Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Aprilie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 22 aprilie 2016 | 07:33



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Aprilie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 22 Aprilie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Actiunile care tie ti se par evidente, pot aparea la fel si in ochii altei persoane. Asa ca e o perioada perfecta pentru a impartasi aceasta viziune. Sunt anumite sentimente care necesita actiune si cel mai bine vor fi rezolvate daca stabilesti o strategie de comun acord, cu persoana in cauza.



Horoscop pentru femeia din Taur

Vrei sa iesi in evidenta, in special prin talentele tale legate de comunicarea cu cei din jur. Asa ca faci tot posibilul sa fii peste tot, sa vorbesti cu toata lumea si sa asculti pe oricine. Nu te suprasolicita!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Mijloacele de comunicare moderne te vor ajuta sa reduci la 0 distanta dintre tine si o persoana draga, a carei prezenta e astazi primordiala pentru tine. Simti nevoia sa iei legatura cu cineva aflat peste mari si tari si iti dai seama cat de mult conteaza tehnologia in viata ta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Vrei sa faci o schimbare, sa demonstrezi celor din jur ca poti sa te descurci si pe cont propriu. Corpul te sprijina in acest sens, oferindu-ti toata energia de care ai nevoie pentru a-ti obtine independenta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Inainte de a da ordine, incearca sa te asiguri ca cei care lucreaza pentru tine pot duce la bun sfarsit atributiile pe care le imparti in stanga si in dreapta. Daca esti intr-o pozitie de conducere, se va dezlantui iadul daca nu esti mai chibzuita in alegerile pe care le faci!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi e o zi in care ai grija de aspectul tau, mai presus de orice. Spa, manichiura, coafor si un masaj care sa le completeze pe toate par sa fie singurele lucruri care iti surad. Poate ca e cazul sa te rasfeti cu tot ceea ce iti doresti!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Entuziasmul si accelerarea energiei pot determina comportamente impulsive. Gandeste-te la consecinte inainte de a demara actiuni pripite! Controleaza-ti emotiile si sentimentele, daca nu vrei sa provoci conflicte cu cei din jur!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu lasa responsabilitatile de la munca sa te impiedice sa ajuti pe cineva drag, aflat la nevoie! Munca mai poate astepta, cel putin astazi! Fii solidar si arata-i ca se poate baza pe tine!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Te vei gasi intr-o situatie care iti va atinge o coarda sensibila. Fie cineva din trecut la care ai tinut mult iti da un semn care te tulbura, fie intalnesti pe cineva care are exact acelasi efect asupra ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca ai copii, ar fi cazul sa incepi sa pui ceva bani deoparte. Mai ales ca ar trebui sa investesti mai mult in educatia lor. Daca ei sunt in siguranta si tu vei putea dormi mai linistit!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai nevoie de un scop, altfel, toata energia pe care o ai se va irosi, pur si simplu. Nu ai nici rabdarea de a sta locului si de a face lucruri banale, dar nici dispozitia necesara pentru a alege ceva interesant, care sa te anime. Astepti sa iti pice totul din cer, dar lucrurile nu merg niciodata asa...

Horoscop pentru femeia din Pești

Cei din jur se vor opune anumitor idei pe care le emiti astazi, din cauza unor principii diferite de viata. E bine sa eviti discutiile despre politica si religie, pentru ca risti sa ii ranesti in puncte sensibile. Incearca sa fii mai selectiv in ce ii priveste pe cei carora le impartasesti gandurile tale.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții