Horoscop Urania, Pasul Fortunei 3–9 Decembrie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 3–9 Decembrie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania , Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscop Urania Rac saptamina 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 26 Noiembrie–2 Decembrie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu se vor petrece evenimente semnificative, cu excepția unor supărări, trăite intens, în plan personal, fără a fi rostite cu voce tare. Ele ar putea fi stârnite de evenimentele de dată recentă care se petrec în familia din care provin. Deși nu vor crea efecte imediate, vizibile la nivelul deciziilor, totuși, ecoul lor le va tulbura liniștea întreaga săptămână viitoare. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, va fi rândul sentimentelor față de copii sau o persoană dragă inimii lor, să fie răscolite. Racii vor fi în această perioadă hipersensibili, reacționând disproporționat față de orice adiere care, li se pare lor, că arată a trădare, a nepăsare etc.

De aici, un noian de trăiri intense care vor stârni lacrimile de furie, de neputință, de frică, de singurătate, de tristețe, de dezamăgire. Crizele de gelozie cu greu vor putea fi calmate de către cei vizați. Pentru că acest răstimp este marcat de un puternic subiectivism și de o tendință astrală spre deformare, exagerare, etc., este indicat să nu se ia decizii privitoare la viitorul relației care îi nemulțumește. Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, cei care nu au un loc de muncă își pot găsi un plasament.

Luna Nouă din 29 noiembrie, îi poate pune în fața unei situații pentru a cărei soluționare trebuie să ia o decizie: să opteze, dacă li se oferă alternative, cu privire la salariu, atribuții și responsabilități. Nota generală conține o referire la textul legii de aceea, pentru a evita orice eroare e bine ca nativii să se consulte cu persoane obiective, corecte sau cu consilieri de specialitate. Aspectul de „consultare” va fi valabil ori de câte ori se va pune problema unei decizii cu privire la oportunitatea unei intervenții chirurgicale, a acceptării unei terapii riscante, a plecării la tratament în străinătate. Între 1 decembrie (după ora 4 dimineața) și 2 decembrie, nativii vor observa de unde provin opozițiile în demersurile lor legate de o colaborare sau de semnarea unei înțelegeri.

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook