Horoscop Urania, Pasul Fortunei 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 3-9 Octombrie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 3-9 Octombrie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 3-9 Octombrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 3-9 Octombrie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 3-9 Octombrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 3-9 Octombrie 2015

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 3-9 Octombrie 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Pe 3 octombrie pe Raci îi muncesc tot felul de gânduri. Unele dintre aceste frământări își au originea în conflictele lor interioare, în procesele de conștiință sau în nevoia de a se adapta la o situație creată în viața lor care le impune limite, rigori și exigențe.Alteori, poate fi vorba de comunicarea cu cei apropiați, de școlaritate sau de educație (fapt valabil pentru cei tineri). Pentru cei maturi sau pentru cei are se află în preajma vârstei de 60 de ani, acest tumult interior este provocat de o schimbare de statut profesional care îi alarmează.

Între 4 și 6 octombrie dimineața, ei se pot confrunta cu exigențe privitoare la modul de viață de fiecare zi sau la deciziile pe care trebuie să le ia neapărat. Unele dintre ele privesc partenerul de viață (împăcări, separări, conflicte), alteori îi vizează pe partenerii de afaceri ori pe rivalii și persoanele cu care se află în conflict. În acest carusel intră în joc, interesele de familie și poziția oficială, publică, funcția sau autoritatea care pot fi brusc șubrezite sau puse sub semnul întrebării. Segmentele de viață patronate de casele I, IV, VII și X se întrepătrund, dând tuturor evenimentelor care se consumă o intensitate și o greutate existențială considerabilă.

Între 6 octombrie după-amiaza și 8 octombrie preocupările bănești sunt la ordinea zilei. Pe 9 octombrie comportamentul celor născuți în Rac este marcat de prudență, calcul precis al consecințelor unor decizii, dialog concis, pragmatism, disciplină, rigoare și autocontrol al emoțiilor. Moment bun pentru toate tipurile de audiere, exprimare publică sau prestație în contextul verificării cunoștințelor. Pe 8 octombrie Venus va intra în casa a III-a, favorizând relațiilor cu frații, vecinii și cunoscuții, precum și deplasările sau toate tipurile de activități legate de „pământ”.4 comentarii:

Trimiteți un comentariu