Horoscop Urania, Pasul Fortunei 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 21–27 Noiembrie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 21–27 Noiembrie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 21–27 Noiembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 21–27 Noiembrie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 21–27 Noiembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 21–27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 21–27 Noiembrie 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 21 noiembrie, Racii se pot lăsa duși de fantezie, pot face planuri frumoase. Alții încearcă să rezolve un segment al vieții lor apelând la soluțiile ofertante al străinătății sau ale unei plecări pe termen lung din țară. Lucrurile se vor dovedi repede destul de greu de pus în practică ceea ce îi va obliga să-și reconfigureze proiectele și să se concentreze, în prezent, pe chestiunile concrete, practice ce presupun (dar nu în mod obligatoriu) un set de gesturi cu tentă oficială: cereri, memorii, aprobări, autentificări de acte, depuneri de dosare, înscrierea la cursuri, concursuri, vizionări etc.

Între 22 și 23 noiembrie cei implicați în activități publice sau care dețin funcții oficiale vor fi obligați să se concentreze pe o serie de treburi ce impun spirit de inițiativă, capacitate de a decide repede, de a acționa prompt, de a fi eficienți și, mai ales, curajoși. Spre familie se îndreaptă contradicțiile, complicațiile și situațiile ce evoluează spre conflict. Între 24 și 25 noiembrie unii Raci doresc să-și consolideze relațiile cu persoanele din anturajul personal sau socio-profesional.

Vor să știe pe cine și cât se pot baza sau doresc să primească asigurări de solidaritate și cooperare într-un demers de-al lor. Între 26 și 27 noiembrie, viața nativilor din Rac capătă accentele unui schimb de idei, informații și păreri care se desfășoară discret sau chiar în secret. Îi încearcă tot felul de stări interioare de neliniște sau de îndoială pe care doresc să le verifice. Acestea privesc casa muncii și a relațiilor cu colegii și șefii de la locul de muncă. Alteori, poate fi vorba de sănătate. Această stare interioară „inflamată” este amplificată de faza de Lună Plină care se produce în ziua de 26 noiembrie și care își va răsfrânge efectele și a doua zi.


4 comentarii:

Trimiteți un comentariu