Horoscop Urania, Pasul Fortunei 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 15–21 Octombrie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 15–21 Octombrie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 15–21 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Rac saptamina 15–21 Octombrie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 15–21 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 15–21 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 15–21 Octombrie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 15 și 16 octombrie (până la ora 18:05'), situații neprevăzute care provoacă enervare și angajează familia nativului. Racii se vor mobiliza rapid și vor face eforturile pentru a se apăra, a-și proteja imaginea, a-și consolida autoritatea (dacă sunt șefi, patroni, conducători, lideri, etc.) sau vor avea inițiative surprinzătoare prin curaj și determinare.

Luna Plină din 16 octombrie poate marca semnificativ o secvență de viață publică pentru acești nativi. Din după-amiaza zilei de 16 octombrie până pe 18 octombrie, ora 17:30', unele cunoștințe îi pot destabiliza pe Raci prin ceea ce spun, prin încercarea de a-i influența sau prin comportamentul lor marcat de egoism și interese materiale. Posibilă deziluzie sentimentală sau concluzie tristă pe fondul unor derapaje afective. Între 18 octombrie și 20 octombrie, ora 18:29', Racii vor fi rezervați evitând să-și facă publice intențiile ori părerile lor cu privire la ceea ce se întâmplă la locul de muncă, mai ales dacă, acolo, operează pentru moment, o anchetă, o cercetare, o verificare.

Rezolvarea unei stări de sănătate condiționată de un consult, o analiză sau un tratament efectuat în străinătate ori în urma unei deplasări în altă localitate, va beneficia, din 18 octombrie, de prezența planetei Venus în casa sănătății de fiecare zi. Între seara zilei de 20 și 21 octombrie, deși Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal, predispoziția astrală va fi marcată de discrepanțele ce vor surveni în relațiile parteneriale, familiale, oficiale sau instituționale. Bine ar fi ca Racii să se abțină să intre în dispute, să nu amplifice conflictele deja existente. Comportamentului lor va fi caracterizat de o uriașă încăpățânare, greu de disociat, în formă și conținut, de o rezistență psihică remarcabilă. Rigiditatea și fixismul lor în opinii, soluții și comportament îi va transforma în adevărați „gladiatori” ai conflictelor și abordărilor divergente.

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook