Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 24–30 ianuarie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 24–30 ianuarie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 24–30 ianuarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 24–30 ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 24–30 ianuarie 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Săptămâna viitoare beneficiază de o distribuție a planetelor în casele cerului diferită mult de reperele care au bătut în cuie, de peste un an, predispoziția astrală a Racilor.Pentru unii, se poate vorbi de o perioadă lineară, liniștită sau, măcar, mai puțin solicitantă. Pentru alții, cel puțin după 27 ianuarie, se instalează o stare de izolare de cele lumești, pragmatice, terre- à-terre.

Racii se dedică studiului, scrisului, meditației, rugăciunii, postului din alte rațiuni decât cele indicate de un calendar religios, motivate din dorința personală de purificare sau chiar de testare a limitelor, a voinței ori a puterii lor de a rezista în fața unui unui reper drastic și a unor tentații. Alții, pur și simplu, mânați din spate de mâhnirea unui insucces relativ recent, se pun pe învățat pentru a recupera, completa sau aprofunda. Este momentul rafinării acestor cunoștințe. De aceea, aspectul nici nu privește mica școlaritate, ci dorința superioară de cunoaștere și progres. Se mai prezintă analizei noastre o combinație astrală care va fi activă în cazul celor care au o activitate publică sau o funcție.

De aceea, zilele de 24 - 26 ianuarie pot avea un ecou special în ceea ce privește luarea unei decizii în aspectele invocate. Cei tineri sunt tentați să sară calul, să depășească măsura cu consecințele de rigoare; cei maturi, aflați acum între aproximativ 41- 43 de ani, exasperați de prea multă liniște sau stagnare în viața lor, își vor propune să creeze ei circumstanțe care să le permită să se afirme. Deși tendința este cam…„oblică” unora, foarte atenți la detalii, le poate reuși planul.0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu