Horoscop Urania, Pasul Fortunei 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 30 Aprilie–6 Mai 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 30 Aprilie–6 Mai 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 30 Aprilie–6 Mai 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Rac saptamina 30 Aprilie–6 Mai 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 30 Aprilie–6 Mai 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, pentru nativii din Rac nu par a se produce prea multe evenimente cu excepția unor mici surprize (cadouri, atenții dar și informații utile, esențiale). Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, Racii pot desfășura activități legate de o ipostază nobilă, cu miză socială sau creștină și, năzuind la mai mult, la mai bine, la frumos, să se dedice unor preocupări superioare (lecturi, muzică, spectacole). Unora, acest fel de a petrece timpul, în cele trei zile de sărbători pascale, li se va părea neobișnuit, atunci când, „firesc”, lor li se pare a mânca și a te veseli până la epuizare; cu siguranță, vor fi și dintre cei reculeși și pătrunși de sensul acelor zile.

În drumurile lor, mai scurte sau mai lungi, în țară sau în străinătate, Racii se pot confrunta cu situații care le vor strica buna dispoziție, pentru un ceas-două. Între seara zilei de 3 mai și 5 mai, până la ora 19, deși în plan astral se manifestă impulsuri legate de lupta pentru afirmare, de dorința de a răzbi, de a fi „mai în față” într-o ordine socio - profesională, fiind vorba de niște zile libere, de respiro, cel puțin pentru ortodocși, este mai greu de crezut că se vor întruni condițiile necesare pentru ca intențiile lor să se poată materializa; celor care nu sunt credincioși, ori sunt de altă religie, iar aceste repere nu le modelează predispoziția interioară, nu le va rămâne decât să aștepte să treacă scurta vacanță și să-și vadă, acum, de alte treburi pentru care au răgazul necesar.

Începând cu seara zilei de 5 mai până la sfârșitul zilei de 6 mai, relațiile de prietenie trec printr-un proces de consolidare plecând de la scopuri, idealuri și mize comune. Luna Nouă, din ziua de 6 mai, le va aduce în cercul de apropiați prieteni cu care vor „strânge rândurile”, după ce i-au cunoscut mai bine și au încep să-i prețuiască ori despre care Racii își vor schimba ideile preconcepute, descoperind, în cunoștințele mai vechi, niște persoane serioase și rezonabile.

4 comentarii:

Trimiteți un comentariu