Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2-8 Mai 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2-8 Mai 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 2-8 Mai 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 2-8 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 2-8 Mai 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 2-8 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 2-8 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 2-8 Mai 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ În perioada cuprinsă între 2 și 8 mai cei născuți în zodia Racului vor avea mereu câte ceva de făcut de natură să le pună răbdarea la încercare. Deși contextul astral nu este unul dificil sau negativ, tot timpul se dă câte ceva peste cap așa încât ei trebuie să o ia de la început, trebuie să dreagă ceea ce s-a stricat, trebuie să schimbe din mers tactica, trebuie să-și facă deseori curaj pentru că asupra lor se va abate fie plictiseala, fie enervarea; uneori, îi va bate gândul să lase respectiva chestiune baltă și să o abordeze mai târziu. Nu aceasta este și direcția sugerată de astre.

Dimpotrivă. Ei vor fi obligați să se mobilizeze pentru a duce la bun sfârșit respectiva activitate. Din 8 mai îl vor avea pe segmentul lor natal Micul Benefic. Pe 2 mai se poate contura o discretă problemă familială ce trebuie rezolvată cu grijă și delicatețe. Între 3 și 5 mai dimineața, pentru unii, mai importante vor fi chestiunile legate de relațiile afective și analiza obsesivă a naturii sentimentelor ce-i leagă sau îi despart de persoana iubită. Luna Plină poate radicaliza relațiile de prietenie împingându-le pe muchia conflictului. Între 5 mai după-amiaza și 7 mai unii se vor implica în chestiunile legate de locul de muncă unde se pot pun probleme legate de reorganizare și salarizare.

Pe 8 și 9 mai nota generală a evenimentelor este una subiectivă. Le afectează mai ales pe femei și-i face pe bărbați să aibă reacții ciudate de milă, de concesie, de iertare pe care apoi le vor regreta; privește relațiile parteneriale și, dacă iertarea de care vorbeam sau cedarea în fața soțului sau a soției poate fi un semn de înțelepciune, blândețe sau echilibru, în relațiile cu străinii, în afaceri și negocieri, această atitudine va sugera doar slăbiciune.4 comentarii:

Trimiteţi un comentariu