Horoscop Urania, Pasul Fortunei 01-07 August 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 01-07 August 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 01-07 August 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 01-07 August 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 01-07 August 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 01-07 August 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 01-07 August 2015

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 01-07 August 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Principala problemă astrală cu care se vor confrunta întreaga perioadă cuprinsă între1 și 7 august, dar mai ales în preajma zilei de 4 august, cei născuți în Rac provine de la relația complicată și periculoasă Marte/Saturn.

Ea poate provoca tot felul de situații neplăcute sau supărătoare ori chiar grave, depinde și de harta fiecărui nativ, care se poate vedea pus în fața unor situații create de copii lor, de iubit sau iubită și pe care ei trebuie să le suporte dar și le le rezolve cumva. Se pot naște discuții dar mai ales stări de spirit și sentimente negative care pot influența dreapta judecată în luarea unor decizii. De aceea, poate că este mai bine, dacă e posibil, în logica lucrurilor, să amâne aceste decizii sau reacții, pentru mai târziu când se va depăși această fază. Nu este o perioadă indicată pentru speculații financiare, jocuri de orice fel sau jocuri de noroc după cum, întreaga săptămână viitoare nu le este favorabilă în ceea ce privește practicarea jocurilor, fie ele și de plăcere.

În cadrul unor competiții, predispoziția astrală este șubredă, deci atenție și vigilență maximă. 1 august poate să reprezinte pentru unii continuarea unor situații legate de bani, avere, moștenire, înțelegeri financiare începute cu o zi-două în urmă (30/31 iulie), alteori ele pot acutiza o serie de ipostaze dure, drastice în care , pe lângă chestiunile clare de ordin bănesc , mai intră în joc orgolii și atitudini ostile oricărei concesii. Pe 2 și 3 august își fac planuri; pe 4 și 5 august, Racii pot fi parte dintr-o confruntare cu rezonanță publică. Între 6 și 7 august nativii se întorc cu gândul către o serie de persoane, mai mult sau mai puțin apropiate, cu care să se sfătuiască, în principal într-o chestiune legată de bani, patrimoniu, investiții, bună administrare.
4 comentarii:

Trimiteţi un comentariu