Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Mesajul zilei de azi 24 Iunie 2023

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 iunie 2023 | 08:22



Mesajul zilei de 24 Iunie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 24 Iunie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Noi evoluam in mod constant ca nivel de vibratie/ Constiinta, insa in ultimele sase luni am facut un salt semnificativ din acest punct de vedere. Si de multe ori nu ne dam seama cat de mult am evoluat, suntem destul de duri cu noi insine, mai ales daca mai simtim si emotii de vibratie joasa, care nu ne plac. Noi simtim uneori axietate, furie, iritare, indignare, tristete, etc si avem impresia ca nu suntem destul de evoluati daca inca mai simtim asa ceva. De fapt, nu are nicio legatura una cu alta. Noi vom continua sa simtim uneori astfel de emotii de vibratie joasa, dar asta nu inseamna ca nu crestem vibrational, ca nu ascensionam. Este exact cum se intampla cand iti creste parul – nu vezi diferenta de la o zi la alta, dar dupa cateva luni te uiti in oglinda si constati: „Ce mult mi-a crescut parul!”. Vreau sa va ajut sa constientizati cat de mult ati evoluat in ultimele sase luni, sugerandu-va un exercitiu.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 24 Iunie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Descopera comoara

Uita-te sub suprafata in viata ta si vei gasi comorile. Abundenta te asteapta in multe forme. Secretul este sa stii ca o meriti si esti demn de ea. Ceva ce tu credeai ca este banal se va dovedi a fi ceva extraordinar. Ia-ti cateva clipe si uita-te la oamenii si situatiile din viata ta. Uneori, a primi o comoara inseamna doar sa vezi viata intr-un mod total nou. Comoara a fost mereu acolo dar tu nu ai vazut-o. MESAJ SUPLIMENTAR: In calatoria sa, calatorul se intalneste cu dragoni si depaseste obstacole si in acest proces descopera comorile aflate adanc in sufletul sau. Deseori, comoara se gaseste in cele mai neasteptate locuri. Deci cauta, nu te opri din cautat abundenta din viata ta. Cu cat o vezi, cu atat ea se inmulteste pentru tine. Acest mesaj iti anunta ca urmeaza o perioada abundenta, frumoasa, prospera pentru viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

GRATIE SI RECUNOSTINTA

Secretul de a expanda bucuria este sa pretuiesti toate momentele unice ale vietii si pe toata lumea care face parte din viata ta. Este simplu, usor si foarte puternic. Fii recunoscator pentru cat de multe poti. Recunostinta este un instrument modern de alchimie; ea construieste fericirea, gratia si pacea dincolo de imaginatia ta. MESAJ SUPLIMENTAR: Secretul de a avea o calatorie a vietii remarcabila si plina de implinire este sa permiti recunostintei sa curga prin tine la fiecare clipa. Indiferent ce rasuciri de situatii apar pe cale, daca esti sau nu esti confortabil, daca esti sigur pe tine sau ai indoieli, indiferent ce experimentezi, chiar si daca provocarile ti se par insurmontabile, simte puterea lui multumesc iar aceasta iti va usura orice, va inlocui intunericul cu lumina si iti va permite sa simti iubirea si indrumarea divina. Intreaga ta viata se poate transforma daca iti faci timp sa permiti gratiei recunostintei sa iti umple viata.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

MERGI INCET, IA-TI TIMP

Chiar daca nu poti vedea ce urmeaza in continuare in viata ta, ce este dupa acel colt urmator, chiar daca totul iti pare in ceata, mergi, continua sa mergi, insa fa-o incet si delicat. Esti in siguranta. Cand iti dedici timp sa mergi lent, noi perceptii apar pe care nu ai avea cum sa le prinzi daca ai avansa rapid. Renunta un pic la ritmul alert al vietii de zi cu zi si paseste in maiestatea tacerii. Rezista impulsului de a merge dupa primul impuls. Ia-ti timp sa te acordezi la intuitia ta profunda. Puterea se intareste in asemenea vremuri in care te relaxezi in momentul prezent. MESAJ SUPLIMENTAR: De-a lungul drumului vietii, uneori ceata este asa de groasa incat calatorul divin se simte nesigur despre tot. Incotro ma indrept? Ce sunt menit sa fac? De ce nu pot vedea ce este in fata? Cu toate acestea, in asemenea momente de necunoastere apar cele mai profunde raspunsuri la cele mai mari intrebari ale vietii. Secretul este sa traversezi incet si prudent ca sa nu te impiedici si sa cazi. Fii atent. Procedeaza cu atentie in toate situatiile pe masura ce simti care este cea mai buna directie. Asculta ce iti sopteste sufletul si ai incredere in el.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

DA DRUMUL LA CONTROL

Este timpul sa te relaxezi. Totul este bine. Creatorul este de partea ta si te vegheaza. Nu trebuie sa faci nimic de unul singur. Viata ta este ghidata. Nu este acum momentul sa te concentrezi sa controlezi detaliile vietii. Las-o sa mai si curga fara sa tii tu fraiele. Sunt momente cand e important sa detii controlul dar sunt multe in care este nevoie sa te abandonezi total. Abandoneaza-te marilor forte ale Universului. Da drumul sa vrei sa controlezi viitorul. Da provocarile suportului spiritual care te inconjoara. Creatorul te va escorta de-a lungul calatoriei tale. MESAJ SUPLIMENTAR: A abandona nu inseamna a renunta. Nu inseamna ca cedezi in fata unei forte din afara ta ci ca te deschizi in fata sufletului tau si il lasi pe el sa preia controlul. Eliberand ceea ce tii strans, permiti fortelor creative ale Universului sa treaca prin tine ca o spirala, iar asta iti aduce inspiratie si directie in viata ta. Uneori, calatoria ta merge intr-o directie diferita fata de ce te-ai asteptat. Cand se intampla asta, nu ii opune rezistenta. Sunt vremuri in care nu vezi calea si nu stii incotro duce. A nu sti incotro mergi iti activeaza inspiratia, intuitia si creativitatea. Nu poti descoperi oceane noi si destinatii indepartate decat daca ai curajul de a te desprinde de tarm. Nu trebuie sa faci nimic de unul singur. Sustinerea te inconjoara, doar deschide-ti inima si permite-i sa intre.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

ASUMA-TI RISCURI SI AVENTUREAZA-TE

La finalul calatoriei tale numita viata ta cel mai probabil vei regreta lucrurile pe care nu le-ai facut desi ti le doreai decat pe cele pe care le-ai facut si le-ai considerat erori. Asuma-ti riscuri. Nu orice risc duce la succes neaparat dar daca nu incerci nu vei sti niciodata care sunt acele experiente remarcabile care iti sunt disponibile. Pasind in afara zonei tale de confort, vei descoperi noi talente si abilitati pe care le ai. Jucand totul sigur nu vei avea parte de toate acele miracole ce apar din necunoscut. Viata este fie o aventura indrazneata fie nimic.MESAJ SUPLIMENTAR: Pregateste-ti corabia. Prinde vantul aventurii si intra in marile deschise. Exploreaza noi porturi care te cheama. Este usor si simplu sa ramai in siguranta in port, dar nu acolo se afla dulceata si spendoarea vietii. Cand mergi prin valurile marilor si oceanelor vietii fara sa stii clar ce iti va aduce ziua urmatoare, energia vietii este activata la maxim prin tine. Nu exista nicio garantie atunci cand iti asumi riscuri, dar cand te impingi dincolo de limitari, viata te va recompensa incredibil.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

RAMAI ATENT SI CONCENTRAT ACUM

Fii foarte clar cu privire la directia in care alegi sa mergi. Nu face compromisuri. Urmeaza-ti visele, meriti ce este mai bun. Fa prioritati clare in viata ta. Dupa ce te decizi cu privire la o directie, tine-te de ea prin tot ce faci, simti si gandesti. Nu te abate sub nicio forma. Fa ce este important si da drumul la orice altceva. Plaseaza-ti intentia si pasiunea pe o singura tinta in loc sa te imprastii in mai multe directii si astfel vei cunoaste succesul. MESAJ SUPLIMENTAR: Cand te afli pe cale in mers, este usor sa fii distras de oameni, de evenimente si chiar de mici obiecte stralucitoare aflate pe marginea drumului. Nu o lua pe drumuri secundare. Ramai pe drumul stabilit. Mergi in continuare, indiferent ce te poate distrage. Este usor sa te ratacesti si sa uiti incotro te duci si de ce. Recomite-te pentru destinatia ta. Pe ce pui focusul, aceea creezi, deci pune-ti atentia pe ce se merita pentru tine, pe ce e frumos si te inspira pe calea ta.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

ATINGI O DESTINATIE SI STRALUCESTI

Toata munca ta sustinuta si efortul sunt rasplatite. Gloria, triumful si succesul sunt ale tale. Daca ti-ai cedat puterea, acum este timpul sa o revendici. Este momentul sa stai drept si asumat in propria-ti stralucire. O destinatie nu este atat un loc cat un nou mod de a vedea lumea. Visele tale se misca spre implinire. Daca ai unele proiecte incomplete sau relatii nerezolvate, acum este timpul sa le implinesti ca parte importanta de a ajunge la destinatie. Fa-ti timp sa sarbatoresti si sa iti recunosti succesul din viata ta actuala. MESAJ SUPLIMENTAR: Calatoria ta de pana acum a fost lunga si au fost multe aventuri pe drum, dar pe masura ce ajungi la destinatie cu un vis, apare si un sentiment de bucurie si sarbatorire. Este important sa te opresti si sa te odihnesti si sa te feliciti pentru cine esti si pentru tot ce ai facut. Calatorul divin ii uita pe cei care au fost nu foarte onorabili cu el de-a lungul drumului. Elibereaza si tu orice resentiment, frica sau tristete pe care le-ai adunat, poate, de-a lungul calatoriei pana aici. Iti atingi un tel, deci lasa sa plece orice altceva. Esti o fiinta magnifica divina care poate aduce lumina in inima altora. Sarbatoreste-te si onoreaza-te. Meriti.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

SOLITUDINE – IN TACERE APARE PACEA TA

In tacere vei gasi profunzimea a cine esti tu de fapt, a constiintei fiintei tale, precum si pacea interioara. Acum nu este timpul sa te aventurezi cu un nou proiect sau un nou ciclu de viata. Este timpul sa faci un pas in spate si sa stai linistit. In tacere, ai ocazia sa cauti si sa gasesti raspunsuri la dorintele cele mai profunde ale sufletului tau. Cauta starea de solitudine si ea iti va revela ce ai nevoie sa stii. Indiferent ce se intampla in jurul tau, gaseste serenitatea. MESAJ SUPLIMENTAR: Puterea ta adevarata se naste din tacere. Uneori, un calator pe drumul vietii sale este intr-o asemenea graba sa ajunga la urmatorul punct al destinatiei sale incat ajunge sa fie separat de sursa sa spirituala. Totusi, atunci cand acesta isi dedica timp de singuratate, totul se reaseaza in perspectiva corecta. Fa-ti timp zilnic pentru cel putin 10 minute de tacere totala in care respiri lent si profund. Imagineaza-ti cum inhalezi vitalitate si dai afara tot ce nu mai ai nevoie. Afirma ca totul este bine si va fi bine. Treci dincolo de galagia si haosul de pe strada si auzi vocea sinelui tau si a ghizilor spirituali.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Apa iti curata trecutul si vindeca prezentul

O vindecare fizica sau emotionala va avea loc in curand. Exista un proces de vindecare a unor vechi rani si de eliberare a poverilor lor si chiar o eliberare a limitarilor din alte vieti. Totul este iertat. Iarta-te si tu, elibereaza-te. Iarta toate agresiunile altorta fata de tine, facute cu voie sau fara de voie. Este timpul sa lasi ca totul sa se duca.MESAJ SUPLIMENTAR: Ca sa aiba loc o noua crestere, vechiul trebuie spalat si lasat sa se duca. Acest mesaj indica prezenta unei perioade de a curata tot ce nu iti mai serveste si te sustine. Acest proces este facut pentru tine de catre ghizi fara ca tu sa stii ce iti este curatat si eliberat. Totodata, este un mesaj sa faci si tu curatenie ca sa elimini ce nu iti mai e folositor. Dezordinea fizica este deseori un indiciu al dezordinii mentale si emotionale. Lasa energia de curatare energetica a ploii sa curga peste viata ta si sa elimine din corpul tau toate provocarile, spalandu-ti energia. Foloseste apa din belsug pentru a-ti curata campul energetic. Fa dus rece. Inoata in mare. Alearga in ploaie.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

VINDECATOR MISTIC

PRIN TINE CURGE ENERGIE VINDECATOARE Vindecare interioara si exterioara la toate nivelele are loc in viata ta. O situatie, o relatie sau o provocare de ordin fizic se va rezolva. Ai credinta ca se va intampla asa. Acum este timpul sa gasesti sursa provocarilor tale. Transforma suferintele interioare si fa-o acum. Nu trebuie sa mai porti aceasta povara cu tine. Tu esti o forta vindecatoare si pentru altii, in caz ca nu esti constient de asta. MESAJ SUPLIMENTAR: Sunt vremuri cand un calator divin se abate in drumul sau ca sa gaseasca vindecatorul mistic. Vindecatorul il invata ca totul in natura are abilitatea de a se restaura si vindeca si iti reaminteste ca si tu ai in tine aceasta forta. Pentru ca vindecarea sa se produca in exterior, este esential ca mai intai ea sa aiba loc in planurile interioare. Ca sa faci asta, stai cu ochii inchisi in stare de relaxare si pace absoluta si vizualizeaza-ti un viitor excelent pentru tine asa cum il vezi si vrei tu, apoi ai incredere ca vindecarea este pe drum spre tine. Repeta acest proces de cateva ori pe zi, zi de zi. Pot aparea aspecte din vieti trecute tocmai ca sa fie eliberate. Ingerii responsabili pentru restaurare si vindecare lucreaza cu tine ca sa iti rezolve provocarile fizice si emotionale. Ai rabdare si ai incredere ca dincolo de suprafata totul este bine.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

ESTI IN FLUX, TOTUL CURGE BINE

Desprinde-te cu curaj de tarm. Intra in flux. Te misti acum intr-o perioada de usurinta si gratie. Totul se deruleaza perfect si in timpul potrivit pentru tine. totul se aseaza asa cum trebuie pentru ca tu nu opui rezistenta si nu manifesti control, ci stii sa te lasi purtat de uriasa forta naturala a marelui fluviu numit Viata. Bucura-te de calatorie. Nu este momentul sa incerci sa controlezi niciun eveniment din viata ta. Lasa Creatorul sa te sustina. Nu trebuie sa faci totul de unul singur. Gloria Universului curge prin tine, simte-o. MESAJ SUPLIMENTAR: Nu este mereu usor sa te desprinzi de siguranta pe care ti-o ofera tarmul atunci cand navighezi in corabia vietii tale. Totusi, acest mesaj iti cere sa iti asumi riscul de a da drumul. Cand esti cu adevarat in flux, nu trebuie sa impingi sau sa tragi cu efort ca sa faci ca lucrurile sa se intample. Poti curge in jurul oricarui obstacol, ocolindu-l. Daca exista vreo situatie in viata ta care nu se aseaza asa cum e mai bine, da-i drumul si renunta sa mai incerci. Nu este timpul potrivit. Cand esti in starea de flux, nu impingi raul sa mearga mai repede si nici nu vaslesti impotriva curentului sau. Doar te bucuri si te lasi purtat de calatorie. Daca nu simti curentul bland si usor al vietii, poate insemna ca incerci sa controlezi situatiile din viata ta sau ca ai judecata sau critica de sine. Felul in care sa te muti sa fii in flux este prin recunostinta si apreciere si permitand altora si spiritului tau sa te sustina si ajute.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

ASTEAPTA-TE LA MIRACOLE

Imediat dupa colt te asteapta un miracol care sa se manifeste in viata ta. Elibereaza teama si nesiguranta pentru ca minuni maiestuoase asteapta sa se deruleze in ochii tai. Uita-te dupa ele, asteapta-le si imbratiseaza-le. Unele vin in forme nebanuite sau atipice. Ai incredere ca totul se desfasoara pentru binele tau inalt. Asteapta-te sa ai parte de miracole in viata ta. MESAJ SUPLIMENTAR: La ceea ce te astepti are tendinta sa se realizeze. Cu cat devii mai constient de micile miracole din viata ta, cu atat ele cresc in magnitudine. Sarbatoreste si pretuieste-le atunci cand apar, indiferent cat de marunte iti par a fi. Ceea ce altii considera ca este banal, un calator divin poate vedea ca sunt minuni. Priveste-ti viata intr-un mod nou. Da drumul fricilor si asteptarilor si permite Creatorului sa iti solutioneze provocarile in moduri misterioase si minunate. Nu iti limita felul in care gandesti ca apar miracolele in viata ta. Totul este bine.


2 comments:

Anonim spunea...

Doamne ajuta amin

Anonim spunea...

Multumesc pesti

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții