Horoscop Urania, Pasul Fortunei 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 23–29 Iulie Iunie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 23–29 Iulie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 23–29 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Rac saptamina 23–29 Iulie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23–29 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 23–29 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 23–29 Iulie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33'), predispoziția spre o viață spirituală mai intensă decât în alte dăți, nevoia de a medita, de a analiza, de a aprofunda pentru a găsi temeiul lucrurilor în care cred care și pe baza cărora nativii își construiesc un drum în viață. Alți Raci pot fi cuprinși de moleșeală afectivă, de renunțare, de abandon și de tristețe pe fondul unei dezamăgiri afective. Incapacitatea de a se mobiliza și de a fi eficienți în cazul unor discuții stresante sau al susținerii examenelor și concursurilor. Între 24 iulie (după-amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38'), Racii vor încerca să revină în „actualitate”, să se desprindă din mrejele gândurilor fără sfârșit și să devină eficienți.

În acest răstimp, se poate contura și un interes în legătură cu o posibilă funcție sau activitate se va fi recompensată bănește. Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17'), dizarmonia se va instala între ei și unii cunoscuți sau parteneri afectivi. Gelozia nu este un sentiment tocmai rar la nativii care nu se vor putea detașa de amintirea unei situații în care au fost puși de persoanele din acest segment relațional și care le-au provocat suferință și lacrimi de furie.

Pentru Racii care sunt singuri, dorința de a înfrânge acest complex al singurătății le poate împinge, mai ales pe femei, să facă opțiuni „disperate”, să accepte relații ciudate, care nu le fac cinste și care, în viitor, le pot crea necazuri: în popor se cheamă „săptămâna oarbă”; în astrologie, indică „mână proastă” în alegerea unui partener. Între seara zilei de 28 și 29 iulie, planuri cu privire la depășirea unei situații neplăcute cu care se confruntă la locul de muncă (neplata salariilor, modificarea condițiilor contractuale etc.).


4 comentarii:

Trimiteți un comentariu