Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 Mai–3 Iunie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 28 Mai–3 Iunie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 Mai–3 Iunie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Rac saptamina 28 Mai–3 Iunie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Mai–3 Iunie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 28 Mai–3 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 28 Mai–3 Iunie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În ziua de 28 mai, Racii vor fi încercați de tot felul de curiozități stranii: să afle ceva, să experimenteze ceva ori ar putea fi puși, chiar și fără această disponibilitate a lor de moment, să treacă prin situații stranii, unele cu aer de accident. Între 29 și 30 mai, nativii ar putea fi obligați să reformuleze în mare grabă o serie de atitudini și viziuni asupra unor oameni, idei, întâmplări și planuri de viitor din perspectiva unor informații discrete pe aproape că le „prind din zbor” și care au darul de a-i alarma. Uneori, relațiile de muncă pot evolua de așa natură încât să-i oblige să ia în calcul amânarea punerii în practică a unor decizii anterioare.

Drumurile scurte ca și deplasările pe termen mai lung se pot împiedica de formalități, întârzieri sau de circuitul haotic al hârtiilor. Nu este o perioadă bună pentru nici un tip de examinare a competențelor iar dacă nativii nu se pot sustrage acestor examinări, este bine să rămână calmi, stăpâni pe situație și să nu răspundă la provocările, indiferent de la cine ar veni și ce domeniu de viață ar privi ele. Într-un registru al interiorității, nota generală a întregii săptămâni indică tensiuni, nehotărâre, cavalcadă sterilă a gândurilor, nesomn.

Între 31 mai și 1 iunie, maturii între 40 – 43 de ani pot trăi o întâmplare care să dea un sens nou feliei existențiale vizate, care să-i oblige să-și reformuleze un scop sau o metodă de afirmare profesională ori de obținere a succesului. Între 2 și 3 iunie, dorința unora de a-și consolida statutul prin relații, cunoștințe și prietenii le poate fi împlinită prin întâlnirea sau apropierea lor de persoane tinere sau mai tinere decât ei, dinamice, care să le ofere sprijinul sau un statut special. Relațiile afective încep să sufere de pe urma tranzitelor spinoase ce operează pe casa a V-a și care nu au deloc darul să-i facă niște parteneri de trup și/sau suflet ușor de suporta, Racii lăsând impresia, prin tot ceea ce fac și ce spun, că sun geloși, posesivi sau egoiști.

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu