Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Mesajul zilei de azi 21 Iunie 2023

Written By NIKE B. on marți, 20 iunie 2023 | 17:05



Mesajul zilei de 21 Iunie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 21 Iunie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Dupa undele intense de energie din ultima vreme, lucrurile s-au incetinit si s-au linistit putin. Este timpul sa ne odihnim si sa luam o pauza in timp ce ne indreptam. Acesta este un portal anual puternic care semnifica schimbarea anotimpurilor si momentul celei mai lungi zile si a celei mai scurte nopti (in emisfera nordica) si cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte (in emisfera sudica). Este momentul in care planeta „pivoteaza” si isi incepe calatoria in a doua jumatate a anului si noul sezon. Cuvantul „solstitiu” provine din cele doua cuvinte „Sol” (soare) si Staza (stati pe loc). Bineinteles ca nu Soarele sta pe loc, ci mai degraba iluzia stazei este creata de pivot pe masura ce Pamantul isi intoarce traiectoria in jurul Soarelui.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 21 Iunie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

„Accepta-ti splendoarea”

Acest mesaj vine la tine ca sa-ti aminteasca ca esti o persoana unica si magnifica. Asa ca accepta asta. Ti se cere sa fii puternic intr-o situatie sau o relatie care te deranjeaza. Ai incredere in ceea ce simti. Apoi asculta-ti intelepciunea care te va ajuta sa controlezi situatia in cel mai bun mod. Fii pregatit sa actionezi decisiv, cu putere, asemenea unui tigru. Oricum, probabil nici nu va fi necesar sa faci vreo actiune deoarece energia tigrului se va simti, iar ceilalti te vor trata cu respect.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

„Fii pregatit sa te transformi cu intelepciune”

Fecioara Maria si ingerii iti spun ca este timpul pentru o profunda transformare. Esti pregatit sa iesi din cocon. Foloseste-te de aceasta perioada pentru o analiza asupra vietii care sa te ajute sa decizi ce vrei sa schimbi. Nu uita ca procesul este inevitabil. Vezi lumea prin ochii exceptiei si fa totul cu bucurie si lumina. Stai in armonie si pace. Vei fi protejat si sustinut in timp ce descoperi noul.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

VEI STI DIMINEATA

“Cand te vei trezi, vei avea o idee mult mai clara cu privire la ce ai de facut. Pana atunci, relaxeaza-te!” Unul din motivele pentru care te simti nesigur acum este ca incerci prea tare sa stii raspunsurile. Cel mai bun lucru de facut este sa dai drumul si sa te relaxezi. Raspunsul este chiar aici pentru tine si, atunci cand te opresti din a incerca asa de tare, vei sti ce sa faci. In acest caz, cea mai buna solutie este sa dormi. Dupa trezire, vei avea o idee clara cu privire la planul de actiune. In timpul noptii, ingerii si ghizii tai spirituali au “loc” sa te ajute pentru ca mintea constienta este in repaus si nu incurca cu procesele sale complicate de gandire. Acestia iti vor arata care este cea mai fericita solutie. Ei iti vor arata ca puterea iubirii si a luminii divine din fiecare vindeca orice. Ei te vor ajuta si sa iti gasesti puterea de a actiona spre binele tau. Asadar, pentru moment, mesajul este sa nu te ingrijorezi. Ai incredere ca raspunsul pentru tine va fi acolo cand te vei trezi in zori. Poate ca nu vei primi raspunsul complet dar macar te ca ghida spre directia potrivita. Dormi bine!

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

TRIMITE-TI DORINTA SPRE STELE

“Rosteste o dorinta si asteapta-te la ce este mai bun.” Iata un secret pentru o viata fericita: Asteapta-te la ce e mai bun. Asta pentru ca viata iti da intotdeauna ceea ce tu te astepti sa primesti. Asadar, daca ai frici despre viitor, fricile ti se pot adeveri din cauza energiei si atentiei pe care o pui pe aceasta frica ce atrage ca un magnet spre tine oameni, situatii, intamplari ce sunt fix pe acelasi nivel de energie cu ce emiti tu. Este mult mai usor sa te simti fericit despre ce te asteapta in viitor. Poti face asta privind la stele si rostind dorinte pe care le trimiti spre ele. Ai incredere ca Universul le aude si ti le implineste (dar poate fi intr-o forma diferita sau mai buna decat te-ai astepta tu). Credinta ta este magia care face ca o dorinta sa devina realitate. Cu cat ai mai multa incredere, cu atat este mai bine pentru tine. Poti cere lui Dumnezeu, ingerilor sa te ajute sa iti creasca credinta. Ei te ajuta sa te vindeci de frici sau dureri din trecut ca inima ta sa ramana plina doar cu iubire si fericire. Nu te ingrijora ca ai putea fi dezamagit sau ca dorinta poate nu se va implini. Acest gand poate bloca dorinta din a se implini! Asadar, formuleaza clar o dorinta si apoi sa crezi cu tarie ca ea se va implini la momentul perfect divin si in modul perfect. Nu trebuie sa stii cum se implinesc dorintele…tot ce ai de facut este sa iti doresti si sa crezi. Apoi vocea interioara te va calauzi ce actiuni sa faci si o face prin indicii intotdeauna pozitive pe care e bine sa le recunosti si urmezi.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

IUBIRE DE BUNICI

“Tu ai o conexiune speciala cu un bunic care nu va putea sa dispara vreodata!”Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca bunicii tai te iubesc foarte mult. Tu ai o relatie cu totul speciala cu un bunic sau o bunica sau cu ambii iar iubirea lor te ajuta chiar acum. Orice ar fi, tu si acest bunic sau bunica sunteti si veti fi intotdeauna conectati prin aceasta iubire speciala. Vei primi mereu sustinerea si sprijinul lor chiar daca sunteti departe unul de altul, cum ar fi in planuri diferite de existenta. O legatura speciala calatoreste intre oricare dimensiuni de timp si spatiu, chiar intre Rai si Pamant! Iubirea ta face ca acest bunic sa fie foarte fericit acum. El sau ea iti transmit si ca este foarte mandru de tine si te incurajeaza sa continui in viata sa iti descoperi talentele ascunse si menirea care iti aduce bucurie. Daca ai nevoie de ajutor de la acest bunic, tot ce ai de facut este sa il ceri! Poti face asta purtand o discutie in tacere in mintea ta sau scriind o scrisoare sau cerand cu voce tare pur si simplu. Acest bunic va face orice ca sa te ajute si probabil o va face intr-un mod cu mult mai bun decat ti-ai imaginat sau sperat. Cel mai bun mod sa iti ajuti si iubesti bunicul/bunica este sa mentii o stare de fericire si sa fii o persoana sanatoasa, ca sa traiesti mai departe viata data tie prin ei, si in onoarea lor! Ai grija de tine, fa tot ce e bun si vei continua sa iti faci bunicii mandri.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

FII CREATIV

“Deseneaza, picteaza, vorbeste, gandeste si actioneaza in moduri creative.” Esti o persoana creativa, ceea ce inseamna ca iti place sa iti exprimi gandurile si sentimentele in moduri artistice. Nu conteaza daca munca ta de arta este perfecta sau nu. Ce conteaza este sa te exprimi creativ, pentru echilibrul si sanatatea ta. Acest mesaj iti recomanda sa petreci mai mult timp din zi fiind creativ. Asta inseamna sa te exprimi intr-o forma artistica precum scrisul, cantatul, pictatul, desenatul, fotografiatul. Cand faci ceva creativ, te vei simti liber si fericit. Creativitatea te ajuta si sa vezi lumea in moduri noi. Tu observi detalii noi uimitoare in fiecare zi si vezi nuante de culori pe care nu le-ai vazut pana acum. Creativitatea iti deschide noi cai de a face lucruri, ceea ce afecteaza pozitiv munca si orice activitate. Daca faci aceleasi lucruri in acelasi mod se creeaza o rutina. Rutinele sunt cauze majore de stres si stresul duce la tristete si oboseala. Cel mai bun mod de a iesi din rutina este sa faci ceva creativ. Nu conteaza ce faci, cat timp o faci cu intentii creative si cu inima deschisa.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

RAZI!

“Ai nevoie de o portie de ras pe cinste!” Ai fost serios in ultima vreme din cauza stresului. Este timpul sa te luminezi si sa iti cresti starea de spirit si sa vezi umorul intr-o situatie din prezent. Intotdeauna exista ceva de care sa razi. Gandeste-te o clipa: Care parte din viata ta este ca un film artistic? Care sunt partile amuzante? Cand razi cu iubire este foarte sanatos. Uneori cel mai bun mod de a vindeca o situatie este sa iesi din ea total. Poti citi acum ceva amuzant sau sa privesti o comedie? Poti sa iesi cu prietenii si sa radeti la glume prostesti? Se simte foarte bine in corp cand razi tare, in special cu oameni pe care ii iubesti. Acest mesaj iti cere sa vezi umorul din fiecare situatie si sa nu mai iei viata chiar asa de serios. Tu poti sa iti usurezi propriul stres si pe cel al altora prin umor si ras. Invata sa simti bucuria, indiferent ce se intampla in jurul tau. Rasul si bucuria sunt magice pentru ca prin ele aduci situatii fericite in viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O SURPRIZA FERICITA

“Ceva foarte bun este pe cale sa se intample!” Esti pe cale sa te delectezi cu un cadou divin pentru ca in curand vei avea parte de o surpriza placuta. Nici nu incerca sa ghicesti despre ce e vorba…altfel nu va mai fi o surpriza! In schimb, doar simte entuziasm si bucurie la gandul ca vei trai o surpriza placuta. Asemenea surprize vin in multe forme si tu doar trebuie sa le observi. Surpriza poate di un cadou pe care il primesti sau un favor pe care ti-l face cineva. Poate veni ca o bunatate neasteptata de la cineva, o proaspata oportunitate, ceva valoros ce gasesti sau o veste buna. Acest mesaj mai indica totodata si ca un vis este pe cale sa devina realitate, desi se pot intampla in moduri diferite decat te-ai astepta si totusi vei fi foarte incantat. Toate aceste surprize sunt cadouri de iubire. Cu cat le observi mai mult si spui “multumesc”, cu atat vei continua sa primesti mai multe cadouri. Ai incredere pentru ca lumea te iubeste cu adevarat. Universul adora sa te vada fericit.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

MERITA SA ASTEPTI

“Rabdarea ta va fi recompensata.”Tu stii ce vrei si astepti de ceva timp pentru asta. Acest mesaj iti transmite ca rabdarea ta urmeaza sa primeasca recunoastere si gratificare cat de curand. O dorinta a inimii iti va fi implinita. Va fi, cel mai probabil, mult mai bine decat te-ai asteptat. Totul se intampla doar la momentul perfect si de aceea este nevoie sa astepti. Ai avut lectii de invatat si alti oameni au trebuit sa fie si ei gata la randul lor. Acum, totul este aliniat iar tu vei vedea ca rugaciunile ti-au fost raspunse. Toata rabdarea si munca sustinuta va fi recompensata. Deocamdata tine-ti mintea focusata pe ce vrei si nu te gandi deloc cu frica la nimic. Daca incepe sa ti se faca frica, cere ingerilor ajutor. Ai nevoie sa iti mentii credinta treaza clipa de clipa. Ceea ce iti doresti e ceva pentru care merita sa astepti. In loc sa te multumesti cu ceva sau cineva care este doar “suficient de bun”, tu sa stii ca meriti sa ai tot ceea ce e mai bun. Tu meriti ce e mai bun!!






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

VINDECATOR

“Tu ai puterea sa ajuti si sa vindeci pe altii.”Acest mesaj inseamna ca esti un vindecator care ajuta oamenii si animalele sa se simta mai bine. Tu deja stii cum sa vindeci in multe moduri si in timp vei mai invata prin cursuri, carti si experienta personala. Primind acest mesaj, ti se cere sa ai incredere in puterea ta de a vindeca. Nu esti singur niciodata in momentele in care ajuti: a fi un vindecator inseamna doar ca te deschizi la iubirea divina care curge prin tine dar curge si prin oameni, animale sau situatii care pot beneficia de aceasta iubire. Devii un canal ca iubirea divina vindecatoare sa ajunga prin tine de la sursa spre cine are nevoie. Si fiinta sau situatia vindecata are aceeasi iubire dar este posibil ca temporar sa fie obturata, blocata din cauza unor emotii, ganduri, situatii pe care nu stie cum sa le gestioneze si e captiv in ele. Cere ingerilor sa te ajute cu aceasta munca. Ei te pot trimite la cursuri, iti pot raspunde la intrebari si ghida in acest proces. Iti poti folosi aceste abilitati pe tine insuti. Cu cat ai mai multa incredere in iubire, cu atat esti mai puternic in abilitatile tale de vindecare. Cere ingerilor sa iti creasca credinta si ei vor fi fericiti sa o faca.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

INCEARCA CEVA NOU

“Vei sti ca poti face ceva doar atunci cand vei incerca sa faci!” Un motiv pentru care poti simti plictiseala cand si cand este ca faci fix aceleai lucru din nou si din nou. Ca sa simti entuziasm despre viata ta este nevoie sa incerci si sa inveti lucruri noi. Acest mesaj iti cere sa te gandesti la ceva ce ti-ai dorit mereu sa faci si sa incepi sa inveti mai multe despre asta. Cere familiei si prietenilor sa iti fie alaturi in aceasta noua aventura. Cand incerci ceva nou, te poti simti ciudat la inceput si poti gandi ca nu va functiona. Dar tu fa tot ce poti mai bine ca sa iti placa ce faci si nu te preocupa sa fii perfect sau sa reusesti, in special la inceput. Cu cat te relaxezi mai mult si te distrezi, cu atat va merge mai bine totul. Asadar, inscrie-te la acel curs unde vei invata ce iti doresti sau poate mergi la un sport. Intinde-te dincolo de ce crezi ca poti face. Poti descoperi ca iti va placea mult acest nou si iti vei face si noi conexiuni umane cu aceasta ocazie.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

RELAXEAZA-TE, TOTUL VA FI BINE

“Nu te ingrijora….va fi totul bine!” Indiferent cum arata o situatie ce te preocupa chiar acum, acest mesaj poarta cu el rugamintea catre tine sa te relaxezi dand drumul ingrijorarilor. Totul va evolua bine pentru tine, iti transmite Arhanghelul Mihail. Ai vazut cum in filme, pe masura ce se deruleaza, toti eroii par a fi in pericol sau in bucluc de vreun el? Privind filmul te intrebi “Cum sa fie posibil sa iasa din aceste situatii?”. Totusi la sfarsitul filmului totul iese cum nu se poate mai bine si lumea este fericita. La fel, si filmul acestor situatii ce iti stau acum in minte va avea un final fericit. Tu vei influenta finalul cu bine prin gandurile tale pozitive si emotiile pozitive pe care sa le simti la gandul reusitei. Nu te mai stresa si ingrijora pentru ca aceasta energie se opune implinirii. In schimb, bucura-te cum privesti povestea vietii tale in desfasurare in moduri uluitoare. Viata se rezolva de la sine in moduri pe care nu avem cum sa ni le imaginam noi. Situatia curenta ce te preocupa se va incheia si vei fi foarte bine. Vei invata din ea lectii pretioase de viata ce te vor ajuta in viitor. Foloseste acest timp pentru a te transforma intr-o persoana mai puternica. Respira adanc, fa tot ce poti sa te mentii intr-o stare de liniste increzatoare si optimista si tine minte sa te relaxezi cat de des poti pentru ca totul va fi, intr-adevar, bine pentru tine.


1 comments:

Anonim spunea...

Multumesc Sint pești și aveți f mare dreptate

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții