Horoscop Urania, Pasul Fortunei 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 23–29 Mai 2015 , Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 23–29 Mai 2015

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 23–29 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2015!...

Horoscop Urania Rac saptamina 23–29 Mai 2015


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 23–29 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 23–29 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2015 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2015 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 23–29 Mai 2015


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Tripleta astrală din Gemeni ( casa a XII-a) îi face pe cei născuți în Rac să aibă o bogată viață interioară împinsă uneori până la agitație. Îi frământă tot felul de gânduri, le trec tot felul de idei prin cap, trebuie să ia niște decizii și, în acest carusel de trăiri, nu găsesc nici un element sigur pe care să se sprijine în proiectele lor. Totul se dă peste cap, n-au încredere în nimeni și nimic, resping orice soluție venită din afară. Această instabilitate va înceta peste aproximativ trei săptămâni. Deocamdată sunt ca un depozit aflat în inventar: totul e verificat, cântărit și numerotat. Motive de mulțumire pentru că au rezolvat o secvență financiară sau pentru că au primit o recompensă bănească.

Din după-amiaza zilei de 25 mai până pe 27 mai dialogurile cu acești nativi vor fi greoaie, ei înșiși arătându-se oarecum antipatici, critici, sarcastici, nu o dată exagerând sau jignind, atitudinea înregistrându-se mai ales în relațiile mai puțin importante pentru ei sau în contextul unei relații cu oameni pe care îi consideră sub nivelul lor social, material sau cultural.

Dorință de armonie și calm ori de bună-înțelegere în familie, motiv pentru care fac tot felul de eforturi menite să alunge supărarea sau neîncrederea. În ajutorul lor vin o serie de ipostaze astrale care le permit să afle adevărul pe căi neconvenționale ori să intre în posesia unor informații care aruncă o lumină lămuritoare asupra justificării comportamentului unuia sau mai multor membri din familia din care provin (28 și 29 mai). Atenție cu privire la reacțiile nervoase sau la medicația menită să asigure o bună funcționare a sistemului nervos și a circulației periferice.
4 comentarii:

Trimiteţi un comentariu