Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Citește Mesajul zilei de 23 Octombrie 2023

Written By NIKE B. on luni, 23 octombrie 2023 | 09:28



Mesajul zilei de 23 Octombrie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 23 Octombrie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Uneori este nevoie să dai drumul unor greutăți pe care le cărai cu tine, ca să poți să înaintezi mai repede. Și da, știu că este foarte greu pentru mulți oameni să facă o asemenea curățenie în viața lor, să pună punct unor relații care nu mai servesc Binelui lor, fiindcă au atașamente. Dar eu, unul, prefer să pierd niște oameni care nu-și mai găsesc locul în viața mea, decât să mă pierd pe mine însumi sau să-mi pierd șansa de a-mi împlini Menirea. În cazul multor oameni, atunci când în calea lor apar niște persoane care ar putea fi companioni prețioși în Călătoria acestora spre a-și împlini cel mai înalt potențial, persoanele respective nu au loc să intre în viața acestora, pentru că toate locurile sunt ocupate de indivizi care nu au ce căuta acolo, care nu contribuie cu nimic la Binele lor. Faceți curățenie în viața voastră, dați drumul relațiilor cu oameni mediocri, cu oameni care nu aduc plus valoare în viața voastră! Înțelegeți că acei oameni vă trag în jos, vă încetinesc/ blochează evoluția! Nu puteți realiza lucruri mărețe când în cercul apropiaților voștri sunt oameni mediocri. Nu mai țineți aproape de voi oameni doar din milă sau din inerție sau pentru că știți că acei oameni „au nevoie de voi” și acceptați să fiți căpușați! Faptul că niște oameni cred că „au nevoie de voi”/ „fără voi nu pot trăi”/ „fără voi nu se pot descurca” nu înseamnă că sunteți obligați să-i țineți în viața voastră.



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 23 Octombrie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

FII BLAND Blandetea si intelepciunea sunt atributele lui Dumnezeu si ale tuturor creatiilor divine…inclusiv ale tale. Ca bebelus, erai plin de blandete si erai foarte dulce. Ai in continuare nevoie sa fii asa, chiar daca acum esti adult. Exista multa putere in a fi bland si linistit. De exemplu, tragand de tulpina unei plante in crestere nu o va face sa creasca mai rapid. Daca tragi de petalele unui boboc de trandafir, nu il va face sa se deschida si sa infloreasca mai repede. In schimb, iubirea si blandetea au de departe beneficii mult mai mari. Exista o situatie de viata in care consideri ca este bine sa aplici blandetea ? Poate este nevoie sa renunti sa incerci sa controlezi un rezultat dorit si sa il abandonezi spre divinitate si timpul perfect ? Daca spui rugaciuni ca sa ai pace in suflet sau daca meditezi pentru o solutie pasnica la o disputa poate face minuni. Folosirea fortei este rareori o solutie eficienta, deci apeleaza la marea intelepciune de a cere lui Dumnezeu sa iti acorde zi si noapte protectie si solutiile si oamenii perfecti care sa iti aduca numai binecuvantari in viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

FII TU IUBIREA PE CARE DORESTI SA O PRIMESRTI

Calea adevarata ca sa traiesti o viata implinita incepe permitandu-i lui Dumnezeu sa lucreze prin tine si sa binecuvantezi pe toti cei pe care ii intalnesti. Scriptura te invata sa fii un canal prin care Dumnezeu lucreaza ca sa ii atinga pe altii. Dumnezeu lucreaza prin oameni si fluviul de bunatate al lui Dumnezeu curge prin fiecare om. Iisus a fost un model de lipsa de egoism in numele lui Dumnezeu. El nu a venit aici doar ca sa isi vada de interesele Lui. Inima sa a servit si pentru altii pentru ca prin sangele Lui curgea iubirea, iubirea Tatalui. Daca te apropii de Dumnezeu, devii si tu un canal de iubire si pace, iar binecuvantarile pe care le primesti sunt uimitoare, dar sa nu le tii doar pentru tine. Asadar, extinde-ti iubirea. Da cu usurinta spre altii ceea ce ai primit de la Tatal tau Ceresc. Serveste, mergi acel kilometru in plus, incurajeaza pe cei cu inima franta, roaga-te pentru cei ce au nevoie de ajutor. Fii generos. Cand dai din timpul tau, din resursele tale, din banii tai, nu doar ca esti binecuvantat dar multe lucruri bune se intorc spre tine in cai miraculoase si multiple.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

CU DUMNEZEU ORICE ESTE POSIBIL

Cu totii ne aflam in situatii de viata in care avem nevoie de ajutor suplimentar si trecem prin vremuri in care nu vedem solutiile la problemele noastre. Cand obstacolele par insurmontabile, focuseaza-te pe puterea suprema a lui Dumnezeu ca sa mute muntii pentru tine prin credinta ta. Spune muntilor tai despre Dumnezeul tau! Cu credinta nestramutata, miracolele curg in viata oricui. Poate ca nu stii cum se va rezolva o situatie, dar Dumnezeu stie! Intra in intelepciunea sa divina si vei primi solutii ingenioase prin rugaciune. Nu te ingrijora sau preocupa despre cum va fixa El o situatie, doar focuseaza-te pe a asculta de instructiunile divine ca sa actionezi apoi fa-o fara ezitare sau amanare.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

IUBIREA FACE LUMINA

Cand esti fata in fata cu o mare schimbare de viata poti simti frici pentru necunoscut. O schimbare in prezent te poate face sa iti amintesti de alte schimbari din copilaria ta, din relatiile cu prietenii, cu colegii, cu parintii. Astfel poate sa iti apara nostalgie, gandind ca lucrurile au fost mai bune in trecut decat sunt in momentul de fata. Chiar te poti teme de schimbare pentru ca inca sunt procesate schimbarile din copilaria ta pe care le-ai gestionat cu greu. Totusi, nu esti absolut niciodata singur in timpul schimbarilor de viata. Dumnezeu si ingerii tai pazitori sunt cu tine la fiecare pas, ghidandu-te si ajutandu-te. Viata poate avea provocari iar Dumnezeu iti lumineaza pasii urmatori. Cand iti infrunti fricile, te transformi puternic si iti cresti o putere divina pe care nu credeai ca o poti avea. Pasarea Phoenix este simbolul renasterii, a noilor inceputuri si a sperantei. Abandoneaza-te puterii superioare a lui Dumnezeu, stiind ca El are un plan divin care sa te ajute sa iti desfaci in siguranta aripile.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

BINECUVANTARILE TALE

In vietile pamantesti, lucrurile nu merg mereu asa cum ai dori. Probleme mai apar dar felul in care stii sa le gestionezi este ceea ce conteaza. Te poti plange si poti avea obsesie asupra problemelor sau te poti ruga pentru solutii si actiona asa cum te ghideaza Dumnezeu. Tine un jurnal cu felurile in care Dumnezeu deja te-a binecuvantat si ti-a raspuns la rugaciuni. Citeste acestea in clipele de provocare, ca sa te ajuti sa iti cresti credinta ca El continua sa te ghideze. Focusarea pe binecuvantari iti mentine inima deschisa cu bucurie spre frumosul vietii. Ti se reaminteste cat de multe motive de recunostinta ai iar aceasta stare iti da optimism care iti deschide usi noi si iti aduce noi oportunitati. Nu suntem niciodata singuri, desi asa poate parea uneori. Dumnezeu este mereu alaturi de noi. Rugaciunea este linia verde permanent deschisa spre divinitate! Toate nevoile tale (deci nu neaparat toate dorintele pentru ca nu toate dorintele sunt si bune pentru tine) sunt implinite cand te rogi. Numara-ti motivele de recunostinta si spune multumesc pentru ele.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

MAI MULT TIMP AFARA

Intr-o lume plina de tehnologie, este usor sa ramai captiv in fata unui ecran, de computer, de televizor sau de telefon mobil. In aceste vremuri moderne, este usor sa ramai in interior si sa uiti ca aI nevoie de contact cu natura ca sa iTi echilibreze viata. Ca si copil, preferai mai mult natura sau tehnologia ? Poate ca ai avut in copilarie drag de un anumit copac. Iti amintesti sa te joci in aer liber cu coarda, sa iti faci ascunzatori in copaci ? Copacii ne ajuta sa ne calmam si sa ne bucuram de moment. Doar fiind in apropierea lor, te simti improspatat si reenergizat. Divinitatea a creat plantele si cu scopul de a ajuta oamenii, ele ofera oxigen ca sa putem respira aer esential si curat pentru viata. Gaseste un copac pe care il iubesti si petrece timp in preajma lui in contemplare tacuta. Te vei simti imediat ridicat vibrational in compania sa tacuta, blanda si maiestuoasa.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

UN CAMIN FERICIT

Daca nu ai avut caminul plin de iubire si lumina in copilarie asa cum visai, poti oricand sa il creezi acum pentru tine, pentru familia ta si pentru copilul tau interior. Daca caminul copilariei tale ti-a lasat o amintire placuta, poti recrea acel sentiment de iubire si siguranta acum la maturitate. Roaga-te ca Dumnezeu sa iti umple casa cu iubirea si lumina divina care inlatura orice intuneric. Toate fiintele au nevoie de adapost. In natura, animalele sunt norocoase sa traiasca oriunde este cel mai bine pentru ele. Ca oameni, aveti unele limitari practice si nu puteti sa ne faceti casa chiar oriunde doriti. Rugaciunea si credinta deschid usa pentru a gasi caminul potrivit care sa fie mentinut in pace si protectie. Are casa ta nevoie de o curatenie amanuntita, inclusiv sa scapi de lucruri vechi ce te trag in spate ? Plimba-te prin casa si intreaba spiritul sfant sa iti indice care sunt lucrurile ce ar fi bine sa le donezi, vinzi sau arunci. Poate ca este timpul sa iti faci bagajul si sa te muti in alta casa. Fie ca noua locuinta apare ca necesitate sau ca alegerea ta, te poti ruga la Dumnezeu sa te ghideze spre locul ideal de locuit. Poti si sa te rogi sa ti se dea motivatia de a face curatenie detaliata in casa daca prea multele obiecte adunate au facut ca spatiul sa nu mai para confortabil.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

LUMINA TA STRALUCITOARE

Atunci cand te focusezi asupra divinitatii si permiti fluxului iubirii lui Dumnezeu si a luminii Sale sa patrunda in viata ta, alti oameni observa energia ta si sunt inspirati sa faca la fel. Altii pot fi atrasi de lumina ta divina stralucitoare ca fluturii la bec. Poti sa le spui secretul tau si invata-i despre iubirea lui Dumnezeu si despre puterea miraculoasa a rugaciunii. Straluceste-ti lumina de-a lungul vietii tale zilnice obisnuite, atingand orice faci cu dragoste. Este asa de simplu si asa de eficient incat efectele sunt uluitoare. Cand permiti luminii tale divine sa straluceasca, tu devii si mult mai frumos, atat in interior cat si in afara. Chiar si infatisarea chipului tau devine mai intinerita. Copiii stralucesc iubirea lui Dumnezeu in mod natural si tu inca ai aceasta abilitate, ca si adult.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

DA-I GRIJILE LUI DUMNEZEU

Cand eram copii, obisnuiam sa dormim zinc dupa-amiaza. Ei bine, nevoia noastra pentru odihna nu a disparut pentru ca suntem adulti. Exista un motiv pentru care Dumnezeu a binecuvantat a saptea zi si a sanctificat-o, declarand-o zi de odihna, pentru ca avem nevoie! Toti avem nevoie de timp pentru a ne deconecta de la lume, pentru a ne incarca de energie si a ne creste atitudinea. Relaxarea poate lua multe forme : poti petrece timp odihnindu-te, rugandu-te sau stand cu familia la masa. Poti sa te bucuri de timp in natura, stand langa un copac sau langa o apa. Evita electronicele cand te odihnesti, ca sa te reconectezi cu Dumnezeu fara distrageri. Te poti relaxa acasa cu un pui de somn de dupa-amiaza, gradinarind sau citind o carte buna. Cand te odihnesti, este mai usor sa il auzi pe Dumnezeu si sa ii eliberezi orice griji sau preocupari ; solutiile sunt deseori descoperite cand esti relaxat si deschis spre ghidarea divina. Somnul este vindecator in multe privinte si sunt multe moduri de a-l avea, inclusiv punand ulei esential pur de lavanda pe perna, ascultat de muzica odihnitoare, o baie buna inainte de somn cu ulei esential in ea. Vise placute!






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

EXPRIMA-TE PRIN CREATIVITATE

Ce arte sau activitati creative iti placeau cand erai copil ? Aspirai sa devii un muzician, dansator, scriitor, pictor sau alt tip de artist ? Creativitatea ajuta la eliberarea stresului si relaxeaza. Poti exprima astfel idei si sentimente tinute in tine. Chiar daca nu esti sigur cum sa te exprimi creativ, actiunea ta artistica de orice fel va deschide portile creativitatii pentru tine. Pana la urma, asta inseamna sa fii creativ : sa fii unic si sa te bucuri de talentele pe care ti le-a dat Dumnezeu. Le ai din belsug! Atunci cand te manifesti creativ in orice fel, ai oportunitatea sa atingi inimile altora. Totusi, nu e neaparat necesar sa iti arati creatia altora. Poti sa faci ceva doar pentru satisfactia ta particulara. Este important sa te exprimi in moduri in care sa te simti bine si sa iti reincarci bateriile. Muzica si dansul pot fi o forma de rugaciune si meditatie. Fa-ti timp sa te exprimi in orice mod simti si observa cum devii mai usor la suflet. Sarbatoreste viata si lasa-ti viata sa fie un cantec si un dans minunat, un tribut adus lui Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

PRIVESTE INAINTE CU PUTERE SI CURAJ

Cand erai copil, ai avut sentimentul ca ai fost creat pe acest Pamant ca sa implinesti o misiune importanta ? Este adevarat! Tu chiar ai o misiune in viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu care stie prea bine ca poti sa imi implinesti cu brio rolul si ca El te va sustine si intari pe drum. Cand inima iti este plina de credinta si incredere, poti sa mergi sigur pe tine prin viata, pregatit sa intalnesti orice vine spre tine. Cu incredere, nu cu aroganta, poti fi sigur ca Dumnezeu e mereu alaturi de tine, ghidandu-te cu iubire prin fiecare zi si noapte. Ca sa iti gasesti calea in continuare, intreaba-L pe Dumnezeu ce actiuni te ghideaza sa faci azi. Poate ca nu vezi imediat imaginea de ansamblu dar daca continui sa te rogi si sa urmezi ghidarea Lui, scopul tau va capata sens. Cu totii aveti un rol divin de jucat cat timp mergeti pe aceasta planeta minunata. Rugaciunea te ajuta foarte mult sa iti gasesti calea, este ca un indicator spiritual.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

VEZI TOTUL PRIN OCHII IUBIRII

Copiii sunt facuti din iubire pura si din iubirea lui Dumnezeu. Ei sunt iubire! Pe masura ce avansezi in varsta, focusul tau spiritual trebuie sa fie si mai mult spre iubire si sa adancesti si mai mult aceasta conexiune. Poti oricand sa ii vezi pe ceilalti prin ochii iubirii, asa cum Dumnezeu va vede pe voi. Iubirea inseamna putere, nu slabiciune. Deci cand alegi iubirea, inseamna ca alegi sa experimentezi viata avand puterea lui Dumnezeu in spatele tau. Puterea iubirii va fi mereu cu tine iar viata traita asa va fi infinit mai incantatoare comparativ cu viata in frica. Cand privesti prin ochii iubirii, orice situatie devine mai clara si luminoasa iar provocarile devin mai usor de rezolvat. Roaga-te sa primesti ajutor divin atunci cand iti este frica iar Dumnezeu va straluci lumina iubirii asupra ta ca sa te simti aproape imediat ridicat.

1 comments:

Anonim spunea...

Miltumesc

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții