aspectul casei tale sau, probabil, să distrezi oaspeții. Până la sfârșitul lunii, vei avea cu adevărat chef să te distrezi bine. Luna nouă din data de 6 octombrie ar fi o ocazie bună pentru a începe noi proiecte creative care folosesc abilitatea ta artistică. După data de 15, vei fi mai implicat în munca mentală și vei fi mai atent la detalii. Comunicarea se îmbunătățește cu angajatorii și angajații. Vor fi luate în considerare noi regimuri de sănătate și este un moment bun pentru a începe o dietă sensibilă. După data de 24, interesele tale pot fi stimulate să se conecteze cu conștiința superioară și adevărurile spirituale. Data de 27 octombrie aduce conștientizarea unei discipline miste sau spirituale sau a unei probleme emoționale.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nativii acestei zodii vor fi foarte sociabili în octombrie, ceea ce va fi cauzat în principal de Saturn. Deși, de obicei, evitați să cunoașteți oameni noi, în acest timp, vă veți bucura de compania oamenilor și vă veți putea înțelege cu ușurință cu oricine. Puteți utiliza această abilitate și în negocierile comerciale sau atunci când aveți de-a face cu autorități. În ceea ce privește sănătatea, s-ar putea să suferiți de crampe ale gambei, pe care ar trebui să încercați să le preveniți consumând magneziu și toate celelalte vitamine cruciale. La începutul lunii octombrie, articulațiile vor fi destul de sensibile și ar putea fi ușor rănite. Octombrie poate fi o lună dificilă pentru relația de cuplu. Pot apărea momente critice și situații în care nu reușiți să găsiți un punct comun. Abia din 23 octombrie, relaţia voastră va deveni mai stabilă şi vei simţi că ţine mult la tine. Numai împreună veți realiza ceva deosebit. Nu lupta singură, pentru că toate planurile tale pentru ultima săptămână a lunii vor fi date peste cap de influenţa lui Marte. Pentru tine nu este usor sa ceri ceea ce meriti si valorezi, fie ca este de la o marire salariala, prima sau pur si simplu respect de la altii, dar acum este absolut crucial. In aceasta luna, in loc sa faci mai mult si mai mult si mai mult, incepe sa ceri acelasi tip de tratare de la altii. Este in regula daca te simti inconfortabil sa ceri. Insa ai nevoie de cateva minute de curaj si de increderea ca meriti sa si primesti nu doar sa dai. Astfel, iti cresti respectul de sine si faci fata obligatiilor curente cu mai mult aplomb. Poate sa iti para dificil sa te descurci cu toti, dar succesul si satisfactia recompensei vor compensa efortul. Cariera iti este pe un drum pozitiv si vei putea sa iti implinesti multe vise si ambitii. Noi inceputuri dinamice sunt acum posibile si vei fi admirat mai mult pentru cine esti. In preajma Lunii pline, nu face miscari riscante pe planul financiar ci fii rezervat. Finele lunii te gaseste creativ si functional pe toate aspectele vietii. Energia ta va corecta orice detaliu marunt care nu te satisface.Frontul de acasă devine centrul tău de comandă strategic! S-ar putea să ai la fel de bine o ușă rotativă cu toate intrările și ieșirile. Numeroși vizitatori, conversații nostalgice, dezbateri pline de viață, renovări și extindere, toate fac parte din scenariu. Comunicările precise, bine gândite, dau loc atmosferei de liniște și relaxare și orice dispute familiale încep să fie soluționate. Luna nouă din data de 6 ar fi un moment bun pentru a începe un proiect care implică familia sau care îți întărește securitatea și fundația. După data de 15, vei începe să îți exprimi gândurile și să le comunici emoțional cu ceilalți. Activitățile mentale te vor atrage și după data de 24, vei fi atras din nou de explorarea aspectelor ascunse ale Universului. Data de 27 octombrie aduce iluminarea obiectivelor, viselor personale și a unor activități de grup sau cauză în care ești implicat.

Leu (23 iulie - 22 august)

Investeste in dezvoltarea ta personala in aceasta luna octombrie, oricare ar fi aceasta. Fie un mentor personal, un nou curs, o noua vestimentatie, un proiect, o vacanta. Dezvoltarea personala este acum un domeniu in care trebuie sa fii atent pe mana cui te dai pentru ca nu toti ce isi vand serviciile sunt si priceputi, insa conceptul in sine este solid si necesar unei bune balante interioare. Investeste in cariera ta, in viitorul tau, in fericire, in sanatate si vei aduna mereu recompanse. In acest fel vei face fata unui ritm prestant al lunii ce te poate face sa iti depasesti rezistenta fizica si mentala. Ai muncit mult si sustinut in ultimul timp si in mod firesc te simti epuizat si incapabil sa faci nimic altceva. In acelasi timp, te vei simti chiar dezamagit de unele aspecte, cu nevoia sa te inchizi in tine. Cand si daca o faci, acolo, in tine, este nevoie sa gasesti un mediu cald, vindecator, acasa. Dupa mijlocul lunii, asteapta-te la intamplari favorabile in finante care iti vor da putere in plus. Dedica timp de calitate celor dragi alaturi de care te relaxezi si esti incantat, deci ai tot interesul sa mentii relatii bune cu ei. Luna aceasta, leii vor avea parte de mult romantism. Ar trebui să pregătiți o surpriză pentru partenerul dvs., deoarece cu siguranță nu vă va lipsi inspirația. Amândoi meritați un moment singuri după mult timp, dar aveți grijă să găsiți momentul potrivit pentru surpriză. Un moment prost ales poate duce la o ceartă. Datorită influenței lui Mercur în Balanță, va fi un moment excelent pentru autoeducare, pe care l-ați putea folosi, de exemplu, pentru pregătirea la locul de muncă sau pentru un curs de limbi străine. Dacă nu aveți chef de companie, lectura ar putea fi o opțiune excelentă. Mercur, mesagerul zeilor, îţi va scoate în cale câteva obstacole peste care nu vei reuşi să treci prea uşor. Îţi mai pregăteşte şi câteva incidente în care este posibil să pierzi lucruri de valoare. Vei avea ocazia să îţi testezi răbdarea şi forţa de a trece peste micile necazuri cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, octombrie nu este chiar atât de ghinionist, pentru că vei avea dragostea de partea ta.Universul îți cere să-ți folosești nevoia înnăscută pentru a te exprima creativ și a fi apreciat de ceilalți în mediul tău cotidian. Ritmul rutinei zilnice a intrat cu siguranță în viteza luminii! Planurile tale pentru viitor devin din ce în ce mai mari și mai extinse. Examinându-ți valorile personale, atrăgându-te de lucrurile de frumusețe și dorința de a face cumpărături până când renunți, face loc descoperirii cantității considerabile de dragoste din lumea ta de zi cu zi. După data de 15 octombrie, gândurile se îndreaptă spre frontul de acasă și familie, luând în considerare puterea securității și fundamentului personal. După data de 24, s-ar putea să fie necesar să privești mai realist la parteneriate și relații. Unii ar putea lua o calitate spirituală superioară de energie, iar pentru alții data de 27 octombrie aduce conștientizarea problemelor legate de carieră sau de proiectare a imaginii publice pe care o doresc.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Cea de a doua lună de toamnă începe cu zile armonioase, calde şi câteva evenimente de familie care vor aduce armonie în viața ta. Octombrie este o lună a împlinirilor și bucuriilor simple. Toate îți vor merge din plin acasă, în familie, în dragoste, în relația cu prietenii. Dar situaţia la locul de muncă se poate complica spre sfârșitul lunii și trebuie să te ferești să iei decizii pripite.Aceasta luna este despre echilibru : lucrurile despre care nu vorbim suficient sunt cele care contribuie la balanta interna a fiecaruia. Unii au nevoie de mai mult timp in solitudine, altii au nevoie de un timp de munca mai structurat. Oricare ar fi nevoia ta, gaseste-o, asuma-ti-o si ofera-ti-o fara urma de vinovatie. Astfel vei face fata cu brio unei perioade pline, turbulente si cu dezvoltari rapide. Unele vor fi placute si pozitive, altele te vor dezamagi dar asa este viata, stii bine. Pana la mijlocul lunii, aspectele profesionale si emotionale sunt favorizate, deci profita de aceasta perioada si pune-ti treburile la punct. In a doua parte a lunii, vei face unele schimbari importante, revitalizante care sa te ajute pentru un nou inceput.Fecioare nu isi vor face prea multe griji in privinta opiniilor altora și se vor preocupa mai mult de ei insisi. Din păcate, prietenii dumneavoastră pot lua acest lucru ca un semn de dezinteres și pot evita să vă contacteze. Încercați să ascultați ce au pe suflet. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult au nevoie de ajutorul dumneavoastră. De asemenea, luna aceasta este o perioadă ideală pentru contactul cu natura, grădinăritul sau culegerea ciupercilor și a plantelor. Timpul de unul singur petrecut în natură vă poate ajuta să vă găsiți echilibrul interior.Luna aceasta, veţi avea parte de câteva surprize pe plan sentimental. Dacă sunteţi într-o relaţie, în octombrie aţi putea trece la următorul nivel al relaţiei. Dacă nu sunteţi încă parte a unui cuplu, finalul de lună v-ar putea aduce un partener de viaţă care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu voi, cu neoile şi cu dorinţele voastre.Îți vei folosi talentul înnăscut pentru a-ți analiza meticulos finanțele, capacitatea de a câștiga bani și valoarea ta de sine. Vei descoperi, fără îndoială, modalități de a funcționa mai eficient. Asigură-te și pune deoparte niște bani pentru cheltuieli neașteptate bruste. Căutările personale dau loc capacității de a atrage bunuri materiale, bani și oameni de calitate. Pot apărea oportunități financiare, dar ferește-te de cheltuielile excesive. Luna nouă din data de 6 este un moment bun pentru a începe un proiect de creștere a valorii nete. După data de 15, vei urmări comunicarea în mediul tău într-un mod mai puternic și eficace. După data de 24, s-ar putea să îți dai seama de nevoia de a-ți spori conștiința și sensibilitatea față de sinele tău fizic sau poate că colegii ar putea să nu îți înțeleagă în mod clar acțiunile. Data de 27 octombrie luminează necesitatea de a lua o pauză din viața ta de zi cu zi, la un anumit nivel.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Întreaga lună te vei bucura de relaţii foarte bune cu rudele și cu partenerul de viață. Vor fi puţine momentele în care vei trece prin momente neplăcute cu bărbatul pe care îl iubeşti. În schimb, te aşteaptă un incident din care poţi avea de pierdut. Trebuie să fii foarte atentă ori de câte ori foloseşti obiecte valoroase, cui le împrumuţi sau cui le dai să le repare.Pentru tine, octombrie este o luna creativa, draga Fecioara. Da-ti timp si permisiune sa lasi fluxul de creatie sa curga din tine si prin tine, scrie, picteaza, gateste, canta, compune, fa orice iti aduce mai multa bucurie prin actul creatiei. Acesta nu e un moft ci este o munca buna, profunda, vindecatoare pentru suflet si vitala pentru starea ta de bine emotionala. Pune-o drept prioritate in viata ta. Inchide mai des televizorul sau alte distrageri si stai cu tine insuti in liniste si vezi ce se intampla. Este o luna plina cu multe activitati ce iti pot aduce presiune daca nu le gestionezi echilibrat. Trebuie sa scapi de vechi obligatii care au devenit povara pentru viata ta. Dupa mijlocul lunii, totul va fi mai linistit si va curge mai usor, asa incat va fi momentul potrivit pentru schimbari si miscari pe care nu le-ai facut din ezitare. Vesti bune din zona jobului tau vor veni spre finele lunii si vei vedea viitorul cu ochelarii optimismului.În aceasta luna, balanțele își vor găsi echilibrul interior si astfel isi vor schimba comportamentul fata de anumite persoane din jurul lor. Octombrie va fi o lună excelentă pentru propriul progres și cel mai bun lucru de făcut este să vă faceți timp pentru dumneavoastră și să vă bucurați de puțin timp singur. Trebuie să vă analizați gândurile și, pentru asta, aveți nevoie de intimitate. O plimbare în natură v-ar face să vă simțiți bine și va avea un efect excelent asupra sănătății mintale. În plus, ar trebui să aveți grijă de sănătatea fizică, în special a rinichilor și a vezicii urinare. Îmbrăcați-vă bine și evitați să rămâneți prea mult afară. Corpul dumneavoastră ar putea suferi din această cauză.Luna aceasta, lucrurile încep să capete sens. Pe plan personal, ajungeţi la concluzia că este mai potrivit să rupeţi relaţiile cu acei oameni toxici în prezenţa cărora nu vă simţiţi bine și să vă apropiaţi mai mult de cei care contează cu adevărat. În ceea ce privește viața sentimentală, ajungeţi într-un punct important cu partenerul de cuplu, iar lucrurile încep să evolueze frumos între voi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Va fi o lună cu vești bune. Dacă eşti născută în al doilea decan al zodiei şi eşti în căutarea unei relaţii noi, Venus are o surpriză pentru tine. Vei întâlni pe cineva care va rămâne o prezenţă constantă în viaţa ta, chiar dacă nu va fi o pasiune înflăcărată. La serviciu, situaţiile mai dificile îşi găsesc o rezolvare, iar tu reuşeşti să îţi îndeplineşti o serie de obligaţii în mod profesionist.Iata o luna foarte pozitiva pentru tine. Desi toate aspectele vietii tale se vor imbunatati si vei avea si timp pentru relaxare, un accent special exista pentru cresterea ta profesionala. Alege o singura tinta si avanseaza pe ea. Tu poti munci mult si sustinut iar din dorinta de a excela tinzi sa faci totul cat mai repede. Cheia succesului este ca acum, din contra, sa faci foarte bine cateva lucruri in loc sa faci mediocru mai multe. In a doua parte a lunii, nu exagera cu preocuparea pe finante si nu te neglija. E important sa ai grija de viata ta personala pentru ca lipsa unui echilibru in relatiile tale duce la lipsa de concentrare pe restul apectelor. Vor aparea date noi si ele te vor face sa iti schimbi felul in care gandesti si multe din strategiile tale. Incearca sa fii in preajma oamenilor prietenosi, de incredere, a caror companie te face sa te simti mai calm si mai fericit.Acesti nativi se vor face remarcati la locul de muncă. Veți putea obține orice doriți. Soarele vă va oferi puterea de care aveți nevoie și va face posibil să realizați lucruri pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. În plus, această stea va oferi Scorpionilor energie și sănătate. Probabil vă veți simți plin de viață și mai plin de vitalitate decât de obicei. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme pentru Scorpionii care au probleme la prostată. O boală severă ar putea ieși la iveală.Octombrie vine cu schimbări interesante, care vă vor scoate din zona de confort. Pe plan sentimental, ajungeţi să înţelegeţi mai bine ce vă doriţi de la relația cu partenerul de cuplu. Conversațiile vor fi lungi și serioase, mature, sincere, fără perdea. Nu ezitaţi să vă arătaţi şi slăbiciunile, şi părţile vulnerabile, doar așa veţi reuși să vă convingeţi partenerul să fie la fel de deschis cu voi.Te simți ca un vulcan care clocotește și fierbe gata să erupă? Toată această energie planetară în Balanță este scufundată într-o casă pentru tine, în care lucrurile sunt adesea vagi și neclare și iritabilitatea este sporită. Angajează-te într-o formă de exercițiu mental și fizic, pentru a ușura tensiunea. Ai un înger păzitor pe umăr în această perioadă. Este o lună bună pentru a-ți urmări obiectivele și visele, a participa la activități de grup sau a petrece mai mult timp cu prietenii. După data de 15, vei împărtăși ceea ce ai gândit în ultima lună. Probleme neclare cu privire la frontul de familie sau relații ar putea apărea după data de 24, însă data de 27 octombrie îți aduce iluminarea necesității de a aborda problemele într-un mod mai clar. S-ar putea să descoperi un admirator secret până la sfârșitul lunii!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Începutul lunii se anunţă plin de griji şi de treburi care nu suportă amânare. Primele zile din octombrie sunt obositoare, timpul trece prea repede şi reuşeşti să faci faţă cu greu tuturor obligaţiilor de acasă sau de la serviciu. Abia de la sfârşitul lui octombrie, vei reuşi să te înţelegi mai bine cu persoanele apropiate şi să capeţi ajutor în treburile mărunte.Creierul nostru functioneaza precum muschii. Daca nu il provocam si nu exersam folosirea sa in moduri noi si incitante, incepe sa se atrofieze. Este un proces lent care nu e vizibil imediat dar efectele sale dau o stare de neclaritate si lipsa de motivatie. In aceasta luna este timpul sa cauti stimulare mentala ca sa iti mentii mintea in forma – fa cursuri, invata lucruri noi, orice. Asa vei avea mai multa vigoare si initiativa. Chiar daca agenda iti este incarcata cu activitatile uzuale ce nu pot fi amanate, vei combate oboseala daca iti faci timp sa te odihnesti si incarci bateriile. Ar fi si pacat sa nu profiti de o conjunctura astrala ce te ajuta sa obtii o buna parte din tot ce vrei.Săgetătorii vor fi adesea copleșiți de dorința de armonie. Vă veți simți complet echilibrat și veți putea transfera sentimentul de pace și celorlalți și, prin urmare, veți fi probabil foarte popular în echipa de colegi de la muncă sau de la clasă. Cu toate acestea, dacă vi se întâmplă să vă lipsească satisfacția într-o relație, este posibil să faceți și pași radicali pentru a o reînvia. Venus vă va oferi o sensibilitate neobișnuită pentru frumusețe în octombrie. Nu numai că veți prospera, dar veți avea și un gust deosebit. Prin urmare, momentul este ideal pentru a vă schimba înfățișarea și pentru a vă decora casa sau grădina, conform horoscopului pentru luna octombrie 2022 . Va fi necesar să faceţi câteva compromisuri în ceea ce privește viața sentimentală. Este posibil să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă în ceea ce privește planurile de viitor, așa că amândoi trebuie să negociaţi şi să faceţi, poate, câteva compromisuri. Perioada aceasta va fi un test pentru relația voastră. Important este să fiți sinceri unul cu celălalt. Ai parte de o lună excelentă pentru a-ți urmări obiectivele și visele în viață, pentru a participa la activități de grup și cauze diverse, până la punctul de a lua un rol principal și pentru a petrece timp cu prietenii și a face altele noi. Luna nouă din data de 6 octombrie ar fi un moment minunat pentru a începe un nou proiect în această zonă a vieții tale. După data de 15, meditația îți va servi bine și te va ajuta să te conectezi la sinele și credințele tale spirituale superioare. După data de 22, îți începi perioada anuală de contact cu mintea ta subconștientă. Este timpul să revizuiești lucrurile, pentru a te pregăti pentru o nouă creștere. Un interes puternic cu privire la subiectele mistice sau oculte ar putea apărea după data de 24. Data de 27 octombrie ar putea aduce dezvăluiri cu privire la munca de zi cu zi sau probleme de sănătate. Sfârșitul lunii aduce noi interese romantice, dintre care unul ar putea fi un prieten.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să ai multă răbdare dacă începi să lucrezi la ceva nou. La serviciu, apar probleme noi, eşti constrânsă să colaborezi cu oameni dezorganizaţi şi dezinteresați. Dar niciun proiect nu poate fi dus la capăt fără ei. Ca atare, ai nevoie de multă diplomaţie şi răbdare. În schimb, tu ești apreciată și se va vedea și în privința câștigurilor care vor spori luna aceasta.In aceasta luna, orice provocari vei avea sa nu uiti ca esti ajutat de planete sa le rezolvi o data pentru totdeauna. Poti fi confruntat cu frici de care este cazul sa scapi dupa ce le vezi si intelegi cand au fost create si ca ele au avut menirea sa te protejeze in perioade in care altfel nu stiai cum sa o faci. Tot ce ai de facut este un prim pas diferit, pe o noua abordare de viata – sa comunici diferit, cu mai multa compasiune ; sa te separi de un partener toxic daca este cazul ; sa gestionezi diferit un conflict la munca ; sa faci alegeri diferite pentru sanatatea ta. Astfel vei avea mai multa pace decat sa eviti din nou tot ce nu este bine si nu iti aduce bine. Chiar daca acum simti un disconfort si epuizare emotionala si fizica, mai tarziu vei fi foarte multumit si fericit. Dedica-ti mai mult timp pentru tine ca sa iti incarci regulat bateriile. Poti gestiona orice daca ai rabdare si claritate mentala.Capricornii prefera in aceasta luna mai mult singurătatea și gândurile profunde. Veți reflecta deseori asupra semnificației vieții și veți analiza relațiile cu ceilalți. Acest lucru ar putea duce la dorința de a cunoaște oameni noi. Veți spera să găsiți partenerul potrivit sau un prieten printre aceștia. Nu vă faceți iluzii prea mărețe și nu vă încredeți orbește în toți cei pe care-i întâlniți. Încercați să găsiți mai mult timp pentru părinți și frați în această lună. Nu le-ați acordat atenția meritată în ultima vreme, așa că se vor bucura de vizită. Astrele vă cer ca, în această lună, să săpaţi puțin mai adânc în sufletele voastre și să vă concentraţi și pe alte aspecte ale relației: discuții, planuri de viitor, compromisuri. Relația de dragoste va fi supusă unui test destul de serios, care vă va cere să vă descoperiţi profunzimile. Uitaţi-vă adânc în sufletele voastre! Veţi descoperi răspunsuri la întrebări care vă copleşesc de multă vreme. Este timpul să definești și să reevaluezi în continuare ceea ce dorești pentru viața ta. Oportunități suplimentare sau pur și simplu noroc vin în diferite zone până la sfârșitul lunii, așa că profită de toate! Recompensele ar putea fi excelente, mai ales la sfârșitul lunii, mai ales dacă depui eforturi suplimentare. Luna nouă din data de 6 este un moment oportun pentru a planta semințe pentru un nou proiect de îmbunătățire a carierei și a imaginii publice. După data de 15, îți vei exprima ideile și opiniile într-o manieră directă și pătrunzătoare, în activități de grup și cu prietenii. Simțul valorilor tale poate lua un ton spiritual sporit după data de 24. Iluminarea este dată cu privire la un efort creativ sau romantic după data de 27.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atmosfera de acasă va avea de suferit dacă îţi petreci prea mult timp la serviciu. Dar eşti răsplătită de dragostea copiilor. Luna aceasta trebuie să îți faci mai mult timp pentru ei, să organizezi mici activități în aer liber și să le cauți un hobby care să îi ajute să fie activi. Dacă nu ai copii, atunci caută un hobby interesant pentru tine să îți umple serile reci de toamnă.O mulțime de energie sublimă activează zona din diagrama ta, care implică educație superioară și idei filosofice. Este timpul să urmezi un nou curs de studiu, să faci o călătorie în țări străine sau pur și simplu să interacționezi cu oameni străini, pentru a-ți extinde viziunea universală și pentru a te ajuta să îți hrănești nevoia înnăscută de a crea schimbări sociale. După data de 13, ar fi un moment oportun pentru a iniția noi activități în aceste domenii. În cea mai mare parte a lunii s-ar putea să simți poftiți de întâlniri emoționale intense care să îți stârnească cele mai profunde pasiuni. Până la sfârșitul lunii, vei tânji după locuri cu priveliști uluitoare sau vei găsi un străin care îți va cuceri inima. După data de 15, te vei gândi și vei comunica intens despre problemele de carieră sau despre imaginea ta publică. S-ar putea să te găsești mai plin de compasiune față de ceilalți după 24. Aceasta luna este mai buna decat septembrie, insa daca vrei sa fie din ce in ce mai buna este nevoie vitala sa nu mai ramai agatat de trecut si sa nu faci nimic ca sa schimbi viitorul. Lasa tot ce a fost si focuseaza-te la prezent, singurul loc de unde poti sa influentezi ziua de maine asa cum vrei tu. In prima parte a lunii sa nu fii incapatanat pentru ca poate fi mai dificila comunicarea cu lumea. Respecta opiniile altora. In a doua parte a lunii, totul se va imbunatati si vei deveni mai pozitiv despre oameni si situatii. Spre final de luna vei castiga recompense psihologice si materiale pentru eforturile tale si asta te va ajuta sa ai parte de noi inceputuri.Acesti nativi nu vor fi prea productivi din punct de vedere personal. Însă, relațiile cu colegii vor fi grozave, deoarece sunteți foarte comunicativ și distractiv. Toată echipa vă va cunoaște foarte bine. Pe de altă parte, superiorii ar putea observa și ei, și ar putea considera asta ca pe o lipsă de sârguință. Prin urmare, ar trebui să aveți mereu grijă la cine vă urmărește. La sfârșitul lunii octombrie, veți fi predispus la migrene, dureri de dinți și dureri generale ale corpului în partea de sus. Ascultați-vă corpul și încercați tot posibilul pentru a preveni aceste probleme de sănătate.Nu mai încercaţi să vă schimbaţi partenerul de cuplu. Nimeni nu se schimbă din voinţa altora, ci doar dacă există voinţă din partea lui. Până atunci, acceptaţi-l pentru ceea ce este şi pentru ceea ce sunteţi voi când sunteţi lângă el şi ajutaţi-l să devină cea mai bună versiune a lui. Bucuraţi-vă de reuşitele lui şi ridicaţi-l de la pământ în momentele dificile.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta ai nevoie de multă putere de muncă. Trebuie să îndrepţi anumite greşeli făcute în septembrie, de tine sau de alte persoane cu care ai colaborat. Bugetul familiei începe să se echilibreze, ai mai puţine cheltuieli şi chiar te gândeşti la o vacanţă scurtă în care să te odihneşti. Venus aduce mai multă linişte și mai multă dragoste în viața ta după 17 octombrie. Planeta ta conducătoare Neptun, devine directă luna aceasta. Continuă să îți urmărești în exterior dorința spirituală intuitivă înnăscută de a mișca umanitatea înainte către un plan superior al existenței. Este un moment ideal să ieși din „hibernare”, cu atâta energie planetară care te determină să urmărești atâta intensitate în viața ta. ceasta este luna pentru a investiga orice are nevoie de un răspuns. Parteneriatele și relațiile merg fără probleme, dar le vei analiza foarte atent. Problemele pot fi soluționate pe cale amiabilă și până la sfârșitul lunii, vei avea pofte de întâlniri intime. După data de 15, te vei gândi la modalități de a-ți transforma intens viziunea asupra vieții și a Universului. După data de 24, începi să pui la îndoială și să reevaluezi ce înseamnă viața ta în termeni spirituali, dar iluminarea va avea loc în data de 27 octombrie.Aceasta luna te va recompensa pentru integritatea ta. Retine, dovada ca esti un om integru nu este cum actionam cand lucrurile merg bine pe toate planurile, ci exact cum suntem atunci cand ele nu ies asa cum vrem sau se intampla evenimente total in afara ariei noastre de control. Vei fi nerabdator uneori si va fi bine sa fii asa in multe cazuri pentru ca asta inseamna ca ai energie si determinare sa termini lucrurile, sa le realizezi cu bine. Insa tot aceasta nerabdare te va face sa fii iritat cu tine si cu altii si nu ajuti pe nimeni sa se miste mai repede sau sa faca treaba mai buna. Luna va fi pozitiva pe multe aspecte pentru tine. Vei face schimbari ce vor readuce pacea si normalitatea acolo unde nu mai era. Vei putea astfel sa faci planuri noi si rezolva treburi vechi. Ai grija mai mare de relatiile cu oamenii care au putere asupra ta. A doua parte a lunii iti favorizeza finantele si viata de amor. Pe măsură ce vă veţi conştientiza mai mult sentimentele, emoțiile și trăirile, veţi înțelege ce înseamnă cu adevărat iubirea de sine și, cu siguranţă, veţi descoperi lucruri interesante şi despre relația de iubire în care vă aflaţi. Acționaţi doar după cum vă dictează inima, ascultaţi-vă intuiţia şi nu plecaţi urechea la ce spun alţii. Pestii vor avea parte de multe provocari in aceasta luna, deoarece influența lui Marte vă va mări incapacitatea de a vă îndeplini obiectivele. De multe ori vă veți simți fără speranță, ceea ce probabil se va transforma în furie și va trebui să vă răzbunați pe cineva. Înainte de a ști ce se întâmplă, mulți oameni din jurul dumneavoastră pot suferi. În schimb, încercați să faceți jogging sau exerciții intense, de exemplu, ne arată horoscopul lunar pentru octombrie 2022. Însa, în octombrie, hotărârea dumneavoastră va fi mai pregnantă. Nu veți avea chef să vorbiți cu nimeni, așadar va fi minunat dacă veți investi ceva timp în dezvoltarea propriei persoane.

1 comments:

Anonim spunea...

Am incredere in Doamna Urania!

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții