Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 28 martie – 3 aprilie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 28 martie – 3 aprilie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 martie – 3 aprilie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 28 martie – 3 aprilie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 martie – 3 aprilie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 28 martie – 3 aprilie 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Casa relaţiilor publice, a ascensiunii profesionale sau a carierei are parte de un impuls deosebit de energic din partea planetelor ce tranzitează, în prezent, zodia Berbecului. Unii pot avea parte de surprize, alţii doar de o împlinire profesională pentru care au muncit, s-au pregătit sau pe care chiar au „forţat-o”.

În jurul multor nativi se pot purta tot felul de discuţii, acestea pot deranja prin lipsa de bunăcuviinţă sau prin agresivitate. O altă dimensiune favorabilă se intuieşte în preajma zilei de 3 aprilie când se conturează un succes financiar care decurge firesc dintr-o funcţie sau demnitate publică, dintr-o rezolvare personală pe cale oficială; mai poate fi vorba, în cazuri particulare de un beneficiu, un premiu, o bursă, o ipostază financiară care bucură şi măguleşte ori care, prin însăşi valoarea ei, aduce rezolvarea favorabilă a unei chestiuni personale. Nu sunt excluse numiri în funcţii, ascensiune spectaculoasă profesională, mai ales dacă este vorba de subiecţi tineri.

Aspectul este mai favorabil bărbaţilor. Discuţii energice, insistente în vederea deblocării unei situaţii la locul de muncă sau pentru a se înlătura opoziţia cuiva în buna desfăşurare a activităţii unui Rac. Din 31 martie nativii se pot bucura de binefacerile unor prieteni sau a unor persoane cu care nu se află decât în relaţii oficiale dar care se poartă faţă de ei cu cumsecădenie. Intervenţiile acelora par a fi un demers temeinic, care să le dea un suport adevărat într-o întreprindere. Uneori, nu este vorba doar de latura morală a acestei susţineri ci şi de un ajutor practic, material, instituţional, ori chiar de o implicare personală, directă rezolvarea lor.


2 comentarii:

Trimiteţi un comentariu