Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Iunie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 22 iunie 2016 | 05:49


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 22 Iunie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ar fi bine sa folositi creativitatea care va domina astazi in scop profesional: veti fi mai activ si mai eficient in planuri, strategii si in scris. Comunicati bine cu cei mai in varsta.



Horoscop pentru femeia din Taur

O persoana apropiata se afla intr-o situatie dificila care va pune si pe dumneavoastra in incurcatura. Sunteti sovaitor in ce priveste sugestiile pentru ca va e prea teama de esec. Puteti incerca sa fiti un exemplu prin actiuni si nu prin cuvinte.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Fiti atent la posibilitatile care va ies in cale astazi. Daca timiditatea v-a impiedicat sa dati frau unor porniri, e cazul sa iesiti din scoica in care v-ati inchis. Veti fi surprins de cat de usor va va fi sa impresionati.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti depasit de maldarul de atributii pe care le aveti. Nu e o idee rea sa delegati persoane care sa va usureze munca. Nu ascultati zvonurile si bazati-va pe sfaturile prietenilor pentru a evita infoxicarea.



Horoscop pentru femeia din Leu

Amintirile va revin in minte, fie ca sentimente retraite, fie ca regrete. Simtiti nevoia sa reluati legaturile cu un vechi prieten.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti solicitat mai mult decat de obicei de noile prietenii. Sunteti pus in situatia de a face o alegere intre doi parteneri sau doi prieteni.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Faceti remarci cam usturatoare la adresa celor din jur. Chiar daca spuneti adevarul, cei mai sensibili se vor simti jigniti. Si sincer, cui ii place sa dea explicatii legate d e bunele lui intentii?





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Numerosii prietenii care va sunt aproape va sprijina in tot ceea ce faceti. Va dedicati mult timp vietii sociale si asta va aduce in situatia de a evalua greutatea pe care o au relatiile din viata dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va gasiti in situatii care va binedispun si care va stimuleaza viata amoroasa. Planetele va influenteaza latura financiara, facandu-va destinatarul unor bani in plus. Atentie, sunteti cam cheltuitor astazi!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Veti fi pus la conducerea unui grup, fie el de prieteni sau o echipa de la locul de munca. Fiti atent sa nu va luati mai multe responsabilitati decat puteti duce.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu scapati de o reuniune familiala, cam plictisitoare, ce e drept. Primiti vesti de la prieteni de departe si asta va bucura.

Horoscop pentru femeia din Pești

O schimbare este la fel de buna ca o vacanta, de aceea evaluati posibilitatile pe care vi le ofera atat viata profesionala cat si cea personala. Daca va tineti departe de prieteni, veti lua deciziile corecte.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții