Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Capricorn Mai 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 23 aprilie 2014 | 08:02


Horoscop zodia Capricorn, luna mai 2014

Previziuni astrologice pentru Capricorn luna mai 2014
Horoscop pentru zodia Capricorn, luna Mai 2014 In mai 2014, in caminul Capricornului este rost de musafiri sau de reuniuni de familie. Asadar, asteapta-te sa te regasesti in conjuncturi care te vor determina sa-ti descoperi forta interioara. Chiar si asa, evita activitatile care presupun migala si minutiozitate si implica-te mai mult in sarcinile care te aduc aproape de colegi si de cei din jur.

Resimti profund nevoia de siguranta emotionala. In mai 2014, preferintele tale se indreapta spre viata tihnita, spre caldura si intimitate. Vrei o relatie care sa iti dea certitudini.
Se poate sa discuti cu perechea despre fondarea unui camin sau, daca ati fondat deja unul, despre construirea sau cumpararea unei case, despre amenajarea locuintei sau despre alte lucruri care sa va faca convietuirea mai confortabila, mai implinita, mai frumoasa. Nu este exclus ca programul de la serviciu sa te tina destul de mult timp departe de casa si, in consecinta, sa-ti creeze probleme in relatia cu membrii familiei. In plus, partenerul are nevoie de comunicare si de prezenta ta, ceea ce inseamna ca nu-ti va mai ramane timp pentru tine insuti. Poate a venit momentul sa renunti la anumite lucruri in favoarea altora mai importante.

Pe data de 20 mai 2014 Marte isi reia mersul direct in casa carierei Capricornului, semnaland o reintrare in normal. Dupa o perioada de tatonari, proiecte sau eforturi mai deosebite, vei incepe sa vezi rezultate concrete. O anumita schimbare de ritm sau climat se poate face simtita chiar de la mijlocul lunii mai 2014.
Marte este o planeta plina de energie, care iti poate oferi foarte multe, daca stii sa-i gestionezi resursele. Pentru a produce performanta, lui Marte nu-i trebuie decat un tel clar si o strategie buna.
Daca este lipsit de o indrumare ferma, Marte o poate lua razna, cauzand neplaceri profesionale, conflicte cu superiorii sau autoritatile s.a.

Luna mai 2014 ar putea sa-ti arate ambele fatete ale lui Marte: si pe cea realizatoare, si pe cea turbulenta.
Castigurile Capricornilor vin mai ales din colaborari si activitati colective.
Ultimele zile ale lui mai iti aduc liniste si armonie pe plan sentimental, iar lucrurile par sa se deruleze in favoarea ta. Vei avea toate motivele sa fii mai sigur pe persoana de langa tine si sa crezi ca te va ajuta la nevoie. In plus, te vei bucura de mai mult timp pentru tine insuti, pentru a te destresa si a cauta solutia potrivita pentru remedierea tensiunilor din mediul familial.

Tranzitele lui Mercur si al Soarelui semnaleaza un interes sporit pentru sanatate si iti pot aduce, incepand cu a doua saptamana din mai 2014, unele solutii medicale, daca ai nevoie de ele.
Pentru Capricorn, luna mai 2014 este favorabila consultatiilor si tratamentelor, dar si demersurilor legate de forma si intretinere corporala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții