Horoscop Urania, Pasul Fortunei 21–27 Februarie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 21–27 Februarie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 21–27 Februarie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 21–27 Februarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 21–27 februarie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 21–27 februarie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 21–27 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 21–27 februarie 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Nu toată lumea trăieşte în planul ideilor filosofice sau al credinţelor religioase, al preocupărilor superioare legate de lume viaţă de genul sociologie sau psihologie, dar, evident, sunt şi dintre aceştia. În această ultimă situaţie, ziua de 26 februarie poate fi una salutară pentru cristalizarea unor idei care nu se “legau” coerent, într-un flux de argumente care să dea coerenţă unui demers sau motivaţie unei decizii.

Acum, o serie de determinări astrale se află în măsură să le limpezească gândurile şi să nască acele premise mentale, intelectuale sau spirituale, necesare pentru a contura o viziune sănătoasă cu privire la ceea ce pot face cu viaţa, cu meseria sau cu un talent al lor nevalorificat până acum.

Probabil că elementul care le complică pasul nr.2 în această direcţie este lipsa lor de chef sau condiţiile obiective care îi împiedică să înveţe ori să se încadreze în forme oficiale, organizate de studiu şi aprofundare. De aceea, rostul acestui moment astral este să le inducă fie forţa lăuntrică necesară, fie logica parcurgerii acestor etape. În acest sens, perioada cuprinsă între după‑amiaza zilei de 27 februarie şi dimineaţa zilei de 1 martie este chiar memorabilă.

Pentru alte persoane active, cu funcţii şi cu răspundere se ridică serioase probleme de afirmare publică (prin ostilităţi şi neconcordanţe de toate felurile) sau de menţinere într-o funcţie (contestări). Perioadă bună pentru analiză practică şi soluţii rapide, care salvează pe termen scurt o situaţie complicată, dar nu o rezolvă definitiv, între 25 şi 27 februarie. Întreaga săptămână poartă un grad de inconsecvenţă între decizie şi acţiune ce trebuie alungată.2 comentarii:

Trimiteţi un comentariu