Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 3 Iunie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 3 iunie 2016 | 05:31


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 3 Iunie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 3 Iunie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va simtiti jenat cand cineva va cere ajutorul si nu aveti resursele necesare sa ii fiti alaturi. In loc sa va simtiti ciudat, mai bine explicati deschis motivele sovaielii dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Taur

Vi se pare ca timpul s-a oprit in loc si ca universul comploteaza impotriva progresului dumneavoastra. Nu renuntati, chiar daca aveti tendinta sa fiti pesimist.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Veti constata ca in acest moment, frumusetea in forme mai subtile e mai avantajoasa decat cea evidenta. Nimeni nu agreeaza sofisticarea dusa la extreme, asa ca fiti moderat in intalnirile pe care le aveti astazi.


Horoscop pentru femeia din Rac

Infatuarea care va invaluie va distrage de la drumul prestabilit. Relatia in care va aflati va pune in pericol cariera.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti mai ostil decat de obicei fata de cei care sunt in pozitii superioare fata de dumneavoastra. Sunteti coplesit de obstacole, dar nu e bine sa fiti prea aspru cu propria persoana. Regasiti-va resursele pentru a va putea baza pe propriile forte.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti mari dificultati in relationarea cu cei din jur, avand in vedere ca nu reusiti sa va exprimati corect. Pluteste nervozitatea in aer si simtiti nevoia sa fiti foarte activ. In loc sa abordati problemele in profunzime, le priviti in ansamblu, din toate unghiurile.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti nevoit sa luati o decizie importanta legata de cariera. Unele cai pe care ati apucat ajung in puncte moarte. Nu e o idee rea sa renuntati la ele. Va stiti foarte bine telurile, dar apar multe intrebari pe drum.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu va ingrijorati daca telefoanele nu mai suna nebuneste, e o parte a planului care vi se pregateste. Linistea urmatoare va asigura ca nu aruncati cuvinte negandite si fraza usturatoare. Profitati!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti nelinistit in ce va priveste si asta va va afecta experientele pe plan sexual. Daca nu sunteti multumit de ceva, ar fi bine sa comunicati cu partenerul, mai ales ca e foarte posibil ca nici el sa nu stie exact despre ce e vorba intre voi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca iti urmezi visele si idealurile, poti sa devii un model pentru cei din jur, mai ezitanti. Iti vei crea un soi de fan-club, care te urmeaza si te sprijina, orice decizie ai lua.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Rutina incepe sa va supere si faceti schimbari significante pentru a lupta cu ea. Va exprimati cu usurinta sentimentele si sunteti atrasi de persoanele iesite din comun care va ies in cale.

Horoscop pentru femeia din Pești

Maturizarea dumneavoastra este favorizata de confruntarea cu amintirile din copilarie, in special cele legate de parinti. Sunteti in alerta si va inarmati corespunzator pentru a infrunta tot ce e nou.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții