Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi vineri 22 August 2014

Written By NIKE B. on vineri, 22 august 2014 | 07:23


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi vineri 22 August 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi vineri 22 August 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi în care, încă mai tinzi să manifești emoțiile într-un mod interiorizat. Acțiunea în sine a tuturor stărilor și retrăirilor se duce în tine, într-un mod mascat. Cumva de inabordabilitate. S-ar putea ca iubirea în viața ta să prindă forme tot mai majore. Dar tot parcă, tensiunea nu te mai lasă. E ceva conflictual la mijloc! Între nevoia ta de transformări la nivel emotiv, dărîmînd din structuri șablonul care te reprezintă și ființa iubită\sau partenerul de cuplu. Asta îți poate aduce disonanțe, care se pot sconda cu rupturi. Indicat ar fi să încerci să mediatizezi conflictele cît mai mult și să observi importanța a ceea ce a-ți construit pînă la etapa actuală.






Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e o zi în care comunicarea va fi cea care îți va aduce fericirea în cuplul tău. Aceasta probabil e una dintre pozițiile cele mai importante, dacă e să ținem cont de perioada dramatică din căminul tău prin care treci. Ai nevoie să clarifici situația, dar printr-o metodă pe cît de pragmatică pe atît de clară și mediatică. Nu mai lăsa fricile interioare și orgoliul să te guverneze. Acuma e perioada în care este nevoie de calm maxim în cadrul cuplului tău. Ieșirile în aer liber cu ființa iubită sunt favorizate!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Încă mai e vreme de pus în regulă metodica ta de gîndire. Ai nevoie de reculegere, a ceea ce ți se întîmplă. A perioadei confuze prin care trece relația ta de iubire. Chiar dacă la capitolul comunicare nu stați tocmai bine, poate ar trebui să încerci să depistezi intuitiv cauzele conflictelor. În cazul în care, vei descoperi că sursa e una inevitabilă. Poate a venit momentul să te debarasezi de situația continuă de tensiune?! Să dai loc schimbărilor în viața ta emoțională. În cazul în care se poate de mai reparat ceva, atunci mergi în direcția aia, schimbînd din temelii metoda de gîndire și abordare a situației!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi îți vine din ce în ce mai greu să faci față provocărilor care vin din partea tensiunilor create dintre partenerul\ra tău ta de cuplu și domeniul carieristic. S-ar putea să lupți în prea multe direcții deodată. Ai nevoie și de realizare a propriului re\nume și posturi sociale, dar și de iubire nu îți e indiferent. În cazul în care alegi astea două căi, abordează o cale prin care armonios să le combini pe ambele. Străduiește-te din răsputeri să nu mai dai vina de toate relele din lume, pe cel\cea pe care îl\o iubești. Lasă sensibilitatea să te guverneze și nu auto\controlul vizavi de sectorul emoțional!





Horoscop pentru femeia din Leu

Azi melancolia s-ar putea să îți dea mari bătăi de cap. Mai ales atîta timp cît nostalgia unor vremuri demult apuse sau tendința interiorizării unor părți nu tocmai însorite, s-ar putea să te facă greu de înțeles. Sau greu de suportat de către ființa iubită. S-ar putea să ai nevoie mai multă de comunicare și mai puțin de tensionare a situației de colaborare prin tăcere. Emană strălucirea iubirii care te-a cuprins și lasă problemele conștiinței să se epuizeze de la sine. Acuma e moment de savurat din plin satisfacțiile vieții prin emoții grandioase!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Puțin cîte puțin s-ar putea ca situația dintre tine și fința iubită să se clarifice. Mai ales la nivelul de colaborare prin comunicare, la care erați de la o vreme repetenți. Doar dacă nu ar fi și situația financiară, care s-ar putea să vă dea peste cap azi planurile. Probabil a venit un moment în care ai nevoie să acționezi, în sfîrșit. Și mai puțin să te autoiluzionezi sau să amîni conflictele, care vă fac viața insuportabil de dus. Ai nevoie azi mai mult ca oricînd de intuiție și mai puțin de vise nefondate pe o realitate pragmatică!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Ceea ce te face să îți ieși din fire azi, e faptul că te desfaci în nouă să le dovedești pe toate. Probabil emoțiile tale vor avea tendința să fie cît mai mult exteriorizate. Dorința ta de a te simți apreciat\ă, util\ă, capabil\ă de a-ți realiza visele s-ar putea să bage conflict și tensiune în starea cuplului tău. La etapa actuală. Mai degrabă ai avea nevoie de lucruri noi în viața ta, chiar și în sectorul iubirii. De aceea fă-ți din perioada dată etapă de maturizare și înțelepciune. Și dacă e nevoie să clarifici sau să te detașezi de ceva, atunci fă-o frumos, calm și plin de tact. Însă urmărește constructivitatea deciziilor, una de viitor!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi nevoia de expasiune și noi viziuni în viața ta, îți va aduce o doză careva de armonie. Mai ales că acuma relația cu fiița iubită e din ce în ce mai tensionată. Ar fi bine să te întrebi dacă nu cumva, dorința ta de a rupe și dărîma cu orice preț zidurile construite pînă acum, ar putea fi niște proprii aberații. Niște conflicte pe care tu însăți le provoci. Poate e vreme mai degrabă de văzut în profunzime situația, relația, lucrurile în general. Într-un cuvînt chiar ai nevoie să îți schimbi metoda de a gîndi, asta îți va salva povestea ta de iubire. Asta îți va da un nou suflu de speranțe și optimism de viitor!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cel mai dramatic mod prin care ai putea să îți trăiești viața amoroasă, se pare că abia acuma și-a făcut apariția! Probabil ții din ce în ce mai mult să vrei expansiune și reînnoiri. Însă, atîta timp cît în conștiința ta stă un șablon distructiv, pesimist și izolant nu vei obține mare lucru. Relația ta are nevoie acuma de multă bază solidă. De comunicare, de stabilire a valorilor, obligațiunilor fiecăruia în cadrul cuplului vostru. Dacă toate astea nu sunt posibile, poate e vreme întradevăr de încheiat un ciclu, o etapă din sectorul vieții tale sentimetale?!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi partenerul\ra tău\ta s-ar putea să fie mai cald\ă cu tine. Ar trebui numai să observi și să reacționezi adecvat la această manifestare. Evident, totul e mult prea complicat emoțional pentru tine. Însă s-ar putea ca aceasta să vină din manifestările tale anterioare, vizavi de timpul și atenția îndreptată relației tale. Ai nevoie de mari transformări în profunzimea sentimentelor și stării relației tale. Iar azi e o metodă cînd, printr-o manifestare prietenească, călduroasă poți aplana multe dintre conflictele și tensiunile curente. Dintre tine și ființa iubită.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Gîndește-te numai pentru o clipă la situația comunicării, a colaborării din cuplul tău. Și dintr-o dată ți se vor limpezi și clarifica multe adevăruri ale situației date. Relația ta are nevoie de atenție, chiar dacă tu tinzi să crezi că o oferi. Probabil însă nu a fost îndeajuns. Cu siguranță nu! Că ești mai tot timpul pe la servici sau acaparat\ă de dorința ta de afirmare carieristcă e bine, însă nu uita că mai există și o ființă dragă ție care are nevoi de tine. Poate mai mult decît ai fi crezut. Azi e vreme de echilibrat rutina cu atenția oferită celui\celei drag\i!


Horoscop pentru femeia din Pești

Probabil călătoria pe care o faci acum sau ceva din modul tău de gîndire te face extrem de dificil\ă de suportat. Tensiunea de la servici, ar putea și ea să îți creeze mici conflicte. Însă e vreme de trăit frumosul din cadrul cuplului tău. E vreme de relaxare și un pic de distracție. E vreme de iubit! Chiar dacă ființa dragă îți poate părea mult prea gălăgioasă, încearcă să depășești aceste stări prin metodica ta calmantă binecunoscută numai de tine. Puneți intuiția la treabă și percepe ce ar face relația ta să prospere?! Organizează o zi\o seară magică alături de persoana iubită, asta v-ar face cu adevărat împliniți și fericiți!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții