Horoscopul zilei de 23 mai 2024

Horoscop Special zilei de 23 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul zilnic 24 Martie 2014

Written By NIKE B. on duminică, 23 martie 2014 | 10:18

Horoscopul zilei de azi 24 Martie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, deoarece planeaza un oarecare pericol peste banii tai. Ori s-a infiltrat cineva in treburile tale care are interese nu tocmai corecte vis-a-vis de bunurile tale, ori chiar tu esti gata sa faci o eroare capitala din care tu sau altcineva ar putea avea enorm de pierdut. Stai cu ochii pe rest la cumparaturi, pe portofel in aglomeratie, pe cheia de la casa, pentru ca o clipa de neatentie te poate lasa fara un obiect de pret. Dar si tu incearca sa stai cat mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obtine ceva important!

Horoscopul zilnic de azi Taur

Inima te cheama in alta parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag tie nu poate fi acum langa tine si incerci sa mai reduci distantele stand ore in sir la telefon sau trimitandu-i mesaje de afectiune pe toate caile accesibile. Daca ai ocazia de a calatori, ai sansa de a trece printr-un loc cu o incarcatura emotionala aparte, de parca tanjeai sa ajungi din nou pe acolo sau visai sa treci vreodata prin acel spatiu caruia ii acorzi semnificatii deosebite. Te vei intoarce acasa fericit pentru ca ti-ai implinit visul!


Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Mare atentie la planul pe care vrei sa-l pornesti azi! Esti incurajat de persoane din jur care te determina sa nu mai astepti. Ei iti spun ca acum e momentul cel mai bun, dar intuitia ta spune cu totul altceva, de aceea nu stii ce sa faci. Sa-i dai startul influentat de anturajul care te impinge de la spate sau sa mai amani o vreme, deoarece ai presimtirea ca nu sunt inca intrunite toate conditiile unui succes deplin? Ai senzatia ca, daca pornesti acum, nu vei ajunge la destinatia dorita, ci se mai pot ivi situatii neprevazute pe parcurs care te vor abate de la acest sens.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Munca ta a ajuns intr-un impas in care esti nevoit sa stai si sa chibzuiesti o vreme incotro e mai bine sa mergi. Ambele variante pe care le ai la dispozitie au si avantaje si dezavantaje, tocmai de aceea ti-e atat de greu sa o alegi pe una din ele. Ar fi imposibil sa incerci sa le duci pe amandoua dupa tine, deci, vrei, nu vrei trebuie sa alegi totusi una! Chiar daca te decizi asupra uneia dintre directii, mereu vei ramane cu gandul la cealalta punandu-ti intrebarea ce-ar fi fost daca alegeai invers? Asuma-ti decizia si nu te mai gandi la alternative tardive.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Timpul care trece nu e risipit, ci dimpotriva, simti ca fiecare ora mai pune o caramida la proiectul la care muncesti de ceva vreme. Apreciezi mult orele pe care le folosesti in beneficiul unei actiuni care evolueaza bine, dar esti constient ca lucrurile cele mai bune se cladesc incet. Nu are rost sa pretinzi rezultate imediate, deci ai rabdare si accepta ritmul in care timpul se scurge, pentru ca se va dovedi a fi in favoarea roadelor finale. Daca te-ai grabi, ai sari peste unele etape sau ai consuma timpul fara rost, si va veni o zi in care vei regreta ca l-ai lasat sa scurga inutil. Valorifica fiecare clipa la maximum!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu te lasi furat de iluzii, asa cum te-ar incuraja cei din jur, pentru ca tu privesti lucrurile cat se poate de lucid, doar prin prisma ratiunii. Chiar daca unii iti vor reprosa ca nu ai curaj sa visezi si ca te bazezi numai pe realitate, esti de parere ca e mai sanatos sa pastrezi contactul cu realitatea si sa nu construiesti castele de nisip. Vor veni si momente cand vei lasa fantezia sa zburde in voie, dar nu si azi, cand respingi povestile aiuristice ale companionilor tai care viseaza lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate incat le-ai putea taia creanga de sub picioare.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai o atitudine cam ostila fata de restul lumii, de parca nu ar exista in jurul tau prea multi oameni placuti tie. Te simti ca printre straini, nu-ti gasesti cuvintele sa te apropii de ei si sa inchegi o discutie, ba chiar ai sentimentul ca ti se raspunde nepoliticos, de parca toti ar avea ceva cu tine. E o impresie gresita, nu ai in jurul tau atatia inamici pe cat ti se pare, ca atare tu ar trebui sa fii cel care se mai relaxeaza un pic, pentru ca agresivitatea provine chiar de la tine! Multumeste-te cu oamenii pe care ii ai alaturi, asa cum sunt; nu ai de unde scoate altii!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai mare grija la reactiile impulsive, pentru ca risti enorm daca nu tii sub control un banal gest de respingere sau o critica mai dura. Esti cam nervos, pus pe harta, recalcitrant, iar aceasta atitudine agresiva poate duce la un conflict major. Dintr-un astfel de moment se poate ajunge la rupturi, la conflicte de proportii, la un final de drum fara sanse de redresare, si totul doar din cauza incapacitatii de a tine sub control nervii si spiritul critic. Pune-te un pic in pielea celuilalt si comporta-te asa cum ti-ar placea si tie sa se poarte ceilalti cu tine. Iti place cearta? Atunci n-ai decat!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai un efect benefic asupra celor nervosi care nu-si pot tine sub control agresivitatea fizica sau verbala. Chiar daca ceilalti sunt pusi pe harta, tu reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa-i tratezi pe toti cu atata toleranta, incat ii vei dezarma mult mai usor cu asemenea atitudine. Nimic nu te irita, nimic nu te coate din sarite ci dai de fiecare data replici pasnice, incat se mira toti ca poti sa-ti pastrezi cumpatul! Esti un exemplu de detasare si calm, pe care ar merita si altii sa-l urmeze, pentru ca esti de parere ca, in situatiile tensionate, nu poti reactiona corect daca lasi nervii sa preia conducerea.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Candva ai abandonat un proiect pentru care nu erau intrunite conditiile unei evolutii de succes. Acum iti aduci aminte de ceea ce ai lasat in urma si o iei frumos de la capat, cu mai mult entuziasm, nici nu-ti vine a crede cat de bine inainteaza toate acum, semn ca ai mai acumulat ceva cunostinte pe parcurs si stii exact ce trebuie facut. Cand vezi ca o actiune sta pe loc si nimic nou nu se mai intampla, e bine s-o lasi o vreme pe linie moarta, in asteptare, si sa te ocupi de ea dupa o perioada de pauza. A doua oara ar putea evolua mult mai bine!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Vestile care vin de departe suna excelent, incat simti nevoia sa sarbatoresti evenimentul. Poate auzi despre viitoare casatorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunta musafiri bineveniti de la oarecare distanta. Si calatoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare iesi oriunde vezi cu ochii. Aduna-ti familia sau prietenii si plimba-te prin imprejurimi, mai ales daca vremea de afara te inspira la excursii. Nu acasa, ci undeva in afara ei vei gasi azi cele mai bune motive de sarbatorit!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții