Horoscop Urania, Pasul Fortunei 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 29 August-4 Septembrie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 29 August-4 Septembrie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 29 August-4 Septembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 29 August-4 Septembrie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 29 August-4 Septembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 29 August-4 Septembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 29 August-4 Septembrie 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Deși nu se poate spune că săptămâna viitoare aduce un stres real sau vreun pericol, o serie de griji tot se înregistrează în viața și activitatea acestor nativi. Mai întâi sunt gândurile amestecate, provocate de responsabilitatea față de casă, familie etc. ce le incumbă, apoi toate evenimentele ce se construiesc între 31 august după-amiaza și dimineața zilei de 2 septembrie, când, imaginea, cariera, statutul public, autoritatea lor pot trece prin momente de contestare, de conflict deschis.

În acest fel, revolta nativilor pare justificată astral. În cazul unor nativi, se declanșează crize în regimul contractelor, parteneriatelor și înțelegerilor mai vechi ce par a nu mai putea continua din varii motive sau care, pentru a putea fi duse la bun sfârșit, necesită acceptarea unor clauze și condiții noi care îi nemulțumesc, pentru că poartă pecetea unei constrângeri. În dimineața zilei de 29 august Racii pot spune „Evrika!”: găsesc o soluție ingenioasă pentru o problemă financiară de moment. Între 29 august dup-amiaza și 31 august dimineața, Racii se vor lăsa purtați pe aripile, mai avântate sau mai domoale, ale Lunii Pline.

Unora, această etapă, le poate da un plus de sensibilitate sau chiar de clarviziune. Pot anticipa, pot „vedea” în viitor evoluția unui aspect de viață. Bun momentul și pentru examene, verificarea cunoștințelor și aptitudinilor prin teste și evaluări. Între 2 și 4 septembrie, ei își vor dori să stabilească relații comode, avantajoase, stabile cu o serie de persoane care să le ofere un sprijin sau, chiar cer ajutorul unora, în ideea de a se echilibra, în sectorul lor de viață șubred în acest moment. Întreaga perioadă analizată de noi le oferă sprijin pentru a găsi noi soluții de a câștiga bani.4 comentarii:

Trimiteţi un comentariu