Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscopul zilei de luni 15 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on duminică, 14 septembrie 2014 | 07:20


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi luni 15 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.





Horoscopul zilei de luni 15 Septembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Cei dragi pot fi cei mai de incredere sustinatori ai tai, deci asculta-i cu respect, pentru ca ei iti vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau solutii pot proveni azi de la jumatatea ta de suflet, care priveste lucrurile din cu totul alt unghi decat tine si apoi isi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunostinta si iubire ceea ce are el de oferit, considerandu-te de-a dreptul binecuvantat ca ai asemenea om alaturi! Sufletul sau mare, bogat si bun, e cel mai de pret lucru pe care l-ai primit de la viata: ofera si tu!


Horoscopul zilnic de azi Taur

La cine poti apela daca nu la un parinte care te sfatuieste de bine? Ai pe cineva mai in varsta in preajma ta care priveste lucrurile altfel decat tine. Desi ai fi tentat sa-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente cand e nevoie de experienta de viata pentru a intelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel batran a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca sa simta de la o posta ceea ce tu nu vezi. Asculta-i parerea si urmeaza-i sfatul cu sfintenie: intr-o zi ii vei multumi, desi azi spui ca iti taie aripile.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu te lasa influentat de cei mai tineri sau mai neexperimentati, care trateaza evenimentul care se apropie cu pasi repezi cu multa superficialitate. Chiar daca si tie iti place sa glumesti, chiar daca nu vrei sa agravezi anumite aspecte mai mult decat ar trebui, totusi nici sa ignori eventualele riscuri sau probleme nu e in avantajul tau. Totul ar parea mai simplu, la prima vedere, si cand te vei confrunta cu adevarata fata a lucrurilor, iti vei da seama cat de naiv ai fost. Da, optimismul e bun, dar nu-l duce spre o atitudine jucausa care nu se potriveste chiar in orice situatie. Fii mai atent, ca sa nu gresesti din cauza atitudinii prea usuratice, aproape infantile!



Horoscopul zilnic de azi Leu

O situatie neprevazuta da peste cap toata linistea familiei tale, dar trebuie sa va adunati repede cu totii ca sa gasiti o solutie salvatoare. E ca si cum planurile facute impreuna cu cei dragi sunt stricate de o surpriza neplacuta ce va obliga pe toti sa modificati totul intr-o cu totul alta directie decat ati sperat. O defectiune in casa, un musafir nedorit, o cearta apriga intre partenerii de viata sau intre parinti si copii sunt cateva din momentele tensionate care agita spiritele intre peretii locuintei, cerand de la toti mai mult calm si toleranta decat de obicei.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ideea de asociere este in centrul tuturor reusitelor astazi, ca atare. primul pas spre ceea ce vrei sa obtii, e sa gasesti partenerul ideal pentru aceasta. Ai putea face echipa perfecta cu cineva dintr-o generatie complet diferita de a ta, ba chiar si de sex opus, ca atare nu te inconjura doar de oameni care isi seamana, ci de persoane care, prin faptul ca sunt atat de diferiti, completeaza ceea ce-ti lipseste tie. Ideea de complementaritate e cheia succesului, deci fa un efort sa te apropii de oamenii care intra in joc cu ceea ce nu ai tu. Fiecare pune la un loc propriile resurse, si iese un intreg!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Te simti bine in grupul din care faci parte, pentru ca ai alaturi oameni care te simpatizeaza, care te privesc cu multa caldura si, atentia lor te incanta. Te simti ca intr-o mare familie iar prezenta lor iti face bine, te incurajeaza, te incarca de energie pozitiva. E o placere sa numeri cati oameni se aduna azi in preajma ta, fie ca esti doar un membru al unui colectiv care pune umarul la o mare reusita, fie ca esti in centrul atentiei si primesti imbarbatarile si felicitarile celor care te privesc cu admiratie. E o placere sa socializezi, pentru ca lumea te priveste cu ochi buni si sinceri.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Mare grija la gesturile bruste pe care esti gata sa le faci! Nici nu stii ce efecte dezastruoase poate avea o replica dura sau o decizie pripita luata la nervi! Adu-ti permanent aminte ca esti o fire impulsiva care, mai ales cand isi pierde cumpatul, poate distruge tot, deci incearca sa-ti mai domolesti energia debordanta inainte de a spune ce gandesti. Chiar daca ai dreptate, cineva tot are de suferit de pe urma replicii tale: ori cel caruia i te adresezi si care va considera vorbele tale drept un atac nemeritat la persoana, ori chiar tu, pentru ca, dupa ce vei scoate porumbelul, nu vei mai sti cum sa repari greseala si te va mustra rau constiinta.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Retrage-te un pic din galagia din jurul tau, pentru ca altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ti le transmite intuitia. Esti persoana care isi aduna cel mai bine gandurile in liniste deplina, in izolare perfecta, ca atare gaseste macar cateva clipe in care sa stai doar tu cu tine insuti. Iti vei recapata echilibrul interior in acel moment de meditatie, de reculegere, de discutie cu eul tau interior, pentru ca de acolo vor veni la suprafata idei sau solutii la problemele cu care te confrunti in viata de zi cu zi, dar pe care, stresat si captiv in mijlocul emotiilor negative, nu le poti auzi. Permiteti o oaza de liniste doar pentru tine!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Cu ajutorul potrivit, totul iti merge de minune, deci aici trebuie sa faci cele mai mari eforturi, de a gasi tovarasii cei mai buni pentru situatia in care te afli, sa le castigi simpatia si dorinta de a-ti sari in ajutor. Apeleaza la tot arsenalul tau de cucerire, pentru ca ai nevoie de prieteni care sa participe la problema in care esti implicat. Ai multe de invatat de la ceilalti, ca atare nu insista sa te descurci singur, pentru ca lucrurile vor evolua mult mai repede si mai simplu daca faci echipa cu oameni pregatiti in domeniu. Nu e o rusine sa ceri ajutorul, nici sa bati la usa unui om a carui meserie este aceea de a-ti rezolva tie problema.


Horoscopul zilnic de azi Varsator

In interiorul tau e o furtuna de trairi si de ganduri greu de controlat ce te face sa te comporti ciudat. Multi vor interpreta gresit atitudinea ta, pentru ca, din cauza stresului, esti mai tacut, mai retras, mai pasiv, fara sa faci nimic, ca sa nu strici ceva. Multi vor spune ca esti slab, ca e un semn de teama sau de lasitate ceea ce afisezi tu, dar tu consideri ca e mai intelept sa stai pe margine, fara sa intervii, mai ales atunci cand atmosfera e incarcata. Daca ai spune ceva, ai putea tensiona si mai mult lucrurile, ca atare incerci sa te abtii cat poti, sa nu faci ceva nelalocul lui.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Te bucura linistea care s-a instalat peste unele probleme care te-au tinut pe loc in ultima vreme. Nu se mai intampla nimic, ceea ce e pe placul tau, pentru ca asa mai poti rasufla si tu un pic… Prea ai fost implicat in tot iuresul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, ca s-a instalat rutina si calmul, nu poti decat sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Intr-o astfel de pauza binevenita, parca incepi sa vezi lucrurile din alt unghi, incat descoperi mult mai usor fisurile sau erorile din ultima perioada. Gasesti solutii mai bune, pentru ca nu te mai impinge nimic de la spate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții