Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 August 2015

Written By NIKE B. on vineri, 21 august 2015 | 06:59


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cotextul astral actual te ajuta la prima intalnire pe care o ai astazi cu cineva special. Vei descoperi ca e o chimie puternica intre voi si lucrurile merg mai departe de suprafata. Vei petrece momente relaxante in compania acestei noi persoane din viata ta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetelor va ofera astazi sansa sa va luati lucrurile mai usor si sa treceti in revista evenimentele ce au avut loc ametitor de repede in relatia dvs.. Aveti nevoie de timp pentru a reflecta pe seama a tot ce s-a intamplat, si sa decideti in ce directie vreti sa mergeti de acum incolo. Fiti cu bagare de seama atunci cand va trebui sa luati o decizie importanta, intrucat trebuie sa aveti in vedere consecintele.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Atmosfera astrala de astazi indica faptul ca intr-adevar va doriti tot ce e mai bun pentru relatia in care va aflati, si care sperati ca va inflori. Cu toate acestea, un dubiu va strabate mintea. Alocati-va timp pentru a va gandi si a reflecta, in loc sa actionati pripit. Acest lucru va va ajuta sa priviti mai clar lucrurile.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ai o intalnire si va trebui sa adopti o atitudine degajata, chiar daca fluturii din stomac iti fac misiunea cam dificila. Pastreaza-ti calmul si nu incerca sa controlezi situatia, asa cum ai tendinta sa faci in general.




Horoscop pentru femeia din Leu

Decat sa fiti doar in compaia gandurilor dvs, preferati sa socializati cu ceilalti si sa impartasiti cate ceva despre dvs cu ei. In legatura cu persoana de care sunteti indragostiti, decat sa asteptati sa faca el/ea primul pas, va puteti trezi sunand-ul/o pentru a-i propune o intalnire.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sentimentele sunt intr-un maraton astazi si ai tendinta sa faci gesturi necugetate. Inainte de a te avanta in actiuni riscane, gandeste-te cat de bine cunosti persoana care te atrage in vartejul emotiilor.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Pana azi aveai impresia ca iti intelegi destul de bine partenerul, dar astazi, comportamentul ciudat al celui iubit te deruteaza. Nu e indicat sa discuti prea profund cu el azi, mai bine incearca sa pui la cale ceva amuzant de facut impreuna.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aliniamentul planetelor trimite unde de soc in conversatiile tale. Sunt puse in miscare forte puternice care te fac sa iti duci relatia cu un pas mai departe. Chiar daca discutia e extrema, vei obtine rezultate satisfacatoare de pe urma ei.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi vei simti ca iubirea se masoara in cat de des te face partenerul sa razi. Simti nevoia sa petreci clipe relaxante si destinse alaturi de o persoana care iti trezeste interesul. Chiar daca fizic nu e chiar genul tau, te atrage umorul captivant in care imbraca totul.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vei vedea ca e greu sa intelegi de ce nu reusesti sa obtii informatiile de care ai nevoie, referitoare la persoana din fata ta. Astrele arata ca, desi ai o capacitate enorma de a spune ce simti, nu te axezi pe asta, ci pe diferite mijloace neortodoxe de a obtine adevarul.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Planetele va sunt gardieni de baza astazi si puteti sa incercati orice actiune indrazneata pentru a duce relatia pe care o aveti mai departe. Chiar daca riscati, sarmul pe care il aveti astazi va ajuta sa nu dati gres.


Horoscop pentru femeia din Pești

Contextul astral provoaca sentimente intense in relatia ta. Daca te afli intr-un angajament de luga durata, vei simti nevoia sa faci cateva schimbari in relatie. Daca mergi la o prima intalnire, vei constata ca simti o atractie foarte puternica pentru cel din fata ta.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții