Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 24 Februarie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 februarie 2018 | 07:31


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 24 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi intalnesti o persoana mai ciudata, dar ar fi bine sa iti innabusi rasul. Pastreaza-ti calmul si da o sansa noului venit, s-ar putea sa te uimeasca ce se ascunde sub carapacea ciudata pe care o afiseaza.


Horoscop pentru femeia din Taur

Daca ai programata o intalnire, pregateste-te sa ai parte de ceva special. Pentru o prima intrevedere, vei constata ca ai parte de mai multa relaxare decat ai cu oameni pe care ii cunosti de o viata. Vei fi gata pentru o noua relatie!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Chiar daca tu si partenerul tau nu sunteti chiar intr-o zona certa, asta nu inseamna ca nu va puteti bucura de cateva clipe de relaxare impreuna. Un film, o piesa de teatru sau o cina romantica va vor ajuta sa va bucurati unul de altul.





Horoscop pentru femeia din Rac

Cu siguranta te vei simti extraordinar azi si nu doar din cauza astrelor care parca te imping de la spate sa iesi si sa te distrezi. Conversatiile pe care le vei purta atat cu prietenii, cat si cu noi cunostinte vor capata o aura metafizica, iar asta va atrage intr-un mod special pe cineva catre tine.

Horoscop pentru femeia din Leu

In ce priveste viata amoroasa, esti un fruct tentant pentru cei din jur. S-ar putea sa te uimeasca multitudinea de oferte de intalniri pe care le primesti astazi. Vei avea de facut o alegere!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca erai in cautarea persoanei potrivite, afla ca ai sanse sa o intalnesti in reuniuni artistice, muzee sau la un concert. Unde altundeva gasesti o persoana care sa iti impartaseasca pasiunile? Asa ca pune ceva dragut pe tine si porneste vanatoarea, planetele sunt de partea ta!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Contextul astral este ideal pentru indragostiti, pentru ca incurajeaza retrairea momentelor speciale. In ce te priveste, poti sa creezi o atmosfera intima in casa sau poti sa iesi la o cina la restaurant alaturi de persoana iubita.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Planetele iti ofera energia de care ai nevoie pentru a indeplini un scop pe care il ai de ceva vreme in minte. Si acest lucru aduce schimbari si in viata ta amoroasa. Obstacolele pe care le intalneai par sa dispara si poti, in sfarsit, sa fii alaturi de persoana care iti ocupa gandurile.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi iti va fi dificil sa iti exprimi sentimentele fata de persoana iubita. Contextul astral te pune in starea in care ai prefera sa citesti Shakespeare decat sa ii soptesti cuvinte dulci partenerului.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Partenerul incearca sa te scoata din dispozitia melancolica si sa te aduca intr-o dispozitie mai jucausa. Dar adeavarul e ca, in loc sa te anime, nu face decat sa te afunde si mai rau in starea in care esti deja. Poate ca ar fi mai bine sa ceri un pic dde spatiu pentru tine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Partenerul iti cere sa rezolvi o problema care il framanta si simti ca devine prea insistent. Oricum, nu vei reusi sa scapi de explicatii. In prima faza, te va frustra, dar vei descoperi ca e chiar relaxant sa iti marturisesti deschis gandurile.





Horoscop pentru femeia din Pești

Apar ceva complicatii in viata ta amoroasa. Daca ai o intalnire, te vei ngaja in discutii aprinse pe teme banale. Ai o dispozitie certareata si ar fi bine sa nu exagerezi lucrurile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții