Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop tarot săptămâna 31 iulie - 6 august 2023

Written By NIKE B. on duminică, 30 iulie 2023 | 16:25



Citește Horoscopul tarot săptămâna 31 iulie - 6 august 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 30 iulie - 6 august 2023 – Citirea săptămânală de tarot cu o singură carte pentru 31 iulie - 6 august 2023 este aici, pentru fiecare semn zodiacal. Săptămâna aceasta tragem în mare parte cărți inversate, care întotdeauna tind să încurce oamenii. Cărțile inversate nu implică neapărat negativitate, ci mai degrabă interpretări diferite ale sensului original al fiecărei cărți. Uneori, inversarea unei cărți de tarot poate aduce o privire „mai ușoară” asupra a ceea ce ar putea fi grav. Lecțiile din această săptămână se concentrează pe dreptate și finanțe. Nu există prea multe sfaturi în dragoste sau relații, dar sunt o mulțime de sugestii aici pentru ca noi să fim atenți la propriul comportament în chestiuni de bani și dreptate. De asemenea, vom primi știri care ar putea schimba cursul vieții noastre și trebuie să le acceptăm pe toate, atât bune, cât și rele. De asemenea, se pune accent pe diligență și pe a face ceea ce trebuie. Aceasta este șansa noastră de a repara ceea ce s-a rupt în ceea ce privește relațiile și neînțelegerile în familie. Săptămâna aceasta nu prezintă pentru nimeni o amenințare gravă și promite să îndreptăm greșelile vieții noastre dacă ne concentrăm să depunem îndeajuns efort.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Nouă de cupe, inversat

Tarotul din săptămâna aceasta dezvăluie că faci tot ce poți pentru a crea ceva frumos și că, deși ești pe drumul cel bun, obiectivul tău de realizare s-ar putea să nu fie în această săptămână dus la îndeplinire. Totul este bine și nu ai de ce să-ți faci griji. Este mai mult un avertisment pentru tine care îți spune să continui, nu te opri. Nu vei primi nimic săptămâna aceasta, dar eforturile tale se îndreaptă absolut către succes. Rămâi cu încrederea și ai încredere în proces. Totul se va rezolva pentru tine.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Șapte de bâte, inversat

Această carte are rezultate pozitive în starea sa inversată. Săptămâna aceasta te va pune în situația de a câștiga o ceartă. Deși cearta nu este minunată, să știi că ai avut dreptate și că rolul tău în ceartă este justificat și adevărat este un sentiment bun. Nu te lași sfâșiat în timp ce comunici ceea ce crezi că este adevărat cu ceilalți. Îți spui doar sentimentele și, în cele din urmă, vei fi cunoscut ca persoana care le-a predat o lecție bine-necesară și apreciată tuturor.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Nouă de bâte, inversat

Poți aștepta cu nerăbdare prea multe obstacole care îți vor împiedica progresul în această săptămână. Acest lucru nu înseamnă că nu vei obține ceea ce ai nevoie, dar înseamnă că toată lumea și totul din viața ta îți va sta în cale. Nu vei avea bani pentru asta. Nu vei putea avea o întâlnire importantă. Cina va arde accidental și este posibil să nu poți face o plată a unei facturi. Nimic nu este tragic și totul este frustrant, dar va fi bine.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Împărăteasa, inversată

Ești pe cale să vezi ceva în viața ta dezvăluindu-se, chiar în fața ochilor tăi, iar asta nu implică nimic negativ. A existat un mister și ai petrecut ani de zile încercând să-ți dai seama ce se întâmplă. Săptămâna aceasta te va face să afli ceva important, care va completa un anumit episod din viața ta. Aveai nevoie de acest „lucru” să te pună pe cale și se apropie de final săptămâna aceasta. Totul e bine.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Carul, inversat

Aceasta este săptămâna în care afli în sfârșit câteva știri pe care le aștepți. Verdictul nu este ceea ce ți-ai dorit. Există șanse mari ca acest lucru să aibă de-a face cu chestiuni legale. Dacă ai fost implicat într-un proces, s-ar putea să descoperi că nu ai un umăr pe care să te sprijini sau ți se va oferi ceva pe care îl consideri jignitor de insuficient. Săptămâna aceasta te va face să te lupți și să nu ai chef să cedezi.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Diavolul, inversat

O să intri într-o ceartă cu cineva săptămâna asta care te deranjează cu adevărat. Lucrul la tine, Fecioară, este că te duci până în pânzele albe, atunci când simți că cineva și-a depășit limita și asta vei face în timpul săptămânii. Pur și simplu nu-ți pasă ce crede cineva despre tine. Pe măsură ce vezi pe cineva că începe acțiunea de revoltă, pentru că te-a jignit așa cum vrea, vei lăsa această persoană fără cuvinte și incapabil să se descurce singur.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Șapte de cupe

Săptămâna aceasta îți aduce lucruri frivole, dar distractive de făcut. Săptămâna aceasta nu promite nimic prea serios, ceea ce ar putea fi un lucru perfect. Interesele și hobby-urile tale vor fi acolo unde îți este mintea, ceea ce ar trebui să funcționeze foarte bine pentru tine. Nu plănuiești să realizezi ceva gigantic, deoarece săptămâna aceasta nu este programată pentru acest tip de ambiție. Rămâi cu proiecte ușoare și lucruri pe care știi că le poți finaliza.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Steaua

Această carte a derutat întotdeauna oamenii și, cu toate acestea, adevăratul său sens se învârte în jurul ideii că tu ești vedeta propriului tău spectacol în această săptămână. În esență, vei fi persoana „aceea” în mintea tuturor. Atenția pe care o vei primi poate fi bună sau rea, dar singurul lucru pe care nu îl vei putea contesta este „suma atenției” pe care o vei primi. Deci, dacă te simți în intimitate și liniște săptămâna aceasta, pregătește-te pentru un atac de atenție, deoarece toate privirile vor fi ațintite asupra ta.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Șase de cupe, inversat

Săptămâna aceasta îți aduce satisfacții instantanee. Vei fi proactiv când vine vorba de diligență. Aceasta înseamnă că, dacă plătește o datorie, vei primi recompensa de a nu mai fi niciodată deranjat de ea. Deși pare evident, este și ceea ce vei face săptămâna aceasta. Așteptă-te să clarifici vechile neînțelegeri și să începi noi eforturi. Mișcările tale sunt bine echilibrate și nu vor crea o consecință karmică. Te vei simți bine cu alegerile tale săptămâna aceasta.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Doi de spade, inversat

Te poți baza pe imagine mai degrabă decât pe conținut în această săptămână, deoarece această carte implică faptul că vei încerca să treci peste cineva. S-ar putea să ai succes la asta, dar vei ști că, la un anumit nivel, orice ți-a adus succesul a fost oarecum o minciună sau o imagine falsă despre tine. Este doar uman să vrei să ai lucruri, iar pentru tine, să obții ceea ce îți dorești săptămâna aceasta, vei oferi și primi informații înșelătoare. Vei scăpa de asta și asta te va mulțumi. Totuși, în interior, s-ar putea să porți cu tine ceva vinovăție pentru reprezentarea ta falsă.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Regele de bâte

Așteaptă-te să găsești îndrumare și să primești o mână de ajutor în această săptămână, deoarece există cineva în viața ta care este foarte bun la acest gen de lucruri. Vei fi salvat într-un fel de a vorbi, care se referă la îndrumări sau sfaturi financiare în chestiuni de drept. Familia este acolo pentru tine și poți depinde de cei în care ai ajuns să ai încredere. Un lucru este sigur, nu ești singur. Poți profita de oricine care îți oferă ajutorul, deoarece este de încredere și capabil să lucreze cu tine și pentru tine.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Patru de bâte, inversat

O carte perfectă și o săptămână perfectă de urmat. În ceea ce îți pui energia înflorește în moduri pozitive. Viața de familie este bună și toate argumentele au fost date deoparte. Este, de asemenea, o săptămână de vindecare, deoarece ajungi să realizezi că nu există obstacole care să stea în calea progresului tău. Poți ajunge la un vechi prieten doar pentru a descoperi că prietenia este încă vie și înflorește. Săptămâna aceasta este fabuloasă pentru reuniuni și pentru a vorbi despre vechi amintiri bune.



1 comments:

Anonim spunea...

Felicitări, multumesc, informarile sunt de folos

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții