Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2–8 Iulie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2–8 Iulie Iunie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 2–8 Iulie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 2–8 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Rac saptamina 2–8 Iulie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 2–8 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 2–8 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 2–8 Iulie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20'), se pot consuma multe gânduri. Frământările interioare ale celor născuți in Rac pot fi provocate de știri amestecate, și mai bune și mai rele, legate de viitorul sau statutul locului lor de muncă. Alteori, un examen îi poate ține în tensiune, concentrați pe eficiență și mobilizarea resurselor interioare. Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30'), nativii vor trăi sub impresia dar și sub influența profund modelatoare a fazei de Lună Nouă în Rac, care pentru ei, are o semnificație sporită.

În acest răstimp sau chiar pe 4 iulie, când se va produce faza, Racii pot primi, mai ales pe căi subtile (vis, telepatie, inspirație, premoniție, intuiție), mesaje privitoare la deciziile cu o valoare esențială în destinul lor. Vor încheia etapa pe care au început-o anul trecut, pe o fază identică, și vor deschide un drum nou de viață, pentru următorul an. Teoretic, Luna Nouă fiind secondată și chiar potențată de Mercur și Venus (chiar dacă cele două planete nu se află în cel mai bun locaș zodiacal pentru natura lor), se poate constitui ca un factor astral pozitiv, cu un procent de noroc. Unul dintre beneficiile de moment ale acestei etape va fi capacitatea de a se interioriza și de a metaboliza aceste influxuri astrale.

Între seara zilei de 5 și 7 iulie, problema banilor este generată nu doar de salariu ci și de alte ipostaze ale activității lor - indemnizații, sporuri - ca urmare a unor sarcini noi de serviciu, a unor funcții în care pot fi învestiți sau a unor ranguri, demnități și onoruri publice care, dincolo de notorietate, le pot aduce și un venit (de exemplu premii). Din 8 iulie își vor face probleme de conștiință cu privire la acceptarea unei ipostaze publice sau al unui demers cu impact asupra numelui lor. La fel vor sta lucrurile ori de câte ori, sarcinile de serviciu le vor pune probleme de crez, de atitudine sau de conduită. Atenție la tot ceea ce se întâmplă cu ei sau în legătură cu căsătoria ori funcția și activitatea lor publică (conflicte, procese, divergențe) în ziua de 8 iulie.

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu