Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 13 Septembrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 septembrie 2014 | 07:41


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 13 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscop pentru femei de azi sâmbătă 13 Septembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Acum pentru tine a venit o perioadă de reînnoire emoţională. O perioadă în care sentimentele se consumă mai degrabă în cadrul unei rutine impuse. Din cauza graficului încărcat de la servici. E una în care comunicarea cu fiinţa iubită extrem de facil poate trece de la o adversitate la alta. Aici e nevoie de mult tact, chiar dacă electricitatea contrarierilor vă incită. Azi e o zi în care vei atribui iubirii în viaţa ta o anumită valoare. Valoare sudantă relaţiei tale, cu perspectivă de mariaj de ce nu?!






Horoscop pentru femeia din Taur

Azi vei fi extrem de melancolic\ă, sentimental\ă, plin\ă de energia romantismului și flerului. Exact din acest motiv vei avea tendința să atragi într-un mod spectaculos atenția sexului opus. Urmărește atent această zi, cu ceea ce îți poate aduce ea la nivel afectiv. Pentru că s-ar putea să fie una extrem de importantă. Azi s-ar putea să ai parte de reînnoiri sentimentale, transformări la acest nivel. Provenite dintr-o iubire feerică care te urmărește de ceva timp.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Atît de îndrăgostit/ă se pare că nu ai mai fost de foarte mult timp încoace. Iar acum simţi o resuscitare profund necesară în a simţi. În a te simţi iubit/ă. Destinul s-ar putea să îţi aducă surprize frumoase, cu puţin noroc. Şi puţină răbdare. Azi în schimb nu îţi rămîne altceva decît să retrăieşti stările latente de doruri ascunse, reverii, nostalgii. Profunda simţire şi telepatie a gîndurilor şi emoţiilor celui/celei drag/i ţie. Zi mai degrabă guvernată de melancolii şi vise, decît de o realitate paalpabilă!




Horoscop pentru femeia din Rac

Azi poate fi o zi uşor tensionată pentru tine. S-ar putea ca senzaţia ta emotivă să fie una încrîncenată. Uşor depresivă. Astea s-ar putea să vină din necesitatea ta acerbă şi obsesivă de stabilitate relaţionalo-afectivă. Indicat ar fi să înţelegi că timpurile astea negreşit îţi vor aduce o depurgare de mult fals în sectorul tău emoţional. Inclusiv de persoanele nefavorabile sau neiubite de tine. De emoţiile contrafăcute. Urmăreşte foarte bine potenţialul relaţiei în care eşti cu bune şi rele, iar dacă merită efortul păstreaz-o. În ea s-ar putea să găseşti o comoară nepreţuită, de viitor!





Horoscop pentru femeia din Leu

- Azi nevoia ta de afișare emoțională îți va crea stări electrizante, agitate, pline de nerăbdare. S-ar putea ca tendința ta de a te manifesta un pic cam egoist și orgolios, să facă ființa ta iubită să te considere un pic cam inmodest. Poate lipsit de tact și bun simț. Exact din cauza asta, ai nevoie de mai multă naturalețe. Lejeritate emoțională și tandrețe sinceră. Numai astfel relația cu persoana dragă va avea sorți de izbîndă și se veți avea parte ambii de niște momente speciale și pline de sensibilitate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Niște reacții spontane ale partenerului\rei tău\tale de cuplu s-ar putea să te facă să rerăiești emoții intense și tulburătoare. Probabil re\trăiești o dramă în care ai nevoie de o clarificare de situație. Cert e că visele tale nu mai au tangențe cu valorile celui\celei iubit\e. Din cauza asta s-ar putea să aveți nevoie de spațiu și schimbări radicale în cadrul relației voastre. Azi încearcă să revizuiești lista voastră de planuri în comun. Persoana iubită s-ar putea să agreeze acest demers. Iar de asta cu siguranță aveți nevoie, ambii! De o expunere sinceră a realității stării cuplului vostru.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ai parte de emoții extrem de tulburătoare. S-ar putea ca relația ta de iubire, să îți dea mari bătăi de cap. Toate componentele poveștii tale de iubire se pare că au intrat la apă. E lipsă de comunicare, de înțelegere. Ai nevoie de o reculegere sufletească, să te aduni spiritual și să încerci ușor ușor să treci de etapa grea în care te afli. Ascultă-ți din ce în ce mai mult intuiția și lasă totul în mîinile destinului. Asta s-ar putea să fie doar încă o etapă mai dificilă din viața ta și atît!




Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ești îndrăgostit\ă și iubirea e cea care ocupă mult spațiu și poziție în viața ta. Însă s-ar putea comunicarea în cuplul tău să nu mai fie la nivelul pe care ți l-ai fi dorit tu. Probabil nu mai găsiți un numitor comun, există prea mult orgoliu. Indicat ar fi să îți temperezi pe cît este posibil, ieșirile tale nervoase. Sarcasmul, gelozia deasemeni ar fi indicat să le excluzi. Astfel încît, orice conflict să fie transformat mai degrabă într-o pistă de evoluție emoțională. Într-o cale de a vă spori atracția reciprocă și nu inversul. Astăzi e o zi în care amiabilitatea va fi cea care vă va reuni din nou, într-un tot unitar. Pe tine și ființa iubită!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca rutina să te preseze emoțional. Probabil nu mai ai timp de romantisme, iar povestea ta de iubire își retrăiește scenariul într-un cerc restrîns și vicios al retrăielilor intime și interiorizate. S-ar putea ca partenerul\ra tău\ta de cuplu să aibă nevoie de acțiune, de expansiune, de ieșiri în societate. Pe cînd tu, tocmai viceversa să ai nevoie de calm și retrăirea poveștii de iubire în intimitate. De aici și tensiunea dintre voi doi. Azi este indicat să nu te lași pradă himerelor subconștientului, ci să încerci să armonizezi stările amîndurora. Printr-o ieșire în societate însă într-un loc liniștit și retras, cum ar fi o cină romantică spre exemplu!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi s-ar putea să retrăiești niște emoții foarte incitante și tulburătoare. O doză de gelozie, sau senzații interiorizate de atracție magnetică. S-ar putea ca sectorul vieții tale emoțional să necesite nevoia unor enorme transformări. Începi să simți din ce în ce mai intens. Iar iubirea în viața ta s-ar putea să ieie forme imense și puternice. Toată profunzimea asta ar fi indicat să o direcționezi spre o tendință mai pasională de manifest amoros. Azi e o zi în care diplomația și mediatizarea conflictelor pot fi asul tău din mînecă!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai nevoie de schimbări, iar retrăirile interioare te ajută să le faci. Probabil în imaginea subconștientului tău se duce o luptă continuă între a iubi sau nu. Între a merge mai departe sau a lăsa totul așa cum e! Probabil între tine și ființa iubită e din ce în ce mai complicată situația, mai ales cînd atîtea și atîtea lucruri se ascund. Azi datorită stărilor de suflet intense, s-ar putea să descoperi un adevăr, o soluție la care căutai de atîta timp răspunsul. Probabil e vreme de resemnare și de analiză a situației relaționale curente dintre voi doi.


Horoscop pentru femeia din Pești

Ești îndrăgostit\ă și iubirea e cea care ocupă mult spațiu și poziție în viața ta. Însă s-ar putea comunicarea în cuplul tău să nu mai fie la nivelul pe care ți l-ai fi dorit tu. Probabil nu mai găsiți un numitor comun, există prea mult orgoliu. Indicat ar fi să îți temperezi pe cît este posibil, ieșirile tale nervoase. Sarcasmul, gelozia deasemeni ar fi indicat să le excluzi. Astfel încît, orice conflict să fie transformat mai degrabă într-o pistă de evoluție emoțională. Într-o cale de a vă spori atracția reciprocă și nu inversul. Astăzi e o zi în care amiabilitatea va fi cea care vă va reuni din nou, într-un tot unitar. Pe tine și ființa iubită!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții