Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 31 Octombrie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 31 octombrie 2015 | 06:35


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 31 Octombrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 31 Octombrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca nu stii ce sa porti in seara asta, vei fi surprins sa afli ca datorita atmosferei favorabile, vei avea mai mult succes daca vei aborda situatia intr-un mod distinct si original. Nici nu se pune problema sa recurgi la o veche iubire vestimentara. Vei vedea ca asemenea detalii vor lucra doar in beneficiul tau.



Horoscop pentru femeia din Taur

Pozitia planetelor ar putea sa insemne ca vei gasi destul de dificil jocul de-a v-ati ascunselea pe care partenerul vi-l propune. Daca sunteti deja implicat intr-o relatie, atunci ar fi bine sa dai dovada de onestitate sis a te deschizi fata de ce te deranjeaza si nu in ultimul rand sa spui ce ai pe suflet sice vreu cu adevarat. Inceara macar o data sa spui ce simti!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ar putea sa fie greu pentru tine sa intelegi anumite probleme care par ca sunt mai mult mistice, decat adevarate. Faptul de a ajunge la o decizie concreta se poate dovedi a fi foarte dificila. Din pacate, astrele arata ca trebuie sa faci fata unor asemenea lucruri pe tot parcursul zilei. Trebuie sa intelegi ceva despre actuala relatie, ceva care nu e chiar usor de acceptat si de ascuns.


Horoscop pentru femeia din Rac

Asta e ziua potrivita sa scrii poezii de dragoste daca te simti in stare. Chiar daca nu te simti in stare, configuratia planetelor te incurajeaza sa gasesti o cale cu adevarat creativa pentru a-ti exprima cele mai profunde sentimente fata de cineva special. Asta va va face pe amindoi sa va simtiti bine si veti realiza ca aveti aceleasi sentimente dar ca ati fost prea timizi sa le impartasiti.




Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi veti avea noi oportunitati in materie de dragoste, dar asta presupune, in mare masura, sa va schimbati atitudinea in mod radical. Pentru inceput trebuie sa va hotarati asupra unor lucruri pe care sa le schimbati aproape total. Un bun mod de a porni in aceasta calatorie este sa va razganditi asupra unor accesori din garderoba.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca astazi mergi la o petrecere sau la un eveniment oarecare, vei avea parte de multa voie buna, in sanul unui anturaj placut. Ai sansa sa intalnesti pe cineva foarte special in acest context, asa ca ai grija la cum te afisezi!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astrele te incurajeaza sa spargi tiparele tale legate de relatie. Daca ati intrat in rutina, tu vei fi cea care va sparge gheata cu ceva noi si inedit, care va reaprinde flacara dintre voi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nimic nu te opreste cand vine vorba de jocuri romantice. Atmosfera de astazi aduce rauri de pasiune, sentimente pe care nu le-ai mai simtit de mult timp. Daca esti in cautarea acelei persoane speciale, se prea poate sa ai parte de o iubire la prima vedere. Sageata lui Cupidon aproape sigur isi va atinge tinta azi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aliniamentul astrologic de astazi poate sa-ti aduca pe cineva la usa sperand la un semn de la tine. Desi poate fi inceputul unei frumoase prietenii persoana respectiva isi face iluzii in legatura cu tine si nu este realista. E cazul sa o calmati si daca vreti sa o lasati cu blandete sa intre in inima voastra. Altfel trebuie sa fiti foarte ferm in a o scoate din lumea iluzorie pe care si-a creat-o.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Atmosfera cereasca poate indica faptul ca o relatie poate foarte usor sa scape de sub control. Cu cat incerci sa gasesti ratiuni logice in aceasta privinta, cu atat ti se pare mai de neinteles situatia in care te afli. Acum nu vei avea posibilitatea sa primesti toate raspunsurile pe care ti le-ai dori, dar ai putea sa faci liniste si sa te gandesti la ce au de spus sentimentele cele mai adanci.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Desi ai prefera sa stai acasa, astazi este o zi in care aproape sigur vei avea multe comisioane. Ai obligatii fata de prieteni si familie si nu te lasa sufletul sa-i dezamagesti. Incearca sa faci tot posibilul sa te misti repede, pentru a putea sa-ti eliberezi dupa-amiaza.


Horoscop pentru femeia din Pești

Ai niste decizii greu de luat in viata ta sentimentala. Nu e neaparat legat de faptul ca esti putin suparat in legatura aceasta, ci mai degraba cu neputinta de a tine pas cu evenimentele. Pozitia planetelor are abilitatea de a amesteca semnalele pe care aveai impresia ca le-ai primit de la o anumita persoana. Dar nu dispera; lucrurile vor iesi la lumina in viitorul apropiat.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții