Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on joi, 22 ianuarie 2015 | 22:45


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 23 Ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu e cazul sa iti ascunzi astazi opiniile: orice ganduri ai avea, trebuie sa le dai frau liber si sa ceri ceea ce ti se cuvine. Daca esti sincer, cu propria persoana si cu partenerul, vei obtine aprecierea si recunostinta celui de langa tine.



Horoscop pentru femeia din Taur

Relatia ta e mult mai putin complicata decat ti se pare, la prima vedere. Incerci sa gasesti tot soiul de motive ascunse in actiunile partenerului si, de data asta, sunt sincere. Ar fi mai bine sa nu mai treci totul prin filtrul ratiunii si sa nu lasi suspiciunea deoparte.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi iti dai seama ca o relatie de amicitie poate deveni una de iubire. Sentimentele pe care le descoperi te fac sa vrei sa ii dai un telefon persoanei dragi, pentru a-i oferi un umar pe care sa planga.



Horoscop pentru femeia din Rac

Aliniamentul planetar prezent iti lumineaza ziua, mai ales ca primesti o invitatie la o iesire cu o persoana eleganta si stilata. Asa iti place sa traiesti in ultima vreme, in compania oamenilor cu gust. Din fericire, esti un magnet pentru priviri, la randul tau.




Horoscop pentru femeia din Leu

O intalnire emotionala, profunda, va avea loc astazi. E o chimie puternica intre tine si aceasta persoana si oricat te chinui sa iti reprimi sentimentele, ele ies la suprafata. E ceva salbatic, pe care nici tu nu ti-l poti explica. Da frau liber emotiilor si traieste aceste sentimente intense.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai o intalnire cu o persoana care te intimideaza in sensul bun. Ramai fara cuvinte in fata farmecului acestei persoane si faptul ca, in sfarsit, sunteti fata in fata te copleseste.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Capeti deodata o viziune foarte realista asupra relatiei tale si tot ceea ce era confuz devine clar. Reusesti sa pui punctul pe "i" si sa afirmi ce nu ai putu afirma pana acum. Partenerul tau va fi putin socat sa auda ce ai de spus, dar vei obtine rezultatele dorite.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va trebui sa iti aduni putin curajul pentru a trece peste micul obstacol care sta in calea iubirii tale. S-ar putea ca maine sa iti dai seama ca ceea iti azi iti pare un mare conflict, nu e decat o furtuna intr-un pahar cu apa. Asa ca tempereaza-te, maine va fi mai bine!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Energia planetara te ajuta sa aduci la suprafata sentimentele profunde pe care le traiesti si iti da curajul sa le exprimi in fata celui pentru care le nutresti. Acest lucru il va incuraja sa faca la fel cu tine si veti trai momente de intimitate si afectiune impreuna.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Realitatea va sta fata in fata cu fantezia astazi: sunt unele evenimente care au avut loc si unele care vrei sa aiba loc, dar nu par sa se iveasca. Stii cum e, norocul si-l mai face omul si singur. Fixeaza-ti bine telurile si vei obtine ce iti doresti.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi nimeni nu se poate pune cu intuitia ta. Mai ales persoana iubita, care incearca sa te manipuleze cu vorbe frumoase si gesturi romantica. Din pacate pentru el, esti capabila sa vezi dincolo de suprafata si, in loc sa te atraga, mai mult te indeparteaza.


Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi descoperi ca viata poate fi plina de surprize, chiar si pentru o persoana nonconformista ca tine. O prima intalnire se dovedeste a fi o oaza de generozitate si afectiune pentru tine. Vei stabili o legatura profunda cu noua persoana din viata ta!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții