Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Septembrie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 23 septembrie 2015 | 06:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Septembrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Septembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ultima perioadă relația cu ființa iubită se pare că a prins importanță. Totuși s-ar putea să existe acea notă de categoric sau fatal, care te face ori să vrei să vrei mai mult. Ori să cauți nod în papură în cel de lîngă tine. Cert e că oricine vine, își face apariția actual în viața ta are un impact absolut important pentru destinul tău. E perioada în care te și amorezezi foarte intens, cu direcție spre pasional.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi pe lîngă comunicarea pe care o necesiți, ca și atmosferă de cuplu, colaborare treci și printr-o careva maturizare evolutivă. Ultima perioada necesitatea de a forma un cuplu, dar mai ales din sentimente adevărate prinde forme ample. Dragostea acum, s-ar putea să te miluiască cu magia ei. Iar fericirea bineînțeles nu se va lăsa mult timp așteptată, nici din sectorul copii, ca și plod al creației și amorului!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi treci prin niște transformări de natură emoțională. Gelozia nu este exclusă. Totuși mare atenție că sectorul cuplu actual ți-a fost prins într-un dans al maturității. Și mai ales al preselecției naturale, involitive adeseori. Cînd cei de infirmăm importanță și impact în viața ta nu își mai au locul alături de tine. Acum îți iei relația ca pe o responsabilitate majoră, atunci cînd ceea ce construiești trebuie și are valoare în timp!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi relația ta de cuplu prinde valoare înaltă. Ființa de lîngă tine prinde importanță. Vei simți necesitatea să îi oferi mai multă atenție. Sau chiar aceasta va da dovadă de mult fler și colaborare cu tine. Acum este perioada cînd comunicarea cu cei din jurul tău, deci și cu ființa dragă contează enorm. Prinde formă și amploare. Iar dacă ești solitar/ă, s-ar putea să întîlnești persoana viselor tale.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi emoțiile se vor manifesta ca și o formă mai obișnuită de manifestare. Acum a venit perioada cînd sentimentele îți sunt puse la încercare. Cînd se cere să începi să iubești curat cu dedicare, cu asumare de concepții. Dar mai ales cu conștientizarea, că probabil maturizarea are și ea o formă de manifestare în cadrul relației tale! Azi creativitatea, arta, iubirea prin forme prin prezența unei naturaleți simplist manifestate.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi iubirea, sentimentele, amorul sunt cele care contează cel mai mult. Chiar dacă ultima perioadă viața ți-a pus încercăr grele în cale, mai ales la nivel financiar. Acum e momentul în care tre să pui preț pe relații, colaborare. În care cebtrul atenției trebuie să fii tu. Vei avea posibilitatea să îi manifești propriile calități și talente. Dar mai ales să te faci văzut și auzit. Azi emoțiile devin centru al atenției.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi casa, familia, sânul mediului intim e cel care contează cel mai mult. Ultima vreme s-ar putea să fi devenit mult mai sensibil/ă la mesaje. Emoțiile sunt mai rarefiate, mai rafinate. Cel mai mult se pare că contează senzațiile pure. Sentimentul că cel de lîngă tine îți e aproape, mai ales în cazuri absolut necesare. Cum ar fi spre exemplu, momentele de restriște sau de deziluzionare. Azi intimitatea primează!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi comunicarea, verbalizarea, ținerea legăturilor telefonice contează, cel mai și cel mai mult. Una peste alta, acum este momentul cînd inima ființei iubite s-ar putea să fie în strînsă legătură cu senzațiile de platonicitate. Și împletire geamănă a sufletului. Acum e momentul în care inima ta îți reflectă fațeta ta adevărată. Pe lîngă intensitatea manifestată exterior. Și devotamentul hipersenzitiv, manifestat pe interiorul ființei tale!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi valorile primează. Relația ta începe să prindă forme de maximă responsabilizare, în care tu ești focarul poveștii. A venit perioada în care trebuie, ești impus/ă să îți manifești calitățile! Să îți demonstrezi talentele. Chiar dacă probabil îți e mai dificil din mai multe puncte de vedere, mai ales ca și limitare și izolare, pe motiv de realizare carieristică. Cert este una, asta este una dintre perioadele probabil, cele mai prolifice din viața ta. Și pe deoparte și de alta!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi devii centrul atenției. Manifești mult mai mult fler și magnetism ca și alte zile. Iar ființa dragă te va recepționa mai facil, ca și motiv sentimental. Azi dacă vei fi foarte atent la mesajele din jurul tău, vei putea înțelege că nu e chiar atît de rea situația. pe cît pare. Autoizolarea asta care îți crează senzația că te ține în loc, s-ar putea să fie cel mai favorabil motiv de evoluție clară spirituală!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi melancolia, nostalgia amintirilor te va răpune ușor. Vei avea senzația că plutești într-o lume imaginară, în care motivul emoțional este centrul acestei istorisiri de subconștient. Acum e vremea în care ți se face regulă în priorități. Motivele de evoluție personală vor trece ușor în cele de origine, transformare personală. Vine o perioadă în care ,,renașterea,, precum Phoenix îți va fi noțiune de căpătâi. Actual însă pui ultimele puncte ,,i,,!


Horoscop pentru femeia din Pești

Ultima perioadă s-ar putea să resimți lumea ta emoțională, foarte fragilă. Mare atenție însă la deziluzionările, care s-ar putea să te răpună. Datorită creării unor idealuri inemaginabil de mari, în cadrul acesteia. Relația ta prinde forme majore. În care s-ar putea să se pună marcaj chiar și pe legalizarea sentimentelor. Atenție totuși încă la unele mesaje de natură distorsionată și mai ales la propriile deducții. S-ar putea să fie ușor greșite!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții