Horoscop Urania, Pasul Fortunei 20-26 Decembrie 2014

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 20-26 Decembrie 2014 , Pasul Fortunei 2013, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2013, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate http://lucreazaonline.ro/

Horoscopul saptamanii 20-26 Decembrie 2014

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 20-26 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Urania Rac saptamina 20-26 Decembrie 2014


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 20-26 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 20-26 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 20-26 Decembrie 2014


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Puternic accent existențial întreaga săptămână în sectorul căsătoriei, relațiilor de afaceri, contractelor, asocierilor mai mult sau mai puțin profitabile, a proceselor și rivalităților. Luna Nouă din 22 decembrie presupune un început, după epuizarea unei secvențe de viață anterioare prin arderea unei etape. Atenție la graba cu care unii dintre nativi vor dori să repare ceva stricat sau doar lezat de evenimentele ultimilor doi ani și jumătate.

Acum, la acest sfârșit de an, chiar nu este momentul potrivit, în ciuda unor oferte sau oportunități care li se deschid. În unele cupluri se poate instala tăcerea, ostilitatea, înstrăinarea. Asupra altora planează ideea de despărțire „cu acte în regulă”, nu doar de fugă de acasă.

Complicat, aproape imprevizibil, prin bogăția de sensuri și evoluția unor conflicte ce presupun chemarea în ajutor a avocaților, prezența în fața unui complet de judecată, cu un accent special pentru zilele de 22/23 decembrie, deși reflexul acestei perioade intense din punct de vedere astrologic, se răsfrânge asupra întregii săptămâni. Saturn va intra în casa a VI-a de unde va ridica, imediat ce pășește în Săgetător, tot felul de situații radicale cu privire la regimul muncii, legate mai ales de condiționările legilor ce reglementează acel tip de activitate profesională. Sunt vizați mai ales cei maturi (57-60 de ani) sau cei mai în vârstă, dar aflați încă în activitate.
0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu