Horoscop Urania, Pasul Fortunei 01-07 Decembrie 2014

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 01-07 Decembrie 2014 , Pasul Fortunei 2013, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2013, Horoscop Urania 2014, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania Saptamanal, Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Saptamanal Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate Roviniete.ro

Horoscopul saptamanii 01-07 Decembrie 2014

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 01-07 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Urania Rac saptamina 01-07 Decembrie 2014


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 01-07 Decembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Urania saptamanal Rac pentru 01-07 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Horoscop Urania saptamanal Rac Urania prezinta detaliat horoscopul saptamanal 2014 pentru fiecare zodie, facand o analiza detaliata fiecarui plan care influenteaza soarta unui individ in viata de zi cu zi, si aici vorbim de plan sentimental, familial, profesional etc. Urania trateaza cu atentie toate aceste subiecte astfel incat nativii din fiecare zodie sa isi poata forma o idee cat mai clara despre ceea ce li s-ar putea intampla in saptamana care urmeaza. In anul 2014 gasiti pe acest site materiale video, Pasul Fortunei si materiale scrise cu horoscopul pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.
Horoscop Urania Rac – saptamina 01-07 Decembrie 2014


Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Partea bună din punct de vedere astral a săptămânii viitoare îi vizează pe Raci în planul sănătății, unde se întrevăd multiple ipostaze pozitive ce pot asigura o însănătoșire rapidă, o vindecare vizibilă sau depășirea cu succes și fără complicații a unor afecțiuni în fază acută, care nu mai impun o intervenție chirurgicală sau un tratament intens.

În alt plan de viață și activitate, se pot lua în calcul pozițiile planetare care patronează regimul muncii. Pronosticul favorabil indică reglementarea necesară cu privire la un loc de muncă sau posibilitatea de a face o serie de demersuri necesare care se pot finaliza cu bine mai târziu. Unele persoane pot face deplasări în străinătate în contextul sarcinilor de serviciu.

Onorabile și corecte pot fi unele câștiguri în legătură cu viața profesională, cu funcția sau cu o altă activitate care poate fi răsplătită, altfel decât sub forma unui salariu (bonificație, primă, premiu, compensare).

Marte va intra în casa a VIII-a și bine ar fi ca, pe întreaga perioadă a acestui tranzit (adică până pe 12 ianuarie 2015), acești nativi să fie atenți cum se poartă în postura de șoferi, cu ce vehicule se deplasează, ce fel de riscuri își asumă la drum sau ce decizii iau în condiții dificile de circulație și transport. Prudență și la felul în care aceștia lucrează cu aparatura care funcționează cu curent electric, radiații, unde, vibrații sau mecanisme complexe.


0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu