Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscopul Runelor pentru Săptămână 3-9 Iulie 2023

Written By NIKE B. on luni, 3 iulie 2023 | 17:05



Horoscopul Runelor pentru Această Săptămână

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscop rune 3-9 iulie 2023. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 3-9 iulie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Horoscopul Runelor pentru Această Săptămână 3-9 Iulie 2023 – Rune bune, gânduri bune! Iata detaliile pentru fiecare semn astrologic in parte:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sfatul acestei saptamani este sa ramaneti cat mai calmi cu putinta. Invingeti-va pornirile de a va rezolva problemele in cel mai aprig mod si nu va ganditi ca un conflict deschis ar putea sa fie soutia optima. Alegeti calea diplomatica saptamana aceasta, chiar daca lucrurile nu sunt exact asa cum vi le doriti.Runa etalata – MANNAZ, inversata. Aceasta este runa relatiilor, a omenirii si a aerului vietii dintre si din oameni. Energia runei este aliniata cu Odin, Tatal ceresc si Frigg, Mama Pamant. Viata ta se desfasoara intre cer si pamant. Este anuntata o posibila deceptie dinspre unii oameni cu care ai de-a face si esti prevenit in acest sens. Continua sa crezi in relatii dar fii atent cu ce oameni te insotesti. Fiecare isi aduce contributia la drumul tau atat cat este menit. Cauta relatii care sa te implineasca cu adevarat.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este o perioada in care trebuie sa va ocupati de voi si mai ales sa acordati timp relaxarii. Grijile pentru cei din jur v-au acaparat parca prea mult si ati uitat sa luati o pauza. In privinta celorlalti, daca ati fi mai obiectivi, ati reusi sa vedeti ca lucrurile nu stau atat de grav si este doar o panica aparenta.Runa etalata – RAIDO. Semnificatie : CALATORIA. Aceasta runa este relationata cu comunicarea si armonia a ceva facut din doua elemente. De regula semnaleaza posibilitatea unei calatorii, fie ea in lumea fizica sau in adancul fiintei. O asemenea calatorie are drept scop vindecarea de sine sau schimbarea de sine. Runa Raido avertizeaza sa fii moderat in orice excese ale vietii. Poate ca o uniune neasteptata va aparea in viata ta sau poate te vei reuni cu cineva pe care nu l-ai vazut de mult timp. Sau poate o reuniune prevazuta de runa Raido se refera la anumite aspecte interne din tine care au fost in conflict in tine de ceva vreme.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aceasta este o saptamana foarte buna pentru voi, dragi natii Gemeni. Lasati din grijile trecutului deoparte si ganditi-va la oportunitatile de acum pe care le-ati putea irosi.Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo indica faptul ca acum esti o persoana careia ii place sa detina controlul. Este momentul sa dai drumul la o parte din acest control si sa ai timp pentru tine insuti, in loc sa te tot ingrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control. Ai nevoie sa ii lasi pe altii sa isi gaseasca propria lor cale, sa faca propriile lor greseli si sa invete din ele. Nu poti fi adapost pentru ei pentru totdeauna.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nativii Rac sunt expusi unei schimbari care va veni negresit saptamana aceasta. Chiar daca sunt lucruri pe care trebuie sa le rezovati, daca nu ati gasit nca cea mai buna solutie, incercati sa mai asteptati putin. Saptamana aceasta vor apare avariante care nici nu v-ar fi putut trece prin cap.Runa etalata – Thurisaz: In milologia norvegiana, stravechiul si siretul Gigant Farbauti (tatal lui Loki) a fost dintotdeauna dusmanul zeilor nordici. Si, desi avea rolul de a chinui omenirea, au dat zeilor norvegieni un scop: sa protejeze taramurile lor sacre. Acesta runa reprezinta tradarea Gigantilor de gheata, si transmite mesajul ca e nevoie sa fii atent, vigilent cu ceea ce se intampla in jurul tau.

Leu (23 iulie - 22 august)

O energie noua pentru nativii Leu. Simtiti ca aveti mai multa putere, mai multa energie. Corpul vostru poate face fata si starilor de oboseala prelungita iar motivatia va da aripi. Sunteti gata sa incepeti o viata noua!Runa etalata – Odin : Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara are cam multă viteză. Dacă nu forţează mâna norocului, va avea parte de lucruri frumoasă, care sunt pregătite doar pentru cei care ştiu să aştepte. Să nu se grăbească.Runa etalata – Eihwaz : O situatie de care esti interesat are anumite obstacole sau intarzieri. Vrei sa mergi inainte cu viteza, ceea ce este de inteles. Totusi, lasa-ti energia creativa sa te duca mai depaerte insa cu rabdare si in timpul potrivit. Dificultatile pe care le poti experimenta au un efect beneric si intarzierea poate sa duca la ceva necesar pentru aceasta situatie, chiar daca e greu de crezut acum.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Saptamana aceasta nu va trece ca oricare alta. Va asteapta o surpriza, un cadou, ceva ce ati asteptat demult si care acum va insenineaza zilele. Runa etalata – Dagaz : Daca vrei un sfat bun de la aceasta runa, acesta este sa nu iti fie frica. Schimbarea iti este favorabila. Procedeaza cu incredere si credinta si ai convingerea ca victoria va veni spre tine, indiferent de circumstantele exterioare ale momentului prezent.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Saptamana aceasta se anunta o calatorie importanta si trebuie sa fiti pregatiti. Nici nu va puteti gandi ce aventura si ce provocare, dar mai ales ca destinul vi se poate schimba pe parcursul acestui drum.Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Daca ai ratat ceva o data, sa nu te lasi impiedicat sa incerci din nou. Poate nu realizezi din prima lucruri, dar nu renunta. Daca inveti de la trecut si de la prezent, te vei ajuta sa ai un viitor mai luminos. Nu te teme sa ceri ajutor.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Saptamana aceasta trebuie sa va ocupati de statutul vostru si de pozitia pe care o aveti atat in societate cat si acasa sau la serviciu. Au fost multe in ultima perioada care v-au defocusat si ati pierdutputin din stima celor din jur. Nu va faceti griji, va reveniti rapid si lucrurile intra in normal.Runa etalata – ISA : Aceasta runa iti comunca despre o perioada similara cu iarna : totul pare inghetat, oprit si scufundat in liniste. Planurile par a fi suspendate sau suspenda-le tu. Nu dispera : in viata intotdeauna exista un moment de gestatie de dinaintea nasterii. Aceasta pauza este cauzata mai degraba de circumstante externe decat interioare. Totusi, incearca sa vezi si ce aspecte interne te mentin si contribuie la aceasta pozitie si da-le drumul. Curata, elibereaza, lasa trecutul sa ramana in trecut. Asta va accelera procesul de deblocare si viitoare inflorire. Tine minte ca semintele dorm iarna sub pamantul inghetat. Dar nu inseamna ca nu exista sau ca nu vor inmuguri la momentul potrivit. Ai incredere in propriul tau proces si asteapta semnele regenerarii ce inevitabil vine.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Fertilitate şi belşug pentru cei tineri. Visele se împlinesc peste puţin timp.Runa etalata – LAGUZ : Imagineaza-te ca esti in voia valurilor pe un fluviu si ai incredere in el, simte-te relaxat si in siguranta. Oricare ar fi situatia pe care o ai, poti avea incredere in acea parte din tine de nivel superior care te conduce si care se manifesta prin intuitie. Chiar daca ti se pare nerealist, situatia prezenta iti necesita acest comportament in care sa lasi intuitia sa te ghideze. Cand esti in asemenea situatie, nu este timp de reflectii si rationalizari.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Sunt schimbări mari.Runa etalata – Mannaz : Mannaz este runa umanitatii si a umanului in general, tu, corpul tau, mintea ta, egoul tau, lumea si oamenii. Prietenii, familia, asociatii. Semnifica toleranta si minte deschisa, caritate, dedicare, consideratie pentru altul si bunatate. Mannaz este simbolul rasei umane si a naturii umane obisnuite din fiecare barbat sau femeie. Suntem intr-o familie de oameni dar totusi singuri in viata si in calatoria spre moarte. Mannaz este inteligenta, creativitate, vorbit, planificare in avans si implica colaborarea dintre doua persoane pentru un bine comun si pentru o lume mai buna.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste nouă, fierbinte şi pasională. O rună la fel de bună. Peştii sunt norocoşii norocoşilor saptamana aceasta si trebuie sa fie pe „faza” 24 de ore din 24. Nu este nicio secunda de pierdut acum.Runa etalata – Othila: Othila iti transmite un mesaj clar: maretia poate veni din lucruri mici. Ce faci acum contribuie la ce vei lasa in urma. Ce a fost facut in trecut de catre stramosi trebuie pretuit si respectat.

1 comments:

Anonim spunea...

Tot ce postați la horoscop corespunde,felicitări, continuati, multumesc

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții