Horoscop Urania, Pasul Fortunei 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 1–7 Octombrie 2016, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

Horoscopul saptamanii 1–7 Octombrie 2016

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 1–7 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania 2016!...

Horoscop Urania Rac saptamina 1–7 Octombrie 2016


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 1–7 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania săptămânal Rac pentru 1–7 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2016 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2016 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – săptămâna 1–7 Octombrie 2016

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 1 și 2 octombrie, până în jurul orei 23, puternice accente ale vieții de familie, poate, chiar, etape de destin în viața Racilor provocate sau condiționate de relațiile de familie care vor primi amprenta astrală a fazei de Lună Nouă în Balanță. Teoretic, sunt mai multe justificări astrale care ne conduc la concluzia că, pe fond, etapa nu este dificilă și nici periculoasă, chiar dacă ea va fi trăită cu intensitate sau chiar dacă, în acest răstimp, unii nativi ar fi obligați de cursul evenimentelor să ia niște decizii de natură să protejeze statutul unor rude apropiate și patrimoniul acelora ori chiar al lor, în devălmășie cu al familiei.

Din 7 octombrie, pe acest sector, Mercur va contribui la relansarea unor soluții pe calea dialogului, al compromisului, al negocierii, al înțelegerii înțelepte. Între sfârșitul zilei de 2 și 5 octombrie, până la ora 11:30, relațiile sentimentele vor fi puternic dezavantajate din multiple cauze sau ipostaze de viață: gelozie, temeri, bănuieli, reacții egoiste, trădări, infidelități (reale sau doar presupuse), separări, înstrăinări, s-ar putea altera, de la un moment la altul, pe fondul unor situații vicioase în care copiii au intrat sau pe care le-au creat și pe care părinții vor fi obligați să le rezolve, în numele și apărarea acelora.

Din a doua parte a zilei de 5 până pe 7 octombrie, dacă există o motivație reală, se pot aborda unele chestiuni de temei juridic, cu privire la desfășurarea unei activități plătite. Dar, discuțiile, o dată lansate, nu se vor epuiza în două-trei zile cât va ține acest aspect astral. De la sfârșitul zilei de 6 octombrie, se vor manifesta contradicții între interesele de familie și cele matrimoniale, mai ales dacă la mijloc este vorba de un bun materiale (casă, teren, inventar gospodăresc), o chestiune de autoritate și orgoliu ori o ambiție personală între socri/nativ și soțul sau soția acestuia.


4 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook