Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Martie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 20 martie 2015 | 06:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 Martie 2015 in functie de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi vei avea parte de o intuiție sporită. Emotivitatea marcantă, nostalgică te va ajuta să închei un ciclu vital din viața ta și să iei decizii referitor la relația actuală. Urmărește o tendință materialistă de viitor care să îți aducă siguranța zilei de mîine, cît și echilibrul pragmatic al emoțiilor voastre. Ușor ușor va trebui să dai dovadă de mult revoluționarism și să iei viața ,,de coarne,,. Este o etapă din destinul tău, cînd schimbările trebuie să intervină. Acum ori niciodată!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi vei simți interacțiunea emotivă cu cei care îți împart viziunile. Iar unul/una dintre ei/ele poate fi și ființa iubită. Bineânțeles încă multă frămîntare există în sufletul tău, vizavi de stabilitatea și mai ales îndestularea materială. Dar încet toate revin pe făgașul normal. Iar iubirea și pasiunea te ajută să te simți special/ă, optimist/ă și plin/ă de șanse afective. Azi este indicat mult optimism și multă încredere în visele proprii, au tendința să se realizeze pe parcurs!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acum treci printr-o perioadă de maximă platonicitate, refugiu emoțional în propria lume, vise, intuiție, imaginație. Azi pui la mare rang afecțiunea. Probabil vei resimți necesitatea să iei decizii referitoare la prezența maternă, familiară, casnică în viața ta. Această perioadă este una apogeică afectivă. Iar ceea ce înveți prin mari piedici și treceri emotive, îți va croi o nouă viziune, una stabil-relațională de viitor.



Horoscop pentru femeia din Rac

Vei desprinde azi o notă marcantă de trecere la o nouă etapă emoționalo-afectivă. Vei avea parte de mesaje de iubire de la ființa iubită. Comunicarea este extrem de sporită, iar tu trebuie să înveți să prețuiești orice moment. Sfera relațională trece prin mari transformări. Iar ziua de azi te va ajuta să pășești net superior evolutiei tale emoționale, de pînă acum.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi emoțiile în viața ta pot deveni ca și o epavă de maximă transformare afectivă. Trăiești vremuri extrem de frumoase în viața ta, cînd relația cu cel/cea pe care simți din toată inima că îl/o iubești, poate fi legalizată. Azi intuiția te va ajuta să iei decizii la ce ai de făcut de acum încolo. În viața ta vine o perioadă cînd dragostea necondiționată capătă greu și valoare maximă!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi vei resimți pe lîngă importantă relația ta și cuplul tău. O necesitate maximă de schimbări în acel domeniu. Adevărul e că destinul te pune față în față de la o vreme cu mari încercări, în domeniul amoros. Este nevoie însă de multă putere de conștiință, dar mai ales stabilire a propriilor valori vitale, constructivitate, dar mai ales responsabilitate. Ca totul și toate să funcționeze armonizat în cadrul cuplului tău!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi emoțiile au amprentă ușor înrămată în graficul zilei. Probabil vei da mai multă atenție sistematizării rutinei reciproce cu cel/cea pe care îl/o iubești. Este nevoie de multă flexibilitate domestică ca să ai parte de o zi prolifică comună cu ființa dragă. E o vreme cînd structura relației tale, trebuie să se cimenteze. Iar vizavi de asta te va ajuta puterea de decizie. Astfel, încât importanța ta și aportul tău individual să primeze!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi transformarea va avea loc maxim, la nivel afectiv. Puterea ta intensă de a focaliza energia emotivă, te va ajuta să depășești o nouă eră afectivă. Inima ta va fi guvernată de stări intense. Romantismul e cel care îți sălășluiește sufletul. Iar ființa dragă îți e alături, trup suflet. Diplomația și armonia este cea care vine să îți guverneze stările.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi s-ar putea să fii predispus\ă la a resimți și retrăi toată gama de emoții și stări romantice în interiorul ființei tale. Vei avea nevoie de interiorizare și recapitulare a motivelor sentimentale din sectorul vieții tale afectiv. Bineînțeles nu merg toate strună! Relația ta se pare că a dat-o în bară la capitolul colaborări. Dar așa cum niciodată nu există numai un singur vinovat, azi încă odată ai ocazia să aranjezi toate momentele astfel încît să meargă din ce în ce mai bine! Iar în cazul în care încă iubești, să lași cale de fericire cuplului tău și poveștii tale amoroase!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi s-ar putea să ai parte de multă agitație, comunicare, socializare, verbalizare. În cazul în care nu ai pe cineva, azi poți face cunoștință în plină stradă. Prin intermediul mesageriilor de pe internet, site-urilor de socializare. Oricum perioada asta din cauză că ești mai mereu în acțiune și pe drumuri, cunoștințele tind să vină din acea direcție. Cu o singură mică mențiune însă! Mare atenție la diversitatea părerilor de opoziție dintre tine și ființa iubită! Pentru o armonie asigurată, indicat ar fi să lași spațiu de manifestare ambilor păreri!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Toată atenția ta în ultima vreme s-ar putea să fie acaparată de material, valori, finațe. Calități emoționale acumulate, dobîndite, dorite. De aceea azi încă odată manifestul tău valoric, vizavi de cuplul tău s-ar putea să te marcheze! Vei simți necesitatea maximă de revizuire și stabilire a unor clare norme, de catalogare a cuplului tău la ceva de durată. La ceva la care a-ți depus piatră cu piatră la temelie, pentru a fructifica! Perioadă în care primiți roadele a ceea ce a-ți făcut pînă acum!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ești vedeta zilei! Plin\ă de entuziasm, priză la atenția celor din jurul tău. Asta s-ar putea să îți aducă multă satisfacție și împlinire atît de sine, cît și în viața ta de cuplu! Bineînțeles în ultima vreme ar trebui să fii marcată de revizuirea proprii însemnătăți. Valori personale în cadrul cuplului tău! S-ar putea să ai nevoie de multă diplomație în colaborări cu ființa iubită, pentru că situațiile limită vor fi cele care vă vor pune relația la numeroase încercări. Azi e o zi cînd una peste alta vei avea perspicacitatea de a depăși tensiunile prin magnetism!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții