Horoscop Urania, Pasul Fortunei 04–10 Iulie 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 04–10 Iulie 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 04–10 Iulie 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 04–10 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 04-10 Iulie 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 04-10 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 04-10 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 04-10 Iulie 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Racii vor avea impresia că sunt chemați la fapte mari, că trec prin evenimente decisive chiar dacă, în final, nu aceasta este realitatea ci doar impresia, motivată de impactul puternic al tramei astrale asupra vieții lor. Accentele pe care le are harta astrală a perioadei cuprinse între 4 – 10 iulie sunt mult diferite de ale altor semne zodiacale. Astfel, acești nativi dincolo de energia Soarelui pe care o primesc, ca pe o binefacere trupească și sufletească, mai au parte, în preajma zilei de 6 iulie, de o întâlnire sau de o discuție răspicată cu un partener de viață sau de afaceri.

Între aceștia se ridică un zid de ostilitate, de indiferență care alterează viața de fiecare zi, munca, activitatea și beneficiile. Un contract se poate rupe brusc; unei colaborări i se poate punct definitiv și fără prea multe explicații. Nativii se pot simți în permanență șicanați, certați, puși sub observație de aceea reacționează strident și disproporționat. Unii intră la idei și fac scenarii, alții se sperie și se ghemuiesc în găoacea personalității lor hipersensibile. Neștiind de unde vin atacurile sau pericolele, ei devin prudenți, refugiindu-se, prin gând și comunicare, în cercul familiei lor. Puțini sunt cei care vor reacționa ferm.

Mercur va intra în semnul lor natal pe 8 iulie și, de acolo, până pe 23 iulie, cum se spune îi popor, „le va pune lacăt la gură”. Pe 4 și 5 iulie ei pot avea surprize de la bani, bunuri și avantaje materiale în relație cu alții. Pe 6 și 7 pot să se relaxeze prin artă, muzică, meditație, călătorie, evadare din peisaj. Între 8 și 9 iulie sunt obligați să facă față unor activități profesionale incomode. Dacă au funcții și posturi semnificative în viața publică sau în domeniul profesional, unii pot trece prin momente delicate și/sau critice.4 comentarii:

Trimiteţi un comentariu