Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 5 Februarie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 5 februarie 2016 | 06:53



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 5 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 5 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi relația ta cu ființa iubită capătă o notă pe lîngă extrem de importantă, una la fel de ușor tensionată. Mare atenție pentru că felul în care vei colabora, relaționa s-ar putea să conteze extrem dar extrem de mult. În cazul în care resimți acea sursă de mijloace negativiste, mai bine lasă lucrurile calme. În caz contrar s-ar putea să ai parte de finaluri, finalizări. Pe care totuși, s-ar putea să le necesiți în această etapă a vieți tale. Pentru a o lua de la capăt, într-un nou destin, cu noi începuturi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi dispui de niște momente ar părea banale, obișnuite, de rutină în care disputele pot avea sens. Necesiți un bun echilibru al demersurilor, îndreptate către relaționarea cu ființa dragă. Dar mai ales a atingerilor de idealurii, noi filosofii. Treci prin niște momente din destinul tău, cînd evoluția de dragul schimbărilor, nu e neapărat ceea ce necesiți. Mai mult și mai mult. Probabil trebuie să înveți, că emoțiile și iubirea sinceră, nu e compusă neapărat din confort material. Dar mai ales din stabilitatea pe care ți-o pferă într-un mod ori altul, cel de lîngă tine.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi marcajul se pune pe iubirea, afecțiune pe care o nutrești față de persoana de lîngă tine/dragă ție. Cu toate asta, vei resimți tensiunea, dezechilibrul într-un sens major. Ceva care cu siguranță, pe lîngă rolul transformator. Îl are și pe cel de a pune punct unor situații care nu mai merg, care s-au blocat. Care nu mai funcționează. Sau care stopează din evoluție. Azi indicat este să înveți să asculți vocea inimii și să îi urmezi cursul, unul coerent și armonios. Indiferent de urmările sau cerințele impuse/cerute într-un mod ori altul de destin.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunt multe lucruri incerte si infricosatoare in lumea iubirii. Astazi ai sansa sa transformi o astfel de intamplare "infricosatoare" intr-una cu totul speciala.




Horoscop pentru femeia din Leu

Mare atenție astăzi, la felul în care comunici. S-ar putea să funcționeze la maximum zicala: ,,pasărea pe limba ei piere!,,. Uneori chiar dacă aciditatea sincerității ne direcționează în relația de cuplu. Este indicat să înțelegem, că numai înțelepciunea și armonia a salvat dintotdeauna, niște iubiri și căminuri valoroase. Stabilitatea se croiește în timp, cu multă înțelepciune. Dar mai ales cu multă răbdare și calm comunicativ. Azi iluminarea, noul, declicul, finalul s-ar putea să se producă în cazul tău la nivel mental. Verbal și de colaborare rațională cu ființa dragă ție.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi, domeniul valorilor atît materiale, dar mai ales cele de cuplu vor avea parte de o etapă de maximă luciditate. Noul va avea tendința să apară, odată cu producerea declicului, luării unei decizii de a-ți schimba poate direcția, poate activitatea, poate metodicile prin care unele lucruri funcționau ori ba. Ca și creatoare de satisfacție stabilizantă. Domeniul relațional în viața ta, pe bune s-ar putea acum să suporte extrem de mari schimbări, resistematizări, finalizări. Iar toate astea, s-ar putea să aibă rolul maxim de a te face să declanșezi în tine intens, spiritul de apreciere a unor anumite valori. Ca cele umane, veridice, dezinteresate, pline de compătimire și emotivitate în cadrul cuplului tău.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi vei resimți necesitatea să avansezi, să te manifești mai intens în cadrul relației tale. Sau în general în cadrul perspective de colaborări cu cei de sex opus, cei care te curtează sau cu care flirtezi. Vei avea parte de o elucidare asupra a ceea ce reprezinți, asupra noțiunii de ,,propriu eu,,. Indicat este să conștientizezi că adevărata fericire vine din interiorul nostru, din capacitățile individuale, personale a fiecăruia dintre noi. Că relația ta va putea fi împlinită, numai datorită împlinirii tale ca și individuum. Iar uneori finalurile, sunt creatore neapărat de noi începuturi. Benefice pentru evoluția noastră afectivă.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi iluminarea emoțională, va veni dintr-o conștientizare purificatoare a necesității noilor începuturi în viața ta. Cuplul tău, s-ar putea să necesite parcurgerea unei noi traiectorii evolutive, actual. Destinul îți cere schimbări, pe care în scurt timp le vei efectua. Ziua de astăzi fiind ca și un declanșator. Ușor usor, te vei desprinde cu mai multă încredere de țărm și vei înainta în larg. Iar ceea ce se numește iubire va purcede către un nou orizont. Unul mai luminos. Lîngă ființa cu care vei împărți aceeași scară de valori, concepții. Dar mai ales aceeași etapă evolutivă.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi, schimbările emotive vor atinge tematica legată de visele tale, așteptările tale vizavi de afecțiunea din cadrul relației tale de iubire. Acum este și momentul în care necesiți să abordezi mai mult viața prin prisma optimismului. Acesta facilitîndu-ți fluxul de realizări de viitor pe care ți le-ai propus. Indicat este să înțelegi că uneori furtunile vin să dărîme unele sectoare vitale, un cuplu, o afecțiune, care nu mai merge, care s-a blocat. Pentru a-i oferi condiții de conștientizare a unor situațiii din interior, a noțiunii ,,cauză-efect,, și pentru a o face să se transforme. Să evolueze. Iluminarea și încrederea în vise, îți va readuce armonia afectivă în scurt timp!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi se va produce o reamplasare a primordiabilităților în viața ta. Cu direcția către sfera carieristică. Către care tinzi cu înverșunare să avansezi. Vei simți necesitatea de a da confortul intim pe țeluri propuse de atins. Atenție însă la tensiunea pe care, s-ar putea cu ușurință să o atragi în interioru relației tale. Metodica ta rigidă de comportamnet s-ar putea să fie preluată ca atare de cel/cea de lîngă tine. Și s-ar putea să fie resimțită ca și una greu de asimilat. Încă e necesar să înțelegi, că emoțiile și iubirea sunt cele care tevor mișca spre noi piscuri.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi s-ar putea să ai parte de un moment de respiro. Ceva inovator în viziunea ta, în filosofia gîndirii tale, raționamentelor ce vizează atît dezvoltarea ta ca și individuum/personalitate. Cît și într-un mod direct relația ta cu ființa iubită. Mai ales, pentru că în cazul tău, felul în care comunici cu cel/cea cu care formezi un cuplu este foarte important. Acum mai mult ca niciodată ai nevoie să îți extinzi țărmurile, să pășești pe noi tărîmuri, noi orizonturi. Schimbările de rigoare voi tinde să apară, fi-i sigur/ă de asta. urmîndu-ți evoluția continuă a sufletului.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi starea la care vei supus/ă emoțională, te va ajuta să îți depășești net superior, propria condiție emoțională. Stările actuale te vor supune la o transformare majoră sentimentală, a propriilor valori. Propriilor termeni și condiții în care exiști și coexiști cel mai bine. Important este de azi înainte să îți stabilești car țelurile de atins, domeniile infecte de extirpat, de eliminat din relația ta. Iar schimbările în scurt timp vor tinde să apară. Cu siguranță!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții